Alle innlegg Sukkerforum
(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 12:51 Privat melding

Noen som anbefaler Kreta? Jeg vil til syden rundt 1.juli eller noe i den retningen, noen skal til syden eller anbefaler Kreta?

Alle kameratene mine har samboer, driver med organisert idrett og reiser rundt sommerhalvåret eller vil backpakke/asia/sør-amerika.

Jeg har prøvd backpakking og reise til sære steder og kulturelle opplevelser, og til tross for at det var den politiske korrekte trendye måten å reise på synes jeg det var trist med alle fattige menneskene og lidende barna rundt meg, jeg greide ikke helt å slappe av når jeg så hvor vondt menneskene hadde det.
Jeg trives best i syden...på de stedene som har litt fest og morro men ikke så mye.....nevnte forøvrig at jeg ville til syden i en melding til en jente som sendte meg melding, det mente hun var harry og blokkerte meg med engang...hva er det som er så harry med å slappe av i solen? hehe......Om det er harry å se på jentestumper i bikini og bade i middelhavet i stekende sol og drikke en iskald øl så er jeg veldig harry.

Skjult ID med pseudonym nicoline to. 7 juni 2012 12:55

Hvor har det blitt av skjeggebildet ditt? Du var jo kjekk på det bildet..

(mann 47 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 12:56 Privat melding

Jeg var harry nok til å dra til Kreta i 1998, og har aldri angra på det. Bodde i Rethymnon som har noe lavere partyfaktor enn Hersonissos og med mange utrolig bra restauranter i de litt mer bortgjemte bakgatene.
Mye fint å se på stranda også.

Skjult ID med pseudonym seriously to. 7 juni 2012 12:57

Kreta er helt toppers : ) Jeg leide MC og kjørte rundt på kryss og tvers og fant de mest fantastiske badesteder og fjell-landsbyer nesten helt fritt for andre turister.

(kvinne 35 år fra Rogaland) to. 7 juni 2012 12:57 Privat melding

Har aldri vært på kreta, så kan ikke si noe til eller fra ang stedet, men ville bare si at jeg skjønner deg litt og ang backpacking osv. Sikkert kjempespennende, men ikke noe avslappingsferie, og noen ganger er det det man trenger.

Hvis sydenferie er harry, så melder jeg meg herved inn i Harryklubben! Kom nettop hjem fra 2 uker i Alanya hvor jeg har velta meg på stranda, og kjølt meg ned i middelhavet og bare nytt livet!
Nei kos deg du :)

Håper du får en kjempefin tur!

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 12:58 Privat melding

Du skal ikke igjen i år Herrfekt? jeg kunne tenke meg å bare dra med en hel haug folk jeg ikke kjenner...det får ofte det beste frem i folk når man ikke kjenner hverandre fra før :)

nicoline - Fikk ikke ha bilde med skjegg i profilbildet.

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 12:59 Privat melding

Takk Nilaya, hehe ja jeg skrev samme meldingen på facebook og etterspurte reisefølge og får meldinger i innboksen min som sier at de ikke ville skrevet det der osv.....rart hvordan syden plutselig har blitt tabu for de unge og politisk korrekte.

(mann 47 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 13:00 Privat melding

Hadde vært fristende, men blir allerede to utenlandsreiser på meg i sommer, så hverken tid eller økonomi strekker helt til. Ellers har jeg selv god erfaring med å dra på turer sammen med en bøling folk som ikke kjenner hverandre, blir mye moro av sånt, faktisk.

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 13:02 Privat melding

Ja forrige sommer ble jeg kjent med en dansk jentegjeng på flyplassen som jeg bare dro med, utrolig morro hehe...nesten gøyere enn å dra med folk man kjenner fra før.

(kvinne 35 år fra Rogaland) to. 7 juni 2012 13:03 Privat melding

drit nå i hva andre mener :) Så lenge du er fornøyd med dine valg, og de ikke skader andre, så kan du jo bare kose deg og nyte livet akkurat som du selv ønsker :) Så om det er en "harrytur" til middelhavet, eller noe som jeg anser som det mest harry av alt; campingferie over svenskegrensa med matchende grilldresser og fellesdusjer, så er det da ikke noe som andre enn du faktisk bestemmer :) Er jo du som skal slappe av og kose deg med det du liker :)

I say go for it :D Håper du får med deg noen da!

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 13:06 Privat melding

Trust me jeg bryr meg ikke, jeg er ikke normal hehe.

