Alle innlegg Sukkerforum

Sex med andre når du er i forhold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fantasier fr. 15 juni 2012 23:06

Denne er til damene.

Du har funnet en mann og vært sammen med han 2-3 år. Forholdet er godt på alle måtar, ifrå sex til det daglige samliv.
En dag dere koser så kommer han med en fantasi han har. Han drømmer om å se deg ha sex med en annen mann, men også la deg ha sex med menn alene hvor du forteller han alt senere.
Hvordan reagerer du? Og finnes det jenter her med slike lyster?

Skjult ID med pseudonym mann fr. 15 juni 2012 23:10

Beklager at jeg kommenterer denne, da jeg er mann, men denne fantasien har jeg aldri skjønt! Fordømmer den ikke på noe vis altså, men personlig skjønner jeg den ikke. Spesielt den varianten hvor dama har sex med andre menn, og man selv ikke engang får se på!?? Nei, den skjønner ikke jeg...riktignok ikke første gang jeg hører menn har denne fantasien, men kan ikke skjønne at det skulle gi en (mannen) noe...

Skjult ID med pseudonym Frøken fr. 15 juni 2012 23:11

Fantasier er fint, men denne hadde nok forblitt en fantasi i mitt forhold. Jeg ønsker ikke å ha sex med andre enn den jeg er sammen med.

(kvinne 41 år fra Oslo) fr. 15 juni 2012 23:24 Privat melding

Det finnes sikkert en dame (eller tre) der ute som tenner på dette, men det er overhode ikke min greie...

Skjult ID med pseudonym wolfcry fr. 15 juni 2012 23:25

Kan signere mann's innlegg her. Skjønner det heller ikke...

Skjult ID med pseudonym Gunnar fr. 15 juni 2012 23:31

Syyyyke mann!

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 15 juni 2012 23:31

Hørtes nesten ut som en typ åpent forhold det der funker jo hvis man ikke har de helt store følelsene men risikoen for å ødelegge det forholdet der hørtes jo stor ut....on the other side...hadde vell egentli syns det var digg å få en sånn frihet...selv om man kansje ikke hadde brukt den..sånn det var med meg i mitt forje åpne forhold gjorde aldri annet enn å små rote med hverandre..kalte hverandre invervall kjærster hehe..bare for ikke å bruke ordet åpent forhold syns det var en fin ordning i grunn :) Vertfall for en jente som meg som elsker friheten!

Skjult ID med pseudonym Confusine fr. 15 juni 2012 23:31

Hadde engang en kjæreste som ønsket dette. Jeg stusset litt, følte at han egentlig ikke så på meg som kjæreste om han likte dette så godt. Og forholdet tok slutt etterhvert. Jeg kan gjerne ha flere kosevenner samtidig, når jeg er singel, men når jeg blir forelsket og glad i en mann, så lukkes alle dører for andre enn ham, uansett hvor flotte fristelser som dukker opp.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 15 juni 2012 23:32

små rote MED ANDRE skulle det stå...vi hadde jo selfølgelig sex :P

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 15 juni 2012 23:33

sant det confusine blir jeg virkelig forelsket så er jeg likedann intreserer meg ikke for andre..bare veldig sjelden det skjer..så da blir det mest en eller annen variant :P

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 15 juni 2012 23:36

I et stabilt og godt forhold? Kan ikke tenke meg det kunne kommet noe godt ut av det på sikt. Tipper det før eller siden ville bli brukt mot henne på en eller annen måte. Kanskje ikke sagt høyt, men jeg tror at selv den mann som ønsker det, tenner på det og digger det, ikke ville respektert henne like mye senere i livet. Eller er det feil?

Skjult ID med pseudonym Thialda fr. 15 juni 2012 23:43

Jeg tror det kan fungere om begge parter tenner og liker tanken. Dette er ikke verre enn enkelte andre fetisjer og fantasier. Som swingers osv. Dama de er nok der ute. Ikke noe tvil. Jeg kunne nok vurdert det med rette mannen:-) Selv om det ikke er noe jeg i utgangspunktet er ute etter. Og for de som klarer å kontrollere følelser osv så er det jo en god ide. Dog kan du risikere å miste dama de til en av de "utkårede". Det er jo en risk du må være villig til å ta...

