Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan fungerer det ? tanker fra en skriveborsskuff..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym changed sø. 11 mai 2008 21:27

Hvordan fungerer egentilg dateing ? Hva gjør man på første date ? hva gjør man på andre date ? og hva skjer på tredje date ?

Hvordan viser du frem din beste side uten at man gjør for mye ? og er et kyss på tredje date drøyt hvis du virkelig føler at du faller for persjonen ? Blir du godt nok kjent med en persjon etter noen dater til å si at dette ikke fungerer ? kanskje i noen tilfeller...men har ikke folk litt mer i seg enn samtale til tre dates ? Jeg tenker på mennesker er som en bøtte med baller der vær ball er en interesse eller erfaring osv - når man får en god match eller har snakket sammen løpet av noen dater har man bare skrapt overflaten eller bare funnet et par baller.. så hvis man liker persjonen men er i tvil burde man ikke da få tvilen til gode ? man har tross alt mye å fortelle og my å by på av seg selv - ofte er man kanskje litt spent på date og kanskje bli oppfattet annerledes enn det man egentlig er ?

...og noe som tilstadighet overrasker meg - kanskje jeg er naiv eller tar ting for gitt, men det er hvor vanskelig de helt enkle tingene er - hvordan få et barn til å spise grønsaker, klare seg selv på på do :) fortelle en jente at du liker henne - eller bare rett og slett kysse henne og fortelle hva du føler for henne, mens ting som å lære å gå, lese og skrive nesten kommer naturlig. Noen andre som har tenkt over dette ? jeg synes det er helt sprøtt at de helt elementære tingene kan være så vanskelig -

forøvrig en litt rar sammenligning ift baller - hehe, kanskje som en pose tvist hadde vært bedre :)) Forøvrig har jeg ikke noe problemer med noen av disse tingene, bare så det er sagt - jeg ser på meg selv som en gjenomsnittlig persjon og dateer jenter, og prøver å formidle meg på en best mulig måte, men dette er ting som jeg reflekter litt over og vill gjerne høre andres synspunker på :)

Skjult ID med pseudonym godtesjuk sø. 11 mai 2008 23:14

Twist!! Jeg har jo et par Twist liggende i veska etter gårsdagen! Herlig, takk for påminnelsen, changed :)

(og beklager, det var sikkert et noe mer seriøst svar du var ute etter, men jeg måtte bare dele min glede =)

Skjult ID med pseudonym changed ma. 12 mai 2008 08:37

hehe - ikke så farlig :) dette ble kanskje et litt for tungt tema - ikke så mange som har noe å si kan det se ut til :))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 12 mai 2008 10:24

Hvordan fungerer egentilg dateing? Forhåpentligviis riktig så bra! Eller bare en ting å glemme å gå videre....
Hva gjør man på første date? Man prater, ler mye, flørter om man liker vedkommende eller sørger for å ikke flørte om ting er feil :-)
Hva gjør man på andre date? Hva skjer på tredje date? Da tar man ting som de kommer, prater, ler mye og har det fremdeles bra.
Hvordan viser du frem din beste side uten at man gjør for mye? Man er seg selv fordi det er det eneste som duger i lengden.
Er et kyss på tredje date drøyt hvis du virkelig føler at du faller for persjonen ? Nei.
Blir du godt nok kjent med en persjon etter noen dater til å si at dette ikke fungerer? Nei, men ikke undervurder magefølelse/kjemi. Har ikke folk litt mer i seg enn samtale til tre dates? Jo. Alltid. På godt og vondt, selvsagt og heldigvis.
Jeg tenker på mennesker er som en bøtte med baller der vær ball er en interesse eller erfaring osv - når man får en god match eller har snakket sammen løpet av noen dater har man bare skrapt overflaten eller bare funnet et par baller.. så hvis man liker persjonen men er i tvil burde man ikke da få tvilen til gode ? man har tross alt mye å fortelle og my å by på av seg selv - ofte er man kanskje litt spent på date og kanskje bli oppfattet annerledes enn det man egentlig er? Jo, så absolutt. Men igjen: Kjemi er kjemi.

