Alle innlegg Sukkerforum

Bare noen tanker

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 16 juni 2012 13:16

Jeg sitter nå i skrivende stund og ser igjennom profiler.
Det eneste problemet mitt er alle jentene jeg matcher med syntes jeg er for fine for meg.
Enten er det syntes mitt som har blitt forandret med årene eller så har alle jentene/damene blitt penere fra den tiden jeg gikk i forhold til jeg var singel igjen, for ca 18måneder siden.
Det skal sies at jeg ser nok på meg selv som mindre pen, pga det er det jeg har blitt fortalt opp igjennom, og det er helt greit. Vi er alle forskjellige, og har ingen problemer med at folk sier det til meg.
Vi har også alle våre preferanser når det kommer til partner, og det forstår jeg, jeg har jo også det.

Ser på meg selv som en noenlunde normal person, har de vanlige fritids interessene, jobb, hus, bil alt det der, om så, så kan jeg også flytte på meg om det er det, det skulle stå på.
Er nokså normal når det kommer til det meste, jeg er også med på så godt som alt, er utadvendt og slår gjerne av en prat med folk ute. Også med jenter/damer som er alt for pene til at de burde snakke med meg.
Jeg vet også at jeg ikke burde bry meg om hva jeg syntes og tenker angående dette emnet, om de liker å prate med meg og vil gjøre mer og jeg vil mer så burde ikke disse tankene være til hinder for noe.

Jeg skal ikke gjøre dette om en til stor sutre post, og vil heller ikke at andre gjør det.
Men det jeg lurer på er det flere her inne som tenker sånn, hører gjerne fra jenter/damer.
Og jenter dere er mye penere enn det dere selv tror, men kanskje det er sånn med oss menn og, ikke vet jeg:)

Ønsker alle en god helg, og til dere som skal på date, lykke til :)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 13:18 Privat melding

Synes egentlig du låter som en bra catch, men nå er jeg jo dessverre mann.

Skjult ID med pseudonym isbj lø. 16 juni 2012 13:25

He he på med sminke ,hatt og nettingstrøper og låne ett skjør av meg så er du klar Herrfekt ;))

Skjult ID med pseudonym Nilaya lø. 16 juni 2012 13:26

=)) @isbj

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 13:28 Privat melding

Vil sende den rett tilbake til deg @TS, du ser mye bedre ut enn du tror :-)

For det første, hva er pent?

Jeg titter gjerne på dressmanntypepent om der går forbi en på gata for eksempel, men ikke snakk om at jeg ville putta en slik i lomma og tatt med hjem, såå hotte er de ikke. De er bare pene å se på, som en snasen bil, en vakker statue, osv osv.

Jeg liker mye bedre, og blir tiltrukket av, menn som ikke er modellpene, men som utstråler mandighet og intellekt, som sjarmerer meg i senk, som får meg til å føle meg spesiell i hans øyne, som jeg kan snakke lett og ledig med, ha det morro sammen med, samtidig som der er en seksuell tiltrekning :-)

Dessuten, du har gitt andre alt for mye makt og har ført deres meninger over på deg, om du ikke er fornøyd med utseendet ditt, så spis sunnere og tren, menn med muskler ( og jeg mener ikke oppblåste steroidmuskler), men menn som har god styrke i kropen er bare helt turn-on!!

Lykke til min venn, kos deg, nyt livet og aksepter og sett pris på alle de kvinnene du snakker med og som ønsker å være sammen med deg.
Husk også, når du betviler det at de vil snakke med deg, ref "de er for pene til å snakke med meg", er egentlig respektløst overfor disse jentene, mener du at de har dårlig smak? Tenk litt på den og heller aksepter at du er tiltrekkende, selv om det ikke er tydelig for deg :-))

Skjult ID med pseudonym Aqueena lø. 16 juni 2012 13:30

Åååvhja @HerrFekt, kan ikke du troppe opp i den outfiten, og med hatt, og underholde oss ikveld? ( unnskyld sidesporet @ TS)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 16 juni 2012 13:30 Privat melding

Takk, isbj, men jeg er litt usikker på omTS er like klar...

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 16 juni 2012 13:31

@isbj
haha han er jo på god vei ja :p

@Herrfekt
Rosa badehatte, rosa cowboy hatt.....hva er neste rosa hodeplagg? Rosa berret?

Skjult ID med pseudonym Nilaya lø. 16 juni 2012 13:33

jeg vil vel si litt det at utseende teller, men er ikke alt.
Jeg gjorde et eksperiment en gang, mtp selvtillit og slikt, og det var en markant endring i respons fra andre når en er litt frempå, bruker humor og selvtillit. Kanskje det er noe å tenke på?

Skjult ID lø. 16 juni 2012 13:43

Selvtilliten har jeg, den er ikke noe galt med den, heller ikke selvbildet, ikke humoren heller, men så er jo humor nokså individuelt
Jeg vet nokså godt åssen andre ser på meg og alt det der, og som sagt så er ikke det noe problem.
Man blir jo et resultat av det miljøet rundt har fortalt deg.
Har heller ingen problemer med å være frempå, men burde kanskje heller vite hvem jeg burde være frempå mot :) visst du skjønner.
Selv så ser jeg det jeg vil kalle mindre pene menn sammen med veldig flotte jenter/damer, så kanskje det bare er så enkelt, men igjen så tenker jeg hva ser hun i meg når kanskje natten er over. Ikke at jeg sjekker opp damer kun for å ta de med hjem, orker ikke slikt drama, og drama blir det som regel.

Tiden får vise hva jeg tar meg til, uansett så tror jeg for min del at det er lettere å få "napp" på ei fremtidig partner ute enn her, da folk får et helt annet bilde av hverandre når de er face 2 face enn når du skummer igjennom kjøttdisken.

Godt at det funker for deg Nilaya, men så er jo du pen og jente, det er 2 ting som teller i ditt favør :)

Nå er det helg, og den skal nytes :)

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 16 juni 2012 13:49

Reflektert trumfer utseende - any day. Men det fordrer selvsagt at man tar seg tid til å bli kjent med personen.

Skjult ID med pseudonym Aqueena lø. 16 juni 2012 13:55

Det er faktisk så enkelt@TS, og såvidt jeg leser er det dine egne tanker og tvil som hindrer deg i å både ta kontakt med og åpne opp for pene jenter( og selv om du synes de er nydelige så er det ikke sikkert de ser slik på seg selv, mange jenter sammenligner seg med hverandre og synes de andre er penere, og hvem vet, kanskje en av disse pene jentene har lurt på hvorfor du som er så kjekk snakker med henne, just saying), men du er den som må finne ut av det, du har allerede kommet et stykke på vei, ikke minst for at du snakker om det her :-)

Nyt helgen!

Skjult ID med pseudonym Spider lø. 16 juni 2012 18:50

Vær frempå du @TS, er ganske sikker på at du er finere enn du tror selv :) Vært med menn som ser på seg selv som vanlig, mens i mine øyne så var de vakrere enn vakrest :D
Verste som finnes er flotte menn med dårlig selvtillit, kjekkeste som finnes en menn som vet de er gode nok for seg selv og damene som velger de :)