Alle innlegg Sukkerforum

hvordan avvise på en grei måte?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HappyFeet on. 13 juni 2012 17:17

jeg fikk brev av en kar for noen dager siden, og jeg svarer jo, som jeg gjør med alle.
Etter å ha lest profilen hans noen ganger, sett bilder, og lest meldingene som har gått frem og tilbake, må jeg si at jeg helt ærlig ikke kjenner noen interesse for karen. han virker som en hyggelig fyr, det er ikke det, men det er veldig lite som tiltrekker meg dessverre.

Så hvordan skal man avvise på en grei måte? meldingene har gått i sånn vanlig småpjatt bare, og ikkenoe flørting og sånt, bortsett fra noen kommentarer fra han. Jeg klarer ikke helt forklare hvordan eller hvorfor jeg ikke har noen tiltrekning til han, så hvordan forklare sånt på en grei måte?

(mann 47 år fra Oslo) on. 13 juni 2012 17:22 Privat melding

Vanskelig å si siden folk er veldig forskjellige. Jeg fikk en gang som svar at jeg rett og slett ikke var helt det hun søkte, og det syntes jeg var veldig greit. Et ærlig svar som ikke levnet noen tvil, og dermed veldig enkelt å forholde seg til.

(mann 56 år fra Oslo) on. 13 juni 2012 17:31 Privat melding

Dette er eit evig dilemma.
Eg må tilstå at eg stundom har tydd til ei kvit løgn - -

Uansett kor ein snur og vender på det - Sukker (og andre fora i same sjanger) ER ein marknadsplass. Der vi legg ut ei vare - nemleg det dyrebaraste vi har: Oss sjølve.
I bilete og tekst freistar vi gjere oss så tiltrekkjande, lekre og innbydande vi berre kan!
Så sit vi kanskje der - framfor skjermen - med hjarta i eine handa, og sjela vår i den andre. Hudlaus, forsvarslaus...

Og alle som veit korleis det er å bli avvist, veit også kor vondt det kan gjere.
Sjølv - og dette er jo eitt av paradoksa med slike nettportalar - om ein aldri har kome "lenger" enn til "småpjatt".

Likevel - ærlegheit varer lengst. Og ein kan seie - på ein høfleg måte - at det er eitt eller anna som ikkje "stemmer". At du ikkje veit kva det er - men at du føler du må setje stopp. At dette kanskje er dumt av deg, men du kan jo ikkje anna enn å følgje kjenslene dine! Sei takk for praten - og ynsk vedkomande lukke til vidare!

Skjult ID med pseudonym OsloMann on. 13 juni 2012 17:37

Støtter HerrFekt helhjertet.

Så bra dame du er Happyfeet. Kudos! Mye bedre å si det akkurat som du sier det her, hadde mye heller satt pris på det enn at to-tre meldinger ikke ble besvart! Noen meldinger for å finne ut om det kan være noe når man er i tvil er jo mye bedre enn inget svar eller en murrende undring om at man kanskje likevel burde svart...(",)

Skjult ID med pseudonym Nref on. 13 juni 2012 17:41

Støtter OsloMann som støtter HerrFekt. Og det ER en klisjé (i alle fall her inne), men; Best for begge parter å være ærlig, si det som det er og bli ferdig med det. :)

Skjult ID med pseudonym HappyFeet on. 13 juni 2012 17:52

tusen takk for gode svar :)
jeg sitter fremdeles og lurer på hvordan jeg skal formulere meg, for det er jo strengt tatt ingenting i veien med fyren, jeg bare føler ingen tiltrekning...

ganske kjipt egentlig å måtte avvise folk sånn... jeg er ikke flink på dette!

Skjult ID med pseudonym Per on. 13 juni 2012 17:55

Seriøst?

Kopier denne teksten:

Hei, du er en fin fyr men desverre merker jeg at du ikke passer helt for meg men lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym HappyFeet on. 13 juni 2012 17:59

@Per
jeg synes det blir litt upersonlig og kaldt når vi faktisk har utveksla noen meldinger frem og tilbake....

Skjult ID med pseudonym Per on. 13 juni 2012 18:00

@happyfeet

Ja, lat heller som du liker han litt til..

Skjult ID med pseudonym -m- on. 13 juni 2012 18:02

Syns så mange tar det så seriøst er da tross alt bare en fyr du har veksla noen ord med på nettet sant? Gjør som per sier du..no biggie såpass får man tåle..:P

Skjult ID on. 13 juni 2012 18:04

Tiltrekning? Via noen mailer??

(mann 39 år fra Hordaland) on. 13 juni 2012 18:21 Privat melding

Men vet du om han virkelig liker deg på den måten, tror heller du skal la vær og svare på den siste meldingen og om han sender deg en ny melding så kan du høflig avise ham men om han aldri tar kontakt igjen så vet du at han tok hintet om han da likte deg på den måten, som du sa så har dere bare pratet og ikke flørtet

(mann 33 år fra Akershus) on. 13 juni 2012 18:22 Privat melding

Etter å ha tenkt meg litt om tror jeg egentlig ikke vi passer sammen. Men du virker hyggelig og du får ha lykke til videre :)

Skjult ID med pseudonym -b- on. 13 juni 2012 18:29

@RussM

Oppskrift for den feige...

(mann 39 år fra Hordaland) on. 13 juni 2012 18:30 Privat melding

@b hvorfor er det feigt når de ikke har kjent til hverandre mer enn i noen dager?

Skjult ID med pseudonym -b- on. 13 juni 2012 18:34

@RussM

Hva hadde du foretrukket selv, om du var denne mannen som HappyFeet skriver med?

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 13 juni 2012 18:35 Privat melding

Støtter Nref-en som støtter HerrFekt-en og alle de andre som har kommet med tilbakemeldinger i samme nabolaget; helt kurant å si det som det er, du skylder ingen å bli betatt av de og det er tross alt voksne mennesker (om de oppfører seg slik, se DET kan variere). Vedkommende tåler nok fint et avslag, det er flott at du er ærlig om det, mye bedre å få vite enn å investere masse tid og energi på noe som ikke fører noen steder ;-)

Lykke til ;-))

(mann 39 år fra Hordaland) on. 13 juni 2012 18:38 Privat melding

@b Jeg ville neppe klart å binde meg til et annet menneske bare fra et par meldinger over noen dager og om hun hadde sluttet å svare så hadde jeg tatt hintet og latt henne være, det hadde vært noe annet om vi hadde snakket mye sammen over en lengre tid og virkelig prøvd å bli kjent, men dette er ei dame som er veldig høfliog ordtnlig av seg og som raskt ser at mannen ikke er noe for henne da skylder ikke hun ham en lang forklaring på hvorfor det ikke vil bli noe av det. Den forkaringen kan hun spare om så mannen ikke tok hintet men fortsatte å sende henne meldinger.

Skjult ID med pseudonym -b- on. 13 juni 2012 18:56

@RussM

Er vel ingen som snakker om å binde seg pga mailing? For meg er dette vanlig folkeskikk, fint at noen fortsatt har det. Dette var siste fra meg.