Alle innlegg Sukkerforum

the Truth!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dudster ti. 5 juni 2012 22:46

Til alle dere gutta som gneldrer om at dere ikke får besøk/svar/date/mus: Jeg fikk et aldri så lite innblikk i jentense sukkerverden da en venninne av meg logga seg på når hun var her på besøk. Og jeg sier bare holy shit! det vrimler jo av karer her inne! Og rekti raffe ser'em ut mange av dem også. Konkurransen er altså mye, mye drøyere enn jeg hadde trodd, så da blir jeg ikke så deppa lenger når hu brennheite brunetteberta som jeg svært gjerne kunne tenkt meg å øh, spille badminton med aldri gir lyd fra seg. Men jeg synes nå det er rart at de samme damene er her måned ut og måned inn, dere vasser jo i hønks jo! Urettferdig ass!

Og brunetteberte, hvis du leser dette, ikke stol på noen av disse snikene, de er bare ute etter kroppen din (host).

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 5 juni 2012 22:54

haha..morsomt, jeg skulle "vise" sukker til en venninne på lørdag, og forklarte at menn hun søkte etter på bla bla bla så ville resultatene som dukket opp være de som passet meg best da, ifht relasjonstesten. Hun scrollet, scrollet, scrollet og ble ikke imponert. Enten er hun megakresen (holder en knapp på det) eller så er guttene her utrolig lite lekre (neppe). Så HUN blir iallefall _ikke_ sukkermedlem.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 5 juni 2012 22:54 Privat melding

Forholdet skal ifølge sikre kilder være 5 til 1,noe jeg overhodet ikke betviler.Har også en gang søkt på menn uten å være innlogget og jeg fikk hakeslepp deluxe : )
Men en kan ikke miste motet av den grunn....og som jeg forleden fortalte min datter "verden er urettferdig og en må derfor skape sin egen rettferdighet" ; )

(mann 47 år fra Oslo) ti. 5 juni 2012 22:58 Privat melding

Nettopp, dudster, i motsetning til oss som kun vil lepje chablis og diskutere finstemt lyrikk. Velg oss, hører dere? Velg OSS!

Skjult ID med pseudonym sta ti. 5 juni 2012 23:01

Hehe bene, var dette med kvantitet og kvalitet da :)

Hjelper jo ikke ha 1000 valg om man ikke liker noen av dem :)
Da holder det med 10 valg man vil ha i grunn. Det at man har stor konkuranse betyr jo ikke at hun liker alle andre også. Liker hun deg er jo ikke de andre valgene interessant uansett, så om hun kan velge mellom 10 eller 1000 og hun liker deg, så benytter hun jo ikke de andre valgene. Enkelt det der :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 5 juni 2012 23:01

Konkurransen er rett og slett så hard at en ikke gidder stille til start.
Og jeg kan garantere deg at jenter som hun brennheite brunetteberta, de ser jeg ingen vits i å kontakte, ei heller å ha i listene mine. Litt realistisk må en være... :P

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 5 juni 2012 23:02

Nåja, jeg tror hun lett kunne linet up 5000 menn uten å finne noen som det ikke var noe 'feil' med. Jeg holdt på å tisse på meg av fyllesyke da hun endelig fant en kjekkas, klikket seg inn..og bare "åh, han er bare 176" OG RETT UT.

Skjult ID med pseudonym dudster ti. 5 juni 2012 23:03

Vel. Jo fler alternativer en har desto flere man liker. Jeg er ikke noen røver i statistikk eller matte, men såpass skjønner jo til og med jeg.

Skjult ID on. 6 juni 2012 00:02

Jasså fordelingen er så ujevn. Da var det kanskje ikke rart at den brennheite brunetta ikke gadd å svare på meldingen min da : (

Skjult ID med pseudonym :O on. 6 juni 2012 00:05

Jeg er brunette. Men ikke den dere mener. Hva hjelper det om JEG liker noen, når dem ikke liker meg? Da-ahh!!

(mann 38 år fra Oslo) on. 6 juni 2012 00:07 Privat melding

Heheheheh, kjenner meg godt igjen i det du beskriver, fikk samme "sjokk" selv når ei venninne gjorde det samme en gang! xD

Skjult ID med pseudonym poppy on. 6 juni 2012 00:08

TS

Hahaha, ja gjett om jeg fikk dårlig "selvtillit" når jeg så det fra andre siden. Damn det er mange pene frøkner her inne. Så det går begge veier. Det må jeg bare si. Jeg skjønner ikke at jeg får brev i det hele tatt når jeg så hva jeg konkurrerer imot :P

Skjult ID med pseudonym Snehvit on. 6 juni 2012 00:14

poppy..ser den..Jeg har en kamerat som er her inne, så jeg fikk se hva jeg kjempet i mot..Stakars meg.. ( finner senga, tror jeg..)

