Alle innlegg Sukkerforum

hva er galt!

Vis siste innlegg
(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 5 juni 2007 15:03 Privat melding

Hey..hva er galt med min profil..hyggelig om noen svarer. Jeg får ikke et eneste brev og lurer på hva som ikke funker..skal jeg bare medle meg ut eller må jeg har nye bilder/profil???..Kankje dette bare er et teit sted?

(mann 43 år fra Hordaland) ti. 5 juni 2007 15:19 Privat melding

Matchtreet ser helt rart ut, nesten alle bladene er gråe sett herifra. Har du satt alle spørsmål opp som absolutte krav?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 5 juni 2007 16:55

Det er viktig å moderere de absolutte krav. Du har satt humor og matglad som absolutte krav, men vi vurderer det som litt strengt. Mange er glade i mat og mange har humor så sett det heller som svært viktig da vel. Du kan jo skrive litt om på profilen din også? Og hvis du har et fint smil så velg dette som hovedbilde :) Lykke til uansett!

(mann 55 år fra Oslo) ti. 5 juni 2007 18:17 Privat melding

Du er akkurat passe !! ;-)) Skriv i vei......

(mann 38 år fra Oslo) ti. 5 juni 2007 18:32 Privat melding

Jeg kan se at absolutte krav har en rolle å spille hvis man f.eks. er anti-røyk, men ellers er det få områder der det er naturlig å bruke absolutte krav som et sorteringsverktøy. Da er det bedre å sette svært viktig eller veldig viktig eller hva det nå heter. Dessuten er rangeringen mellom 1 og 10 veldig subjektiv. Et eksempel kan være økonomi der noen ville satt 5 dersom de hadde en inntekt på 250000 og et middels boliglån mens andre kanskje ville satt 3 eller 7.

Skjult ID med pseudonym gutt ti. 5 juni 2007 19:20

Blir å gjenta det andre her har sagt men:

* Smil på bildet!
* Jekk ned krava, de færreste får opp match med deg i det hele tatt. Med andre ord dukker du ikke opp på noens lister.
* Mindre krav i profilteksten. Jeg tipper det er ganske få mennesker i Norge som oppfyller alle krava (selv om teksten ikke antyder at de er absolutte). Lag en profil som er mer inviterende enn ekskluderende.

Tross alt, det er bedre å få for mange henvendelser enn for få?

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 5 juni 2007 20:26 Privat melding

hei,jeg er også alenemor og kjenner meg igjen i at man blir isolert!
du spurte om råd til hva som er "galt" med sia di, jeg sjekka den ut og det jeg tror kan være lurt, er å vise fram det pene smilet ditt!
Rett og slett bytt bildet,så er jeg sikker på at det strømmer inn svar!

lykke til!

Skjult ID med pseudonym lurifaks ti. 5 juni 2007 20:34

Kom det fra en uten bilde!

Skjult ID med pseudonym et catch ti. 5 juni 2007 21:34

Min erfaring er at det er generelt høy terskel for å sende mailer her inne, - høyere enn på andre nettsteder jeg har vært. Jeg har faktisk mengder av karer (35 i alt) som har vurdert meg som interessant eller svært interessant. Men jeg har fått mail fra bare 6-7 stykker. Har selv tatt initiativ noen ganger der jeg har vært interessert og det blir jo som regel godt mottatt, enten interessen er gjensidig eller ikke. Hvorfor tør dere ikke skrive, gutta?? :-)

Skjult ID med pseudonym feigingen on. 6 juni 2007 00:46

Hvorfor vi gutta ikke tør skrive? For meg er spørsmålet mer om jeg gidder å skrive. Jeg mener, hvis jeg har markert en jente som interessant eller svært interessant, og hun har vært innom siden min, men ikke markert meg som noe spesielt, tolker jeg det slik at hun ikke likte bildet/profilen min. Da skal det veldig mye til før jeg gidder å bruke tid og krefter på å skrive til henne.

Skjult ID med pseudonym Super`n on. 6 juni 2007 15:51

Hun her får bra med meldinger, lukter litt "lureri" her synes jeg.... Vet at en kompis har sendt melding men får ikke svar. Ligg unna boys!