Alle innlegg Sukkerforum

"Vil ikke flytte over lange avstander"

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) sø. 17 juni 2012 13:48 Privat melding

Hvorfor får jeg 90% visninger av personer som ikke vil flytte på seg?

Hva er vitsen med å kikke på forbuden frukt? Eller har du krysset av ved feil i profilen?

Eller er man villig til å flytte dersom man finner den rette allikevel?

Skjult ID med pseudonym 303 sø. 17 juni 2012 13:50

Det tas ingen hensikt til flyttbarhet ved beregning av matchtall, men hva med deg selv, er du flyttbar?

Skjult ID med pseudonym 303 sø. 17 juni 2012 13:51

Hensyn* ;p

(mann 32 år fra Akershus) sø. 17 juni 2012 13:52 Privat melding

hvis du ikke er flyttbar kan du ikke regne med at de er det heller :p

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) sø. 17 juni 2012 13:53 Privat melding

Er dessverre ikke flyttbar nå. Ungene har base her i Trondheim. Samme har min jobb....

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 17 juni 2012 13:56

@Draconis

samme som deg så er overhodet ikke flyttbar selv heller..men så ser jeg ikke etter samboer heller..been there done that..gutter som begynner å prate om sånt gir meg panikk! Nei skulle det skje en gang i fremtiden får han komme hit..spesielt hvis han selv ikke har barn :P

and i must say...awesome profilbilde! Du hadde mange kule kostymer i albumet ditt :P

(mann 46 år fra Akershus) sø. 17 juni 2012 13:56 Privat melding

De ser jo ikke at du også ikke er flyttbar FØR de går inn på profilen din. Så det at du får mange visninger fra jenter som ikke kan/vil flytte på seg, er vel enkelt og greit at de liker bildet ditt og er nysgjerrig på hvem du er.
Jeg tipper du har vært inne på endel jenteprofiler selv, hvor de ikke er flyttbare..

Skjult ID med pseudonym Fruglad sø. 17 juni 2012 13:58

Beklager, jeg var bare litt nysgjerrig på deg. Er overhodet ikke flyttbar :-)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 17 juni 2012 13:59

Og sånn går no dagan, folk sitter i hver sin ende av landet, ingen kan flytte på seg.
Visst man ikke selv er villig til å flytte så kan man ikke forvente at andre skal være det heller.
Livet består av valg, og de skal man få lov til å bestemme selv og ikke påtvinge andre, valg de ikke vil ta.

Er jo liten vits for folk som ikke er villige til å flytte å se på profiler til andre som ikke vil flytte for så å syte om det, men kan være enig i at sukker skulle lagd en mulighet for å ta vekk profiler slik at det hadde blitt lettere for de som ikke har mulighet til å flytte på seg ikke ser hverandres profiler. Avstand er vel egentlig nokså irrelevant om ingen av partene ikke kan flytte på seg.

Skjult ID med pseudonym Nref sø. 17 juni 2012 14:05

Signerer Grimstads innlegg, og hvis du ikke har barn skal grunnene for ikke å flytte på seg være veldig tungtveiende ("jobb"-grunn holder stort sett ikke, INGEN blir i samme jobb hele livet nå for tida uansett, og hvis den konkrete jobben/arbeidsplassen er SÅ viktig for vedkommende, bør man kanskje kikke litt på prioriteringene man har/gjør i livet...), og mener å se at mange profiler som er "u-flyttbare" ikke oppfyller disse kriteriene...

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 17 juni 2012 14:12 Privat melding

draconis, vi ser jo ikke at den andre ikke er flyttbar før vi kommer inn på profilen til vedkommende, og ofte er det vel som i ditt tilfelle, at unger gjør at en ikke er like fleksibel på det området.

Har irritert meg flere ganger på det samme selv jeg, at noen ikke er flyttbare, men sånn er det nå engang da. Kanskje man plutselig ramler over noen i nærområdet, eller noen som ikke er like låst til andre kanten av landet.

en får leve i håpet :)

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) sø. 17 juni 2012 14:14 Privat melding

@-m-
Takker for det. Vi er en gjeng som ofte går den ekstra mila ang. utkledning.

Jeg bruker lagrede søk. Der legger jeg inn en viss omkrets fra meg selv.
Savner å kunne filtrere på om man kan flytte eller ei....

