Alle innlegg Sukkerforum

Er det minus å trene mye og ha bra kropp?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Per lø. 9 juni 2012 15:49

Fått tilbakemeldinger fra jenter om at hvis de er sammen med en som er bra trent så føler de seg mindre pene, og deeeeeet går jo ikke..

Wow, er ikke lett...

Skjult ID med pseudonym nicoline lø. 9 juni 2012 15:54

Nei det er ikke et minus. Men, jeg forstår dog ikke hva en godt trent mann skulle se i meg.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 9 juni 2012 15:55

Haha skal ikke være lett, er man for feit er det feil også ;) godt de er enige med seg selv da :p

Skjult ID med pseudonym Per lø. 9 juni 2012 15:56

De det er snakk om er slanke/normale jenter med de er ikke gjennomtrent...

Skjult ID med pseudonym nicoline lø. 9 juni 2012 15:59

@Intueri

Hvem har sagt jeg ikke får napp?

Hva vet vel du om jeg ikke gjør noe for å få det jeg vil?

Hva feiler det egentlig deg, som sitter her og skriver sånne ting?

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 9 juni 2012 16:05 Privat melding

Absolutt intet minus @Per, egentlig kun pluss, er nok bare usikre damer som har sagt det der.... Jeg skulle gjerne blitt sammen med en mann som trener og er i god form, da det ville inspirert meg til å trene mer også....og de holder lengre... Well, you know ;-p

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 9 juni 2012 16:06

Føler på meg at denne late og tafatte jævelen ikke kommer til å ta kontakt med Intueri. Rart med det :)

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 9 juni 2012 16:09

Ikke minus med en kjekk og veltrent mann vell! hørt sånt sprøyt...men så har det jo mye å si hvordan resten av deg ser ut da..ansikt og personlighet+ sjarm..vil påstå det har enda mere å si.resten er bare bonus :P

Skjult ID med pseudonym bille lø. 9 juni 2012 17:08

Jeg er vel en av de kvinnene som tror jeg ville følt meg mindre pen sammen med en veldig godt trent mann :) Trener litt selv, men har ikke noen drømmekropp, den ser rett og slett litt slurvete ut, hehe; litt dvask, litt feilproporsjonert og bleik på en del kroppsdeler. Dessuten har jeg ikke så stor interesse for sport og trening, så hvis det er en stor del av livet hans kan det hende vi er for forskjellige. Men det kommer nå ellers an på mannen, om jeg vil ha ham, og om han vil ha meg på tross av "feil" - og får meg til å føle meg bra, så er det helt greit :) Kan innrømme at jeg har noen komplekser for kroppen, og selv om jeg jobber med saken og slapper fint av i de fleste settinger hvor den vises fram, føler jeg meg nok ikke like komfortabel sammen med en partner som kunne fått noen med en helt perfekt kropp...

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 9 juni 2012 17:18 Privat melding

Ser den @Bille, men hvis en mann velger deg, selvom ham kan få en med "perfekt" kropp, så betyr det at det er deg og din kropp han vil ha og tenner på :-) Vi kvinner grubler alrfor mye og sammenligner oss for mye med andre kvinner og selv når en mann har valgt oss foran noen andre så tviler vi allikevel.... Er det rart menn går leie da? Og de fleste menn, vil jeg tro, mister ikke interessen for en kvinne pga fysiske mangler og lyter, om der er en liten bilring ekstra eller for lite, men heller stadig usikkerhet og at de må jobbe for å bygge opp kvinnens selvtillit drar energi fra menn. Elsk heller din kropp som du er, og er du ikke fornøyd, så tren og spis sunnere. Er ikke vanlig trening artig, så finn på et eller annet som er gøy og som får deg i bevegelse... For eksempel magedans er glimrende trim for kvinner, man fester kroppen på "de rette" stedene og det er morro :-)

Jeg tror nok at kvinner som har lært å elske seg selv og sin kropp er langt mer tiltrekkende enn de som stadig finner feil ved seg selv :-)

Skjult ID med pseudonym Postmann lø. 9 juni 2012 17:22

Jeg kan like jenter som er bra trent til de som har litt ekstra og litt å ta i på rompa bare den har form :)

(mann 69 år fra Vest-Agder) lø. 9 juni 2012 17:40 Privat melding

No, why should it be a minus to keep yourself in shape, but of course as in all things you can go "over the top" and defeat the point by deforming your body into something it was not intended to be. A little training is of course only half the story the other half is diet, one without the other will not cut it .

