Alle innlegg Sukkerforum

ikke svare på melding eller skrive en avvisning?

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 17 juni 2012 23:17

Foretrekker menn at jeg sier at jeg ikke er inestreressert ovenfor å ikke svare? syns det høres litt rart ut..
når man ser at melingen er lest og man ikke får svar på en uke, så tar man jo hintet!

Hvorfor er det så mange som sier at de vil ha en avvisning?
Det er jo mye surere å høre evt. hva som er galt med deg enn å ikke få svar!

Skjult ID med pseudonym purple sø. 17 juni 2012 23:19

Amen! Så enig så enig med deg trådstarter!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 17 juni 2012 23:20 Privat melding

Mye bedre med en avvisning, for da kan jeg skryte på forumet av at jeg tålte å få det. Damer liker sånt, har jeg hørt.

Skjult ID med pseudonym purple sø. 17 juni 2012 23:21

@HerrFekt: tviler vel heller sterkt på at du er en av de som får så mange avvisninger...;-)

Skjult ID med pseudonym LOL sø. 17 juni 2012 23:22

Mulig alderen spiller en rolle her? Jeg er enig med HerrFekt: Mye bedre å gi beskjed, selv om det ikke er trivelig å avvise/ bli avvist. Synes "vi" er for gamle til ikke å svare...er 39 år.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 17 juni 2012 23:25 Privat melding

Greit å få et svar så man ikke venter en uke før man sender en melding til neste person. :p Kan ikke si at jeg er noe spesielt flink selv til sånt, men er ikke akkurat mange å avvise i min imbox.;)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 17 juni 2012 23:27

Nu kan jeg ikke tale på andres vejene, men jeg skriver ikke specielt ofte til folk og har ingen interesse i at snakke med flere samtidigt. Med et "tak men nej tak" ved man hvor man står og der er ingen løse ender.

Skjult ID med pseudonym purple sø. 17 juni 2012 23:27

Jente 30 her, foretrekker mye heller å ikke få svar! Ikke svar=ikke interessert! Så enkelt!:-) men vi er nok alle forskjellige der...det viser jo ørten forskjellige tråder om samme emnet her på forumet;-)

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 17 juni 2012 23:31

Jeg er ihvertfall temmelig treg av meg iblant. Noen ganger utsetter jeg å svare - og glemmer det, andre ganger gidder jeg rett og slett ikke fordi jeg er lei av å sitte og knotte på pcn. Med andre ord betyr ikke det å ikke få svar fra meg nødvendigvis at jeg ikke er interessert. I den forstand er det sikkert greit for folk å få et tydelig avslag, slik at de vet hva de kan forholde seg til...

Skjult ID med pseudonym PKA sø. 17 juni 2012 23:37

Heller et skriftlig avslag. Er jo så kjipt å se at meldingen er lest, også skjer det ikke noe mer :(

Skjult ID med pseudonym Stevia sø. 17 juni 2012 23:42

Bare for å bidra til flertallet. Jeg vil ha avslag, ikke bare taushet. Og jeg gir heller avslag enn å bare la ting dø ut.

Med andre ord, om ting bare dør ut, mener jeg det er noe man er to om.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 17 juni 2012 23:45 Privat melding

Jeg elsker å få avvisning - det er så vanvittig greit og et herlig punktum!
Derimot trasig å gå å lure.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 17 juni 2012 23:53

må inrømme at jeg er typen til å bare la det fade ut..ikke svare osv..både her og ellers in life :P
selv om jeg selv irriterer meg når jeg ikke får svar hehe :P

(mann 33 år fra Akershus) ma. 18 juni 2012 00:00 Privat melding

Man trenger jo ikke begrunne en avvisning. Jeg vet ikke hvorfor jeg foretrekker det famfor ingen respons, det er sikkert mange grunner for det.

Skjult ID med pseudonym Dante ma. 18 juni 2012 00:05

Jeg synes det er helt greit med taushet i stedet for en klønete avvisning.

Skjult ID med pseudonym wolfcry ma. 18 juni 2012 00:08

Jeg synes det er bedre å få et avslag. Det er bedre enn ikke svar og blokkering hvertfall...

