Alle innlegg Sukkerforum

Råd mot kviser?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvisemann on. 6 juni 2012 20:37

Noen her som også sliter med uønskede kviser?
Råd mot dette ønskes!

Skjult ID med pseudonym poppy on. 6 juni 2012 20:37

antibiotika :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 6 juni 2012 20:38

Har fått femhundredeognitti kviser de siste par ukene. Eneste råd jeg har er muchos Mary Kay produkter og kutte karbohydratene :) Mary kay er kanskje litt 'femi' som mann, men det funker over natta. Ellers: sol.

Skjult ID med pseudonym Nref on. 6 juni 2012 20:38

Er det noen som sliter med "ønskede" kviser, da..?

Skjult ID med pseudonym ijUkulele on. 6 juni 2012 20:40

proactive fungerer faktisk. Heia Tvshop :)

Men er det av den hardbarka sorten er et legebesøk eneste løsning. Der kan du få resept på div remedier som tetracylin arco (antibiotika i pilleform) eller kremer.

Skjult ID med pseudonym karius on. 6 juni 2012 20:42

Tetracyclin på resept fra lege, og evt soling, gjerne spesial-sol som hudlegen ofte har.
Har gått på tretracyclin de site 5-6 åra, kvisene ble borte etter maks 2mnd og har holdt seg borte!

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 6 juni 2012 20:43

STøtter at mary Kay hjelper. Har barn i rette alderen, og da er gode råd dyre... Dalacin kan man få på resept, men er ikke noe å bruke i lengden...

Skjult ID med pseudonym seriously on. 6 juni 2012 20:44

ingenting hjelper mot genetisk dårlig hud.En kan kanskje forbedre det litt ved hjelp av bedre kosthold og riktig rensing av huden.Hudpleieprodukter for kvinner funker like godt på menn. (Jan Marini---Ebay )
Om du er ung og det er snakk om pubertetskviser (infeksjoner) kan det hjelpe med antibiotika.
Forøvrig har jeg doktorgrad i uren hud : (

Skjult ID med pseudonym rådmann on. 6 juni 2012 21:21

Har vært plaget med kviser i maange år. Såpass mye at jeg har prøvd roaccutankur 3 ganger (!). For å renske det bort fra innsiden, lett forklart. Tunge saker riktignok, som ødelegger lever og nyrer og det som er. "Vanlige" folk som er utsatt og prøver, klarer seg med en kur. Jeg ble ikke bra etter 3... Tetracycliner hjalp ikke, ikke spray med salisylsyre heller, nevnt over. Det har heldigvis blitt bedre med årenes løp, men for å holde det i sjakk er det noen ting jeg har erfart på veien som hjelper (for meg). Det er: Sol (viktig!). Kosthold (alkohol er verst, deretter mye krydder, fett, e-stoffer..) Spis sunt og grønt. Av produkter til daglig bruk funker MD Formulations-produktene godt, kjøp på nett. Laaangt billigere. Face & body scrub er gull. Varer i evigheter også. Parfymefri dusjsåpe er å anbefale. Og får behandling på utsatte steder, bruk produkter som inneholder Benzoylperoksid (f.eks Basiron), da tenker jeg på krem. Reseptfritt på apotek. Men ikke kjøp noe som inneholder mer enn 5% av det. Det bleker, så begynn forsiktig de første dagene, og pass på klær og sengetøy. Eneste virkestoffet som faktisk har fungert på meg. En annen viktig ting; få til en rutine på morgen- og kveldsstell.

Skjult ID med pseudonym Dr dyregod on. 6 juni 2012 22:40

Prøv omega 3 oil4life . omega 6 skaper betennelse og omega3 fjerner den ;-) er biopatistudent og har selv hatt kviser så lenge jeg kan huske men etter tre uker med omega 3 så har de vært borte i snart fire år men du må spise opp mot ti gram i en tre ukers tid og holde deg unna omega 6 for å gjenopprette balansen ;-) det hjelper ikke polere bilen hvis motoren ikke virker , sånn er det med kroppen oxo ;-)

Skjult ID on. 6 juni 2012 22:47

Østrogen hjelper. Men trist med manboobs.

Skjult ID med pseudonym Ket1111 on. 6 juni 2012 22:52

hei-det er selv sagt sp;rs om alder. Om det er under 20- kan v're hormoner.
Om det er over - se inne kroppen.
Det kan v'ære sterk reaksjon på produkter du spiste. @rådmann skrev riktig at det bør renses fra innside. Prøv Detox, man kan rense tarmen også- du får råd om det på apoteket. Prosedyre er litt ubehagelig, men du skal føle deg bedre. Om du ikke skal fokusere deg på kur videre- spis mer grønnsaker: gulrøt, alt slags kål, mye grønt, agurk+ frukter: epler- vanmelon er fin(selv om det er bær). Spis vitaminer- kviser kan være tegn at det mangler vitamin gruppe B.

ellers- du fikk mange råd før meg.
Lykke til!