Alle innlegg Sukkerforum

Iphone4 vs. Samsung Galaxy S3

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jolly lø. 9 juni 2012 17:23

.................... derfor burde jeg gå for...?

Skjult ID med pseudonym NinjaCat lø. 9 juni 2012 17:33

Samsung Galaxy S3 støtt asia!

Skjult ID lø. 9 juni 2012 17:36

Det finnes ingen gode grunner til å gå for noe annet enn iPhone. Desverre får man kanskje si.

Skjult ID med pseudonym -.- lø. 9 juni 2012 17:40

Flinke folk er til å argumentere da. Med tanke på sikkerhet så ligger iOS lenger foran, men det er vel ikke hva folk flest tenker når de kjøper seg mobil.

Skjult ID med pseudonym Ket1111 lø. 9 juni 2012 17:42

fornøyd med IPhone

(mann 34 år fra Oslo) lø. 9 juni 2012 17:44 Privat melding

Gå for Samsung. Ble kåret til årets telefon 2011

Skjult ID med pseudonym R.Rabbit lø. 9 juni 2012 17:46

Har ennå ikke hørt om en eneste person som har vært misfornøyd med iPhone eller Samsung Galaxy SII
Har ikke rukket å få tilbakemeldinger på SIII ennå. Men problemet med iPhone er designet, og Apple sin tendens til å fullstendig ignorere feilene med sine egne produkt, når det kommer til software bugs. En telefon med glass på 2 sider sier det seg selv hvordan ender opp, om man ikke kjøper beskyttelse som dekker meste av telefonen.

Men for meg er valget lett Samsung Galaxy 3 om jeg skulle valgt meg ut en telefon selv. Har ikke sjekket prisen ennå, men med Apple sine produkt, så må man som oftest betale 1000-2000kr ekstra bare for logoen....

Vil du ha den telefonen ALLE andre har i dag, eller vil du ha en telefon med den siste og beste teknologien, som også er etterfølgeren til fjorårets beste mobil?

Skjult ID med pseudonym R.Rabbit lø. 9 juni 2012 17:47

Enda en ting som gjør Samsun sin telefon mer aktuell er hvor lett den er :)

Skjult ID lø. 9 juni 2012 17:51

R.Rabit er en klassisk Apple HateBoy, så han er det egentelig ikke vert å lytte til.

Skjult ID med pseudonym Saft lø. 9 juni 2012 17:53

S3 kom ut et halvt år etter iPhone 4. Det sier seg selv at teknologien du betaler for er mye bedre.

Jeg har ikke sjekket prisen på iPhone nå, men før har de ihvertfall likt dårlig å sette ned prisen på eldre telefoner, selv når en ny versjon kommer. Jeg vil gjette på at det samme gjelder nå. Ergo får du mye mer for pengene med S3.

Ikke følg strømmen av hipsteridioter. Ikke kjøp iPhone bare fordi alle andre gjør det. Det eneste de topper tronen på er markedsføring. Produktene er derimot noe drit i forhold til konkurrentene. Særlig i forhold til prisen de forlanger, kun fordi det er et eple på baksiden.

Skjult ID med pseudonym R.Rabbit lø. 9 juni 2012 17:54

@ (Skjult ID ) - lø. 9 juni 17:51

Dummeste jeg har hørt. Har selv hatt en iPhone 3GS, jeg. Funket fint den, bortsett fra de dårlige designvalgene til Apple(sånn som å plassere mute bryteren et sted der den slår seg på/av når man putter den i buksa....)

Men kommentaren din viser at du er en typisk Apple fanboy/fanatiker/ekstremist

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 9 juni 2012 18:00

Android har så mange muligheter at jeg ikke vil ha noe annet på en god stund.
Da jeg fikk min SGS2 som min 3. og dyreste androidtelefon i fjor, var min første tanke at om iphonebrukere hadde prøvd den før kjøp ville de fleste ikke valgt iphone.

Men jeg ville ikke valgt SGS2 igjen. (Og heller ikke SGS3. Den er for stor. Den begrenser hvor mye jeg kan løfte beina når jeg har den i lomma. Man kan ikke sitte på huk. Det er ubehagelig å sykle. Og jeg knakk den på vei opp en stige.

Skulle jeg hatt ny telefon i dag ville kriteriene vært: android, minst 2 kjerner, max 11x6cm, 720p skjermoppløsning, lengst mulig batteritid, ikke sony.

