Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal man egentlig skrive?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gorgon ti. 13 mai 2008 17:41

Jeg har vært superbruker på Sukker nå i omtrent to måneder, og tatt kontakt med en rekke kvinner, men kun fått to svar, hvorav den ene var en høflig avvisning (som er bedre enn ikke noe svar). Jeg tenkte at det var profilen min, og fikk "konsulenthjelp" av søsteren min (som selv har funnet sin kjæreste på tilsvarende tjeneste), men hun så ikke noe å utsette, kanskje bortsett fra at den var litt lang. Og det er flere som ikke en gang har tatt seg bryet med å se på profilen. Så spørsmålet mitt er egentlig todelt:

1) Til jentene: Hvordan er egentlig den "ideelle" første henvendelsen?

2) Til gutta: Er det bare jeg som opplever det slik?

Jeg gidder ikke bruke mye mer tid på Sukker slik det er nå...

Skjult ID med pseudonym Fubar ti. 13 mai 2008 18:22


Jeg opplever nettdating som vanskeligere enn før...Det har aldri vært så mange jenter å kontakte som nå, men det har aldri vært så vanskelig å få et svar heller...
Det interessante er at jeg har siden jul, jobbet med meg selv både sosialt og fysisk og jeg vil våge å påstå at jeg aldri har sett så bra ut som jeg gjør nå. Og det merkes. :) Derfor har jeg også tatt en pause fra sukker,det og fordi at jeg hadde ikke hard nok hud til å ikke bli frustrert av alle avslagene.

En morsom sak: Jeg meldet lenge med en jente syntes var veldig flott på sukker...Hun svarte, men var rimelig uinteressert og samtalen var for meg som å trekke tenner...Og det endte med at hun ikke svarte....
Tilfeldigvis satt jeg rett ved siden av hun da hun sto og ventet på T-banen...Hun kjente tydeligvis ikke igjen meg, men det gjorde jeg...Og jeg følte meg passe teit som hadde satt den kråka opp på en piddestall...

Nå høres jeg overfladisk ut, men for å si det sånn det er utseendet som teller her inne....

(mann 47 år fra Vestfold) ti. 13 mai 2008 18:24 Privat melding

Nå har ikke jeg vært her så lenge..., men syns det er få som ser på profilen jeg også. Rart... kanskje damer ikke er så frempå? Men hvorfor være her da? Vel... jeg er optimist! Har bare hatt profil her noen dager, så det går nok bra:-)

Skjult ID med pseudonym Gorgon ti. 13 mai 2008 18:32

Joda, jeg har også erfaring med at det var lettere å få kontakt tidligere, men da bodde jeg et sted hvor det var atskillig færre kvinnfolk som brukte den nettdatingtjenesten jeg brukte da. Men det er merkelig hvorfor så mange registrerer seg da - gjør de det bare for moro skyld?

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 13 mai 2008 18:37

Statistisk sett er det 10 000 personer som får et hjerte og 17000 som får et brev i dag her inne på sukker. Så litt aktivitet er det selv om det ikke hjelper de som får lite svar.

Skjult ID med pseudonym Fubar ti. 13 mai 2008 18:50


Det er ingen tvil om at sukker funker, det er vi kara som ikke forstår/orker/ønsker at man ikke kan klare seg med halvklare ansiktsbilder, men må fortelle hvor bra catch man er med sine bilder...Det er en grei sak det egentlig.

Forresten Lilje78: Hvor mange av de brevene blir sendt av jenter og hvor mange av gutter? :)

(mann 55 år fra Østfold) ti. 13 mai 2008 18:59 Privat melding

Som medlem av fagpanelet her,
så må jeg si meg rimelig fornøyd med
både respons fra jentene når jeg skriver mail,
og ennå mer fornøyd med alle jentene som sender kontaktmail til meg
(liker det best)

men det er klart du må skrive en profil som utleverer deg selv,
gjerne med en humoristisk undertone,
og ha et bilde som gjør at det er fristende å lese profilen,
(jeg syns selv at dette har fungert greit med mitt bilde og profil)

og det aller viktigste for min del,
har vært å være synlig på forumet,
som de fleste etterhvert har registrert
så er jeg ganske sær i oppførsel og meninger,
og den beste måten å vise det på er her.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 19:02

Kjære gutter!


Jeg gjorde et lite forsøk her for ikke så lenge siden. Noen av guttene her inne uttrykker at de er misfornøyd med at så få jenter BESØKER profilen deres, så nå tenkte jeg at jeg skulle teste ut en liten ting......

