Alle innlegg Sukkerforum

til dere mannfolk som lurer på hvorfor dere aldri får svar!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HappyFeet fr. 15 juni 2012 22:39

Nå har jeg sittet og lest diverse tråder hvor dere syter og gnåler over at dere aldri får svar på henvendelsene deres her inne på sukker og andre møtesteder på nett. Det fikk meg til å tenke på et innlegg jeg skrev i bloggen min for noen år siden.
Som en liten "gavepakke" til dere kjekke og ukjekke menn der ute i sukkerbyen, vil jeg kopiere dette blogginnlegget mitt inn hit, og det vil forhåpentligvis kanskje gi dere noen mulige etterlengtede svar!

I disse dager er det blitt veldig populært med sosiale nettsamfunn, og alt dette måtte medføre. Man flørter på nett, finner seg venner, informerer, og holder kontakt med gamle bekjente. "Alle" er på nett.

Jeg er intet unntak fra den regelen. I og med at jeg er rimelig bundet i min vakre leilighet grunnet diverse etterfølgere, så begrenser det sosialiseringa mi på kveldstid til å foregå på nett. Jeg klager ikke. Ikke i det hele tatt. Jeg har fått masse gode venner, og mang en latter av dette.

Det har også fått meg til å undre. Gjør nerdinga oss dumme? Fjerner det kreativiteten på folk? Eller hva er det som gjør at 98% av mannfolka skriver akkurat det samme i brevene de sender for å få kontakt? Eller er det bare sånn menn er, enkelt og greit?
Det var hyggelig i starten å få høre at jeg var pen, søt, vakker, nydelig, sexy, osv... Men når 9 av 10 skriver akkurat det samme, så begynner jeg å savne originalitet og kreativitet. Så blir det til at man etterhvert overser henvendelsene man får. I blandt glimter det til med en eller annen som har skjønt det, og som skriver litt mer, eller faktisk starter en normal samtale uten å kommentere utseende. Mye bedre spør du meg.
Det er faktisk bedre om de kommenterer strekkmerkene på bikinibildene mine (som jeg forøvrig ikke har lagt ut, det er bare et eksempel), eller noe annet shit. DET fanger oppmerksomheten min, nettop fordi det ikke er samme pisset som alle andre kommer med.

Så har vi den andre kategorien da... De som legger deg til som venn, uten å ane hvem du er... Aldri har prata med deg eller noe. Noen av de spør på forhånd da... "hei, skal vi være venner?"
-Nei... jeg vil ikke være venner... jeg aner ikke hvem du er, jeg vet absolutt ingenting om deg, eller om vi har noe til felles engang. Du vet heller nada om meg, så hvorfor vil du være vennen min? -fordi jeg er søt? (som du forøvrig også slang på i brevet da du spurte om vi skulle være venner....) GIVE ME A BREAK!!!

Skjult ID med pseudonym HappyFeet fr. 15 juni 2012 22:40

-Som leder meg videre... Hva skjer om en plutselig kutter ut den virtuelle sosialiseringa? -Om en er litt opprørsk og sletter seg fra nettby, twitter, facebook og alle disse sosiale nettstedene som en gjerne har vært på i lengre tid, og hvor en prater med et lass andre mennesker hver dag... Hva skjer?
Joda... Jeg gjorde nettop dette i sommer.... De første par dagene var litt sånn... "hva ska jeg finne på nå...?" -Jeg kan nevne såpass at jeg aldri har gjort så mye husarbeid på så kort tid noen gang.... Jeg har aldri lest så mange bøker på så kort tid noen gang.... Jeg har aldri sett så mye på tv noen gang.... OG jeg har aldri blitt spurt så mange ganger "HVA ER GALT? ER DU SUR??? HAR DU SLETTA MEG?????", noen gang....
Tekstmeldingene hagla inn, alle lurte på hvorfor jeg hadde sletta de, og så hvorfor jeg hadde sletta meg selv...eller rettere sagt profilen min... Er vi virkelig blitt så avhengige av å sosialisere oss på nett? Dessverre tror jeg at jeg har blitt litt sånn type avhengig... Jeg falt tilbake på både nettby og facebook etter et opphold på nesten 3 mnd... og det var deeeeilig!

Igjen kunne husarbeidet vente, bøkene kunne ligge i hylla, TV kunne være skrudd av, og jeg slapp alle meldingene om jeg var sur :D Nå kan jo alle følge med i statusoppdateringa på hva jeg foretar meg om dagene. De kan se på humøroppdateringa om jeg har en god dag eller ikke, og jeg kan igjen senke skuldrene og vite at jeg ikke går glipp av brevene hvor jeg blir fortalt hvor søt/deilig/vakker/nydelig/etc jeg er!!