Men jeg blir ofte forundret over kule mennesker og deres liv, akkurat som de blir av meg.

(kvinne 35 år fra Rogaland) to. 7 juni 2012 13:07 Privat melding

ingenting som er bedre :)

Skjult ID med pseudonym pølsevev to. 7 juni 2012 13:08

Har vært på Hersonissos for endel år siden, minnet meg mye om Ayia Napa (16-20 år), med unge fulle nederlendere og trancemusikk i høysete. Ville vurdert Kroatia og Hvar var jeg deg. Der får du en god blanding av fest og avslapping med litt eldre klientell (20-40 år). Kreta er jo stort og det finnes sikkert andre steder en Hersonissos som har en lavere partyføring og eldre klientell.

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 13:10 Privat melding

Men hva er egentlig forskjellen på Kroatia og Kreta? eldre folk og mindre fest rett og slett? er du garantert sol i Kroatia?

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 13:38 Privat melding

Ville aldri dratt til Egypt, instinktivt forteller alle mine sanser meg at det ikke blir hyggelig.....fattigdom er ikke pent selv om noen hvitevasker penger i hoteller.
Men godt å høre du fikk solt deg hehe.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 7 juni 2012 13:46

TS

Jeg har vært flere ganger på Kreta. (Ligge på stranden og NYTE sol,varme og hav :D Herlig.) Ta meg med daaaaaa??;-)) Det er fint på kreta og maten er god. I platanias er det litt liv også :D Men det er ikke den fineste plassen i hellas. Må si at Karphatos var fantastisk vakkert og den beste greske maten jeg har spist ever !! Men der er det rolig som faen.... Ikke noe partyfaktor. De hadde dog en nattklubb som jeg dro til, den lå litt øde og det var BARE grekere og meg, haha. Men anbefales.

Lesvos var elendig, cypros er for fjortiser og koster flesk. Tyrkia...næææ, been there, done that. Skal ikke dit mer :D Så kjør på med en chartertur til Kreta. Tror du får det fint ;-))

Skjult ID med pseudonym seriously to. 7 juni 2012 13:46

@Lechamp

Fattigdom,tigging,nød og elendighet finner du i alle land.Også i Norge.

@Linn

Innpåslitne menn er typisk for de muslimske stedene som Tyrkia og Egypt.

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 14:16 Privat melding

@Poppy - Er det uteliv osv på Kreta eller mer "voksen" over det hele? takk for svar :)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 7 juni 2012 14:21

TS

Alt som du kunne tenkt deg til. De har det meste, fra puber til disko, nattklubber osv. Men det er i platanias. Det er en god del strandbarer også der. Du finner det du søker, samtidig som det er rimelig rolig og familievennlig. Jeg drar også alltid til badeland/water park( eller hva det kalles) når jeg er der. Det er litt morsomt;-) Der kan du også kjøre gocart om du vil. Kreta har litt av alt :-) Chania må du få med deg. Der har de så mange søte butikker og havna er nydelig!

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 14:34 Privat melding

Kreta høres veldig hyggelig ut etter beskrivelsene jeg leser her :)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 7 juni 2012 14:37

@LeChamp

Du kommer til å kose deg. Det gjør iallfall jeg når jeg er der! :)) Å nå fikk jeg sinnsykt lyst til å reise til syden selv....Buhu

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 7 juni 2012 14:39 Privat melding

Jeg elsker Kreta. Ilios beach på Rethymnon har vært fast tilholdssted i 9 somre eller noe i den dur (ikke på rad). Det er stille og rolig, men du kan oppsøke livligheter, samt det er kort vei til alt. Det eneste kjedelige med Kreta, ganske punktum er at det blåser litt og derfor ofte er rødt flagg på stranda..men PFT, strand smann, bassenget med drinks kun.

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 7 juni 2012 14:40 Privat melding

Dessuten har de en taverna rett ved siden av som heter Alkis. Det er jo bare et must.

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 juni 2012 15:12 Privat melding

Hehehehe Alkis...så bra :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 7 juni 2012 15:14 Privat melding

Fabelaktig sted, misunner deg som en liten drittunge.

høh..*sjekke restplasser*

Skjult ID med pseudonym 303 to. 7 juni 2012 19:08

Var der i 2008. Litt i varmeste laget, men ålreit ellers. Ganske bra uteliv i Chania (eneste utelivet jeg testet), men mange innkastere som en del andre steder i syden.