Alle innlegg Sukkerforum

"spør og du får svar"..

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Buskerud) on. 6 juni 2012 07:41 Privat melding

Nesten tom profil uten bilde, med teksten "spør og du får svar" - blir ikke det å henvende seg der litt som å dra på intervju på en jobb du ikke vet hva er? Greit nok at en henvendelse kan være noe å gjøre en gang man kjeder seg, og muligens finnes drømmedamen eller drømmejobben der - men personlig foretrekker jeg å se at jenta eller stillingen vekker interesse på et vis og fenger nettopp meg. Det er no min mening hvertfall :)

Skjult ID med pseudonym sta on. 6 juni 2012 07:43

Det ironiske er vel heller at om du spør og ikke får noe svar så er hun ikke til å stole på ihvertfall ;)

Mange som skriver det da, ikke alle som vet hva de skal skrive om seg selv osv så da blir det noe sånn midt imellom.

Treffer man noen ute så vet man jo ikke mer enn det man ser, så hvorfor legge så mye i det? spenningen ligger vel i å bli kjent med personen? Dette er vel ikke en jobb heller :)

(mann 47 år fra Buskerud) on. 6 juni 2012 07:52 Privat melding

..men treffer man noen ute man ser, så SER man de jo tross alt, det er NOE som gjør at du får lyst til å snakke med vedkommede og finne ut mer

Skjult ID med pseudonym sta on. 6 juni 2012 08:14

Kan være spennende å sende melding til de uten bilder, for da blir man enten positivt eller negativt overrasket. Merkerlig nok er det ofte disse som svarer oftest også ( ut fra ett veldig lite utvalg da ). Mange søte og hyggelige jenter faktisk bak noen av disse profilene. Men hver sin smak selvfølgelig :)

Litt spenning i hverdagen funker det :p

(mann 57 år fra Oslo) on. 6 juni 2012 08:15 Privat melding

Har jo blitt kontaktet av noen damer med lite info og manglende bilde. De starter i motbakke, og har ikke kontakt med noen av dem nå. Tror de er ute etter uerfarne nettdatere, for man lærer fort at det er hyggeligere med de som tør gi av seg selv i første runde.

(mann 47 år fra Buskerud) on. 6 juni 2012 08:21 Privat melding

Klart litt spenning er gøy det, av og til. En sjelden gang handler jeg kinderegg i kiosken - men som oftest er det en snickers jeg er ute etter, eller plukker noe annet som frister mer :)

Skjult ID med pseudonym Snehvit on. 6 juni 2012 15:36

Siden jeg ikke er med på Jeopardy, blir jeg lite interessert i tråder hvor folk sier spør hvis du vil vite noe..For jeg vil gjerne vite det meste...! Men må jeg hale ut infoen, så blir jeg en smule utålmodig.....Too bad.. om han vil imponere...