Alle innlegg Sukkerforum

Ny melding uten svar? Etter hvor lenge?

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 11 juni 2012 20:12

Har mange ganger opplevd hva jeg har hatt inntrykk av at ganske mange menn her har opplevd: Skriver en melding. Får om en er heldig et svar eller to.. Og så er det plutselig stille. Har også forstått at å syte over dette til jentene bare blir møtt med motargumenter av diverse slag. Så det er ikke hensikten med denne posten.

Har prøvd noen ganger å motvirke dette ved å sende en ny melding en stund senere. Tanken har vært at kanskje er det noen som har mentaliteten at kun de som viser interesse over tid, og etterspør svar er interesserte nok til å få det. Det snodige er at disse meldingene har stort sett blitt besvart - men da med en hudfletting av at jeg har vært for utolmodig, at de hadde tenkt å svare, men at de nå i stedet velger å blokke meg. Tidsperioden mellom første og andre melding har variert fra noen timer til noe over en uke, uansett med samme resultat.

Så jeg har følgende spørsmål: Er det noen kvinner her som faktisk bruker den nevnte utsilingsteknikken - vente på melding 2 for å "teste" interesse? I tilfelle er det noen som har noen som helst råd i forhold til hvor langt tidsrom det bør være mellom? Og: Hvor lenge er det rimelig å vente før man kan si omtrent sikkert at man bare har fått et stille avslag (gitt at man ikke er et "offer" for slik utsilingsstrategi)? (Anta at siste sendte melding var av en viss lengde)

Skjult ID med pseudonym Lila ma. 11 juni 2012 20:20

Bruker aldri slik taktikk. Det er jo bare latterlig.

Stopper jeg å svare er det gjerne fordi jeg synes meldingene er så kjedelige at jeg ikke klarer å finne på noe å svare, og da er det nok ikke liv laga uansett

Skjult ID med pseudonym Pocahontas ma. 11 juni 2012 20:35

Enig med Lila. Men har også hendt at jeg rett og slett har glemt å svare. Uten å være uinteressert altså.

Skjult ID med pseudonym han83 ma. 11 juni 2012 20:56

Kan ikke si jeg har brukt dette, men jeg har samme erfaring som trådstarter...

Har prøvd mange innfallsvinkler på meldinger, vridd hodet og forsøkt... men hjelper ikke..
jaja er vel slik det er..