Utifra matchlisten min, fra match 95 og helt ned til match 70, besøkte jeg ca. 100 profiler --- hvor alle guttene var superbruker, og alle guttene hadde et fotoalbum. Jeg la ikke igjen noen hilsen, jeg satte ikke hjerter, så i utg.pkt. surfet jeg bare. Jeg holdt øye med besøkene tilbake, og jeg lyver ikke da jeg kan fortelle at 95% gjorde gjenbesøk på min profil. INGEN av de sendte hilsen.

De få jeg utenom dette forsøket ellers har vært innom gjennom tiden min på Sukker, hvor jeg har lagt igjen en oppriktig og seriøs hilsen ---- så har jeg utelukkende fått svar fra alle tilbake - kjempefine svar også!

Som dere skjønner, så er jeg altså en av de jentene som ikke surfer så mye rundt, men får vel et gjennomsnittlig helt greit og passe antall besøkende inn på profilen uten å ta initiativ selv, og det er et helt passe antall som sender en seriøs hilsen også. Useriøse henvendelser er minimale.

For ikke lenge siden var det en tråd som tok opp temaet "er det turn off for dere gutta om jentene jakter?". De fleste guttene svarte "nei, det er det ikke" --- noen få svarte "ja, det er det".

Det var etter denne tråden jeg gjorde mitt lille forsøk, og det var også i den tråden medberegnet temaet jenter som kun surfet på profilene --- (ergo om det også var turn off). Statistisk sett utifra antall innlegg fra gutter som ikke synes det var turn off å bli jaktet på, kontra de som syntes det var det, så burde mine besøk iallefall resultert i langt flere hilsner enn NULL.

Så kanskje realiteten er det motsatte av det innleggene i den tråden som var positivt innstilt til å bli jaktet på av damer, kontra de som ikke var det? De fleste synes det er turn off i realiteten, de færreste liker det?

Så gutter ---- "what's the deal ----- honestly?"


PS: Husk nå for all del at dette var et impulsivt lite forsøk ------- jeg er ikke frusterert, deprimert, knekt, eller på sammenbruddets rand over at ingen jeg besøkte valgte å legge igjen hilsen etter å ha besøkt min profil tilbake.......men det var faktisk litt moro å teste ut dette, for selv om tallmaterialet langt i fra er sikkert pga. få forberedelser i forsøket, så indikerer det i allefall en liten trend --------- og den er litt i motsatt retning av hva guttene selv "påst

Skjult ID med pseudonym Fubar ti. 13 mai 2008 19:02


Jeg tror det er i åra 20-30 vi gutta sliter i, stemmer det? Jeg tror jentene 35-40 er mye mere fornuftige

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 19:07

Trådstarter Gorgon

Tilsvarende spørsmål som du stiller ble også diskutert i en tråd for ikke så lenge siden --- den heter "Hvordan treffe de flotte damene på sukker?". Den tråden ble startet av "aaboy" den 01.mai ----- og om du scroller nedover på forumets første side, deretter trykker "neste 51", så finner du den tråden 2/3-del lenger nede på siden. Det kan hende du finner noen interessante innlegg der også, som besvarer spørsmålet ditt.

Innlegget mitt over er noe på siden av det temaet du belyser, men det kan sikkert hende du finner en viss forståelse gjennom saker og tiing utifra å lese det også....?

:-)))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 19:11

Fubar

Det er litt godt å høre at dere (iallefall du) synes vi jenter mellom 35-40 er litt fornuftige...... *smiler*

......en liten tilleggsopplysning mht. mitt lille forsøk: mine "testbesøk" var lagt til matcher i den aldersgruppen jeg søker..... (ingen gutter under 35 år m.a.o.)

:-)

Skjult ID med pseudonym løven ti. 13 mai 2008 19:11

@blomsten

Det hender jeg gjør gjenbesøk på profiler som har sneia innom hos meg
de sender jeg aldri hilsen til, kun om de kommer innom flere ganger.
Jeg regner jo med at om de har vært innom uten å legge igjen hilsen,
så er et fordi de ikke er interessert, og da ser jeg ingen hensikt i å sende en hilsen til dem...

Skjult ID med pseudonym Fubar ti. 13 mai 2008 19:11


De beste samtalene og vennskapene jeg har fått ut av sukker, har vært med jenter 32+....

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 13 mai 2008 19:13 Privat melding

heisann..

Lite tips fra meg er for det første IKKE vær anonym her i forumet.....
Mange leser her inne uten og skrive. Har du da bildet ditt her og viser hvem du er vil du mest sannsynlig få flere treff.
Bytte av bilde fra tid til annen hjelper... (ja dette er også selvopplevd...) Bilder her inne er viktig da øyet ser bildet før tekst..
Men helheten er viktigst når alt kommer til alt for de fleste av oss....

