Alle innlegg Sukkerforum

Mangel på åpningsreplikker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Han derre fr. 8 juni 2012 17:24

Som tittelen sier så har jeg mangel på åpningsreplikker. Jeg har ikke en anelse på hva jeg burde åpne med som kan være interessant eller starte noen form for samtale.. Hva liker jentene/kvinnene å snakke om?

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 8 juni 2012 17:27

Jeg hadde gått for ett enkelt hei, også se henne i øynene, om hun smiler, fortsett å prate, om hun ikke smiler, Gå videre, samme hva du sier etterpå så er du utenfor sonen.

Kanskje ikke det du spør om, men sabla effektivt.

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 8 juni 2012 17:29

Jeg er enig med @Drake..

Skjult ID med pseudonym Han derre fr. 8 juni 2012 17:48

Det største problemet er å få en samtale i gang, er lite oppfinnsom i emner å prate om.. Det blir som ofte bare spørsmål/svar og det er er ikke mye spennende for de fleste. Meg deriblant

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 8 juni 2012 17:53

Vel du må jo unngå Ja nei spørsmålene. Spørre hvorfor, hvordan. Gå litt inn på henne, finn noe som er spesielt ved henne og spør om det. Jenter digger å prate om seg selv XD...
Vær veldig bevist på kroppsspråket ditt.. om du lener deg fremover mens du stiller masse dype spørsmål om sjela hennes så går de fleste på defensiven (du er for på) men om du gjør det samme mens du er mer tilbakelent og ikke nødvendigvis har rettet overkroppen din mot henne er du bare interessant å prate med.

Skjult ID med pseudonym Pluto fr. 8 juni 2012 18:02

Du har noe der, til venstre for bukselommen, nei ikke helt der, det er sånn omtrent på midten mellom begge bukselommene, vent litt, jeg skal ta det. der ja! Bedre?