Alle innlegg Sukkerforum

Avstandsforelsket...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tigergutt ti. 12 juni 2012 20:07

Er så fælt å gå rundt å lure på om det er noe kjemi når man møtes, etter man har fått kontakt med noen man liker veldig godt :)
Har fått en dialog med ei som skulle reise bort i en tre ukers tid, rett etter vi snakket på tlf første gang.
Har gått en fem dagers tid nå , har snakket i tre timer på tlf en gang siden dette, og har planer om å møtes.
Er så frustrerende å ikke få finni ut av dette med en gang, jeg har sendt en sms om dagen , og fått naturlige svar. Men jeg har ikke fått noen uten forespørsel, så da lurer jeg også litt på om jeg er mye mer intressert enn hva hun er.
Frustrerende å bli så skrudd i hodet ;)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 20:10 Privat melding

Spør rett ut. Tok meg mange år å lære det, men det hjalp faktisk. Du kan selvføkgelug få et bastant nei, men mitt inntrykk er at damer liker direkte oppriktighet.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 20:11 Privat melding

Mange damer, ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym milf ti. 12 juni 2012 20:11

Hvis man ikke spør får man ikke svar. Gammelt jungelordtak.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 20:21 Privat melding

Hvis du vil være min Sala kan jeg gjerne være din Guran, milf.

Skjult ID med pseudonym Tigergutt ti. 12 juni 2012 20:22

Jo vi har jo avtale om å møtes,,, Men å spør direkte om hvor "keen" hun er, eller hvor langt oppe jeg er på liker barometeret etter forholdene tatt i betrakning ( altså ikke møttes) tenker jeg at blir kleint, samt virke masete...
Og det skal man vel passe seg for har jeg skjønt :)
Men man blir vel litt overfølsom og tankefull når man er i situasjonen....
Men jeg hadde syntes det hadde vært litt mer komfortabelt hvis det hadde dukket opp noen sms eller ønske om prat på tlf ... Uten at jeg tok kontakt :)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 20:24 Privat melding

Og nå sitter hun kanskje og tenker NØYAKTIG det samme...

Skjult ID med pseudonym milf ti. 12 juni 2012 20:28

Vi har slått fast at jeg ikke er så dydig. Nå er det på tide å slå fast at jeg er ganske shallow også. Jeg håpet mer du kunne være min Tarzan, for å være helt ærlig....

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 20:32 Privat melding

Kødder du? Med DE leppene og den lampeskjermen på huet er jeg jo jungelens PUA nr 1.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 12 juni 2012 20:32

Og HerrFekt har et sabla godt poeng 20:24, skjedde akkurat DET med undertegnede for ei tid sida (og jeg spurte jo heller ikke, uhelbredelig moron som jeg var/er...), med det resultat at vi begge tråkket rett i "vennefella" med dunder og brak allerede FØR man kunne si at det hadde begynt å nærme seg noe "forhold" engang (lang historie, men det ble i hvert fall sluttresultatet)...

(kvinne 35 år fra Rogaland) ti. 12 juni 2012 20:32 Privat melding

sånt er aldri lett. Det er en ballansegang, og jeg kan jo igrunn bare snakke for meg selv der.
Noen ganger er direkte og rett frem det aller beste, og definitivt det enkleste å forholde seg til for alle parter, men kanskje og det som er vanskeligst å få frem. En annen ting er jo at det har jo ganske mye med timing å gjøre og...

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 20:34 Privat melding

Er jo slik vi jenter er jo.. Vi vil jo bare vite om fyren er interessert nok til at vi ønsker å fortsette bekjentskapet.. Mindgames er litt 80talls!

Skjult ID med pseudonym Tigergutt ti. 12 juni 2012 20:39

@ Herrfekt
Hun kan vel ikke tenke nøyaktig det samme, når det er jeg som har tatt kontakt :)

@ kvinne81
Du følger vel opp med noen meldinger selv også for å vise intresse vel ?

Jeg tenker slik at nå er det jeg som har sent de 1-2 meldingene pr dag først, og da vil ikke jeg "mase" noe mer, nå vil jeg avvente til hun gir lyd fra seg på eget intiativ..
Blir det feil ???