(mann 56 år fra Oslo) fr. 15 juni 2012 22:52 Privat melding

@HappyFeet

Eg har skumma igjennom både blogg-historikken din (godt skrive, for all del!) og dine dagsaktuelle skriblerier.
Det som skil oss to, er at eg svarar alle som melder - uansett.
Om dei no er frå indre Mongolia, Russland, Filippinane,)Peru, Gambia osb. - og fortel meg (på svært så standarisert og gebrokkent engelsk) at EG er den dei har sett etter heile livet - eller om det er kvinner frå "vår" del av verda -
det skuldar eg dei. Og eg skuldar MEG det!
I begge tilfelle handlar det om respekt.
For meg sjølv. For dei (uansett kor lite originale eller oppfinnsomme dei måtte vere) fortener eit svar. Det er eit menneske i den andre enden av alle kommunikasjonar.
Og meir enn mennesker er verken du eller eg.

Skjult ID med pseudonym HappyFeet fr. 15 juni 2012 22:54

Nå vet ikke jeg hvor mange mail du får pr dag, men når mailboxen renner over av meldinger som sier akkurat det samme, så går en dessverre lei.

Jeg var som deg i starten, og svarte på alt som kom, men etterhvert ble jeg rimelig lei, når 90% av det utvikla seg alltid i samme retningen

(mann 56 år fra Oslo) fr. 15 juni 2012 22:57 Privat melding

Ja, eg veit at kvinner får langt meir post enn menn - noko som i grunnen gjorde/gjer meg desillusjonert; eg har stått på barrikadene for emansipasjon så lenge eg har levd... :-)

Likevel - det tek berre nokre tastetrykk å melde!
Kanskje er det til og med "standardmeldingar" til bruk i slike høve?
I don't know - men eg har høyrt om det! :-)

Skjult ID med pseudonym HappyFeet fr. 15 juni 2012 23:01

som sagt noen år siden dette ble skrevet, da man var aktiv på nettby, twitter, facebook og diverse.
Da var det ikke noen standardsvar man kunne bruke.
Dette var vel litt for å poengtere at en ikke bør skrive det samme som alle andre, eller kanskje det første som faller en inn etter en har sett et profilbilde.
Er man kreativ, går litt mot strømmen, så vil sjansene for et svar øke proporsjonalt med kreativiteten i meldinga du sendte

Skjult ID med pseudonym sta fr. 15 juni 2012 23:04

Har ennå ikke skrevet noen av disse korte standardmeldingene og har samme evt lavere svarprosent enn de som sender bare "hei" og "skjera" så tror nok ikke det har veeeldig mye med innholdet i meldingen å gjøre. Andre ting som bilde, plassering, alder, evt profiltekst har nok mye mer å si. Det absolutt viktigste er profilbilde. Dersom de ikke liker det kan det stå akkurat hva det vil i meldingen, det bryr dem mitt på ryggen :)

Hvorfor man får svar er nok mye enklere enn det du skriver :)

Er nok ikke noe problem med kreativiteten, men det ender vel som med de fleste menn ( som ikke får svar ) så går tiden man gidder legge i en melding fort nedover og man ender opp med bare hei til slutt. Man gidder ikke bruke 20 minutter på hver melding når man får svar på noen få % av dem, dessverre, men det er nok tankegangen til mange.

Uff det må være grusomt å bli kalt vakker/søt/deilig. Hva med de menn som aldri hører noe av dette, og heller ikke får noen meldinger? Har du tenkt på det noengang? Da er det faktisk bedre å få oppmerksomhet enn å bli forbigått i stillhet ved enhver annledning. Det er lov å se litt lenger enn sin egen navle faktisk ;)

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 15 juni 2012 23:07 Privat melding

Jeg skjønner greia. Men jeg har prøvd å være orginal og ikke starte med sånne opplagte ting som andre kanskje starter med. Null respons fra trøndere.....

Draconis

(mann 40 år fra Oslo) fr. 15 juni 2012 23:08 Privat melding

Det blir som når man sjekker opp ei pen jente på byen og kommenterer at "du var sexy og pen" osv.
Disse jentene har hørt det samma hundrevis av ganger.

Det gjelder å tenke litt utenfor boksen og ikke fortelle dama noe hu allerede vet fra før av :)

Skjult ID med pseudonym HappyFeet fr. 15 juni 2012 23:08

@sta
Jeg sier ikke at dette er en standard for alle jenter, men det er det for en del. Og som du og sier så går gjerne kaliteten på meldingene ned.