Skjult ID med pseudonym skjegg ma. 18 juni 2012 00:24

Trenger avvisningen å være detaljert eller klønete? Holder med "Takk for mail, men tror ikke du er den jeg ser etter" eller "Det har vært hyggelig å skrive, men jeg ønsker nok ikke å gå videre". Vet man ikke hva man skal skrive finnes det jo ferdigskrevet sukkeravslag.
Hinting et teit. Vært borti jenter som til og med har hintet til telefonselgere og gallup ved å ikke ta tlf. For de som ikke vet det så har ihvertfall gallup automatiske telefonlister. Det betyr at ovennevnte jenter hinter til en datamaskin. Tror jeg hintes til i dette øyeblikk. Snakket med ei jente om å møtes, begge ville, og nå har det vært stille i over en uke. Frustrerende å lure på hvorfor det er blitt stille. Jeg kan anta, men ikke vite. Trenger forsåvidt ikke mer info enn om det er livet som har kommet i veien sånn at et svar tar tid eller om hun har blitt uinteressert. Hvis man er ekstra treig, men har plan om å svare, kan man jo bare skrive en kjapp melding og si at svar kommer etterhvert.

Skjult ID med pseudonym Thialda ma. 18 juni 2012 00:36

Det er vanskelig å skrive en avvisning til noen som skriver " Hei, hva har du gjort i helgen da? "......DET er ikke alltid så lett......

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 18 juni 2012 00:39

"Detschkarrutarennafartådritei" er nå en måte å avvise "sånne" på, Thialda... "Som man spør får man svar"-prinsippet! :)

Skjult ID med pseudonym Dante ma. 18 juni 2012 00:46

Får man ikke svar så er ikke den andre interessert, så enkelt er det.

Skjult ID med pseudonym Thialda ma. 18 juni 2012 00:54

@Nref

Hahaha, så var det dette med å avvise på en....."snill" måte da ;-)) Men kanskje jeg skal bruke det tipset ditt en gang. Bare for moro skyld:-)

Skjult ID med pseudonym skjegg ma. 18 juni 2012 00:55

Hva er det med "Hei, hva har du gjort i helgen da?" som rettferidggjør å være frekk tilbake, Nref? At det ev er en veldig kort melding er en ting, men at det skal fortjene frekt svar eller at det skal være vanskelig å avvise en som skriver det klarer jeg ikke å se.

Selv om jeg mistenker at Thialda ikke var 100 prosent seriøs i innlegget sitt. Ironi som kommer litt dårlig fram uten stemme. Håper ihvertfall det.

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) ma. 18 juni 2012 02:19 Privat melding

Vær litt tøffe og kom med en avvisning.

Som regel så ser jeg at om vedkommede leser meldingen eller ikke, så er de aldri inne på profilen og kikker.

Kanskje bare jeg som velger feil jenter kanskje?

Skjult ID med pseudonym 303 ma. 18 juni 2012 02:24

Jeg bryr meg ikke så mye. En uke uten svar, så tar jeg hintet og blokkerer, så jeg får ryddet opp i lista. For friske mennesker er det antageligvis kjipt å vente og se om brevet blir lest, "besøker de profilen min?", "får jeg svar?", osv., men jeg tar utgangspunkt i at jeg ikke får svar, så da slipper jeg i det minste å bli skuffet ;p

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 18 juni 2012 06:08

Nå er hverken Thialda eller undertegnede kjent for å være seriøse over lengre strekk av tid (hverken nevnte "skriftlig" eller muntlig), skjegg, så... :) Men å kun greie å kreiste "Hei, hva har du gjort i helga, da" ut av seg er i sin akutte manko på oppfinnsomhet (og interesse-genereringspotensiale) såpass på grensen til termen "håpløst" (man har da (forhåpentligvis?) lest profilteksten, sett på bilder, og kanskje lest autotekst/sett på matchtre og DET er likevel det beste man kommer på..?) at det fortjener et snev av verbal juling, muligens med et ironisk smil, dog. :)

Skjult ID med pseudonym Pedro ma. 18 juni 2012 06:52

Avvisning må være greit, syns eg.
Send en kort grei melding tilbake, og vær ferdig m det for begge sin del.
"The Silent treatment" er bare med å forsterke inntrykket av ovenpå norske jenter.

