Alle innlegg Sukkerforum

Det må være slitsomt å leve fake

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym slitenmor to. 14 juni 2012 07:53

Igår la jeg til, ble kjent med, og ble "lurt" av en som var fake.. Han hadde aktiv profil her, den var gammel, han hadde msn, aktiv, han hadde en så og si normal facebookprofil.. Og plutselig, etter noen timers skriving, ble det brutt, profilen her ble deaktivert, msn deaktivert, og nå er Facebookprofilen slettet.. Må være slitsomt å leve sånn! Han har sikkert ørti "sett" til der det kom fra.. Visste han måtte være fake, kunne ikke sende mld, ville ikke ha annet enn venner og familie på face, og hadde ingen bilder.. Og nå sitter jeg tilbake, og lurer på hva han får igjen for innsatsen :-P

Skjult ID med pseudonym tuppa to. 14 juni 2012 08:04

Opplevd akkurat det samme i går.
E det mulig å være så talentløse!
Tydligvis er de utrolige usikre personer.
Det som er synd, er det går ut over de andre flotte menn som tar kontakt.
Jeg tror jeg må ha "garden" mere oppe heretter!

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 08:48 Privat melding

Hvis samtlige arenaer plutselig "forsvant", så kan han jo ha blokkert og slettet deg. Det gjør ham ikke til en fake person, selv om det er ufin opptreden.......

Er det vanlig å legge til en fremmed person på alle mulige arenaer, før man vet noe som helst om hvem vedkommende er?
Jeg ser ikke hensikten med å legge til en fremmed person hverken på msn eller facebook, eller for den sakens skyld å gi ut mobilnr mitt, før kontakten har et visst nivå.

Jeg opplever det likevel ikke slik at det er nødvendig å ha garden oppe i den grad at man skal være skeptisk til alt og alle. De aller fleste er ærlige, hederlige mennesker!
Alle jeg har hatt kontakt med og/eller møtt har vært dem de har utgitt seg for å være.
Men så oppretter ikke jeg kontakt med alle og enhver heller......

Hensikten med å være fake er det nok kun dem selv som vet noe om!

Skjult ID med pseudonym lusa to. 14 juni 2012 09:05

Høres ut som en helt normal fyr som bare ombestemte seg ang. hvor lyst han egentlig hadde til å snakke med deg.

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 09:08

Takk for at DU (som hunkjønn, hadde aldri turt selv) sa det, lusa... :)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* to. 14 juni 2012 09:16

Er jeg veldig gammeldags?
At man legger folk til på msn er jo et ting. Men her bruker jeg aldri min private msn. Har en egen mail konto der man kan sende bilder..ellers foregår all kommunikasjon her inne på Sukker til man er rimlig sikker på at det kanskje blir en date. Samme med tlf.
Legge til på facebook etter noen timers skriving? Det gjør jeg aldri. På FB har jeg jo familie og venner..aldri noen potensielle dater der gitt:)

At personen plutselig er borte og har deaktivert sine profiler over alt,behøver ikke bety at det er en fake person, det betyr antagelig bare at du ikke var det han søker etter ...eller at han ikke likte det han fikk se når han fikk tilgang på all informasjon om deg:)
Feigt..ja.Det er det mange av.
Fake ..det er jeg ikke så sikker på?

Skjult ID med pseudonym slitenmor to. 14 juni 2012 09:17

Nei, her ble alt slettet, ikke blokkert.. En mailadresse/msnprofil blir ikke endret til et annet navn, du får ikke opp at profilen ikke eksisterer, du får opp at personen har blokket deg her inne, og en facebookprofil forsvinner aldri helt totalt.. Fyren har rett og slett slettet det som "hørte til" den profilen.. Det finnes fler her som har sånne profiler.. Så nei, han har ikke det lusa, nref..

(mann 38 år fra Østfold) to. 14 juni 2012 09:19 Privat melding

Hahahhahha. Dagens.

Skjult ID med pseudonym slitenmor to. 14 juni 2012 09:19

Jeg prøvde ikke å legge meg til, jeez!! Jeg så etter fyren på face, for å dokumentere at han var ekte..

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 09:23

Neivel, da, han er slem og ond og kynisk og en fake og en dass og en drittsekk og jeg vet ikke hva... En sak har alltid (minst) to sider, og å hoppe på "worst case-scenariet" FØRST hvis man er usikker på noe/noen er noget enkelt. Men for all del, "if it makes you feel better"...

