Alle innlegg Sukkerforum

Er jeg for ung for Sukker?

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Akershus) fr. 15 juni 2012 15:35 Privat melding

Har vært innom her før, for noen år siden. Alt for tidlig for en mann fant jeg ut, og nå opplever jeg det samme igjen. Nærmest samtlige aktuelle jenter søker menn fra 22 og helt opp til 40 for noen. Min egen alder er altså minstekravet. Det er veldig mye som skal treffe bra før jeg tar kontakt med ei under 20, og det er nesten utelukkende de som ser etter noen i min alder.

Det flommer ikke akkurat over av aktuelle jenter heller. På min alder er det vel vanligere å finne seg kjæreste på byen, eller særlig i studier.

Kanskje jeg bare skal komme tilbake om noen år igjen?

(mann 47 år fra Oslo) fr. 15 juni 2012 15:46 Privat melding

Godt mulig at byen er enn bedre sjekkearena for deg som er i begynnelsen av tjueåra, for det er absolutt IKKE en sjekkearena for oss i begynnelsen av førtiåra (eller trettiåra for den saks skyld, etter hva jeg skamfullt minnes). Men det må da være godt med flotte damer i din aldersgruppe som har satt din alder som aktuell? Har sett ytterst få eksempler det du beskriver, så du har kanskje bare hatt uflaks med dem du har vært innom.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 15 juni 2012 15:51

Ts

tror ikke du må ta det aldersgreiene SÅ seriøst husker ikke akkurat i farta hva jeg har satt..men er da sjøl 24 og deita en del gutter som er 22 år jeg..kan godt hente jeg har satt 24-34 eller no sånt..betyr ikke at de under 24 er uaktuelt for det..men ser dem litt mere ann ;) Feks opplevd at en del av dem blir så utrolig dramaqueens feks furte i en krok når vi er på byen fordi jeg prater med andre..hehe....søte småripsa altså ;) Uten å høres totalt..ehem..porno ut eller no..så er noe av det som er så digg med en yngre kar at alt på den biten er WOW og man blir omtrent forguda...sånt kan man like ;)

Konklusjon: kjør på mr! Ikke la det der greiene stoppe deg virker da som en kjekk kar du med bamse armer som en vær jente vil krype inni :D

(kvinne 28 år fra Vestfold) fr. 15 juni 2012 16:21 Privat melding

For min del blir det fort litt ungt med en på 22 år selv om jeg er det selv, men det kommer helt ann på personen. Jeg har to barn inne i bildet og det tror jeg de færreste menn på 22 år er klare for, men jeg dømmer aldri etter alder alene. Du har nok litt snevere utvalg her inne enn de som er nærmere 30, men du kan jo finne noen her på tross av det.

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 15 juni 2012 16:36

Utifra din profiltekst og bilder tror jeg rett og slett du bare er vokst fra din egen alder :) Hadde lett sett bortifra alder med de kvalitetene du gir uttrykk for i din tekst. Dessuten ser du MYE mer voksen ut enn den gjengse 22-åring (det var veldig positivt ment, ikke at du sliter når du blir eldre..hehe).

Hadde lett datet en slik 22-åring :) Kanskje du skal se oppover? :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 15 juni 2012 16:41

Hadde du lett datet en 22årig dame Bene, det visste jeg ikke om deg :p

Skal være enig med dere begge at du er nok mentalt eldre enn de fleste på din alder FruGlad, og det er jo ikke negativt, heller mentalt opp enn ned :)

(kvinne 38 år fra Oslo) fr. 15 juni 2012 16:43 Privat melding

Er kanskje ikke helt sesong for lammelår, men jaggu smaker det godt!

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 15 juni 2012 16:44

Jeg svarer TS, Grimstad, slutt å skap deg :P :P

Skjult ID med pseudonym Nref fr. 15 juni 2012 16:47

FY, du "Tanabreddens (tapte?) ungdom"... ;-)

Skjult ID med pseudonym Fruglad fr. 15 juni 2012 16:48

Er enig i at TS virker moden for alderen. Grimstad, ikke dra meg inn i noen internkonflikt her nå ;)

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 15 juni 2012 16:49

Det er ihvertfall ikke meg, kjære Nref :P (Tanabreddens ungdom søker mot våre naboer i øst).

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 fr. 15 juni 2012 16:54

Haha tror bare det var jeg som misforstod hele greia, jaja :p sånn kan det gå

(mann 28 år fra Akershus) lø. 16 juni 2012 00:51 Privat melding

@HerrFekt Haha, nei, byen er vel kanskje ikke det ideelle stedet for 30+. Har ikke prøvd meg stort på byen selv, for å være ærlig. Aldri helt vært noen fan av å drikke meg snydens før jeg leter etter potensielle partnere, og byen er ikke helt det samme om man er edru heller.

@-m- Tar aldeles ikke alderen så seriøst. Møter man den rette så strekker man seg litt lenger. Problemet er vel heller å få kontakt med de. Dramaqueen-problemet ditt kan jeg absolutt forstå, haha. Jentene under 20 er oftest sånn de og. Smårips? Haha, joda ;)

@FruGlad Takk for innspill! Du har nok rett i det med barn, ja. Barnløs er absolutt krav hvertfall for min del, og det gjelder vel de fleste menn i min alder vil jeg tro. Klar er jeg nok, men da skal de være mine egne.

@-Bene- Tror du kan ha rett i det. Har forsåvidt alltid følt meg hakket modnere enn jevngamle folk. Eller kanskje bare litt gammeldags... Takker for ordene forøvrig! Alltid moro å høre slikt. 6 år over meg blir nok å sikte litt vel høyt. Strekker meg jo allerede til 24, men det er få som biter på. Og jeg forstår det vel nesten. Klart er det mer attraktivt med en veletablert og eldre mann. Sånn sett er jeg på en måte i "dødsonen" hva alder gjelder.

Men jeg får vel bare fortsette å grave her på Sukker. Finner innimellom noen som ikke er så kresne på alder, men så mangler bare kjemien. Får bare smøre meg godt inn med tålmodighet, tror jeg.

(mann 52 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 01:00 Privat melding

@FruGlad du er den beste MILF jeg noen gang har sett :)

(mann 29 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 12:34 Privat melding

@boy2die4: Er enig i at hun ser bra ut, men ville nok formulert meg annerledes. Det der ser bare sleasy ut :)

@anturion: Det er som hun ene damen sier, kanskje på tide å se litt oppover. Har hatt samme tankene selv. Damene her inne skal gjerne ha litt eldre menn, og jeg tror mange er overfladiske i forhold til alder.

Føler heller ikke det er noen grunn til å stresse nevneverdig da, i en såpass ung alder som vi befinner oss i ;)