Alle innlegg Sukkerforum

Jeg trodde....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende on. 13 juni 2012 20:30

...at det var normal høflighet å svare når man hadde mottatt brev selv om det er aldri så uinteressant for vedkommende som mottar det. Burde ikke være noe verre enn å bare høflig avslå videre kontakt og takke for henvendelsen? Jeg har akkurat oppgradert profilen for å kunne sende fler brev og vurdere flere profiler, men det er et stort flertall som tydeligvis ikke anser det som nødvendig å svare i det hele tatt. De fleste ønsker jo brev/meldinger, ikke bare bli markert med hjerte av en eller annen farge, men da bør man kanskje ta seg tid til å svare ...eller ?

Skjult ID med pseudonym lusa on. 13 juni 2012 20:35

"Jeg har akkurat oppgradert profilen for å kunne sende fler brev og vurdere flere profiler". På opptrapping altså? Lavere kvalitet over brevene du sender, men pytt sann, du avanserer når det gjelder kvantitet. Jaja, stå på, dette blir bra ;)

Skjult ID med pseudonym undrende on. 13 juni 2012 20:40

@lusa; hvordan vet du at det nødvendigvis blir lavere kvalitet over brevene jeg sender, og hvor mange jeg sender?? Å oppgradere profilen er vel noe ganske mange gjør for å både kunne se flere profiler og la andre se sin egen...