Alle innlegg Sukkerforum

match tall

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 8 juni 2012 23:08 Privat melding

Hvor viktig for deg er match tall?
Så på forumet en damediskusjon og trykket på bilde for å se hvem er hun- fikk beskjed at match tall er mindre 70. Så det betyr at jeg har match med henne uansett (i teoriet)? Det var litt morsomt.

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 8 juni 2012 23:11 Privat melding

Egentlig revnende likegyldig. Selv om man på sikt sikkert passer "enklere" med en på 90+, ser jeg at jeg foretrekker de av mine matcher mellom 80 og 85. Må jo ha noe å diskutere også.

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 8 juni 2012 23:15 Privat melding

Som match- ta jeg selv de som er 90+, men om liker person, ser bort fra tallene. Tar som deg, Bene, fra 80.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 9 juni 2012 12:00

Tja litt av problemet med noen av spørsmålene på testen er at de er litt interesse basert, men mange er grunnleggende verdier og mål. Som sånn i utgangspunktet er positivt å være relativt like på. Men om poengberegningen er perfekt sier den ikke noe om.

En annen ting er jo om man klarer å sette viktig, absolutt osv helt riktig for å treffe 100%.

Den sier jo ikke så mye om væremåte, fakter, utseende osv som også teller inn.

En annen usikkerhet er hvordan man kommer frem til svarene i testen. Har man tenkt seg godt om eller bare svart for å bli ferdig? Min var ikke helt riktig første gang ihvertfall, har justert litt etter litt selv, etterhvert som man blir mer klar over hva man trenger :)

Sånn i teorien så er det sikkert veldig greit tall, men i praksis kanskje ikke, grunnet en del usikkerhetsfaktorer. Hadde vært interessant om man kunne kommet ned til 60 i match også, for å se hvor ulike man egentlig er da :)

Ser egentlig ikke så mye på det, annet enn to blader som er viktig for min del.