Andre ting du mener er vanskelig:
Hvordan få et barn til å spise grønsaker? Smiler og tenker på alle gode råd jeg har hørt om temaet.
Klare seg selv på på do....antar at du også her snakker om barn? Dette faller nemlignaturlig for meg å klare meg selv på do :-)
Fortelle en jente at du liker henne - Noen ganger trenger du ikke fortelle henne fordi hun vet det fra før. Ta på henne heller.
...eller bare rett og slett kysse henne og fortelle hva du føler for henne - Bingo. Enklere sånn. HVIS du vet at hun også liker deg....
Ting som å lære å gå, lese og skrive nesten kommer naturlig - Sånn er livet. Vær glad for alt som kommer av seg selv! :-)
Noen andre som har tenkt over dette? Ja. Mange ganger, bare litt andre spørsmål enn de du selv tenker på.
Jeg synes det er helt sprøtt at de helt elementære tingene kan være så vanskelig - det har vel med følelser og sårbarhet å gjøre?
Man blir ikke sårbar av å kunne sykle eller lære å gå, men man er det overfor ekte avvisning av seg selv som menneske?

Eller for å stille et spørsmål tilbake til trådstarter: Hva tror du?

Ha en strålende fin feriedag! :-)

Skjult ID med pseudonym tussemor ma. 12 mai 2008 13:39

Har lurt på det samme som TS.
Har netopp vært på date med en her fra sukker. Vi skal treffes igjen, men jeg er veldig usikker. Vi hadde samme syn på endel ting, men....
Jeg føler vel at han var "enig" med meg i mange ting. Bestemte meg for å treffe han igjen da han spurte, men jeg undres på om det var så lurt? Kanskje for å overbevise meg selv om at jeg tok feil og at jeg vil oppleve det annerledels nestegang.
Han har forresten bilde på profilen som ikke stemmer med dagens utseende. Det spiller ingen rolle for meg, men han er sikkert ikke den eneste med et bilde som er vel ti år gammelt på profilen sin.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 12 mai 2008 17:51

Har dere ikke den store dateregelboken da folkens? ;oP

Skjult ID med pseudonym pseudomann ma. 12 mai 2008 18:06

har du en eskra kopi ;)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 12 mai 2008 18:12

Nei dessverre.. men bare spørre så kan jeg slå opp alle hovedregeler og noen underregler.. ;oP

Skjult ID med pseudonym changed ma. 12 mai 2008 20:12

Hva tror jeg ? i grunn mye av det samme som deg. Når det er sagt tror jeg ikke så veldig mye om dette men gjør bare det beste jeg kan - dvs jeg spekulerer ikke i dette - men tenker litt over det.. Jeg prøver alltid å vise meg selv fra min beste side - smile, spøke litt, være rolig og behagelig samtalepartner, lytte og svare konstruktivt, vise at jeg er interisert, kanskje gi kompliemet - hvis det er passende - for eksempel "så fint du er i dag".

Hva gjør jeg på første date ? som alle andre blir det vel en kaffe kopp - det er koselig, kanskje en "to go" og rusle en tur. Hva gjør jeg på andre date ? spiser middag, kanskje ikke for fint, men hvis det er en jeg skulle synes var flott, kanskje på et litt finere sted. Og hva så på tredje date ? ja, hvem vet - hvis de to foregående dates har vært veldig hyggelig er det mange muligheter - men noe litt morsomt eller noe kjæreste aktig :) kanskje en tur på tivoli :) og hvis det er full klaff på slutten kanskje et kyss..dette må vel være drømme situasjonen :) Det er jo som du sier også - den berømte kjemien, men kan man gjøre noe for å få den frem ? eller overlater man det helt til tilfeldighetene ? det er vel dumt å gå på date og forvente at man skal bli "tatt av vinden" uten å gjøre noe selv...

Jeg har ennå ikke fortalt direkte hva jeg føler om en jente - som jeg har truffet her på sukker vel og merke, men drømmer om å kunne gjøre det, etterfulgt av et kyss.. ennå ikke fått Bingo :)

Jeg tror menn og kvinner har litt vanskelig for å lese værandres tegn når det kommer til flørting, men jeg har hørt noen teorier om det - og det er interesant :)

Andre ting - Ja disse grønsakene er vel et het diskusjonstema på siter som handler om andre ting enn dateing :) og ja, det får meg også til å trekke på smilet :) og ift å klare seg selv på do - hehe, ja da tenkte jeg ikke på meg selv - hehe, pottetrening kan by på utfordringer.

- godt å høre at det er andre som har tenkt over dette :) Det burde kanskje ligget et eksemplar av den Dateregelboken elektronisk her på sukker :)

Ha en strålende fin feriedag - det som er igjen av den :)