Alle innlegg Sukkerforum

Den positive tråden :)

Vis siste innlegg
(kvinne 47 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 12:15 Privat melding

Synes at vi trenger en glad tråd........så sett igang, si eller fortell noe du gleder deg over - eller ønsker å glede andre med!

Jeg begynner selv med å fortelle at min eldste sønn ble ferdig med ungdomsskolen og siste eksamen i går og avsluttet med en 6'er i muntlig RLE ;) Det feiret vi med å gå ut og spise, gutta og jeg, og det var kjempekoselig :)
Når man som mor ser at barna fungerer både sosialt og faglig sett, så kan man jo ikke annet enn å være stolt og glede seg over at man har friske, sunne barn.......hurra for det ;))

Og så gleder jeg meg over alle de hyggelige meldinger/tilbakemeldinger jeg får her på sukker.....det er mange hyggelig, ærlige og redelige mennesker på denne plassen. Så tommelen opp for det også!

Været er i grunnen ikke så verst det heller ;)

Hva gleder DU deg over?

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 14 juni 2012 12:21 Privat melding

Akkurat idag gleder jeg meg veldig på vegne av min søster. Hun ble bypass-operert igår og har nå et 'NYTT' liv foran seg :D

Skjult ID med pseudonym suisidal to. 14 juni 2012 12:37

Gleder meg til dagen er over og jeg kan gå legge meg igjen.

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 12:48 Privat melding

Jeg gleder meg over at pappan til sønnen min og jeg har en god tone og et fint samarbeid. At jeg har en jobb som er helt magnifico med dertil suverene kollegaer. Pluss at jeg er såpass til rivjern at jeg fikser å få pusset opp leiligheten selv om jeg er alenemamma! I det store og det hele blir min lille verden bare bedre og bedre :)

Ja, så var det en ting til i dette kvalmt positive innlegget, og det er at jeg er så satans glad for at jeg aldri mer skal være fjorten :)

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 12:49

Og SÅ lenge (innlegg nr.2) varte positiviteten her, ja... Er bare glad for å ha (lang) ferie, jeg (enkel sjel sånn, men det er såpass sjelden at "fri" varer noe mer enn to-tre dager at jeg tillater meg å være DET en stund fremover...)! :)

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 12:57

Haha, Mart3, det siste der kan jeg skrive under på med stor skrift og to streker under, skjønner ikke HVA enkelte synes var så voldsomt "svært" med tenåra generelt, jeg (det var en tvers igjennom FÆL tid, punktum)... Og visste ikke at du bannet (men man lærer noe nytt hver dag...)? ;)

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 13:03 Privat melding

@Nref
Jeg hadde ikke ferie i fjor i det hele tatt, pga tragedien på Utøya, så jeg også gleder meg stort til å ha fri i mer enn et par dager :)
Legg merke til at tråden IKKE er grønn, nettopp med tanke på at de ikke-positive skal få anledning til å glede seg over noe de også! Alle skal få ;)

Og så er jeg rørende enig i at det er en stor glede å slippe å være fjorten en gang til.....hehehe.....

(kvinne 35 år fra Rogaland) to. 14 juni 2012 13:07 Privat melding

Jeg gleder meg over noen meget hyggelige mennesker her inne :)
Noen har jeg merka meg mer ved enn andre, men generelt mange hyggelige folk :)

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 13:09

Har ikke hatt noe særlig ferie på over ti år, så dette er litt nytt, gitt... Men fjortistida? Herre Fred, man var jo stokk dum og skjønte ingenting av noenting... Skal dog ha for at jeg faktisk avskydde det der og da også, og gledet meg til å i hvertfall bikke 18, hvis jeg ikke regelrett døde av skam (man gikk jo rundt i en kontinuerlig følelse av det for å komplettere miseren...) innen DEN tid, da..! :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 14 juni 2012 13:20

Jeg skiftet soveromsvindu igår (yay) og inatt sov jeg uten gardiner. SVÆRT vindu rett ut mot gangfelt og bilvei (sov i pysj FOR Å SI DET SÅNN), så idag planla jeg persienner. Jeg gleder meg over at Kid har 50% på alle persienner.

Noen som eh..vet å håndtere en baufil? Tør ikke kappe verken her eller der enda før jeg får bekreftet at det ikke blir kødd. (jeg er nemlig troende til å kappe akkurat den ene centimeteren for mye fordi jeg ikke har tatt med tykkelsen/bredden/dybden på noe).

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 13:27

Vel, kanskje begynne med å måle lengde FØR baufila settes i drift..?

