Alle innlegg Sukkerforum

X VS NY PARTNER

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ??? ma. 11 juni 2012 21:50

Har et mega problem!! Jeg ble kjent med en person her inne via meldinger og tonen virker grei og skal snart møtes for første gang. Men.. Jeg har også en x som gjerne ønsker seg tilbake til meg og er villig til å strekke strikken for at forholdet skal fungere og gnisten kan gjenoptas.
Nå skal det sies at kommunikasjonen mellom meg og min x er svært god. Vi kan prate om alt og ingenting men det stokker seg når det kommer til barnas mor. Der er det absolutt 0 kjemi for å si det sånn...

Burde jeg gå for ei ny dame som kanskje ser annerledes på samarbeidet i og med at hu har barn på heltid (der samarbeidet var helt ræva med barnefaren) eller burde jeg prøve å finne tilbake til Xn som har 0 kjemi med barnas mor... Eller skal jeg skaffe meg en pepperbøsse og leve lykkelig med den? :-P

Skjult ID ma. 11 juni 2012 21:52

Ny dame har dårlig samarbeid med barnas far.
Eksen har dårlig samarbeid med barnas MOR?

Eksen er altså en mann?

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 11 juni 2012 21:55

Dette lurte jeg på også?
Etter som h*n vurderer å gå for en ny dame..hvem er x's barnas mor???

Skjult ID med pseudonym Per ma. 11 juni 2012 21:56

Barna hans sin mor altså x-en.. Bitch fight if you will

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 11 juni 2012 21:57

Jeg er mann med 3 personer å forholde meg til ..eksen som har mine barn unntatt av og til... så har jeg en exkjæreste som vil tilbake til meg men har problemer med barnas mor og til slutt denne nye dama som ikke samarbeider med barnas far(sine barn).. lett?.. what to do

Skjult ID med pseudonym tuppa ma. 11 juni 2012 22:04

Jeg mener ex er å bli en ex. Det var vel en grunn for hun ble en ex halloooo.
Sats på noe nytt og spennende istedet!
Ikke lur deg selv iallefall.
Som regel har stemmen inni deg rett, så følge den du!

Skjult ID med pseudonym gygra ma. 11 juni 2012 22:05

Om hjerte ditt kunne snakke, kva ville det ha råda deg til?

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ma. 11 juni 2012 22:06

Hvis du bare har barna av og til.- har vel ikke barnas mor noe med hvem du dater?

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 11 juni 2012 22:15

@WTF Jeg er MANN og har 3 damer jeg snakker om, ingen som er bifile her...

@gygra Om mitt hjerte hadde pratet hadde jeg vunnet i lotto og kjøpt meg et fint hus og fløtta inn med en dame som så meg for den jeg var, aksepterte meg for den jeg er og var en superkjæreste på alle måter.

@lysstråle Jeg er helgepappa.. Nei, hun har ikke noe imot hvem jeg dater, men hu ville verken at min ex skulle kalles for bonusmamma og ungene fikk heller ikke lov til å treffe min xkjærestes foreldre.. (barnas mor=vanskelig)
Jeg har seff slått i bordet og sagt min mening om det, men du vet, når xkjæreste og barnas mor ikke går bra sammen, blir jeg mellommannen... kjipt

Skjult ID med pseudonym gygra ma. 11 juni 2012 22:22

Skjønnar ikkje kva vinning i lotto har med hjerte å gjere, men høyres uansett ut som det ikkje er nokon av dei aktuelle kandidatane du skal velge. Eller kanskje akkurat satse på at ho frå sukker er den du drøymer om...

Skjult ID med pseudonym milf ma. 11 juni 2012 22:24

Om det er eksen din som har problemer med at du har en eks du har barn med, så hadde jeg holdt meg milevis unna henne. Om den nye dama har problemer med far til sine unger fordi hun er vrang selv, så hadde jeg holdt meg milevis unna henne også. Om hun derimot bare har en vrang eks så hadde jeg tatt det litt mer med ro.

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 11 juni 2012 22:32

Takk for gode svar :) Tror jeg driter i alt som heter damer. Kjøper meg en pepperbøsse og spanerer meg selv en tur til red light district i sommer, neida:-)

Jeg tror jeg bare får møte denne nye dama og se hvordan hun er som person.. blir det ikke kjemi, funker vennskap for meg.

