Alle innlegg Sukkerforum

Ha en fin dag!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 5 juni 2012 16:05

Dagen startet med at jeg ikke ante hva klokka var, siden mobilen med klokka på døde i går kveld da jeg skulle ta bilde av fullmånen... Jeg visste at anleggsarbeidet som vekker meg hver morgen, også ville vekke meg klokka 7 denne dag. Men jeg kunen sovet lengre, helst. På min eneste fridag denne uka, hadde det vært deilig.

Jeg sto opp og gnidde sukaten ut av øynene.Var trtt. Men jeg skulle jo ha besøk. Simkortet ble satt inn i en anne telefon. Men eh, det var da ikke strøm på den! Lader, ja- men nei..Fant ingen lader. Jeg skulle meldt besøkende om noe, og fikk sønnen til å ringe. Det var da ikke i dag de skulle komme? Argh...søvnen min... Jaja, da kunne jeg vært ute med kollega i stedet, da..

Jeg kunne jo bare bruke datras telefon. Åh, glemte hun hadde mistet den, ja.. Sønnes da..? vel, han sendte en sms for meg, og da klikak telefonen hans..og borte ble han- med en kamerat.

Jeg dro til byen for å gå til legen. Ble sittende å se på et betalingsskilt. 45 kr for faktura, 5 kroner hvis du vil bruke nymotens greier som kort, og du må IKKE bruke verken 1000 lapper eller 500 lapper. Det var da som....???Neste gang tar jeg med kronesykker......

ETter 45 minutters venting, gikk jeg bort til damen i kassa og lurte på om jeg hadde bomma på datoen..men nei, det var bare en før meg lissom atte... Ja tenk- det forsto jeg jo... men jeg hadde jo ikek sagt jeg kom ,da.. Ehh nei, pleier man si i fra AT man kommer..? Det er jo til en hver tid 8 i kø for å snakke med en av de blonde damene bak gardinene. Har man meldeplikt?

HAR han flere timer denne uke? ok, javel, takk HADET..for jeg hadde andre ting å gjøre... Fikse noe greier i nettbanken..Damen i banken viste meg det..puh...håper det virker...

PÅ vei til Claes Ohlson for å kjøpe mobollader, sa det " klæsj" ca 10 cm forran trynet mitt... KRISS i ( hvilket tak)- måkedriten traff bakken. Pusta ut.... ehh...Claes hadde den ikke..

PÅ Rema skjedde det ikek noe galt, faktisk. Jeg fikk det jeg skulle også! Men på Prix var det værre.. KJørte bak en stor lastebil med tømmer, hold god avstand i tilfelle.... og nådde prix HEL! Men utsolgt, ja..får i morgen ( hørt den før, blablabla..)

Vel hjemme uten å ha vært hos legen, uvitende om nettbanken funker og fremdeles mobilløs. Den ligger der, men mangler S T R Ø M ... Har ikke tenkt på hvordan jeg skal våkne i morgen, men innen det er natta har jeg trolig funnet en lader..om mobilen virker, da.... Kan jo hende jeg har flaks.... Og har jeg det ikke, er det troli

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 5 juni 2012 16:08

Ler og ler :D

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 5 juni 2012 16:11

Skulle stå på slutten : Og har jeg ikek det, er det trolig månen.... Ha en fin dag..!

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 5 juni 2012 16:11

HÅH, tok den vekk med det samme ;)

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 5 juni 2012 16:16

Bene... ;)

Skjult ID med pseudonym padde ti. 5 juni 2012 16:35

Vekkerklokke...?

(mann 47 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 16:36 Privat melding

Noen som sa Murphy's lov?

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 5 juni 2012 16:55

Vet vekkerklokker finnes, men JEG har ikke..for jeg har brukt mobil i maaange år.. Men JA det finnes butikker i denne byen ;)

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 7 juni 2012 12:35 Privat melding

Joda, la meg tidlig igår kveld, men fikk IKKE sove. Leste og leste, snudde og vrei meg. Ikke sjans. Tok med laptopen til køys og så ferdig Game Of Thrones. Fikk ikke sove. Klokka ble 0420 og tenkte, jaaaja, kan slumre et par timer før vekkerklokka ringer.

Har ikke hørt noen vekkerklokke og har sovet gjennom legetime, veterinærtime og tannlegetime. Way to go.