Som Bloomie sier ikke alle gutter sender mail først de heller....

Personlig liker jeg en henvendelse som viser at personen byr på seg selv og har litt humor... Følelse av at mailen smiler er hyggelig - MEN dette er meg da og kan ikke snakke for andre...

Lykke til- håper våren bringer det du ønsker og leter etter!!

Klem Cino

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 13 mai 2008 19:15

Bare for å ha sagt det så er det ikke bare guttene som ikke får svar..
Eks: Har sendt 6 meld de to siste dagene.. 5 fikk jeg ikke svar i det hele tatt fra ( og noen av de er menn jeg snakket med på festen lørdag) og på den siste fikk jeg en høffelighets meld .. men da jeg sendte en til ble det stille.

Skjult ID med pseudonym Gorgon ti. 13 mai 2008 19:16

Det er interessant dette du skriver, Bloomie. Den første tiden min var det mange som var innom profilen min, men i det siste har det blitt få - veldig få. Og det er enda færre som har tatt kontakt eller sendt hjerte (mer bestemt én person, som ut fra profilen å dømme var temmelig uinteressant). Men jeg tror jeg har en forklaring, i hvert fall hvis jeg tenker ut fra meg selv - siden det er så vanskelig å få svar, blir man også mer kresen rundt hvem man vil kontakte. Jeg sier ikke at det er jentenes skyld, de har det sikkert på samme måten, men det er en forklaring.

Uansett forklarer ikke dette hvorfor det er så vanskelig å få svar. Så når du først vil ha gutter til å skrive til deg, hva vil du høre? :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 19:16

Løven

Den biten der har jeg tatt med i betraktning --- altså om noen jenter sneier innom profilen til gutta, så oppfatter de det kanskje slik at jenta ikke er interessert. MEN: NOE tak er det vel i NOEN av gutta ------ og når resultatet av det lille forsøket ikke gav EN ENESTE hilsen -------------- særlig når gutta selv sier i nevnte tråd at det er "kult å bli jaktet på", så burde som sagt min lille test i allefall har resultert i noen flere hilsner enn NULL?

Eller er det faktisk slik at om 100 gutter for et sneibesøk av en jente EN GANG på profilen sin, så tror ALLE 100 at jenta er uinteressert?

:-))

PS Fortsatt ikke fortvilet eller på sammenbruddets rand ---- jeg bare belyser et ganske interessant tema ---- særlig fordi det er vi jentene som i hovedsak får klager på at vi ikke er så aktive..... :-))))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 19:17

PS --- CINO:

Bilde er lurt i trådene, i allefall første innlegget........ikke alle innlegg man måtte ha i samme tråd vel? :-)))

Skjult ID med pseudonym løven ti. 13 mai 2008 19:20

blomsten

du har sikkert rett
det er nok for drøyt å tro at alle gutta tenkte den tanken

men noen av gutta har også det luksusproblemet
at de kun svarer på henvendelser også da ;-))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 19:29

Gorgon

Siden du spør MEG hva JEG vil høre i en første henvendelse.......

Først og fremst skal det sies at måten disse gutta har skrevet på er veldig varierende ---- ALLE har vært seriøse. Noen har skrevet en kortere hilsen og kommentert litt fra teksten i profilen min, samt bildene, og uttrykt en fin, god og klar interesse. Andre har i tillegg til det skrevet noe lengre, ved å fortelle litt om seg selv.

For de det har vært naturlig for, så har hilsnen vært med små vittige, humoristiske verbale vendinger, for de det IKKE er naturlig for så har den vært uten slike innslag..

Når jeg får en hilsen, så går jeg selvfølgelig inn på profilen til denne personen. Leser den, ser på bilder hvis det finnes, og kobler alt dette opp i mot hilsenen jeg har fått. Her kommer magefølelsen min inn. Jeg ser ganske fort om hilsenen jeg har fått kommer fra "hjertet" og om den gjenspeiler mannen bak profilen, eller om den er påtatt og skrevet mest i håp om at den skal "tilfredsstille" min nyskjerrighet godt nok til at jeg blir interessert.