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 13:27 Privat melding

@Bene
Kan du ikke bare sette opp persiennen som den er og så glede deg over at den er så bred og fin?

(mann 56 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 13:27 Privat melding

Glede finn ein i så mangt, heldigvis!
Den kan kome kasta på ein medan ein er ute på gata; brått og uventa kjem ei overveldande lukkekjensle frå ei kjelde eg ikkje anar kvar er.
I eit smil frå eit medmenneske, etter ein djup konversasjon med ein gamal ven som treng deg (som i natt - på telefon), frå kjensla av godt utført arbeid, i trøyttheita etter ein treningstur.
Eller den kan kome ein sommardag på Sunnmøre; framfor deg møter havet himmelen; det er uråd å sjå kvar - bak deg tronar fjella, med utallege sjatteringar frå grønt til grått mot ein blå, blå himmel - akkompagnert av lyden av bølgjeskvulp mot fjøresteinar og den vidunderlege lukta av hav, hav, hav...
Uff - no fekk eg meiningslaus heimlengt...

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 14 juni 2012 13:30

@rpkguri - Mjomje, jeg er litt opptatt av symmetri og når vinduet er klint inntil en vegg og persiennen 10cm bredere enn vinduet (hvor faen får man persienner i 150? sku tatt seg ut), så vil det altså stikke persienne ut langt forbi lista. FAKTISK, lar det seg ikke gjøre engang da festene skal skrus i "taket" på karmen.

@nref - Måle kan jeg. Det er nok heller flaksa til gjør at det PLUTSELIG dukker opp en del som ikke lå synlig i pakken som skulle være her eller der som føkker hele operasjon-persienne.

(mann 56 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 13:32 Privat melding

@rpkguri - gratulerer med eldstemann! mi yngste er også ferdig på ungdomsskulen i disse dagar.

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 13:39 Privat melding

Nref, jeg banner som en kar ;)

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 13:41 Privat melding

Er ikke så fornøyd med den banninga egentlig, kunne med fordel vært noe mer ladylike. Jobber med saken. Men shit så enig jeg er med deg ang fjortistida. Åra fra 13 til 18 var bad, og stakkars de små barna som ikke vet hva som venter :)

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 13:45

Tøft, Mart3 (og nei, ikke slutt å bann, det er tross alt "bare ord" ;)..!) og hvem bestemmer hva som er "ladylike"? Kjedelige serier fra den engelske victoriatida i 1000 episoder på NRK1 om søndagene (gæææh)..?
Du får passe på å minne avkommet om hvor jævlig det vil bli når den tida nærmer seg, da! :)

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 14 juni 2012 13:54 Privat melding

Du, det skal jeg passe på! (stakkars liten..) Men ja, Joda, er vel sikkert passe ladylike til mitt bruk, hehe. Er fra bygda vettu Nref, så da blir det litt ymse språkbruk :)

Skjult ID med pseudonym Nref to. 14 juni 2012 14:02

Jo takk, og man lærer jo å passe kjeften sin i forskjellige situasjoner med åra (jobb i kirka i noen år, og du skal se at det blir et "instinkt"!), sa han fra både bøgdÆ og Nord-Norge... ;-)
"Stakkars liten"? Vel, var jo såpass "lur" at jeg fortalte dattera til søskenbarnet mitt uka før hun skulle begynne på skolen at det var veldig kjedelig, og at hun var for "smart" til å få noe glede av det (hun lærte både å lese og skrive før hun var fylt 4). Like greit å ta fra dem illusjonene med en gang, tenkte jeg (det hører med til historien at hun til slutt BLE lei (som "onkel Nref" hadde forutsett...) etter en måneds(!) skolegang, nekta plent å gå på skolen NOEN gang igjen og holdt et (kremt...) helvetes styr med foreldrene, med henvisning til MEG... Da var det en "happy" fetter på telefonen, gitt..!) slik at de ikke blir skuffet! :-)

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 14 juni 2012 19:20 Privat melding

Jeg gleder meg over at valpen min på 16 uker som har vært gjennom 2 øyeoperasjoner, og 3 runder i narkose den siste måneden, med betennelse og sår på øynene etter stingene, smertestillende og øyesalve flere ganger om dagen, nå endelig ser ut til å slippe flere dyrlegebesøk på en stund.

(mann 30 år fra Vestfold) lø. 16 juni 2012 14:01 Privat melding

Jeg gleder meg over at jeg er ferdig utdannet, og skal feire det med en 3 uker lang tur til usa :D