Skjult ID med pseudonym R.Rabbit lø. 9 juni 2012 18:01

Vet ikke om det var veldig smart da, Jeanett. Du kan ikke ha vært veldig interessert i den jobben i utgangspunktet...

Skjult ID lø. 9 juni 2012 18:03

Sukk, der sanerte du en siste rest av respekt.

Skjult ID lø. 9 juni 2012 18:09

@Jeanett,

Ja vi tror deg alle sammen!

Var nok en klok beslutning. Takke nei til en jobb du VIL ha fordi du ikke likte telefonen!! Det er slik ekte ledere gjør det! Sikkert derfor du var kvalifisert!!!

Helt sikkert!! :)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 9 juni 2012 18:38

Å du hellige jul for et skrivesett, Jeanett! Perfektsjonist på...?

Skjult ID med pseudonym bat lø. 9 juni 2012 18:42

Perfeksjonister sliter nok ganske hardt, med tanke på hva slags systemer som dominerer innen teknologibedrifter....

Skjult ID med pseudonym Brum lø. 9 juni 2012 18:46

Du er perfektsjonist? I så fall burde du lære deg å skrive norsk. "Bedriftsledelsen" er ett ord. "Bedriftsavtale" er ett ord, og har med en "s". Det heter "kompetansen", ikke "kompetangsen". Det heter "teknologibedrift". Det heter "foretaket". "Telenor" er et navn, skrives med stor forbokstav og i ett ord. Det andre selskapet du snakker om heter "Apple". "Android" er et produktnavn som skal skrives med stor forbokstav.

Android er dessuten et operativsystem, derfor blir det komplett meningsløst når du skriver "kan jo nesten ikke ha android på iPhone en gang". Det er bare ett operativsystem som kjører på iPhone, og det er iOS.

Så hvis de vil ansette deg i en lederrolle, er jeg enig med deg i at ansettelseskompetansen nok kan løftes et hakk eller to.

Skjult ID lø. 9 juni 2012 18:50

Gidder ikke å argumentere, da dette minner om en klassisk diskusjon mellom Macbrukere og PCbrukere. Macbrukere sier bare at de er fornøyd, mens PCbrukere argumenterer og argumenterer til de blir blå i trynet for å overbevise andre, inklusiv seg selv, muligens. Mitt valg falt på iphone, og har aldri vært mer fornøyd med noen mobil noen gang. Ditt valg :)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 9 juni 2012 18:53

@Brum
Tror hun prøvde å parodiere kommunikasjonen fra arbeidsgiveren hun ikke ville jobbe for.

Skjult ID med pseudonym Brum lø. 9 juni 2012 18:58

Til TS:
Samsung S3 er fin, med en fantastisk skjerm. Men du bør vel sammenlikne S3 med iPhone 4S, ikke med iPhone 4? Stor forskjell på skjermene! Jeg synes imidlertid at S3 blir litt for stor, og at den er litt "plastete". Men det er en kjempegod telefon, så til syvende og sist handler det nok mest om man foretrekker Android eller iOS. Personlig synes jeg Android er et rotete univers, jeg liker at Apple holder litt stramme tøyler. Det gjør at ting faktisk bare virker sammen på tvers av enheter.

Men nå er kanskje ikke jeg helt representativ; her i huset er det tre iPhone, en iPad, tre Macer og en Apple router/nettverksdisk. Bare en datter som ville ha en Sony Vaio PC. (Den har faktisk vært bra, ikke noe kødd på et halvår er fantastisk for PCer i hennes hender.) Så nå er alt problemfritt her, og en stor overgang fra "gamle dager" hvor jeg administrerte maskiner et par timer i uka.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 9 juni 2012 19:11

@Brum
Vaio er glimrende maskiner helt til garantien går ut. Min første vaio døde 2mnd etter garantitiden. Det viste seg å vøre loddingene på minnebanken som var for dårlige. Jeg lånte labben til Veritas for å lodde den på nytt, og det funka.
Min andre vaio fikk samme problem 3 uker etter garantitiden. Dette er noen år siden. Vi var nær 2000 som skrev på en underskriftskampanje at sony måtte ta ansvar for den feilen, men kom ingen vei.

Nå i mars fikk en bekjent samme problem med sin vaio.... Det er altså et problem sony har slitt med over lenger tid. (Mistenker at det er laget slik med vilje.)

