Sutretrådene/ antisutretrådene her på sukker kan vel oppsummeres slik:

En mann lager en tråd hvor han gir utrykk for sin frustrasjon og manglende respons for sin profil fra det motsatte kjønn. Han kjefter og de huden full, kaller de dumme og mener at det er alle kvinnene det er noe gærent med og IKKE han.
Kvinnene som leser denne tråden blir oppgitt og ber alle de frustrerte mennene om å gå i seg selv og slutte å klage.

Etter en stund når alle de populære/ deilige kvinnene er drittlei av all klagingen fra alle disse sinte, frustrerte mennene lager de seg en ny tråd hvor de gir utrykk for nettopp dette.
De skriver også at de mener at mange av mennene sikter alt for høyt når de har funnet en kvinne de liker, da snakker de om de jentene som gjerne får hundre brev hver dag og har rett og slett ikke tid til å skrive brev.
Eller så klager de på stygge meldinger fra mannfolk som klager over at den kvinnen ikke viser noe interesse for akkurat han. Disse mannfolkene blir gjerne bedt om å skaffe seg hjelp, om å gå til psykolog osv.

Responsen kvinner får på disse trådene er som regel utsagn som "Applaus", " Sinnsykt bra skrevet!!!!!!!!", " Ikke bry deg om disse grinete mennene, det er mange flotte menn der ute!"

Når en eller annen mann eller kvinne har skummet gjennom alle disse negative trådene og har gått trøtt av disse bestemmer de seg for å lage en positiv tråd!
Disse trådene starter gjerne med han eller hun innleder med: " Nå har det vært så mange negative tråder her på forumet, kan ikke noen snakke om noe fint man har opplevd i dag?"