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 09:27 Privat melding

@stjerne

er veldig gammeldags jeg også og rørende enig i det du skriver ;)

Skjult ID med pseudonym slitenmor to. 14 juni 2012 09:37

Jeg gir opp.. Jeg legger hverken til folk i hytt og vær, eller er født bak en låvedør.. Men selvfølgelig har dere rett!! Er alt dette logisk, at han plutselig fjerner og sletter seg, midt i en normal, hyggelig samtale, hvor fyren her faktisk var den som var aktiv og skrev mest? Tror ikke det.. Men gidder ikke diskutere mer.. Tuppa, hadde vært interessant å vite hvem du skrev med.. For det skjedde i går natt..

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 10:10

Altså, TS (før du gir (helt) opp); Nevnte det med å hive seg rett på første og beste "worst case-scenario" og bruker følgende eksempel (satt litt på spissen, men "da sitter det bedre" (P. I. Torkelsen)...); Man møter en person for første gang, på byen. Vedkommende er full (som ikke er så helt uvanlig "på byen"...), tar man da dette inntrykket med seg og bruker det som grunnlag for å konkludere der og da med at han/hun er alkoholiker (fordi vedkommende var "bedugget" ved første/eneste møte)? Neppe. DET er mitt poeng, i hvert fall... :)

Skjult ID med pseudonym slitenmor to. 14 juni 2012 10:15

Nref, nei, og det har jeg vel ikke sagt? Men det er vel et kjent fakta at det er menn her inne med flere profiler, og at det er mange fake her inne? Har nå møtt på to, av kun noen få jeg har lagt til her, som har begge vært fake, og blitt kontaktet av iq200 opptil flere ganger, på mange profiler! Så dette er ikke noe jeg bare går ut i fra!!

Skjult ID med pseudonym Diaz to. 14 juni 2012 10:49

Når har det blitt et kjent fakta at menn har flere profiler her inne?
Ok ..iq200 har de fleste hørt om,men ellers er det vel få personer som har skrevet om dette før?Men det var en tråd om det i går som virker som er forsvunnet.
Vet om et annet fenomen. Der de utgir seg for amrikanske militære og ønsker en norsk kone. Men den begynner vel også å bli gammel.Ellers er vel jentene veldig skånet for samme svindlere som gutta. Her er det jo penger som står i fokus.
Hva er så disse -falske menn-profilene ute etter? Noen som kan forklare meg det?

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 10:51

Joda, TS, men det går av og til fort i svingene når det konkluderes her inne, og påpeker det når jeg ser det uansett hvem/hva... Og for alt jeg vet, kan du ha rett, det er ikke DET.
Men hvis dette resulterer i at man til slutt blir paranoid ovenfor ALLE av motsatt kjønn som man treffer på her inne (har ikke sagt at du ER det), som det er viss fare for når konklusjonen ovenfor kommer så innmari raskt og på grunnlag av to (2) du selv har vært borti, samt sjefsidioten sjæl (som er i en helt "egen klasse" uansett og knappest kan brukes som grunnlag for noen konklusjoner mht de fleste andre (vil jeg påstå), da mannen er helt klart alvorlig mentalt forstyrret...) samt det begredelige faktum (dessverre) at NOEN her "jukser" (mannfolka her inne er jo også til stadighet borti sånne på "damefronten"), men i hvert fall undertegnede blir ikke mistenksom og trekker "de verste konklusjoner" med EN gang hvis en eller annen "uregelmessighet" (i mangel av bedre ord) oppstår i kommunikasjonen med noen av motsatt kjønn; Det er ikke heldig for noen parter. Bare det! :)

(mann 57 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 11:01 Privat melding

Det er tydelig at menn over 50 slipper unna problemene større grad. Har nok ikke opplevd noen fake profiler, unntatt iq200

(mann 47 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 11:23 Privat melding

Heldigvis er jeg ærlig som dagen er lang (21. desember i Longyearbyen).

Skjult ID med pseudonym Diaz to. 14 juni 2012 12:41

@Lissilady
Ok. Da er det ikke rart jeg aldri har blitt utsatt for slikt.:)

Har en dønn ærlig profil,vanlig bilder og sunt nettvett...

Skjult ID to. 14 juni 2012 13:30

@Diaz

Hvilken verden lever du i?
"Svindlerne som går etter gutter er ute etter penger, men du trenger en forklaring på hva de falske manneprofilene er ute etter hos jenter"
I min verden er det mange damer som tjener like mye eller mer enn mennene.

