Alle innlegg Sukkerforum

Falske profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym RussM on. 6 juni 2012 13:35

Godt og se at de falske profilene fortsatt er i full vigør her på Sukker, sikker på at dere menn har fått deres del av meldinger fra disse. Det som gjør meg trist er at jeg er blitt så god på å spotte falske profiler, tror kansje jeg vil ende opp med å bli kynisk.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 6 juni 2012 13:46

Bedre med en melding i ny og ned fra falske profiler enn ingen meldinger i det hele tatt syns nå jeg. :P

(mann 50 år fra Akershus) on. 6 juni 2012 13:49 Privat melding

Endelig fikk jeg både besøk, rødt hjerte og en mail! Jeg startet umiddelbart en chat med den søte damen uten profilbilde og med en lang, nesten norsk tekst. Hun er veldig imøtekommende og forklarer at hun er fra USA, fedrelandet hennes er Nordland, men nå studerer hun i Vest-Afrika. Jeg er så glad det endelig skjer noe! Så herlig med sommer, dere!

Skjult ID med pseudonym RussM on. 6 juni 2012 13:51

@Ballast Hei, den samme som meg jo men jeg fikk ikke noe rødt hjerte. Skuffende, ikke en gang en bot gir meg hjerter LOL

Skjult ID med pseudonym Nref on. 6 juni 2012 14:05

Jeg har faktisk bare møtt EN "sånn" her inne (rødt hjerte og alt), men til gjengjeld var profilen om mulig enda mer fake enn leppene til Victoria Beckham, så man fikk jo "alt" i en smell, da (TUNG bruk av Google Translate, bood/studert i ørten forskjellige land, og jeg kan sverge på at ikke alle bildene var av samme person engang...). OG Match 74 eller noe sånt, for å komplettere idiotien... Sympatien med de som er så himmelropende innskrenket at de i det hele tatt går PÅ slikt er ergo forsvinnende liten herfra.

Skjult ID on. 6 juni 2012 17:13

Har ved flere annledninger når jeg har kommet i kontakt med fake profiler avtalt å sende dem penger via western union eller til bank.

De sjekker dag etter dag, men ingen peng kommer,så litt gøy må man ha det med fake profiler