Alle innlegg Sukkerforum

TV2 ekspert

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Oslo) fr. 8 juni 2012 17:45 Privat melding

Hvorfor har TV2 en engelsk fotballekspert? Er det fordi det ikke finnes en norsk fotballekspert? De kunne jo ha spurt en av spillerne, for de har vel neppe noe bedre å gjøre denne måneden. :D :D

Skjult ID med pseudonym Frysk86 fr. 8 juni 2012 18:27

Neida, er ikke det.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 8 juni 2012 20:23

Fotball.............................
ååå den sporten som har et EVIG stort mål som spillere som får flere mill i året ikke klarer å treffe en gang....den sporten har jeg mye respekt for :p

(mann 37 år fra Oslo) fr. 8 juni 2012 20:24 Privat melding

Fordi de Norske folk de ha der er dritt kjedlig og reservert. Thompson fra Liverpool ha lidenskap. Mann hør det når han snakker. Pluss han spilt for den største klubb i Norge...Liverpool ;-)

Skjult ID med pseudonym Mikke fr. 8 juni 2012 20:32

Fotball er den sporten ( i forhold til størrelse) som er mest oppskrytt. Bare se på fotballspillerene i Norge...Mange av de tjener flere millioner i året....når de kommer ut i Europa, så havner de på benken eller på reservelaget og det sier mest om nivået i Norge og ikke så mye om nivået i bakgårdsklubbene i Europa.
Er ikke mange av fotballspillerne som trener så mye, og med så mye kvalitet som andre utøvere...se feks på friidrettsutøvere, langrennsutøvere, roere, padlere, o-løpere og andre....de er seriøse og mange av de tjener bare en brøkdel av hva en middelmådig fotballspiller tjener. Men for all del, slik er jo markedet...massen bestemmer :)

Jajaja....det var dagens utblåsning.

Fotball på tv`en nå :P

:D