Alle innlegg Sukkerforum

Bryllup - Tradisjonelt eller utradisjonelt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 12 juni 2012 00:37

Av en eller annen grunn står TV2 Bliss på i bakgrunnen her (uten lyd) og det går et program om par som skal gifte seg og får hjelp av en obsternasig såkalt weddingplanner. Det jeg reagerer på her er at paret er det typiske 50talls rockabilly-paret som har en gjennomført, morsom stil, men nå vil denne weddingplanneren tone ned hele greia så det blir mest mulig tradisjonelt. Snakker om å sminke vekk tatoveringer selv om det er en åpenbar del av stilen til disse menneskene, og å lage en mest mulig "normal" bryllupskake selv om paret selv ønsker en fargerik, muffinlignende greie. Jeg synes det er superkult at folk tør å strekke seg lengst mulig vekk fra det tradisjonelle.

SÅ; Hvis du skulle planlagt det ultimate bryllup for DEG og din make uten å tenke et øyeblikk på hva familien ville syntes eller hvordan folk ville reagert på hvordan det ble gjennomført: hvordan ville det vært? Fullstendig i din stil altså.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 00:43 Privat melding

Meg i dress og bruden i bikini. Berliner Philharmoniker og Airplay som liveband og sjokoladeis med nonstop istedenfor bryllupskake.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 12 juni 2012 00:44

Et vennepar kjørte star wars theme på vei ut av kirken..det var en morsom greie :)

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 12 juni 2012 00:53

Tror jeg er litt gammeldags, og går for tradisjonelt. Men, blir gjerne overrasket ... Tviler dog på at det blir typ Hoppe i fallskjerm, dykkende i korallrev ... og slike ville stunts.

En annen ting som jeg ikke helt skjønner; greia med å ha slike überpinlige og teite utdrikkingslag ... der det er om å drite seg mest mulig ut - OG bli dritings blant publikum og fremmede ... Why?
Så lite sjarmerende ... min mening. :-)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 12 juni 2012 00:55

Enig med deg der også :) Ser ikke greia med utdrikningslag egentlig i det hele tatt? Man kan jo gå på fylla nårsomhelst enten man er gift eller ikke.

Skjult ID med pseudonym ijUkulele ti. 12 juni 2012 01:02

Jeg har akkurat arrangert utdrikningslag for venninna mi, og det ble alt annet enn uberpinlig og fyllete- man gjør det til det man vil!
Litt oppmerksomhet til bruden fra venninnene under en stressa tid med planlegging syns jeg er på sin plass!

Jeg vil ha trad. vielse i kirke, men festen kommer til å bli kreativ, festlig, og langt fra standard! ...om jeg bare kunne finne han jeg skal tvinge opp alteret!!

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 12 juni 2012 01:09

tror ikke jeg vil gifte meg jeg :P

(kvinne 35 år fra Rogaland) ti. 12 juni 2012 01:11 Privat melding

Dersom jeg skulle ha gifta meg, kunne jeg godt tenkt meg å latt gubben få ordna det, akkurat som han ville, og overraska meg med sånn som han hadde ønska det skulle være :)

.men så har jeg ikke akkurat noe behov for å gifte meg heller da... skulle jeg ha gjort det, så var det fordi jeg hadde funnet en jeg ville dele livet med, som veldig gjerne ønska selv å gifte seg.

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 12 juni 2012 01:12

Haha ... ser HerrFekt har begynt treningen alt. Skulle likt og vært flue på "laget" hans! :-))

Kan tenke meg en ordentlig kosedag, f.eks. spa, sammen med venninner, familie.

Ja, du er så godt som proff når det gjelder partyfiksing @ ijUkulele :-)

Skjult ID med pseudonym ijUkulele ti. 12 juni 2012 01:15

Jo, takk- nå har du jo bare hørt om én ting jeg har fiksa! Skulle ha sendt deg filmen fra utdrikningslaget jeg lagde- dét var fikseri det!!!

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 12 juni 2012 01:31

ijUkulele:
Og 30-årsdagen din! Det hørtes da svært gjennomført ut. :-)

(mann 29 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 08:02 Privat melding

Er ikke sikker på om jeg vil ha noe bryllup i det hele tatt ;p Time will tell.

Skjult ID med pseudonym Snehvit ti. 12 juni 2012 08:58

Hadde dratt langt bort, utlandet, i stillhet.... bare oss 2...( evt unger)

Skjult ID med pseudonym R.Rabbit ti. 12 juni 2012 09:02

Helt uaktuelt med bryllup for meg. Jeg er tross alt (ekte) Ateist.

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 12 juni 2012 10:13

Ekteskapet er en god juridisk ordning, det papirløse alternativet krever utrolig mye papirer. Så uansett hvor ateistisk jeg er, så er jeg jurist også, jeg var gift med mine barns mor.
Barnløse forhold krever etter min mening ikke ekteskap. Men flytter man sammen, bør man lage gode avtaler mens man fortsatt er gode venner.

Men til tråden. Utgangspunktet er altså at man skal gifte seg. For meg betyr det noe seremonielt og høytidelig. Det taler for den klassiske pakka, med et stilig vigselsrom etc. Og selskap for venner og familie. De ville vel pyntet seg omtrent som til juleselskapene våre, antar jeg med kjoler, dresser, bunader etc.

Alternativet for meg er å gjøre noe helt annet. Det ville jeg nok blitt fristet av, nettopp for å gjøre seremonien til noe spesielt. Men akkurat hvordan aner jeg ikke. Reise bort? Temabryllup? Dessuten er det jo en annen som også skal bestemme noe.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 12 juni 2012 16:55 Privat melding

Jeg aner ikke hvordan jeg ville hatt det, men følgende utgår med skyhøye kneløft, uansett, altså: Ingen tiara eller bløtkakekjole, og ingen stor og overdådig fest. Og ikke utdrikningslag. Ikke hvit kjole heller, tror jeg.
Det ville nok blitt mer i retning av lite og koselig, med de aller nærmeste, uten så mye dikkedarier.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 12 juni 2012 17:06

Det vakreste bryllup jeg har sett var faktisk i Robinsonekspedisjonen for noen år siden, med laken som kjole, en boombox med Metallicas Nothing else matters og solsolsolsolsol og strand. Ikke dusja på flere uker og alikevel var det altså det flotteste jeg har sett.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 1 april 2013 10:42 Privat melding

Dessuten heier jeg på fekterns is istedetfor kake. Med mindre det er en helt enkel kake. Fancyass kaker med hundre smaker er ikke noe gøy.

Skjult ID med pseudonym Dama ma. 1 april 2013 11:33

Jeg synes det er dumt med så mye oppstyr rundt bryllup.
Virker som enkelte damer bare gifter seg for å være prinsesse for en dag.

Finner jeg min utkårede og vi er lykkelig sammen, vil jeg totalt gi blaffen i hvordan bryllupet er.

Det er livet etterpå som er viktig, ikke brudekjolen.