Nå er det ikke slik at uansett hvor flotte hilsnene er, eller om de har "korrekt" innhold som avgjør saken. Det er magefølelsen min koblet opp mot ansiktet til mannen --- finner jeg glimtet i øyet, godheten + andre ting jeg tiltrekkes av PLUSS at den magefølelsen blir FORSTERKET av hilsenen jeg får; da er man i mål med det aller første lille steg for begge... :-)

Så som du sikkert skjønner Gorgon: Dette finnes det ingen fasit svar på...........men, jeg håper du iallefall er bittelittegranne klokere etter å ha lest mitt svar til deg... :-)


Det skal også presiseres: ALLE som sender hilsen til meg, får svar. Og de er langt fra uhøflige selv om min interesse ikke skulle matche deres... :-)

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 13 mai 2008 19:30

Fubar. Jeg regnet ut fra de tallmaterialene som ligger på sukker sine sider. Vi kan jo legge inn forslag til sukker om kjønnsfordelig på breva og enda mer avansert hvem sender flest første brev.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 19:31

Løven

Ja, jeg ser også den.....at det finnes gutter som har et luksusproblem også......

Uansett; utifra 100 stk besøkt, så er vie enige om at ikke alle tror at enta ikke er interessert, ei heller kan 100 av 100 ha et luksusproblem?

*smiler*

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 13 mai 2008 19:35

Jeg har vært superbruker i 2 månder nå, ikke en eneste mail, så jeg sier sayonara etter mai.... tilbake til den analoge verden......

Skjult ID med pseudonym løven ti. 13 mai 2008 19:37

blomsten

enig, du burde ha pådratt deg ca20 reaksjoner
du har jo, ettersom jeg husker,
en tiltalende og grei profil selv,
som burde medført enten hjerte eller mail

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 13 mai 2008 19:43

1) Til jentene: Hvordan er egentlig den "ideelle" første henvendelsen?
Hva med et "HEI!" ? Må man alltid skrive en avhandling? Får jeg en melding, går jeg jo uansett inn på vedkommendes profil. Det er også her jeg ser om noe føles interessant. Men det er i de videre mailene jeg virkelig ser på spontaniteten, hva et menneske vektlegger å vise frem, hvordan ting flyter, humor....osv.

2) Til gutta: Er det bare jeg som opplever det slik?
Definitivt ikke. Nå har det sikkert gått en mnd. uten at jeg har fått en mail fra et nytt menneske. Uten at jeg selv står på og sender melding først, er det som oftest tyst som i graven. Men jeg fortviler ikke! Jeg har jo valgt en relativt "lav" profil annet enn på forumet :-)

Til "lurer"
Synd at du føler det sånn....eller at det er sånn. Tror det er lett å føle seg som verdens minst populære menneske tidvis på nett.....
Men hang in there litt til da vel? Man vet jo aldri! :-)

Skjult ID med pseudonym Frkcino ti. 13 mai 2008 19:44

@Bloomie - er ikke så negativ til bilder i alle innlegg jeg da men ser at noen ikke liker det...!
Så jeg synes folk skal gjøre som de føler for der jeg....

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 19:47

Løven

...ååå du er nå god da! Tusen takk!

..........statisstisk, utifra hva gutta selv forteller her inne, så burde nok besøkene ha resultert i et visst antall hilsner ja.......med mindre det da er slik jeg påpeker: realistisk helt motsatt av hva herremennene selv påstår?


:-)))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 19:56

Cino

Selvfølgelig....alle må gjøre hva de vil.....men om èn person har sitt bilde i alle innlegg vedkommende skriver, og attpåtil skriver flere innlegg i samme tråd (eller om flesteparten skulle bruke bilde i sine innlegg), så kommer de små innleggene fra andre knapt til syne mellom bildene......det er jo noen som har behov for å være anonyme, og det skal også respekteres ---- og alle innlegg fortjener like mye "oppmerksomhet" om du skjønner --- :-) That was my point sugar baby :-)

Skjult ID med pseudonym Fubar ti. 13 mai 2008 19:56

Jeg syntes det er viktig å ha denne debatten gående, men det ender alltid med at noen klager på sukker...Sukker er kun verktøyet vi benytter, hva vi får ut av det handler egentlig kun om oss...

Skjult ID med pseudonym løven ti. 13 mai 2008 19:58

helt enig fubar
sukker leverer bare verktøyet
om vi ikke gidder å sette oss inn i bruken av verktøyet
er det vår egen feil

Skjult ID med pseudonym Gorgon ti. 13 mai 2008 20:04

Hmm - tenker litt på det du skriver der, Bloomie. Det kan godt være jeg er en av dem som ikke har skrevet etter at du har vært innom. Jeg er nok selv en "surfer", og jeg tror faktisk de fleste som har vært innom har kommet innom etter at jeg har vært innom dem, og når jeg ikke skriver til veldig mange av dem som har vært innom (jeg tror faktisk jeg har skrevet mest til folk som ikke har vært innom, selv om det nok er tilfeldig). Så sånn sett kan det jo også sees motsatt - at også jentene er for dårlige til å ta kontakt.