Har selv fått beskjed om at jeg har en seriøs, utfyllende profil med flotte bilder. INGEN oppfordringer eller hint om at jeg ønsker noe annet enn langvarig forhold. Sunt nettvett har jeg også, hvis du ikke har opplevd å bli kontaktet av noen som ikke er hva de utgir seg for har du vært veldig "heldig... "
Jeg har selv mottat mail fra et par "militærprofiler" i tillegg til bøttevis med morsomme mail fra unge stort sett hyggelig "menn", samt fra menn som lyver på alder, høyde og utseende;-)
Tar overhode ikke på meg noe ansvar for at jeg mottar disse.

Skjult ID med pseudonym slitenmor to. 14 juni 2012 18:26

jeg ble heldigvis ikke hverken skuffet eller såret denne gangen, for jeg ville bare bli kjent.. og i og med at han ikke ville vise bilder og sånne ting, så mistenkte jeg det.. men jeg synes det er for ille at det skal være sånn.. for han får jo meg til å ikke stole fullt ut på de det er verdt å stole på.. Og jeg vet at det finnes bra gutter der ute, for jeg håper jeg skal få møtt en spesiell sukkerklump her inne :-)

Skjult ID med pseudonym Diaz to. 14 juni 2012 19:25

(Skjult ID ) - to. 14 juni 13:30
At man mottar bøttevis med mail fra unge gutter er vel ikke akkurat falske profiler? De gir seg jo ikke akkurat ut for å være noe annet enn det de er. Og med litt sunt nettvett burde man skjønner hva de er ute etter. Så da skygger banen og blokkere! Du har selvfølgelig ingen ansvar for at du mottar disse. Men om man alikevel fortsetter å ha kontakt med slike henvendelser så burde man jo skjønne hva man har gitt seg ut på.

At menn lyver på alder,høyde og utseende er jo heller ikke noe nytt. Dette gjelder jo både gutter og jenter. Så at man blir skuffet når man kommer på date har jeg ingen problemer med å skjønne. Det har selvfølgelig også skjedd meg. Men fra dette .-til å ha for eksempel nettsex/ tlf.sex med noen man aldri har møtt OG SÅ føle seg lurt og skrike opp om falske profiler.Den skjønner jeg faktisk ikke.

Skjult ID to. 14 juni 2012 19:48

Det er bare tullinger som ikke forstår hva det er de driver med som ikke bare har minst to såkalt falske profiler.

Du trenger minst en såkalt falsk profil av motsatt kjønn for å skaffe deg oversikt over hvilken konkurrenase du står overfor og denne kunnskap skal benyttes til å velge strategi.
Du trenger minst en såkalt falsk profil av samme kjønn i den hensikt å finne ut hva slags person det dreier seg om.

Jeg ønsker meg ei ordentlig, høflig (mot alle) og omgjengelig jente. Derfor utsetter jeg alle potensielle kandidater for flere av mine såkalt falske profiler og på denne måte får jeg avdekket hennes personlighet meget grundig. Den morsomste måte å avsløre hva slags jente jeg står overfor er ved å sende inn to profiler omtrent på samme tid. En pen og en gjennomsnitlig mann hva utseende angår. Det finnes knapt en mer effektiv måte å få et dypt innblikk i hennes karakter.

Dere må gjerne fortsette å kalle mine ekstraprofiler for falske. Etter dette kan intet fornuftig menneske unnslippe konklusjonen som i såfall sier at falskhet kan være noe høyst ønskelig.

Skjult ID med pseudonym slitenmor to. 14 juni 2012 20:30

@Diaz
Jeg hadde tlfsex eller nettsex med denne fyren.. og jeg motar masse mails, men svarer kun på de som jeg skjønner at jeg har noe felles med.. Jeg MÅ ikke skjønne det nei.. for da må jeg konstant gå g være paranoid da!!

jeg skrev dette innlegget fordi jeg helt ærlig ikke skjønner hva en person får ut av å skrive med meg, være nyskjerrig og hyggelig, og så helt plutselig koble ut alt, og ta seg bryet med å deaktivere en masse greier..

Skjult ID med pseudonym slitenmor to. 14 juni 2012 20:31

*jeg hadde ikke!!

Skjult ID med pseudonym lusa to. 14 juni 2012 23:44

Stjerne* (pseud), 14 juni 09:16

Kaller du deg gammeldgs?? Det har ikke engang falt meg inn å opprette en egen mail/whateverkonto hvor jeg kan korrespondere i hytt og gevær med fremmede beilere. Makan, du er jo virkelig ruttis.