Alle innlegg Sukkerforum

Er sukker FOR streng vedrørende profilbilder?

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Akershus) on. 13 juni 2012 12:38 Privat melding

jeg har nå prøvd å legge inn tre forskjellige bilder, bra, fulgte regelverket, og alt bør være såre vel..
men neida, enten er det litt for mørkt, litt for nærme, litt for ditt eller datt.. har ikke hat såå mye problemer på andre sider, så synes de er litt vel strenge? det fører jo igjen il at det er så mange med album, men ikke profilbilde...
Sinnsykt irriterende!

(mann 57 år fra Oslo) on. 13 juni 2012 12:40 Privat melding

Tidligere godtok de nok for mye, nå er de kanskje i overkant strenge. For mye og for lite blir like galt.

Skjult ID med pseudonym Nref on. 13 juni 2012 13:03

Enkelt og greit svar på TS' spørsmål; Ja. Men Harald har et poeng, en gang i tida var det totalt anarki, men så var det det med "den gyldne middelvei", da..? For min del gidder jeg ikke pga dette "systemet" som er NÅ å skifte rundt på profilbildet for "variasjonen" sin del, brukte tross alt to dager(!) og et tosifret antall forsøk før det jeg har nå ble godtatt...

Skjult ID med pseudonym Drake on. 13 juni 2012 14:03

Er jo et greit tilltak å kjøre Kun album, får flere serriøse folk. de hotteste hippeste kuleste med selvtillit til langt opp etter øra som absolutt ikke går inn på profiler uten bilde er jo ikke noe å spare på i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 13 juni 2012 14:08

What nref said. Gjelder å finne ett bilde som sticks, for her er det ikke barebare å skifte.

Skjult ID med pseudonym Nref on. 13 juni 2012 14:10

Ja, hadde det ikke vært for at det faktisk er en del regelrytteri på albumene også, da (synes det kunne ha vært litt mer "slack" her)... Har fått avvist nesten samtlige av mobilbildene jeg har prøvd å legge inn pga "feil format/størrelse" og lignende, og har en helt ordinær HTC-telefon sånn for ordens skyld... Ikke rart at folk klager bla. her på forum over at mange har stusselige bilder når man kanskje ikke har/får så mye å velge i av ovennevnte grunner, i hvert fall.

(kvinne 37 år fra Akershus) on. 13 juni 2012 14:14 Privat melding

Ser dere dette bildet jeg har på profilen min nå? det blir det femte bildet som sannsynligvis blir avvist.. Jeg synes faktisk det er litt frekt å holde på sånn, når jeg har betalt masse for å være her? og jeg får ikke legge inn fra mobilen, får ikke redigert noe fra mobilversjonen, så jeg synes det er litt dårlig, det må jeg innrømme..

Skjult ID med pseudonym Bella on. 13 juni 2012 14:21

Helt enig, jeg synes også de er alt for strenge.Ganske irriterende.
Men jeg ser likevel at det er mange profilbilder her som er svært utydelige. Så lurer på hvorfor de ikke er like strenge med alle her inne?

(kvinne 37 år fra Akershus) on. 13 juni 2012 14:23 Privat melding

aner ikke.. kanskje jeg får den ene som er FOR streng, mens de får den andre som er for slapp? eller at bildet er godkjent i den tiden det var slapt her inne, og ikke oppdatert?

Skjult ID med pseudonym Nref on. 13 juni 2012 14:26

Jeg TROR, Bella (og understreker "tror") at mange av disse litt utydelige/utenfor reglene (ikke minst mht "å se hele ansiktet", flere har jo poengtert disse siste før i lignende diskusjoner)-bildene du nevner ble lagt inn FØR reglene ble gjort strengere, da noen av disse er "gamle travere" som jeg også så i min "Take 1" her i fjor, og da var det mye mer "anarkistisk" mht hva man kunne legge inn...

Skjult ID med pseudonym Bella on. 13 juni 2012 14:28

Ja, kanskje det. Kan virke som de er strengere med jentene sine bilder også, hmmmm... :(

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 13 juni 2012 14:33 Privat melding

Jeg har skiftet profilbilde rundt 3 ganger nå,og har fått alle godkjent alle gangene...så jeg trodde faktisk ikke at det var så strenge jeg?!
Men skjønner jo det nå,at jeg kanskje bare har vært heldig?!

