Alle innlegg Sukkerforum

Flørt...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Søta on. 6 juni 2012 09:36

Hva betyr "flørt som kan utvikle seg" for folk her inne?

Skjult ID med pseudonym Nref on. 6 juni 2012 09:41

Kopulering opp og ned og i mente i alle tenkelige posisjoner over ubestemt tid... :)
Neida, hadde nettopp "flørt som kan utvikle seg" i profilteksten, av den enkle grunn at alle forhold starter nå vel sånn, da... Men siden det er full forvirring blant begge kjønn om hva dette "betyr" i praksis, har jeg nå endret dette til "Søker kvinne mellom ... til ... år", så slipper man å forklare for de som ikke er enige i undertegnedes definisjon (som jeg da vitterlig mener ER et faktum da, og mener selvfølgelig ikke "tøyse-varianten" i første avsniit, nei)... Det var en tråd om dette for en stund siden, hvor nevnte "forvirring" vel demonstreres ganske tydelig, sjekk den ut.

(mann 34 år fra Buskerud) on. 6 juni 2012 09:43 Privat melding

Alt starter med en flørt....selv lengre forhold(om det ikke er arrangerte ekteskap...)

Skjult ID med pseudonym ulv on. 6 juni 2012 09:59

Hvorfor ikke spørre direkte? Jeg tror "flørt som kan utvikle seg" har like mange betydninger som brukere....

(Men hvordan flørte med Nref....?)

Skjult ID med pseudonym Nref on. 6 juni 2012 10:03

Lytt til "erfarne forumsfolk", ulv (ja, vel å merke hvis du er av hunkjønn, da)... :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 6 juni 2012 13:20

Begge mine forhold som har gått over noe tid (år) har startet med flørting og fyllefjas. Jeg får fullstendig angst av "søker langvarig forhold med", det gir en forventning om at man må tifredstille enda flere krav med en gang. Flørt som utvikler seg, utvikler seg gjerne fordi man blir kjent i RL mens man flørter, og dermed er det enklere å se person for person og ikke for en profiltekst og andre kleine kriterier.

Skjult ID med pseudonym sta on. 6 juni 2012 14:51

For min del så er de vel nesten det samme egentlig. Begge har en mulighet til å bli noe mer langsiktig, men trenger jo ikke skje alt med en gang da.

At man skal ha så mye mer forventninger om det blir langsikitig eller bare flørt... hmm er nok individuelt, de forventningene finnes nok mer i ditt hode enn den andre partens :)

Skjult ID med pseudonym skjegg on. 6 juni 2012 17:46

Jeg anser "flørt som kan utvikle seg" som en pingleversjon av "søker langsiktig forhold". Kan ikke komme på et etablert par jeg kjenner som ikke utviklet seg fra flørt. Det blir litt at man godt kan tenke seg kjæreste, men må stresspåpeke at flørt naturlig kommer før en ev forpliktelse. Kanskje de synes flørt i seg selv er tilfredsstillende nok og at de ikke synes det er kjipt om en velfungerende flørt dør ut? Selv har jeg "søker langvarig forhold" på profilen min siden flørt i beste fall er et ålreit delmål. Man starter da på starten uansett.

Skjult ID med pseudonym Drake on. 6 juni 2012 18:49

Jeg tolker det dit att det rett å slett har med sex å gjøre.

om man søker langsiktig forhold så har man ikke sex før ting er seriøst.
Om man søker flørt som kan utvikle seg så er man åpen for litt høyere temperatur i oppstartfasen.

tar jeg feil?

Skjult ID med pseudonym Nref on. 6 juni 2012 18:53

Øøøh, nei, Drake (gjorde det ikke HER, i alle fall). Which proves my point ("full forvirring blant begge kjønn") ovenfor... :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 6 juni 2012 19:43

Drake skriver "om man søker langsiktig forhold så har man ikke sex før ting er seriøst" ... virkelig? Som voksne mennesker er jo det en av bitene som er viktig å finne ut av relativt tidlig i en relasjon..
Får assisasjoner til fordums tider her, hvor det kjønnslige ikke var en del av parforhold...

Skjult ID med pseudonym Drake on. 6 juni 2012 20:21

@Gilia73 noe sier meg at du har "flørt som kan utvikle seg" stående i profilen din...

@Nref
Kommer du til å starte å kalle meg "lille venn" om jeg gir deg alderen min også? vurderer faktisk å brenne dette nicket nå, kun pga. deg. Hårsår? kanskje, men du gjør det så utrolig sømløst og gjennomført at jeg tror du kanskje ikke veit at du gjør det engang...

Skjult ID med pseudonym Nref on. 6 juni 2012 20:30

Hæ, Drake? Jeg bare henviser til undertegnedes første innlegg, og poengterer at din tolkning 18:49 ikke stemmer med min sådanne, som et eksempel på at det er "full forvirring" (ikke ment som noe annet enn at tolkningene ser ut til å variere fra person til person) om dette, og at ditt innlegg beviser nettopp DET (at ingen er enige om hva "flørt som kan utvikle seg" betyr, heller ikke kjønnsmessig)... BARE det, og ment som en helt nøytral observasjon, med null "stikk" i noen som helst retning... "Hårsår", du? Njæ, vil vel heller kalle dette et klassisk eksempel på at skriftlig kommunikasjon ofte kan bomme litt (i dette tilfellet at du leste noe "kritikk" i det som ble skrevet, noe det absolutt ikke var ment som) pga. manglende tonefall og for den del ansiktstutrykk, og tar ALL skyld hvis dette ble oppfattet som negativt..! :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 6 juni 2012 20:32

@Drake. Ja det har jeg:) Og det jeg legger i det er at det er riktig sted for meg å starte.. Ønsker meg en kjæreste, men er ikke sikker på om jeg er klar for full pakke med samboer, eller mann igjen...
Men forstår fremdeles ikke din analyse av at man må vente med den sexuelle biten til et forhold er blitt etablert som seriøst....For meg blir det litt bakvent rekkefølge... Men så klart , hver sin vurdering.

Skjult ID med pseudonym Drake lø. 9 juni 2012 13:17

@Nref

Så som svar på spørsmålet:
Drake:
tar jeg feil?

Nref:
Øøøh, nei, Drake (gjorde det ikke HER, i alle fall).

How am I not supposed to be offended by this?
Implimenterende oversatt:
"nei du har ikke feil men du pleier å ha feil"

Jeg ville plassert det ganske solid innenfor en herskerteknikk for å senke verdien på den man Debaterer med, på linje med å refferere til dem som lille venn for å gjøre dem mindre signifikant. Det å bruke noens navn unødvendig mye er også faktisk en herkerteknikk btw. bare sånn hvis du gjør det og, uten å tenke deg om (har ikke sett det, bare nevner det.)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 9 juni 2012 17:53 Privat melding

En slags helgardering for min del. Nettdating er tross alt så gamblingbasert at det er like greit å holde alle muligheter åpne når man først bestemmer seg for å treffes.

Ellers tror jeg seriøst at en ny kategori "flørt som kan utvikle seg til langvarig sex" burde kunne få opp svarprosenten betraktelig og dermed redusere antall sutretråder om manglende respons på forumet.