Skjult ID med pseudonym bille lø. 9 juni 2012 17:53

@aqueena: Jeg tror du har helt rett :) For en eks ble det etter hvert ganske vanskelig at jeg ikke var helt komfortabel med meg selv (heller ikke flink til å snakke om sånt) - og jeg skjønner ham godt. Han kunne fint fått noen som har finere kropp enn meg, da han er veldig kjekk selv, men det var jo meg han ville ha og tente på i mange år... så det er viktig å kvitte seg med komplekser! Men jeg innbiller meg at det for meg vil være lettere med en kjæreste som i hvert fall har et avslappet forhold til kropp. Selv om det sikkert ikke er en selvfølge at en gjennomtrent mann = kroppsfiksert.

At mannen trener og er aktiv - innen en eller annen rimelighetens grense - er forøvrig bare en kjempefordel.

(mann 33 år fra Hordaland) lø. 9 juni 2012 17:53 Privat melding

Ja, sånn er det helt klart. =) Alle menn: Slutt å trene! En bra kropp er kun negativt. Ølmage er in.

*løfter et par vekter imens...*

Skjult ID med pseudonym Aqueena lø. 9 juni 2012 17:59

Hehehe takk @snw, men det er vel kun sunn fornuft? ;-) Jeg vet jeg hadde gått lei rimelig fort om typen min stadig krevde bekreftelse pga usikkerhet, og vedkommende burde ikke være i tvil i utgangspunktet, for jeg har da vitterlig valgt ham, og det er ikke noe å sette spørsmålstegn ved...spesielt ved at han ville blitt overøst med sunn mengde kjærlighet og tydelig fysisk tiltrekning;-) Som kvinne vil jeg sete pris på når en mann velger meg og ikke sette spørsmål ved det, heller nyte det, for jeg vet hva jeg er som kvinne og hva jeg har å gi ;-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 9 juni 2012 18:00

Veldig bra skrevet Aqueena :)
Det stemmer perfekt! Vi liker kroppen deres som den er og ser ikke alle "feilene" dere ser og ikke trenger vi høre om dem heller :) vær glad i den kroppen dere har, vi elsker den akkurat som den er ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 9 juni 2012 18:08 Privat melding

Ser den @ bille og det med å akseptere og elske egen kropp er ikke noe man kan kommandere seg selv til, jeg er glad jeg skjønte det, og det er gjerne noe man lærer med alderen. Tenk bare på all energien du kaster vekk ved å være misfornøyd med deg selv! Energi du kunne brukt positivt på deg selv og andre. Selvfølgelig har jeg dager hvor jeg ikke er helt fornøyd med tingenes tilstand, men kanskje takket være at jeg er en rimelig fornuftig bondetuppe fra Vestlandet og har lært at ikke alt dreier seg om hverken meg eller utseende har vel hjulpet, og bruker ikke lang tid på å gruble, går heller en spasertur eller trener vekter, for den eneste som er anavarlig for tingenes tilstand (dvs min egen fysikk) er meg selv ;-)

Man blir lykkeligere av å akseptere og nyte egen kropp, se bare på alt du klarer og hvor frisk og rask du er, og når du lærer å elske deg selv, gjør du også mer for å være god med deg selv, (bl.a trening og kosthold) og automagisk blir du mer tiltrekkende, enkel matematikk... Ikke alltid så lett å gjøre, men fullt ut mulig ;-))

Skjult ID med pseudonym Aqueena lø. 9 juni 2012 18:10

Takk og varm klem til deg @Sta :-)))

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 9 juni 2012 18:12

Tja, altså. Jeg kan fint se hva de tenker. Jeg kan være litt paranoid når det kommer til slik forholdsmessig kroppstilstand, men det er ikke verre enn at jeg motiveres til å gjøre en ekstra innsats på trening altså.

Skjult ID med pseudonym Stevia lø. 9 juni 2012 18:16

Her var det mye klokt, tatt til dere alle. Dere har helt rett.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 9 juni 2012 18:21 Privat melding

Personlig kunne jeg veldig gidt tenkt meg et forhold der vi pusher HVERANDRE litt. Moro å trene sammen, og dessuten setter det fart og krydder på forholdet.

Skjult ID med pseudonym Aqueena lø. 9 juni 2012 18:24

Enig der HerrFekten, det gir en egen tilfredstillelse å bygge hverandre gode ;-)