Og det leder meg inn på et nytt spørsmål: Hvorfor er det slik? Vi lever jo i dag i et samfunn som utgir seg for å være likestilt, og selv mener jeg at det er en god ting som også bør gjelde i mellommenneskelige forhold. Men har det blitt slik på denne arenaen at dette ikke er tilfellet her? Eller, for å snu det, er det mange hankjønn som skriver veldig mange hilsener slik at hunkjønn ikke "trenger" ta noe initiativ? Jeg vet jo at søsteren min, som brukte en annen tjeneste, men som jeg har diskutert det med, fikk langt flere hilsener enn hun sendte (dog av varierende kvalitet).

Så mange spørsmål, og så få (fasit)svar... :-)

Men jeg tror nok helt klart det er ting herfra jeg vil ta med meg videre i min ferd på Sukker...

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 20:05

Fubar

Helt enig med deg! Sukker er KUN verktøyet ----- og èn ting til: sitter man og forventer at hilsnene skal rase inn, at man skal få svar fra alle, og at man FORVENTER å treffe sin livspartner her inne........vel......da går det som det må gå.... :-))

For å si det slik.

:-)

Skjult ID med pseudonym løven ti. 13 mai 2008 20:16

ojjj blomsten
ser ut som jeg også har vært endel av forsøket ditt
gadd ikke engang gjøre gjennbesøk jeg
fyyyy meg ;-(

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 20:17

Nei, Løven ---- du var ikke en i forsøket mitt..... :-) Besøkte ingen jeg vet hvem er fra før, så deg har jeg besøkt utenom. Og jeg kan trøste deg med at du har jo vært på besøk flere ganger hos meg også, UTEN at JEG har sendt en hilsen......men VI to, vi kommuniserer jo indirekte her i forumet vi! *ler!!

Skjult ID med pseudonym løven ti. 13 mai 2008 20:19

oki
da var det oppklart
takk ;-)))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 20:33

Bare hyggelig, Løven :-)))

(mann 49 år fra Østfold) ti. 13 mai 2008 20:37 Privat melding

Man skal alltid begynne med seg selv først heter. Altså stille seg selv de samme spørsmålene man lurer.

Eksempelvis:
Hvorfor skriver ingen til meg ? (Hvor mange skriver jeg til?)
Hvorfor svarer ingen meg? (Svarer jeg virkelig alle eller kun de jeg liker?)

Og til Bloomie's lille forsøk, så kan det faktisk være slik at av de 100 du valgte ikke finner deg intererresant. Nå er du en flott dame, men det trenger ikke være vanskligere enn det. Og der kommer det som en nevte ovenfor. Bytt ofte på profil bildet. Folk har forskjellig smak. Det bildet 10 liker, kan det være 100 som ikke liker. Og ja, bilder betyr mye. Se selv i besøkslista di. Klikker du virkelig på ALLE som har vært innom, eller kun de du synes virker attraktive ?

Det handler mye om å være ærlig mot seg selv og ikke forvente mer enn hva man gir selv. Nettmarkedet er vanskelig og man har mye go saker å velge i. Men det er ikke dermed sagt at go sakene vil ha deg. Og jeg tror også som tidligere nevnt at man blir mere kreavstor underveis og antagelig mer kresen også. Uten at det er noe galt i det.

Selv merker jeg at å skrive positivt i brev så får man god respons. Noen varer i 3 brev andre i 30. Humor og være seg selv er også gode tips. Jeg merker også at om man skriver noe som kan virke negativt i den andre parts tolkning, så forsvinner de fort. Og slik er det. Vi er ikke feilfrie. Og med så mye go saker å velge i er det mye enklere og gå til nestemann/kvinne enn å finne ut hva som gikk galt. Noen er høffelige med folkeskikk, andre driter fullt.Sånn er det bare :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 20:51

Arve68

DEN har jeg også tatt med i betraktningen, at de 100 jeg avla besøk i mitt testforsøk IKKE behøver å finne meg interessant......

Nevertheless, likeledes som at jeg tror det er liten sjanse for at 100 av 100 stk ikke tror jeg er interessert fordi jeg bare besøker, eller 100 av 100 stk. som har et luksusproblem og kun svarer de som sender hilsen, så tror jeg heller ikke at 100 av 100 stk ikke finner en jenteprofil så uinteressert at de overhodet ikke vil sende en hilsen ---- i allefall tatt i betraktning av hva du uttrykker som positivt ved min person og følgelig min profil. Men en kombinasjone av de 3 faktorene kan tilsammen selvfølgelig bli slik at man får null respons selv bare ved å sveipe innom på besøk..... Allikevel....trenden jeg tilsikter er nok at det i realiteten muligens tyder på at det er litt motsatt av hva gutta selv påstår i nevnte tråd "at det er kult å bli jaktet på"....og jakt er også definert som å besøke...