Jeg sa heller ikke at det var grusomt å bli kalt pen/vakker/søt, men at en begynner å bli lei det i lengden. Jeg vet og at minoriteten av damene, ettersom jeg har forstått iallefall, nesten aldri skriver det til en mann.
Derfor, hvis jeg ser en mann med et flott smil, pene øyne, eller noe annet som tiltrekker meg ved bildet eller teksten, så skriver jeg det til han. Selv om jeg skjelden får svar jeg heller når det er sånne henvendelser jeg sender

Skjult ID med pseudonym wolfcry fr. 15 juni 2012 23:11

Jeg skriver alltid meldinger som det ligger litt tanke bak, men resultatet er som oftest enten at meldingen aldri blir lest (til tross for at dama er pålogget) eller at den blir lest, men dama orker ikke engang å besøke profilen min for å se hvem jeg er (gjelder også andre nettsteder jeg er/har vært på). Så mitt inntrykk er at det er ganske stor grad av overfladiskhet ute og går på nett...

Men jeg har etterhvert lært meg å tenke at det er deres tap... :)

Skjult ID med pseudonym Cluet fr. 15 juni 2012 23:17

Kanskje jeg er enkel, men jeg synes det er hyggelig å høre at jeg er nydelig, jeg :) Kan ikke helt se for meg at jeg blir lei det, gitt.

Og det skjer jo heldigvis ganske ofte også! Heldige meg :)

Live and let live :)

Skjult ID med pseudonym wolfcry lø. 16 juni 2012 00:22

En annen observasjon jeg har gjort er at mine innlegg i forum rimelig ofte bare blir forbigått i stillhet. Mulig det er sånn for de fleste og at man må være en av de "herdede" forumistene for å bli sett, men jeg vet ikke...

For jeg troooor ikke at så mye av det jeg sier er så på jordet at det bare fortjener å overses...?

Men, men... Kan ikke gi opp av den grunn uansett... :)

Skjult ID med pseudonym arnold lø. 16 juni 2012 00:32

Da skulle du ha sett meg.
Jeg har opplevd at bekjente har lagt seg ned 2m ved siden av på stranden, ligge der i timesvis uten å legge merke til meg (eller anerkjenne meg).
(Vel, jeg trenger ikke bekjente heller i mitt liv for å ha det bra, det er det kun jeg som er ansvarlig for.)

(mann 56 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 00:37 Privat melding

... tråden (som det heiter) - har gått litt ut av rammene... :-)

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 16 juni 2012 00:44

Vi har HØRT deg nå, arnold, watchersky, m.fl... Hold munn, DET kan du i alle fall være ansvarlig for...

(mann 56 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 00:48 Privat melding

Og - HappyFeet -

kvifor er du ikkje synleg?

Du gir jo til beste mellom anna dette: "... diverse tråder hvor dere syter og gnåler over at dere aldri får svar på henvendelsene deres her inne på sukker og andre møtesteder på nett...."

Min profil finn du. Om du vil!
Dette er eit interessant tema; ja, det kan aldri bli "utdebattert"...

Arrivderci!

Skjult ID med pseudonym arnold lø. 16 juni 2012 00:51

@Nref
Hold munn selv.

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 16 juni 2012 01:13

Den dagen du greier å la være å nærmest fotfølge enkeltpersoner med dine ymse påprakkingsforsøk av de bisarre ideene dine både på forumet og "utenfor" (du vet GODT hva jeg mener...) skal jeg vurdere å holde munn, ja...

Skjult ID med pseudonym HappyFeet lø. 16 juni 2012 01:15

så så guttær, rolig nå!

@mister usynlig for alle andre; en kan gjøre sitt for å bli lagt merke til og veit du

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 16 juni 2012 01:16

Ikke mat trollet, TS, ta det som en dypfølt anbefaling...

Skjult ID med pseudonym arnold lø. 16 juni 2012 01:22

@Nref
Så hvem fotfølger jeg i natt?
(Og den periodevise utstrakte bruken din av ""-er, det er noe rart med den...)

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 16 juni 2012 01:35

Ikke gjør deg til, "mann", les parentesen i foregående en gang til, NØYE. Og da har jeg sagt mitt HER (beklager veldig, TS, grønn tråd og alt...)!

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 16 juni 2012 08:51

Spørsmålet er jo kva TS gjør på eit sted som sukker, hvis du ikkje forventer at folk sender deg post?
Å da sutre over at du mottar "mange" meldinger virker bare rart.

