Alle innlegg Sukkerforum

hvem har rett?

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 20:29 Privat melding

hjelp jeg trenger førstehjelp !!!! er i total mangel på sex ;)

MiniOgmy
12 Jun 17:52
Beklager der kan jeg ikke hjelpe deg!

12 Jun 17:54
Haha sier hun som byr fram brystene sine.....

MiniOgmy
12 Jun 19:50
Jaha ja? Og da betyr det automatisk at jeg gir bort meg selv til høystbydende!! Du skriver du ser etter ærlighet, og jeg var ærlig, godta det, og ikke sleng dritt!!

12 Jun 19:57
kaller du det å slenge dritt ! så har du et problem... nå er jeg ærlig ! høystbydende er dine ord....

Lykke til :)

har fjernet navnet, men dere skjønner.. vil bare vite om jeg er superprippen her, for nå har jeg fått nok.. bytter profilbilde så jeg slipper sånt!!

Skjult ID med pseudonym wolfcry ti. 12 juni 2012 20:38

Kan ikke på noen måte se at du annonserer etter sex-treff hverken i profilen din eller med bildene så jeg vil si du har ditt på det tørre her. Litt imponert over at du i det hele tatt svarte på det første brevet igrunn. Det letteste i tilfeller som dette er vel å bare ignorere (og blokkere...).

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 12 juni 2012 20:42

En mann kom til psykologen, han var sendt dit fordi han alltid tenkte på sex. Psykologen ville kartlegge situasjonen. Han viste frem biler av diverse kvinner, og mannen beskrev hva han kunne tenke seg å gjøre seksuelt med disse damene. Så viste han frem et bilde av en plen, Mannen snakket da om at den så flott ut for å elske på, En strand, likedan, Osv.

Til slutt tok han frem en murstein, og spurte hva mannen tenkte på når han så den.
Mannen hadde fortsatt en seksuell fantasi på lager, som han sa, han tenkte alltid på sex.

Så TS, dette handler ikke om deg. Uansett hva slags godkjent profilbilde du har, så vil noen menn tenke på sex.

(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 20:45 Privat melding

Godt å høre!

@Tj, nei, jeg hadde faktisk litt tiltro til disse guttene her inne.. jeg trodde de hadde vett og forstand til å oppføre seg på en datingside, ikke bare slenge ut edder og galle når de ikke fikk hånda nedi buksa på jenter med kløft...

(mann 50 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 20:51 Privat melding

Hvem som har rett? Her er det vel snakk om oppdemmet kåtskap (som det er mye av på sukker) kombinert med tolkning av din positur på profilbildet. Ser ikke problemet, vi må jo alle avvise og blokkere folk her.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle ti. 12 juni 2012 20:59

Hehe...
Slike meldinger får man uansett!
Dette var da kanskje litt over kanten,men likevel litt må man tåle. Tar slike meldinger med et smil jeg og ser humoren i det. Blokkere og går videre.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 12 juni 2012 21:03

For å si det sånn, noen "mannfolk" ser for lite "kløft" (eller kvinner generelt) i det daglige, og Ludens har nok rett i det med "oppdemmet"-observasjonen sin. Dessverre, men når sånt skjer på forum har f.eks. TS min fulle støtte til å be vedkommende om å gå og leke på E6 i rushtida... :)

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 21:09 Privat melding

Får sånne meldinger stadigvekk og tror vel egentlig at de fleste jenter får det, uansett hvor mye kløft man viser på bildene.
Er bare å le av og la være med å svare - eller blokkere hvis det er nødvendig.

(mann 55 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 21:29 Privat melding

Ærlig talt jenter!!
Litt må en finne seg i... Kan noen med synet i behold fortelle meg at denne jenta byr frem pupper eller noe som helst annet,og "innviterer"til sex? Vel...hvem er singel og ikke kåt,det er ingen unnskyldning.. Blokker,blokker!!!

(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 21:37 Privat melding

hadde et profilbilde hvor jeg ser opp, og har puppene, ikledd kjole, synlig nederst i bildet.. etter at jeg byttet bilde, har jeg ikke motatt en eneste mail, so det har hvertfall skjedd noe :-P

Skjult ID med pseudonym milf ti. 12 juni 2012 21:39

Overse sånne mail tenker jeg. Det er virkelig ikke alt man trenger å svare på. Og for alt i verden ikke landet presse til å fjerne bilder.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 12 juni 2012 21:40

haha, får dere sånne meldinger? oh my lord. Uansett har du et kjempefint profilbilde nå, så behold det en stund du :)

Skjult ID med pseudonym OlaNormann ti. 12 juni 2012 21:43

Haha,bare inrøm det damer! Dere viser kløft og pupper her inne BARE for å få oppmerksomhet.Ikke prøv dere på å bortforklare det engang.Har ikke NOE problem med å se at det er puppene som er tiltenkt fokus på enkelte av bildene til noen av dere.

(mann 55 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 21:45 Privat melding

@ Miniogmy
Legg inn det bildet igjen,var nok bra det siden du fikk respons :)) Blokker idiotene som skriver til deg..Dem kommer du aldri til å date alikevel.. Det er DU som skal være fornøyd med profilen din,dem som ikke er det er ikke noe for deg uansett!
Lykke til,og ha en knallfin sommer :))) Kanskje iføre deg burka,så ingenting vises...stå på du,og vær den du er :))))

(mann 55 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 21:45 Privat melding

@ Miniogmy
Legg inn det bildet igjen,var nok bra det siden du fikk respons :)) Blokker idiotene som skriver til deg..Dem kommer du aldri til å date alikevel.. Det er DU som skal være fornøyd med profilen din,dem som ikke er det er ikke noe for deg uansett!
Lykke til,og ha en knallfin sommer :))) Kanskje iføre deg burka,så ingenting vises...stå på du,og vær den du er :))))

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 12 juni 2012 21:50

Lær deg i hvert fall å skrive "NorDmann", Ola, så kanskje noen greier å se forbi den heidundrende ironien i at en med et såpass ambisiøst nick-valg ikke greier å stave sin egen nasjonalitet korrekt og muligens (lover ingenting) tar til seg det du faktisk skriver...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 12 juni 2012 22:10

Syntes du var veldig fin på det forrige bildet ditt og jeg.
Håper det nye bildet gjør at du slipper slike meldinger, selv om jeg tviler på det.

(mann 33 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 22:11 Privat melding

Ikke la en stakkars frustrert idiot skremme deg fra å bruke såkalt "myspace angle" på profilbildet. Det er vel ikke sånne som han du er på utkikk etter her inne uansett?

(kvinne 37 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 22:13 Privat melding

@olanormann, jeg la det ut, for det var det nyeste og fineste bildet som jeg fikk lov til å legge ut.. jeg har masse bilder jeg heller ville hatt, men jeg får ikke lov til å legge dem på profilen min! vil heller ha et der jeg virker blid og fornøyd?