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 15 juni 2012 23:44 Privat melding

Det finnes helt sikkert jenter som har sånne lyster, men spør du meg, så mener jeg det er ekstremt uklokt å blande andre inn i et forhold. Jeg kan ikke forstå at noen kan mene at det er en god idé å finne på noe sånt, Det er jo å leke med følelsene innad i en relasjon og hvis man ønsker å bevare den relasjonen, så bør man la fantasi være fantasi.......
Jeg er også blitt spurt om akkurat dette. Jeg sa nei. Og de tankene jeg gjorde meg, undringen over hvorfor i all verden han hadde ønsket å dra inn en tredjepart, viste seg jo å holde stikk.......maken til utro bukk skal man lete lenge etter....hehehehe....ut til venstre med den karen, ja ;)

Skjult ID med pseudonym Stevia fr. 15 juni 2012 23:50

@Lilleulv
Det du ser der er jeg helt enig med deg i. Det blir høyst sannsynlig feil i et forhold, for de aller fleste av oss. Jeg ville aldri tatt sjansen på at jeg taklet det. I den grad jeg har sånne fantasier, vil de har det helt greit som fantasier.

Skjult ID med pseudonym Fantasier lø. 16 juni 2012 00:01

rpkguri..
Du gir jo selv svar på hvorfor dette kan være alternativ. Statistikk viser at nesten halvparten av oss er utro. Da må jo dette være bedre, så lenge det er åpenhet og begge kan få en glede av det.

Skjult ID med pseudonym Confusine lø. 16 juni 2012 00:03

Kjenner igjen den rpguri, og jeg vil tro at en mann som først han har funnet en kvinne han vil satse på, heller vil oppleve den magiske elskov som oppstår mellom to som virkelig elsker hverandre, enn å dele henne med andre. Samtidig, så er der mange måter å ha et samliv på, så får heller hver enkelt velge det som passer for enselv.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 00:06 Privat melding

@fantasier

nei, jeg gir ikke noe svar på noe som helst, annet enn at det finnes to type mennesker: de som lar fantasi være fantasi, fordi de ikke vil risikere forholdet - og de som gjør det motsatte!

hva som er rett eller galt må jo være opp til den enkelte å avgøre :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 16 juni 2012 00:08

Et forhold mellom han og meg er et forhold mellom han og meg. Et vennskap mellom han og meg derimot, kan like gjerne være et vennskap med flere. Så, nei. Hvis ikke sexlivet vårt funker oss imellom med alt man kan legge frem forslag om som ikke inkluderer andre mennesker, så har vi trøbbel i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym Atame! lø. 16 juni 2012 00:18

Slik du beskriver settingen så forutsetter jeg at man er i et forhold hvor man er veldig trygge på hverandre, og hvor det er åpenhet og rom for å lufte sine fantasier, uansett hvor "dirty" de er. Det er antageligvis også et forhold der det er vanlig at man bruker fantasier som krydder og inspirasjon i sexlivet. Sannsynligvis kommuniserer man godt.

Da ville jeg reagert slik: jeg ville tatt fantasien for å være en fantasi (og ikke et forslag om at man skal sette fantasien ut i livet). Og jeg ville møtt den med nysgjerrighet, fordi det er en tanke som er pirrende, men samtidig ganske skummel. Og jeg hadde nok reagert med en form for nysgjerrig ambivalens, dels åpen, dels lukket. For her er man inne på noe som går utenfor sin komfortsone og som utfordrer følelsesene. Men derfor også er det et spennende rom å gå inn i og utforske.

Jeg ville bedt han utdype fantasien, fortelle meg flere detaljer og ikke mist hva denne fantasien var motivert ut i fra, hva gav det han? Og da tror jeg at vi kunne spunnet videre på hans fantasi, prøvd oss litt frem: hvor går grensen? Og jeg er sikker på at samtalene om dette både gjorde at vi ble bedre kjent med hverandre, nærere, og at denne fantasien kunne være utgangspunkt for rollespill og fantasilek ;)

Skjult ID med pseudonym Fantasier lø. 16 juni 2012 00:29

-Bene-
Las du innlegget mitt?. Der sier jeg at sexlivet og forholdet forøvrig er godt på alle måter.
Har man ett vaklende forhold, så er jeg helt enig i at dette ikke er tingen som kan berge forholdet. Like lite som det å få barn sammen skal kunne redde ett forhold.