Kjedelig når det blir sånn da,at noen omtrent aldri får bildene godkjent...

Skjult ID med pseudonym Nref on. 13 juni 2012 14:34

Jaha, Bella, da er jeg visst en "kvinne i en manns kropp", da... ;) Hvor mange bilder jeg har prøvd å legge inn (nevnte at jeg vel var nærmere 10 forsøk bare på profilbildet) her inne vites ikke (over tyve bare i albumet, i hvert fall), men det er svært få av disse som pga ovennevnte regler for størrelse/format o lign. endte opp i albumet likevel (hvor jeg pr nå bare har 8 stk, og slettes ikke allverdens egnet til "sånt bruk" (altså på et dating-nettsted), ett par av de...), men i mangel av noe bedre (jfr parentes) har jeg bare beholdt de få (kanskje en tredjedel) som gikk gjennom nåløyet... Skal være den første til å innrømme at jeg (primært av den grunn) har noe "kjedelige" bilder, ja.

(kvinne 25 år fra Oslo) on. 13 juni 2012 22:03 Privat melding

Ja! De er altfor strenge

(mann 47 år fra Oslo) on. 13 juni 2012 22:07 Privat melding

Mitt nyeste har jo fått stå i snart to timer, så jeg kan ikke si at de er særlig strenge, nei.

(mann 45 år fra Aust-Agder) on. 13 juni 2012 22:10 Privat melding

Jeg fikk refusert 4 bilder/forsøk i forrige måned og ga Sukker blodkjeft. Truet med å trekke meg på dagen, liret av meg min frustrasjon over tiden min de kastet vekk.
har tross alt foret dem med penger jevnt og trutt av og på i over 3 år, så er nok en av de som har lagt igjen mest kroner. Da ble det en beklagelsesmail og siste 3 bildene har vært problemdritt, og ingen av dem har vært mye annerledes enn de som ble refusert. Nuff said!

Skjult ID med pseudonym mesterbest on. 13 juni 2012 22:49

Hehe mitt bilde ble ansett for uskarpt. Etter å ha sanket inn eksempler på minst et 20 tall jentebilder som absolutt var uskarpe, ja og til og med noen damebilder som bare viste bakhode og blomstervaser, hunder, en kjapp mail til Sukker hvor eksemplene ble presentert, ble det en annen tone. Bilder av jenter er de mye mindre strenge med.

(mann 57 år fra Oslo) on. 13 juni 2012 23:53 Privat melding

Da har jeg skiftet bilde. Men jeg regner med å få det avvist. For mine briller blir mørke når dagene er lyse. Bildet er tatt innendørs i dag.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 to. 14 juni 2012 15:43

Fikk ikke gjennomslag på et bilde med mye farger og stæsj i bakgrunnen.

Skjult ID med pseudonym kubisme to. 14 juni 2012 15:56

Hva får deg til å tro at du ikke får bildet ditt nå godkjent MiniOgMy?
Ser jo bra tu som bare det!
Herrfekt derimot er mer fra siden enn det jeg har fått slettet i allefall.
Hvis man vil ha godkjent bildet er det ikke vanskelig. Har du fått godkjent ditt Harald elle er det nytt? Er ikke det solbriller da?

(mann 57 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 20:43 Privat melding

@kubisme
Det profilbildet mitt nå er nytt, og har hatt det nesten et døgn nå. Det er de samme brillene som på forrige bilde, men de blir mørkere når det er lyst der jeg er. Bildet er tatt inne, i et lyst rom, men med lite direkte sol.

(mann 57 år fra Oslo) fr. 15 juni 2012 00:19 Privat melding

Og jeg måtte hente det gamle bildet igjen. Synes det blir feil å ta bilder uten briller når jeg alltid går med briller.

(mann 57 år fra Oslo) fr. 15 juni 2012 00:26 Privat melding

Tusen takk. Ellers er jeg jo speilvendt på dette bildet. Så da er jeg kanskje høyrehendt på det?