Skjult ID med pseudonym graps ma. 11 juni 2012 22:41

Dine barns mor A går ikke godt sammen med din ex B, men B er villig til å strekke seg langt for å få forholdet til å fungere. Du vil også dette, men vegrer deg fordi du blir klemt mellom barken og veden? Er det da slik at hovedgrunnen til at B er en ex er forholdet til A? Er det slik det henger sammen? I så fall; Hva er da grunnen til at A skulle gå bedre overens med din nye potensielle C?

Skjult ID med pseudonym ??? ma. 11 juni 2012 22:49

@ graps ja, ganske riktig teori. Bare det at Ex B liker ikke hvordan Ex A behandler henne og hun mener også at hun ikke er en god mor for barna. Men Potensielle C har barn fra før av (hun som har dårlig samarbeid med barnefaren)og vet kanksje hvordan hun kan håndtere Ex A bedre enn EX B..

Er dette til å forstå tro? ;o)

Skjult ID med pseudonym moo ma. 11 juni 2012 23:41

NEVER GO BACK

HAN LURER DEG, HAN VIL HA SEX. HAN KOMME TIL Å SÅRER DEG IGJEN

END OF STORY......DATE HAN NYE

Skjult ID med pseudonym ??? ti. 12 juni 2012 04:25

Jeg skal ikke date en mann!!,, Har jeg forklart meg så dårlig her? Dessuten er jeg ikke ute etter bare sex med en evt partner, men et godt samliv og kommunikasjon... Jeg synes det er veldig viktig at man kan snakke om alt og være seg selv i et forhold.

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 09:08 Privat melding

Jeg var en stund sammen med fyr som hadde barn med exA, barn med exB og barn med exC og alle disse hadde trøbbel med exD........jeg er exE, fordi jeg ikke gadd å være med i krigen ;)

Og dama han nå er sammen med.....dameF....krangler så busta fyker med både A, B, C og D

Er glad jeg forlot det alfabetet der, gitt ;)
Ikke minst med tanke på mine barn.

Jeg har forøvrig selv et godt samarbeid med barnefaren, det er alfa og omega, fordi ansvaret som foreldre er det samme uansett om man lever sammen eller ikke.

(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 09:09 Privat melding

Se hva som skjer med den nye, og se om du kan stryke barnas mor litt med hårene, for å mykne henne litt for potensielle c :-) lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 12 juni 2012 10:01

hørtes ut som et innviklet problem :P det der med xer (da hoved xn den man har barn med) og ny partner er alltid tricky...enten så velger man en person som ikke har barn fra før av...(da blir det mye sjalusi fordi du må ha kontakt med hoved xn denne personen forstår ikke pga ikke barn selv osv..) eller en som har barn fra før og forstår ting mere..( men da komplisert med denne personens hoved x og barn igjen..) phu...

ønsker deg lykke til ! syns detta er tricky sjøl jeg :P

(mann 57 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 10:02 Privat melding

@ ???

Det overordnede her er at du er helgepappa. Så oppfatter jeg at du samarbeider greit med barnas mor. Disse to forholdene bør du gjøre alt du kan for å ikke forverre.

Din X medfører problemer for barna. Så glem henne. Kutt kontakten med henne. For det vil ikke bli greit for barna i frremtiden hvis du har en kjæreste som ikke kan forholde seg adekvat til dine barns mor.

Så er du her. Du ønsker deg en ny kjæreste, og er på vei til å finne en. Lykke til. Følg det sporet.

Skjult ID med pseudonym ??? ti. 12 juni 2012 15:46

Takk for fine svar folkens. Jeg skal ta det med meg videre;o)

Skjult ID med pseudonym Prober ti. 12 juni 2012 15:56

jeg følte brått jeg fikk hodepine.

Skjult ID med pseudonym ??? ti. 12 juni 2012 17:04

For meg hadde flerkoneri vær greia, men det fungerer jo ikke i Norge. For å være helt ærlig , så vet jeg ikke hvem jeg vil ha og kjenner presset øker for hver dag.. skal møte den nye om ikke lenge...

Ja, det er demes problem, men på en måte blir jo jeg også involvert når jeg har barn med hu ene..