Atame skjønner meg.. Snakker om at man har ett solid forhold hvor man har stor trygghet og åpenhet.

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 16 juni 2012 00:30

@Fantasier - Det spiller ingen rolle for min del om forholdet er stabilt og godt. Det er ikke aktuelt for meg. Samtidig har jeg et vennepar som har et slags åpent forhold, og det funker veldig bra for dem. Personlig ser jeg bare ikke nytteverdien :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 16 juni 2012 00:31

Men ja, Atame har rett i at man kan bruke en slik fantasi seg imellom. Men dersom denne fantasien uttales som et ønske om å ta fantasien ut i virkelighet, det er da det stopper for meg.

Skjult ID med pseudonym Fantasier lø. 16 juni 2012 00:44

-Bene-
Det skal man jo respektere såklart. Dette er heller ikke noe som passer for alle.. godt er vel det også igrunn. Vi er forskjellige alle sammen og det må man respektere.
Selv om dette tenner meg så ville jeg ikke at hun skulle være med på noe slikt om ikke hun tenner på det. Det ville det ikke kommet noe godt ut av.

Skjult ID med pseudonym -b- lø. 16 juni 2012 01:02

Dette er sykt. Jeg hadde brutt tvert dersom partneren min hadde foreslått denne løsningen. Da har han ikke de følelsene for meg som jeg ønsker i et forhold.

Skjult ID med pseudonym Thialda lø. 16 juni 2012 01:04

Men HVORFOR kan man ikke leve ut fantasier daaaaaa??? Herregud altså...Jeg er så glad for at jeg skal prøve ut mine fantasier. Gleder meg virkelig. Så lenge det er godt og begge vil det så kjør på! ;-)) Fatter ikke hvorfor enkelte har så fastlåste prinsipper....Men men. Hver sin lyst :-)

(kvinne 35 år fra Rogaland) lø. 16 juni 2012 01:06 Privat melding

jeg skjønner at det sikkert kan være spennende og alt det der, men for min egen del så hadde jeg nok ikke takla å dele eller bli delt i et forhold.

Skjult ID med pseudonym Fantasier lø. 16 juni 2012 01:11

Hurra for Thialda.

Er enig med deg. Dersom begge parter tenner på tanken, og finner felles spenning og tenning i fantasien. Hvorfor ikke leve ut fantasiene?

Skjult ID med pseudonym ulv lø. 16 juni 2012 01:24

Fantasier er av det gode! Det kan fort vise seg ikke å bli helt den samme opplevelsen dersom man setter den ut i livet. Skuffelsen kan bli stor, rett og slett. Noe er faktisk best som, ja, en fantasi. Og gjerne dele fantasier med partneren- det er jo en god opplevelse i seg selv :)

Skjult ID med pseudonym Aqueena lø. 16 juni 2012 02:18

Jupp, utlevde fantasier kan nok miste litt av sjarmen ...eventuelt avmystifiseres, men go for it, har du lyst har du lov, bare tenk deg om hvis du involverer flere, det er mennesker med følelser...så gjensidig respekt og hensyn bør gå foran alt annet ;-))

(mann 36 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 02:39 Privat melding

Jeg syntes at dette hadde vært noen veldig spennende fantasier å prøve ut;-P Men å prøve ut visse typer fantasier er ikke noe must. Ikke alt som passer for et par.

(mann 70 år fra Vest-Agder) lø. 16 juni 2012 02:53 Privat melding

Helt på trynet etter min mening, bye forhold.....

Skjult ID med pseudonym graps lø. 16 juni 2012 07:59

Er det virkelig ingen som har hørt om noen cucholding? (ikke google det på jobb) :-)

Det er som alle andre fetisjer; litt underlig/uforståelig for de av oss som ikke deler den. Det spesielle med denne er jo at mannen er totalt beta, mens hele verden snakker om alfaer uten å tenke på at de fleste faktisk ER beta, og at det betyr at det plutselig er vanskelig å finne ordentlige alfahanner.