Skjult ID med pseudonym Pæretre ti. 12 juni 2012 20:40

Akk ja, jeg har det akkurat på samme måte. Skal møte en jeg har fått ett flott inntrykk av om en snau uke. Vi har ikke kontakt daglig, men noen ganger tar jeg initativ, andre ganger han. Og nå som det nærmer seg da, så blir jeg bekymra. Hva om han ikke liker meg like godt som jeg liker han? Kanskje vi ikke har noe kjemi i det hele tatt? Men, det kan jo gå kjempebra også.
Ai, ai, ai, det er slitsomt å gå rundt å bekymre seg for disse tingene, altså!
Men, hell og lykke til deg, TS. :) Og litt hell og lykke til meg selv også.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 20:40 Privat melding

Neida, men LITT kan du godt mase. Da får du ihvertfall svar omsider.

Skjult ID med pseudonym milf ti. 12 juni 2012 20:41

Sorry HerrFekt, den lampeskjermen kommer bare til å være i veien.

Og jeg synes fremdeles TS bør spørre.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 12 juni 2012 20:44

vi jenter er litt vanskelige altså...sånn for å snakke for meg selv. det viktigste rådet jeg kan gi deg er å være deg selv og gjøre det DU syns er naturlig. Enten liker hun deg for den du er eller ikke :) sånne ting er veldig vanskelige syns jeg...kan nok bli for lite masete og oppmerksom selv :P

Skjult ID med pseudonym Tigergutt ti. 12 juni 2012 21:51

Så jeg skal bare pøse på med natta og morgenmeldinger med andre ord :) ??

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 12 juni 2012 21:53

Så var det nå det med å legge seg på "den gyldne middelvei", da, TS (angående "pøse på" kontra ikke gjøre NOE)... :)

Skjult ID med pseudonym milf ti. 12 juni 2012 21:55

Nei, ikke pøse på med noe som helst, spørre hvor landet ligger. Si det som det er, du har jo ingenting å tape. Enten er hun interessert, og da synes hun det er kjekt at du også er det. Ellers er hun lunken, og det er jo like greit å finne det ut først som sist.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 12 juni 2012 21:56

Kjedelig situasjon det der. Traff en supersøt fyr fra sukker i vinter en gang, og var veldig raskt på at det var kjekt med en second date. Desverre skled det litt ut pga sykdom og litt andre tåpeligheter, men det plager meg litt enda at det aldri ble noe av. Han er ikke aktiv på forumet lenger, men er visst medlem, så håper han finner seg en søt dame, for han fortjener noen som er snill og god :)

Tror du må peise på fort som faen i situasjoner som dette. Ikke la det går for lang tid for da tror jeg de slipper kroken rimelig kjapt. Det er vanskelig å ikke opparbeide deg visse forventninger og skuffelsen blir gjerne stor dersom det ikke ordner seg slik du tror, men prøv alikevel. Heldigvis vil du i perioden frem til dere kan treffes opparbeide dere en plattform i form av MYE å snakke om, så i aller verste fall kan dere ha det moro der og da :)

Skjult ID med pseudonym msX on. 13 juni 2012 00:24

Vel, kanskje er hun ikke superinteressert her og nå. Men hva så? Dere har jo ikke møttes engang! Jeg synes absolutt ikke du skal begynne å spørre henne om hvor interessert hun egentlig er, for hvordan kan hun egentlig vite det? Det blir bare kleint å skulle begynne å "snakke om ting" før det er noe som helst å snakke om. Hun har sagt ja til å møte deg, det må vel være godt nok for nå? Hvor mye interesse må hun vise overfor en hun aldri har møtt? Det er ikke alle som klarer å "forelske seg" i en profil.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 13 juni 2012 00:28

@tigergutt
hvis det er det som du føler for så syns jeg det, enten liker hun det eller ikke..uansett så er det DEG og det er jo deg du vil hun skal like :) alt for mange henger seg opp i regler for hva de ikke bør gjøre og bør gjøre når det egentlig er ganske enkelt:)