Mht. trådstarters tema, så er du er forøvrig inne på mange gode poeng, mht. å stille seg selv de samme "kritiske" spørsmål som man stiller utad.....være ærlig mot seg selv, ikke forvente mer enn hva man gir selv......at nettmarkedet er vanskelig osv osv.... :-)))

(kvinne 49 år fra Akershus) ti. 13 mai 2008 22:10 Privat melding

Denne tråden syntes jeg var intr.....

Har hatt mange besøk på siden min...men minimalt med mail. Noen har det selvfølelig hvert - noen har jeg svart på, noen mailer jeg med, og noen har jeg ikke svart. Så jeg er vel ikke akkurat misfornøyd.

Men i forhold til besøkene; har jeg kanskje en mager % av respons :-) Mulig profilen ikke er bra nok eller bildene ikke faller i smak..... Litt vanskelig å skjønne om man skal være aktiv eller passiv :-)

Men har inntrykk av at mange surfer rundt og titter - noe jeg også gjør til tider. Da pleier jeg riktig nok å se innom profiler jeg syntes virker intr ..... Så venter jeg kanskje litt og ser om jeg får noe respons.... :-) Og noen ganger virker det... andre ganger ikke.

Ikke lett å ha fasiten.....
Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 13 mai 2008 22:42

Gorgon (innlegg 20:04)

....du har noen gode poeng --------- in the end så tror jeg uansett det faktisk "må bli slik" at man må innse at Sukker KUN er et verktøy som man selv må finne sin egen personlige bruksanvisning til....."prøve og feile", "feile og prøve igjen".......og være tålmodig.....og huske på at Rom ikke ble bygget på en dag. Nærmer man seg "faretruende" en frustrasjon som man kjenner ikke er bra, så må man ta en pause.....ofte en lang pause.

Arve68 har også mange gode poeng, først og fremst dette med å starte med seg selv, stille seg selv de samme spørsmål som man "kritisk" stiller utad....... :-)

"Være sin egen lykkes smed" er et godt, gammelt ordtak med mye sannhet i seg :-)

Skjult ID med pseudonym heroles ti. 13 mai 2008 23:17

dette var et tema jeg nesten vurderte å starte selv. Men jeg tror på generelt grunnlag at jenter får flere besøk og meldinger enn det gutter gjør. Gutter er som regel mer frampå av natur, og gjerne er mer aktiv (les: på jakt) Dette gjelder så klart ikke for alle, men det er inntrykket mitt sånn generelt. Se f.eks bare ute på byn, jenter klager stadig på påtrengende gutter...

Og de gangene man sender en melding, og ikke får svar, er det som regel at gutten/jenten ikke var interessant nok, men det kan også tenkes at personen melder med så mange at han/hun ikke orker å melde med flere. En annen ting som gjør at man ikke får svar i det hele tatt, er at ingen ønsker å si: beklager, men tror ikke vi passer sammen (eller noe slikt). Folk er redd for å være ærlig. Det går jo begge veier...

Hva med å kjøre speed-blind-dating? Da kommer man utenom alle bilder og profiler :) Sukker kunne arrangert at man speed-dater 15-20 av motsatt kjønn som ligger over 70 i matchtall;)

Skjult ID med pseudonym HennesTap on. 14 mai 2008 00:59

Jeg har sendt meldinger noen dager med en jente, og nå gidder hun ikke lenger svare meg. Ikke et ord, bare taushet! Hvor ærlig er DET? For meg sier det noe om hvorfor enkelte er singel! Om hun ikke gidder svare meg kan hun i det minste fortelle meg det!

Skjult ID med pseudonym GoHome! on. 14 mai 2008 01:06

Min erfaring er at det er lettere å få svar om du legger ut bilde. Selv om du bare er interessert i å "prate" med noen. Jeg la ut profil min, uten bilde, og kontaktet en som hadde bra matchtall. Hørte ikke noe. Ny melding. Fremdeles ikke noe svar. Enda en ny melding. Ikke svar. Så la jeg ut bilde (og jeg har i all beskjedenhet et ganske bra utsende). Så, etter et par timer, gjett hva? Joda, et hyggelig svar tilbake! Jeg oppga ikke i profilen at jeg ville ha noe kjæreste, bare en å melde med. Men utseende er likevel viktig! Overfladisk, kaller jeg det! Og dessuten er det jo morsomt å lese profilen til vedkommende hvor det legges ut det ene positive etter det andre om seg selv. Teori og praksis...?