Skjult ID med pseudonym rasec on. 6 juni 2012 00:17

@poppy & Snehvit, det går vel strengt tatt ikke begge veier, når dere får "ofte" brev i forhold til oss menn? ;) hvis dere sendte ut like mange brev som oss, ikke fikk svar, og heller ingen første brev... ja DA går det begge veier! :P

Skjult ID med pseudonym poppy on. 6 juni 2012 00:19

@rasec

hahaha, ja du har et poeng :D Jeg skal ikke klage altså;-) Men nå har JEG sendt ut brev til en jeg skal på date med:D Stolt er jeg;-))

Skjult ID med pseudonym Snehvit on. 6 juni 2012 00:20

rasec.. jeg har vel aldri sagt jeg får masse post..... sansynligvis veeeldig lite i forhold til deg f eks....er noen jeg taster med, ja, men sjeldent noe nytt..

Skjult ID med pseudonym rasec on. 6 juni 2012 10:25

Hehe, gresset er alltid grønnere på den andre siden, er den ikke det? :P

Og poppy, du har sendt et brev til en du skal på date med? Er han klar over dette han også, eller har du såpass med selvtillit? ;) Hmm.. Men kanskje det er riktig innstilling å ha når man sender brev til noen? :P

(mann 57 år fra Oslo) on. 6 juni 2012 10:34 Privat melding

Det er jo en grunn til at man taster på forumet med åpen profil i tillegg til bare å være en i mengden. All PR er god PR, i hvert fall overfor den som liker det jeg taster.

Skjult ID med pseudonym RussM on. 6 juni 2012 11:05

Jo konkuransen er hard når en er stygg som juling og må sloss med en skokk med muskel menn over 1,80 men en prøver vel for det, kan jo aldri vite kansje dama har en rar fetisj når det kommer til menn :)

(mann 37 år fra Oslo) on. 6 juni 2012 11:30 Privat melding

Bene: 1.76? Var det meg? :O

(mann 47 år fra Oslo) on. 6 juni 2012 11:54 Privat melding

Fælt så bitter her da, Veltrent.Med DEN kroppen kan det da vel ikke være noe problem for deg å årne seg dame? :-P

Skjult ID med pseudonym Bada Bing on. 6 juni 2012 12:27

HerrFekt disser gutta for å score poeng hos damene. Din luring!

Skjult ID med pseudonym theMan on. 6 juni 2012 14:23

Fine damer er umulig å få og dernest umulig å leve med!

Det heter seg at det krever sterk rygg til å bære et vakkert utseende. Så jeg må ene meg med gutta her at dere blir blokkert med det samme.
Normale damer blir derimot, de blir vurdert og sendt fine, koselig, lange, gjennomtenkte meldinger til.
Da får jeg svar i ca 1/3-del av tilfellene :)

Sorry til dere fine damer, dere må trolig bare innfinne dere i å bli lagt ned og staket opp av de riktig gode kjekkasene for deretter å bli vraket å havne videre på søket. Det har seg slik at de kjekke menn er på pussydrugs og bare må ha mer... Men jeg er åpen for tiltak for å få dere og gjøre dere lykkelig - men foreløpig jobber jungelens lov imot det...

Har dere forslag?

I am the best - among most other normal men

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 6 juni 2012 14:30

@RussM

Hjelper lite om man er over 180 trust me :)
Muskler kan du trener deg til, men høyde er litt vanskelig.

(mann 47 år fra Oslo) on. 6 juni 2012 14:39 Privat melding

Hysj, Bada Bing, ikke ødelegg alt her!

Skjult ID med pseudonym sta on. 6 juni 2012 14:56

For en idiotisk instilling at man ikke kan leve med de fineste damene. Har det kanskje slått deg at de er mennesker de også som alle andre? Og ikke vet du hva de liker av menn heller, kanskje er det akkurat deg. Har sluttet med å ta den avgjørelsen for de ihvertfall.

Liker du henne så send en melding. Man vinner jo ikke lotto uten kuppong heller ;)
Du skal ikke se bort fra at hun kan synes du er kjekk, selv om du ikke synes det selv. Da har man ihvertfall prøvd :) Bedre enn å la vær.

Skjult ID med pseudonym Snehvit on. 6 juni 2012 15:29

Glad jeg ikke er så fin...... hehehehehhehe

Skjult ID med pseudonym fisker'n on. 6 juni 2012 16:47

har brukt håndjuksa i årevis etter uten å fått napp...
ler og er enig med theMan - dette bærer galt av sted... Man kan bli motløs og trist - jeg som ellers er en glad gutt og har boden full som ingen har forsynt seg av.

(mann 41 år fra Oslo) on. 6 juni 2012 16:49 Privat melding

Ser ut som det er kjørt her ja.. Ja ja å skærn gjørra.. Lol

Skjult ID med pseudonym skjegg on. 6 juni 2012 17:21

Trist egentlig, men de jentene jeg finner mest attraktive sliter jeg med å snakke med. Type kjærlighet ved første blikk. Utenfor nettet naturligvis. Får ikke den opplevelsen av noen bilder eller profiler på Sukker. Også føles det så absurd å ev snakke om alle mulige "normale" ting når jeg helst vil finne ut om hun har type og om hun vil gjøre noe datete hvis hun er single. Har aldri vært god på bedagelig slentring rundt grøten.