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 29 juli 2012 10:22 Privat melding

Eg forstår akkurat kva du meiner. Eg har nettopp møtt ei og vore på date med ho, som seier ho ikkje vil ha et avstandsforhold, pga at det er dyrt og at ho ikkje vil ha det sånn i feks to år. Ellers virker det som ho liker meg veldig godt, iallfall hvis ein kan stole på ord da, og på kjemi etter eitt møte og litt prat i tlf. Ho sa ho slappa heilt av ilag med meg, og at det var godt å snakke. Det følte jo eg også...sjølv om fyrste møtet alltid er litt "uvant" og er jo begrensa kor mykje ein kan konkludere med eitter eitt møte da så klart.
No er eg flyttbar, men ikkje før om eitt år. Kan jo ikkje flytte frå alt sånn på sekundet :) Vi er begge barnlause, og eg tenker no at det ikkje er så ille utgangspunkt å måtte reise mellom Bergen og Oslo litt? Er jo annleis om det var Oslo og Skjåk for eksempel :) dessuten har vi begge fast jobb, og pengar er no ikkje alt her i livet, tenker eg.
Så akkurat no veit eg ikkje heilt kva eg skal gjere. Det tar jo tid å utvikle følelsar for nokon, så kanskje ho berre treng å ha kontakt over litt tid, så kanskje ho ombestemmer seg? Ho sa då vi sa hadet at vi kunne jo sende meldingar til kvarandre, så kan jo hende det var det ho meinte, at vi kunne bli litt meir kjent på melding?
Folk seier at det er fullt av fisk i havet og jenter i verda, men av og til kjem det ein sånn sjelden sort, og da er det dumt at verda er så stor! Tips? :) Tusen takk :)

Skjult ID med pseudonym VF sø. 29 juli 2012 10:46

Er vel ofte sånn at ein ikkje har mulighet å flytte på seg i nærmaste framtid, men kanskje på sikt. Det kan vera p.g.a. studier/jobb eller at ein har ungdommer i hus, som snart flytter ut. Så eit avstansforhold kan vera aktuellt til ein blir flyttbar.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 29 juli 2012 10:49 Privat melding

@Madsleo
Det går da helt fint å ukependle oslo-bergen. Kjenner flere som bor i Bergen og har jobb i Oslo. Om begge bor nær flyplassene er det jo enda enklere.
Jeg pendla mellom Santa Barbara og San Francisco en periode. (Omtrent samme avstand men litt lavere bøter for å kjøre i fornuftig hastighet.) Var ikke noe større problem enn at jeg måtte lære å stå opp tidlig.

(mann 69 år fra Vest-Agder) sø. 29 juli 2012 11:48 Privat melding

There are only two choices, you can think about moving if you meet the right person or you do not wish to move.

The question you have to ask yourself if you have "met the right person" is, is this "really" the right person if they are not prepared to think about moving for the sake of being with the one who is right for them. If they are hard and fast on this matter and you are flexible then they are probably not right for you , if they are prepared to put thier future together with the right person at risk over this then you would really have to wonder whether they were really serious about what they are doing here.

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 29 juli 2012 18:40 Privat melding

Takk for svar pgmp :)
Ja, det meste går vel om ein virkelig vil da. :)
No fikk eg melding i dag at ho synst det var eit veldig koselig møte i går, så ho ville vere med å gå en tur i dag. Var en litt rask tur da, for ho skulle noko etterpå, så blei ikkje så mykje klokare da, men var fint å gå tur iallfall. :)

Michaellda: Yes, that is one reasonable conclusion to draw. Maybe in todays world, the idea of sacrifice is different than it was before, and maybe thats a reason why so many get divorced these days? I dont know..
Or for some people, they might become unhappy if, for example they live somewhere far from the sea , or in the middle of a city or whatever. So even if they move to someone they like a lot or even love, it still is not enough to keep them happy... Hard to say..

Have a nice day :)

Skjult ID sø. 29 juli 2012 21:29

Jeg er ikke flyttbar og om den rett dukker opp så får jeg nok la han vandre om han ikke vil bo her!

Skjult ID med pseudonym FragleFru sø. 29 juli 2012 21:55

Himla dyrt med fly, ja..men " hold ut"...for er dette noe som varer så flytter nok den ene på sikt... ;) Jeg er glad jeg klikka inn på en profil med " ikke flyttbar"....selv om jeg selv heller ikke er det. Tror mange i utgangspunktet ikke er det, men KAN forandre mening når de blir oppover ørene forelska.....( jajaja kommer ann på unger så klart...)

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 29 juli 2012 22:28 Privat melding

jeg tenker som så at jeg kan flytte på meg for kjærligheten ;) selv om jeg har skrevet ikke flyttbar. Jeg har flyttet for kjærligheten en gang før og jeg kan gjøre det igjen, men det skal nok noe til. Men jeg har lært at man skal aldri si aldri og dersom Den Rette dukker opp... ja da har jeg god erfaring i å flytte ;)