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 9 juni 2012 19:19 Privat melding

Hold nå tråden litt saklig dahh folkens... jeg planlegger å kjøpe ny mobil... kjekt med litt fornuftige innspill her.. hehe :-)

Holder en knapp på Samsung G S3, men vurderer faktisk å gå for gammelmodellen S2 pga størrelsen.. er jeg helt bak mål da?

Og ha en fin lørdagskveld i samme farten folkens!!!! :-)

Skjult ID med pseudonym Stormende lø. 9 juni 2012 19:27

http://www.dagbladet.no/a/22009013/

...bare et apropos til saken.. :)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 9 juni 2012 20:10

@TS
Som skrevet, jeg ville ikke valgt SGS2 igjen pga størrelsen. Og jeg ville ikke valgt iphone pga ios. Se forøvrig tidligere innlegg.

@Brum
Du hadde rett

@Jeanett
Du satt ny rekord, med god margin

Skjult ID med pseudonym Porfirij lø. 9 juni 2012 20:15

Tja..
Godt spørsmål, @ts.

Eg har tidligare hatt HTC Desire HD, og har no Galaxy SII.

HTC-en var eg særs godt nøgd med, men SGS-en?
Nei.

Neste gong vert det heller iTelefon enn ny Samsung..

Men.

Eg har frå sikre kjelder at kommande Windows-telefon blir EKSTREMT bra, så om du ikkje må ha ny telefon umiddelbart kan det lønne seg å vente.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 9 juni 2012 20:52 Privat melding

Ville gått for iphone4 pga strørrelsen til samsung Slll. Den er for stor etter min smak. :)

Skjult ID med pseudonym Brum lø. 9 juni 2012 23:11

@Jeanett: Jeg er norsk, men ikke lærer. Ergo ikke norsklærer heller. Er verken prikkete eller pirkette, men kan nok være pirkete innimellom. Men hvis du synes dette er ille, skal du høre meg når det kommer unger i huset som sier "sjøtt" og "sjole"!

Skjult ID med pseudonym ducktape lø. 9 juni 2012 23:28

Apropo sikkerhet til iTelefonen så er den ikke akkurat stor, det er jo den som blir først hacket/cracket, og når man er inne på det temaet:

Man MÅ jo jailbrake den for at man kan gjøre noe annet enn det som Apple vil at man kan gjøre med den f.eks programmer utenfor itunes, overføre filer++

Nei kjøp en Nokia.

Skjult ID med pseudonym Bada Bing sø. 10 juni 2012 01:05

@Jeanett: Du er perfeksjonist og takket nei til jobbtilbud med "god lønn og lederansvar"? Hvis du vil ha meg til å tro noen av delene bør du i det minste perfeksjonere rettskrivingen din.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 10 juni 2012 02:17

Ts - Takk for at du spurte så jeg slapp. Har vurdert de samme to mot hverandre i en ukes tid og ikke blitt så mye klokere. Jeg TROR jeg heller mot iphone rett og slett fordi jeg KJENNER den. Jeg kjenner ikke samsung, har ikke hatt samsung på mange, mange år. Så for å unngå å måtte lære noe nytt..iphone. I tillegg er jeg nysgjerrig på hvordan samsung "kommuniserer" med en iPad (som jeg har). Jeg ser for meg at iphonen 'finner' ipaden med en gang, mens med samsung må man kanskje styre litt mer?

Skjult ID med pseudonym Porfirij sø. 10 juni 2012 02:20

iTelefon om du allereie har iPad.
Utvilsamt.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 10 juni 2012 09:28 Privat melding

Dette er litt som et "hvem er best av RBK/Vålerenga" -spørsmål, og det vil være entusiaster i begge leirer!!

Jeg har iphone og har aldri vært så fornøyd med en telefon før, men jeg er enig i at prisen er drøy, og at man mest sannsynlig betaler ekstra for å ha eplelogoen der. Men jeg har jo også MAC, så for min del var det ikkeno spørsmål om hva jeg skulle ha.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 10 juni 2012 12:21

Bør man vente på iphone 5 da, vet vi når den dukker opp?

Skjult ID med pseudonym tbird80 sø. 10 juni 2012 12:58

har hatt Galaxy S og har S2 nå. Blir neppe S3, den er merkbart større og har nok forsøkt å innynde seg hos de feminine med mer runde former. Falt ikke i smak her iallefall. Beholder S2 til det dukker opp noe interessant. Dør den, så bruker jeg heller S, som jeg fortsatt bruker med tvilling sim for data :)