Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Manndåm1 on. 6 juni 2012 22:22

Vil ta for meg begrepet badboy.

Oversatt fra engelsk til norsk blir det jo en gutt som oppfører seg dårlig, slemt etc. Litt pussig er det jo at hver gang såkalte " snille" gutter som forsøker å være snill mot en jente de liker får stempelet som slem, egoistisk når de ikke oppnår det de vil med den og den spesielle jenta.

Når de ikke får den jenta de vil ha fordi de tilsynelatende bare kan være snille kan det føre til at den "snille" mannen blir totalforandret, han blir agressiv, sur, sint, fortvilet. Ofte fordi den jenta han vil ha ender opp med en badboy, som den snille mannen prøver å advare jenta mot ved å si at den mannen ikke er noe å satse på. Når han da ikke ikke blir trodd og blir forlatt av jenta han likte, kan han utløse sinne, si stygge ting, oppføre seg stygt mot andre jenter og få merkelapp som den " slemme" mannen, fordi han ikke forstår at mange jenter/ kvinner tiltrekkes av badboyen.

Er det da sant? Menn som forsgjeves prøver å være snille, mislykkes og ender opp som sure, bitre og slemme menn, er det da alltid dem som er trangsynte fjols? Fordi dem ikke forstår hvorfor kvinner faller for menn som ikke behandler dem noe bra? Vanskelig å forstå dette her...

Skjult ID med pseudonym moi on. 6 juni 2012 22:24

Herregud for noe vås.... Alle er ansvarlige for sin egen atferd. Slutt å skylde på alle andre når en sjøl oppfører seg som en idiot.

Skjult ID med pseudonym Manndåm1 on. 6 juni 2012 22:28

@moi

Du har rett, men folk kommer alltid til å oppføre seg sånn.

Skjult ID med pseudonym gygra on. 6 juni 2012 22:37

Kva er ein "snill" mann?