Alle innlegg Sukkerforum

Nudist = swinger?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Brum ti. 12 juni 2012 19:40

Er dette Sukkertestens mest håpløse spørsmål?

"Er åpen for nudisme, sex i en øde park og kanskje til og med sexklubber"

Hvordan kan man i det hele tatt legge dette i samme bøtte? Ta dere en tur på Huk, så vil dere fort finne ut at det ikke har noe med sex å gjøre at man vil sole seg uten en våt og ekkel badebukse.

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 12 juni 2012 20:03

En oppramsing trenger da ikke være en sammenkobling, For meg er det i hvert fall 3 forskjellige ting, bare nevnt samtidig. Det er en tid og et sted for alt.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 20:08 Privat melding

Avhenger kanskje litt hvor man kommer fra. Havna noe ufrivillig på en nudiststrand i Jugoslavia for maaange år siden, og DER gikk det definitivt ut på ett.
Men har inntrykk av at det er helt annerledes her.

Skjult ID med pseudonym sans ti. 12 juni 2012 20:46

Enig med TS - merkelig sammenblanding av ting som ikke har noe med hverandre å gjøre. Ja, noooen kan selvsagt like ALLE disse tingene, slik som muligens relasjonstestspørsmålsforfatteren, men det er slik TS sier, og også omvendt; selv om man kunne funnet det pirrende å ha sex med kjæresten sin i en øde park, betyr det ikke at man har lyst til å sprade naken rundt på Huk.

Dette sukkerlogiske spørsmålet havner i samme kategori som den like uvelklingende "seksuelltleken"s tvilsomme svarytterkant (10): "Både seksuell lek og en krangel skaper kontakt som tenner meg."
- Eeeh... seksuell lek har vel ikke nødvendigvis (og som oftest IKKE) noe med krangling å gjøre, og burde vel ikke slenges i samme gruppe som det?

...noooen har åpenbart ikke lært seg hvordan man skal lage spørreskjema. Og likevel utgjør svarene vi lett oppgitt og/eller forvirret setter i denne testen, en stor del av matchtallet vi får med andre... - og med litt "feil" høyde eller alder _etter sukkers egen oppfatning_ vel å merke - så vips; har man under 70 i match med en man kanskje kunne passet svært så godt sammen med IRL, utenfor sukkers inndelingsregime og merksnodige relasjonsprofil-svaralternativer... But the sukkers say NOOOOO!

Skjult ID med pseudonym Bella ti. 12 juni 2012 21:55

Den kommer i konkurranse med om man tenner på sexlek, rollespill og en heftg krangel.

Krangel er totalt turn off og har da ingenting med sexlek og rollespill å gjøre??