Source: Jeg "hjalp" et slikt par en stund ;-)

Skjult ID lø. 16 juni 2012 08:57

@Lissilady

Du har ikke tenkt tanken at du er en magnet på denne typen menn/henvendelser? Når en gjør seg til for å få ekstra oppmerksomhet (feks bilder med lite klær, ønske om yngre elskere etc.) vil nok mange se på en som billig og lettere å komme i mål med. Og ikke kom å fortell meg at du ikke liker oppmerksomheten, uansett om du gjør noe med den eller ikke.

Skjult ID med pseudonym turtel lø. 16 juni 2012 09:21

@Skjult ID 08:57

Herregud, dette dreide seg ikke om Lissilady, dette er helt på på grensen til mobbing, hver gang hun uttaler seg på forumet, så er det noen som er ute etter å ta henne.
Slett innlegget ditt!

Skjult ID lø. 16 juni 2012 11:57

Her er Lissilady ute som den store Moralens Vokter igjen. Jøss, for et fantastisk menneske hun må være...

Skjult ID lø. 16 juni 2012 12:31

@turtel

Mobbing nei, bare gir hun en plausibel grunn til at hun tydeligvis får mange slike henvendelser. Hvilke signaler hun sender ut, eller mer viktig, hvordan de signalene hun sender ut blir tolket har jo selvsagt noe å si for hvilken oppmerksomhet hun får.

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 16 juni 2012 12:51

Men hennes innlegg i denne debatten har ingenting med det dere skriver her!

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 16 juni 2012 13:10 Privat melding

Folk er forskjellige og alle par må finne sin form...for meg er det helt uaktuelt å ha sex med en annen enn kjæresten og helt uaktuelt å godta at kjæresten "har seg" med andre

(mann 46 år fra Akershus) lø. 16 juni 2012 14:29 Privat melding

@skjult ID
Når det kommer til menn som ønsker å få seg litt, så er det ofte nok for jenter bare å være jenter for og få slike tilbud. Hun trenger ikke å sende ut ett eneste signal, for tilbudet kommer uansett fra kåte kjipe menn som ikke er happy med hun hjemme.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 16:06 Privat melding

Jeg får meget få slike tilbud. Ganske glad for det i grunn.

Skjult ID lø. 16 juni 2012 22:15

Jeg ville tatt i mot forslaget, knulla en annen mann i påsyn av partneren, og dumpa partneren etterpå :)

Skjult ID med pseudonym LOL lø. 16 juni 2012 23:12

Evt. dumpa partneren først, men invitert han til å se på knulling med annen mann etterpå?? ;-)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 17 juni 2012 05:18 Privat melding

Det er helt uaktuelt og turn off for min del. Er man i et forhold så må man holde seg til det og ikke gå rundt å jukke andre overalt. Dumpegrunn dette.

Skjult ID med pseudonym Bella sø. 17 juni 2012 09:55

Enigma - det er lett å si. Og jeg støtter deg i teorien. Men jeg tror at ting endrer seg om svaret da ikke skulle bli positivt. Jeg hadde et forhold til en mann en gang som jeg var veldig interessert i. Det var slutt en stund. Da vi prøvde igjen sier han at han plutselig synes analsex er blitt spennende og lurte på hva jeg mente om det. Jeg har ikke god erfaring med det og sa at det synes ikke jeg er spennende. Det var jo greit nok for ham.

Men vet du? Da mistet jeg litt av interessen for å få til noe. Enda det er et mye mindre issue enn å ville dele deg med andre. Helt ærlig Enigma. Hadde du ikke vært plaget av spørsmålet i etterkant om du hadde sagt nei, tror du?

Skjult ID med pseudonym Fantasier sø. 17 juni 2012 13:34

Bella

Så om typen din spør deg om ting du ikke liker, så mister du interessen for han? Ennå han godtar og respekterer ditt syn.. Hva slags mann vil du ha da? En JA-mann og nikkemann som gjør og spør bare om det Bella liker??
Det hørtes ut som ett forhold basert på gjensidig respekt og kjærlighet gitt..