(mann 55 år fra Østfold) on. 14 mai 2008 01:20 Privat melding

@GoHome
om jentene har for vane å bli utsatt for angrep på linje med det du beskriver
kan jeg forstå at de vegrer seg for å svare

Skjult ID med pseudonym t.. on. 14 mai 2008 02:11

Ikke gi opp!
Jeg har også vært der du er nå, men nå ser det ut som lykken smiler til meg. ;)))

Et par tips til deg;
* ikke legg for mye i det, klikk deg videre når de ikke svarer eller dumper deg.
* du trenger ikke mange "henvendelser", bare den ene..


Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Ela on. 14 mai 2008 08:24

Mitt tips er og gi litt av deg selv, eks. vis din humor,interesse, særhet el. Det er kjedelig med standard spørsmål, eller for lange brev til og begynne med.

Skjult ID med pseudonym tussemor on. 14 mai 2008 10:54

Jeg mottar mange mail på min profil, jeg har ikke bilde engang, syntes alle gutta er høflige og jeg svarer alltid på mail jeg får.
Men... jeg får av og til kun et spørsmål om mitt telefn.nr, eller om jeg kan ringe dem, med medfølgende telf.nr. Jeg svarer og sier at jeg gir ikke ut tlf.nr. til folk jeg ikke vet hvem er. Men dem gir seg ikke med et høflig svar fra meg. Tilslutt blir vedkommed sint og forteller meg hvor barnslig og dum jeg er. Slike svarer jeg ikke mer.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 14 mai 2008 11:04

Slike skal du heller ikke svare videre, tussemor!
Du bestemmer over deg selv og hva som føles rett for deg. Om han ikke respekterer dine grenser og venter til du føler deg klar, så får det være hans problem. Sett ham som uinteressant for deg, og gå videre. Forståelse for dine grenser må være et minimum.

Men om det er en mann du virkelig har lyst til å snakke med, kan du både benytte deg av skjult ID på tlf. og bruke f.eks skype.
Jeg trodde sukker.no også hadde en slags anonym samtalefunksjon, men dette kan jeg ingenting om :-)

Skjult ID med pseudonym Gorgon on. 14 mai 2008 19:35

Det kan for så vidt være noe i at det er noen som sender veldig mange standardmeldinger a'la dem Tussemor nevner, og det skjønner jeg godt at man ikke vil svare på. Har for så vidt opplevd det selv da jeg på gode, gamle SprayDate klarte å skrive inn feil, og fikk flere både hel- og halvslibrige meldinger før jeg logget inn igjen og fant feilen. Da stoppet de :-) Det hender også at jeg får standardiserte meldinger som like gjerne kunne vært en "enke fra Nigeria"-e-post, og de svarer jeg selvsagt ikke på.

Så det hadde kanskje vært litt interessant å vite om det er mange av denne typen som blir sendt, og om det kan være noe å gjøre med det.

Skjult ID med pseudonym Trist on. 14 mai 2008 21:58

Jeg opplever også at selv om man sender ut mye mail så er ikke det automatisk med svar. Det er helt tydelig at jentene er fokusert på utseende som de er irl. Nei det er ikke lett. Jeg har vært superbruker i to perioder. Men det gidder jeg ikke mer. Jeg har sent ut mellom 20 og 30 individuelle mails men ikke mer enn et par høflige avslag har det blitt. Det verste eksempelet jeg kan trekke frem er en jente her som har satt gult hjerte på meg før jeg hadde sett henne. Jeg sendte en mail og hva skjedde? INGENTING.

Tror det er bedre å fortsatt forsøke seg irl for da har man i det minste mulighet til å å kopensere for manglende fotogenitet... For dette er bare et pengesluk.

EDIT: Dette har ikke noe med sukker å gjøre men snarere jentene her inne..

(mann 45 år fra Akershus) to. 15 mai 2008 22:46 Privat melding

Fokuset mot bilder og hvordan man ser ut er nok det største problemet her. Man blir automatisk dratt mot de bildene som flimrer hele tiden, og jeg tror spesielt jentene venter og ser om det kommer en som er "enda" kjekkere og bor enda nærmere. Jentene er også kanskje litt mer forsiktig med å sende noe som helst til noen, da de kanskje ikke blir "kvitt" vedkommende. Vi menn har nok skylda der, da vi blir litt for "på" med en gang noen viser litt oppmerksomhet...

