Alle innlegg Sukkerforum

gifte menn!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -m- ti. 12 juni 2012 21:15

Syns det er så trist med gifte menn, menn som har samboer barn osv..som driver å sender melding og sånn...er det rart man ikke kan stole på den rasen der??? Uffameien..og ikke er de pene heller så får mest lyst til å si at de må være happy med det de har...fins det noen trofaste sjeler der ute?
Selv om jeg har hatt et langt samboerskap falt det meg aldri inn og gjøre noe sånt..da syns jeg det er bedre å gjøre det slutt! Ville bare si det til dere der ute...why? Joda jeg skjønner dere er seksuelt frustrerte og bla bla bla..men hvorfor ikke bare heller bli singel da? Ja er jo en tøff prosess i know..men føles det bedre å gjøre sånt mot den man er glad i og som sitter der hjemme og tenker på deg da, og barna?

jeg MÅ bare få lov til å si FY!

Nå er jeg ingen moralens vokter..men jeg blir litt kvalm av sånt :S

(mann 56 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 21:19 Privat melding

Forstår deg godt, -m-.
Slikt er FY!
Trur imidlertid det er mange kvinner i same situasjon.

I alle fall er det det her EG held til - i Berlin.

Det enklaste er å gløyme dei. Dei har SIN agenda - ingen ting å gjere med det!

(mann 38 år fra Østfold) ti. 12 juni 2012 21:23 Privat melding

Jeg giftet meg idag.

Skjult ID med pseudonym milf ti. 12 juni 2012 21:25

Jeg fikk min første mail fra en som ville ha en elskerinne her forleden dag. Men han var i alle fall ærlig nok til å innrømme at han var gift. Lykkelig også, påstod han. Jadda.

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 12 juni 2012 21:31 Privat melding

Enig med trådstarter i at det er trist at menn løser sine ekteskapelige problemer på den måten, når de selv er halve problemet.......ting går begge veier i ethvert forhold!

(mann 55 år fra Akershus) ti. 12 juni 2012 21:35 Privat melding

Det er ikke bare gifte menn dette gjelder!!
Men for noen er det sikkert for sent å redde et forhold som er på tur nedenom og hjem...for dem andre kvinner og menn,hva med å bruke tiden,pengene og energien på å piffe opp og ta vare på den dem har fremfor å se etter andre... Jadda,jadda..vet jeg har skrevet det før...

Skjult ID med pseudonym h0tntott ti. 12 juni 2012 23:39

hmm.. men får ikke mannfolka her noen gang brev fra gifte damer? eller er det bare menn som gjør "sånn"?

Skjult ID med pseudonym -m- on. 13 juni 2012 01:04

Helt klart det som overasker meg er at det er en del seksuel frustrerte under 30 også...spesielt i kategorien nærmer seg 30..er 30 den nye 40 års krisa? I think maybe so..ellers så har bare evolusjonen fiksa en ekstra en sånn bare for morro :P Helt klart enig om at når jeg hører den der; hun er sånn og sånn...så tenker jeg jammen det går da begge veier? Bedre å bruke energien på det man har eller avslutte det og move on hvis det er det man føler for..i stedet for å dra andre med i dragsuget..det vil jo og eventuelt såre den andre parten også elskern eller elskerinna som kansje hvil noe mere etterhvert også har man det berømte dramaet gående...nei menn..de stoler jeg ikke på altså..og blir ikke akkurat mere med åra etterhvert som man erfarer ting..derfor har jeg lært meg å ta menn med en klype salt..menn kommer og går men venner og familie består..god regel :)