Å vær trygg. Like slitsomt som å få mange meldinger, er det da å skulle være så himla interessant og unik kvar eineste gang ein sender ein post til noen? Kva er gæernt med å kopiere tidligere meldinger? TS kopierte jo fra sin egen blogg for å legge inn her!! Er ikkje det like lite fantasifullt som hun selv anklager mannfolka for her?

Lista di settes høyt, skjønner eg, og du beviser bare kor sær og kresne kvinnfolk kan være.

Skjult ID med pseudonym HappyFeet lø. 16 juni 2012 12:32

@Pedro

Dette var noe jeg skreiv for en del år siden, og jeg sier bare at det kan hende at det kan være noe av grunnen til at folk ikke svarer.
Her inne svarer jeg faktisk på omtrent alle pm jeg får.

Skjult ID med pseudonym Manndåm1 lø. 16 juni 2012 23:06

Sutretrådene/ antisutretrådene her på sukker kan vel oppsummeres slik:

En mann lager en tråd hvor han gir utrykk for sin frustrasjon og manglende respons for sin profil fra det motsatte kjønn. Han kjefter og de huden full, kaller de dumme og mener at det er alle kvinnene det er noe gærent med og IKKE han.
Kvinnene som leser denne tråden blir oppgitt og ber alle de frustrerte mennene om å gå i seg selv og slutte å klage.

Etter en stund når alle de populære/ deilige kvinnene er drittlei av all klagingen fra alle disse sinte, frustrerte mennene lager de seg en ny tråd hvor de gir utrykk for nettopp dette.
De skriver også at de mener at mange av mennene sikter alt for høyt når de har funnet en kvinne de liker, da snakker de om de jentene som gjerne får hundre brev hver dag og har rett og slett ikke tid til å skrive brev.
Eller så klager de på stygge meldinger fra mannfolk som klager over at den kvinnen ikke viser noe interesse for akkurat han. Disse mannfolkene blir gjerne bedt om å skaffe seg hjelp, om å gå til psykolog osv.

Responsen kvinner får på disse trådene er som regel utsagn som "Applaus", " Sinnsykt bra skrevet!!!!!!!!", " Ikke bry deg om disse grinete mennene, det er mange flotte menn der ute!"

Når en eller annen mann eller kvinne har skummet gjennom alle disse negative trådene og har gått trøtt av disse bestemmer de seg for å lage en positiv tråd!
Disse trådene starter gjerne med han eller hun innleder med: " Nå har et vært så mange negative tråder her på forumet, kan ikke noen snakke om noe fint man har opplevd i dag?"

Skjult ID med pseudonym Brum lø. 16 juni 2012 23:32

@wolfcry: Legger ofte merke til det du skriver, og synes det stort sett er fornuft i det du sier. Men du provoserer sjelden til debatt, det er vel derfor du opplever å bli oversett.

(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 16 juni 2012 23:34 Privat melding

Jeg tror dette "problemet" er manneskapt, altså i den forstand at det er mange menn som spammer jentene med å sende kopierte startmeldinger til flere ti-talls jenter, ja kanskje hundrevis. Dette medfører at jentene drukner i brev, hvis f.eks 10-20 brev kan kalles å drukne, og vil gi dem et overdrevent selvbilde som gjør dem arrogante, ihvertfall i nettsammenheng. Der er vel slik at selv om jenter får like henvendelser IRL så svarer de i det minste.

Derfor to tiltak:

Menn: Slutt å spamme damene, men skriv heller ordentlig til de vi virkelig er interessert i.

Damer: Send standardsvar! Det tar kun to sekunder.

Skjult ID med pseudonym wolfcry lø. 16 juni 2012 23:36

@Brum: Muligens. Men gidder jo ikke å provosere bare for å provosere heller så da får det bare være sånn. Ikke noe som påvirker meg i stor grad uansett. :)

Skjult ID med pseudonym S lø. 16 juni 2012 23:37

lol @ manndåm, nå var du faktisk litt morsom og 'to the point'

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 16 juni 2012 23:51

@Granbark
Det forutsetter bl.a. at damene (og mennene) kan beskrive seg noe videreverdig i profilen.
En profil med mye tekst kan fremdeles være omtrent tom i praksis.

Skjult ID med pseudonym wolfcry sø. 17 juni 2012 12:03

Hurra!!!

Nå ble jeg akkurat blokkert av ei jeg sendte en melding til. Måtte jo ha den på lista over avslag også. Nå mangler jeg bare standardmelding og et høflig, egenskrevet svar så er avslagslisten komplett... :P