Alle innlegg Sukkerforum

flørt som kan utvikle seg, hva legger dere i dette?

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 11 juni 2012 19:55 Privat melding

jeg hadde dette på profilen min, og med det mente jeg a jeg ville ha et forhold i fremtiden, og at jeg ikke ville stresse frem med noe.. For jeg ville ha et forhold, en mann med følelser for meg, og ikke en elsker.. da ville jeg skrevet det.. Men på tross av dette fikk jeg påfallende mange forslag om sex, og andre ikke interessante forslag.. er det profilen min som lyser "pul mæ" eller er det "flørt som uvikler seg til noe mer" som gjør det? et lite clue her hadde gjort seg!!

(kvinne 35 år fra Rogaland) ma. 11 juni 2012 20:04 Privat melding

du er jente, og ser bra ut, og er sånn midt på treet i alder...er vel det som gjør det.

Virker som om menn driter i om det står at en ønsker forhold eller flørt som kan utvikle seg. Slike forslag kommer uansett har jeg erfart.

Et forhold starter jo somregel med en flørt, så det er vel kanskje bare en måte å ikke virke som en har hastverk? Jeg vet ikke

(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 11 juni 2012 20:52 Privat melding

ikke jeg heller! jeg er jo basicly ute etter en som er interessert i meg, og som flørter med meg, dater meg, overnatter, finner på ting, og lar ting utvikles i et ok tempo.. Vil ikke ha samboer og forlovede sånn i neste uke.. men vil heller ikke bare ha random sex, sån hist og her, for jeg er en jeger, liker å jakte og liker å bli jaktet på.. For meg er det frustrerende å bli sett på som noe gutter vil ha hanky panky med, er jeg ikke god nok som noe mer? mangler jeg noe? Det er tanker som da sneier meg :-)

(kvinne 35 år fra Rogaland) ma. 11 juni 2012 20:54 Privat melding

det er ikke hos deg problemet ligger ;)

Noen syns det er greit å komme med slike forslag, og forsåvidt er det jo greit og. Det som er fordelen med de, er at de er iallefall ærlige om det. Det er det langt fra alle som er vil jeg tro. Da vet du iallefall hva du (eventuelt) går til.

Men jeg skjønner frustrasjonen din....

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 11 juni 2012 20:58

pkt 1 Alle menn vil ha sex

Resten er et spørsmål om hva han vil ha i tillegg, og hvor lenge han vil ha deg før og etter sex.

(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 11 juni 2012 21:01 Privat melding

@stevia jeter vil ha sex de og, men heller vite om premissene på forhånd? om jeg er kompis med fyren, kan jeg kanskje også gå med på "bare " sex til jeg møter en annen? men snakk med oss, ikke lur oss?

Skjult ID med pseudonym bille ma. 11 juni 2012 21:05

Du framstår jo som ganske sexy på flere av bildene, med utringning o.l. - ikke noe galt med det, du ser skikkelig bra ut synes jeg (jeg er kvinne), og du virker da som en seriøs og tøff dame, men det lokker nok litt flere useriøse menn til å skrive enn om du hadde hatt mest anorakkbilder, hehe. Jeg får i hvert fall ikke så mange pule-meldinger selv om jeg er ca på din alder og har flørt som kan utvikle seg på profilen. Tror jeg ser ganske bra ut, men har ikke så mange "kroppsbilder". Nå får jeg riktignok også noen meldinger fra menn som garantert ikke er ute etter noe annet, men i førstemeldingen er de ganske nøytrale.

Skjult ID med pseudonym Stevia ma. 11 juni 2012 21:18

Helt enig i at premissene bør være klare. Noen menn fokuserer på sex direkte, og andre av oss gjør ikke det. Antakelig sier det noe om at noen av oss vil ha sex tvert, mens andre fokuserer bredere og har lengre horisont.

(mann 34 år fra Oslo) ma. 11 juni 2012 21:43 Privat melding

Hei

Tja ikke veit jeg, men noen er vel bare svært direkte da... og er ærlige om hva dem vil. Kanskje fungerer det også for dem? Ikke vet jeg :)

Men det kan jo være at de håper du vil ha noe, mens du venter på flørten :)

--
Klem
Andreas

Skjult ID ma. 11 juni 2012 21:46

Hei, det lyser jo sex lange veier av bildert ditt, ikke rart tilbudene hagler

Skjult ID med pseudonym ensom sør ma. 11 juni 2012 22:51

Sex er noe som kommer.
Å finne den man vil leve med betyr at man må bruke tid til å bli kjent og det er det ikke mange her inne som tar seg tid til.