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 15 mai 2008 22:53

@trist---må nok skuffe deg men er nok de samme jentene som er her,som ellers på byen,treningen,skolen,jobben etc....
sats på møtene folk arr her,og festene,er mye lettere å komme i kontakt med folk der...
og så lenge du synes det er et pengesluk,så er det ditt tap...
på en konkurrerende side jeg har prøvd.står det nesten i samtlige profiler som er innom meg,at de ikke er vip,så man må sende mail til de privat... gniene menn er iallefall veldig lite intr...
her inne er det heldigvis slik at man ikke må være supermedlem for å sende og svare på mail,men det begrenser seg jo litt,kan bare sende mld til jenter som synes det er verdt et par hundrelapper..

Skjult ID med pseudonym kit001 to. 15 mai 2008 23:14

@trist. Jeg er ikke enig i at jentene her inne er noe mer opptatt av utseende her enn RL. Jeg har hatt tildels lite kledelige bilder her inne, og jeg fikk svar på en del av mailene også da.

Skjult ID med pseudonym hoppsann fr. 16 mai 2008 00:20

Fra en fersking på nettdating.
Har ikke lest alle innleggene i tråden her, men må si jeg ikke kjenner meg helt igjen utfra de svarene jeg faktisk har lest.
Føler jentene er forholdsvis aktive til å ta kontakt her inne jeg. Har vært medlem et par dager nå, profilen min har blitt sett masse og fått mail fra flere stykker allerede.
Er selvfølgelig så høflig at jeg svarer, og har utvekslet flere mailer med tre-fire av dem. De som ikke er så intressante har jeg bare svart høflig, takket for mailen og latt det gli over. Merk høflig og ikke avvisende.
Nå kan det legges til at jeg bruker litt tid her selv, og leser nøye gjennom profilen til de som virker intressante før jeg velger intressert, veldig intressert eller uintressert.
Har også prøvd å være ærlig og skrive hva jeg faktisk er ute etter, i steden for å skrive noe svada og gamle fraser.
Profilbilde og flere bilder i album er sikkert også en fordel.
Mulig jeg er vel optimist nå og at dette bråstopper om noen dager, men jeg nyter det fullt ut så lenge det varer.
Stå på gutter, dette er nok den nye måten å treffe folk på selv om det virker unaturlig for mange av oss voksne.

(mann 50 år fra Oslo) fr. 16 mai 2008 06:20 Privat melding

Vær ærlig i profilen din....ta med både positive og negative sider ved deg selv...selvfølgelig er det veldig viktig at du fletter dette inn i profilen sammen med litt humor etc.
Humor er så utrolig viktig....og at du har selvinnsikt....og ikke minst selvironi.

Jeg får veldig mange positive tilbakemeldinger på profilen min...dessverre ikke alltid at jeg får svart alle, men jeg prøver.

Slik det er nå, er det jentene som kontakter meg....det er helt greit..:).
Selvfølgelig er det et stykke igjen etter at kontakten er opprettet, og noen passer du med, og andre ikke...slik er det nå engang...

Lykke til..:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 16 mai 2008 08:31

Det sies at kvinner er initiativløse på sukker, men nå kommer mr. Rabarbra og sier det motsatte. Les til øyet blir stort og vått, gutter!

:-)

(mann 42 år fra Oslo) fr. 16 mai 2008 08:51 Privat melding

Skriver ofte bare "Hei..:)" jeg.. holder ofte.. da får jeg hvertfall jenta inn på profilen min som regel..og liker hu det hu ser og leser der så svarer hu ofte.. liker hu det ikke så svarer hu ikke.. Noen ganger skriver jeg noe mer om noe i profilen hennes kanskje.. Men poenget er at man trenger ikke nødvendigvis ha DEN fete pick-up linja eller DEN gjennomtenkte "hva-vil-jentene-høre-så-hva-bør-jeg-skrive" meldingen ;)

Skjult ID med pseudonym Gorgon fr. 16 mai 2008 16:01

Rabarbra:

Kunne nesten tenkt meg å se profilen din, jeg... :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 16 mai 2008 16:08

Allow me: Anbefaler rabarbra sin profil! Den er velskrevet, kreativ og informativ på en "lett" og fin måte :-)

(mann 45 år fra Akershus) fr. 16 mai 2008 17:08 Privat melding


Men stedet man kommer fra har selvsagt mye å si... ikke spesielt aktuelt for meg å dra til Oslo på singelfest i regi av Sukker... da tar jeg heller en lang joggetur i motvind... hehe.

Skjult ID med pseudonym Gorgon fr. 16 mai 2008 17:48

Re: Zitelle

Vurderer å lage meg en kvinnelig profil bare for å få tilgang til den... :-)

Skjult ID med pseudonym Hu derre fr. 16 mai 2008 17:55

Men Gordon, du må ha matchtall over 70 - kan bli et problem, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Gorgon fr. 16 mai 2008 20:09

Oh, the irony... :-)