Alle innlegg Sukkerforum

Umulig å slette melding - svargaranti

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 15 juni 2012 09:23

Vær obs på at om man står på svargaranti-listen (jeg trodde ikke jeg sto der, men gjorde tydeligvis det), og man får en mail som man ikke svarer kjapt på og den andre personen blokker deg, så får man verken slettet meldingen (står at sletting er umulig før jeg svarer, siden jeg står på svargaranti-listen), og man får heller ikke svart han siden han har blokkert meg..

Catch 22!

Skjult ID fr. 15 juni 2012 14:17

Det er en av grunnene at jeg ikke står på den lista der mer. Hvis du også får en slibrig/frekk melding MÅ man svare hvis man vil blir værende på lista.

Jeg vil heller ha litt frihet hvem jeg skal svare, og når.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 15 juni 2012 14:55

Jeg har vanligvis ikke noe problem med å svare. Men i dette tilfelle er jeg ganske sikker på at jeg har fått melding før fra vedkommende uten at han husker det. Og da føler jeg det er enda verre å påpeke det enn å la være å svare.

Jeg står heller ikke på den lista lenger nå. Men likefullt er det umulig å slette en melding som jeg ikke har fysisk mulighet til å besvare. Den blir også liggende øverst! Irriterende. Det må jo være en bug?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 15 juni 2012 14:58

Nå skjønner jeg i alle fall ingenting. Jeg meldte meg av listen. Og skulle SJEKKE jeg stod der nå. Dvs. jeg klikket på "PROFILER MED SVARGARANTI" og dermed var jeg påmeldt igjen? Måtte velge å melde meg av på nytt i alle fall.... Ikke så rart at jeg ikke skjønte at jeg var på den lista hvis det er sånn man melder seg på...!

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 juni 2012 15:25 Privat melding

@Lilleulv: Vi kommer med en fiks på dette neste uke om alt går etter planen. Ang avmelding så virker det som du ikke ble avmeldt. Jeg testet dette netopp, og både påmelding og avmelding ser ut til å fungere korrekt her.

@(Skjult ID ) - fr. 15 juni 14:17: Da bør du bruke standardsvar, og evt blokkere vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 15 juni 2012 22:11

Flott at dere gjør noe med det! :-))
Men jeg er da vitterlig avmeldt. Det står til og med at jeg ikke kan melde meg på igjen før det har gått en viss tid... Flere bugs?

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 16 juni 2012 11:14

Kvifor står dere på den listen, hvis dere ikkje vil svare folk? Skjerpings!

Skjult ID med pseudonym Stevia lø. 16 juni 2012 11:20

I den grad det skulle være uklart, mitt inntrykk er at Lilleulv svarer. Hun har i hvert fall svart meg.

Kanskje jeg ikke var slibrig nok :-0

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 16 juni 2012 11:50

Å stå på lista mente jeg ikke å gjøre. Om jeg gjør det nå, er det en bug. Noen må gjerne sjekke og gi tilbakemelding her...

Ja, jeg svarer så godt jeg kan... (Hei Stevia, uansett hvem du er! :-) Var ikke slibrig denne her heller... Men det må være lov å la være å svare når man har vært i kontakt tidligere uten at personen later til å huske det? Det sto dessuten at om jeg ikke hører noe, tolker jeg det som ikke interessert og ønsker god sommer... Og da ser jeg ikke noe poeng i å gni inn avslaget..

Skjult ID med pseudonym S lø. 16 juni 2012 12:02

Må man svare på alle meldinger eller bare førstemeldinger med svargaranti?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 16 juni 2012 13:00

Tror det bare gjelder førstemeldinger - men at det blir som førstemelding igjen etter en viss tid når annen kommunikasjon er slettet. Kan det stemme?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 24 juni 2012 00:12

Problemet er fortsatt ikke løst.

Det mest irriterende er at nye meldinger legger seg nedenfor en melding som jeg verken får slettet eller svart på.
Går det ikke an å ta vekk sticky-greia på disse meldingne i det minste?