Skjult ID med pseudonym o.o ma. 18 juni 2012 09:00

Jeg synes det er høflig å svare, fremfor å ikke gjøre det.

Et par ganger har jeg forsøkt meg på å (etter kanskje en ukes tid) sende en "avvisning" til noen som ikke har svart, f.eks.:
"Hei! Takk for din manglende tilbakemelding, jeg tror dessverre ikke vi passer sammen. Lykke til videre! :-)"

Som svar har jeg da fått "Jeg får så mange meldinger at jeg ikke rekker å svare alle", men også en "Unnskyld, jeg burde svart".

Det skal nevnes at jeg sender mer enn "Hei! Hva skjer?" eller "Hei, du var søt - bli kjent".

Skjult ID med pseudonym skjegg ma. 18 juni 2012 11:30

Siden det er markert som en seriøs tråd så kan man jo ta rennafart og drite i å svare hvis man helst vil fjase...

Skjult ID med pseudonym Thialda ma. 18 juni 2012 11:43

@skjegg

Poenget mitt er at det er lettere å ignorere en sånn melding om jeg ikke er interessert i vedkommende. Enn om jeg skal svare " beklager, men jeg likte ikke profilen din eller jeg tror ikke vi er en god match" på spm "hva har du gjort i helgen?". Ser du forskjellen? For eksempel om en skriver til meg " jeg liker deg og vil bli bedre kjent med deg"....DEN er lettere og gi en avvisning på enn mitt første eksempel. Og jeg var helt seriøs faktisk...Jeg bare poengterer at enkelte meldinger får ikke svar fordi det blir for "teit" å svare utfra det de skriver. Og om jeg ikke er interessert så gidder jeg faktisk ikke utbrodere hva jeg har gjort i helgen...Hva er vitsen med det om jeg likevel ikke vil ha kontakt med den personen?

Skjult ID med pseudonym skjegg ma. 18 juni 2012 17:10

Thialda: "Takk for mail. Har vært innom profilen din og tror ikke du er den jeg søker etter." Eller noe ala det. Trenger ikke ta hensyn til hva som står i mailen man får når man skal sende et avslag. Man kan godt standardisere avslagene sine. Du kan til og med skrive "*Høflig avslag*" :-) Selv det er bedre enn ignorering. Skjønner at å ignorere kan være en lett løsning og at noen typer meldinger er lettere å ignorere enn andre, men sliter med å se at å gi en respons på to til søtten ord skal være så uoverkommelig selv på en kjedelig mail fra en uinteressant person. Man kan til og med, hvis man føler seg gavmild, gi råd om at en mer original og profilspesifikk melding kan gi bedre resultat enn "Hatt det bra i helga?"
Vet at å være real iblant krevet det lille ekstra, men hvis flere gjør det lille ekstra og ikke unnlater å gjøre det de kan slippe unna med så blir det å eksistere så mye triveligere.

Skjult ID med pseudonym Thialda ma. 18 juni 2012 17:21

@skjegg

Ja noen ganger skriver jeg det. Og noen ganger ignorer jeg, alt etter som. Har jeg god tid så kan jeg gjøre det. For i 70% av tilfellene hvor jeg avviser på den måten så får jeg post tilbake. Og da skal de gjerne vite hvordan jeg kom til den konklusjonen og hvordan jeg kan vite det utifra en profiltekst osv. Da må jeg gjerne skrive 4-5 brev med dem FØR de godtar avvisningen. Derfor er det lettere mange ganger å ignorere. De er jo uansett ikke interessante for meg, så hvorfor skulle de bry seg?? Jeg har selv sendt brev jeg ikke har fått svar på. Jeg kan jo ikke bli irritert av den grunn. Da vet jeg at jeg ikke var den han søkte. Det er ikke verre :-)

Skjult ID med pseudonym seriously ma. 18 juni 2012 17:23

Begge deler er like ille.Blir som å velge mellom pest og kolera : ))

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 18 juni 2012 17:30

Skjegg/Thialda; Da blir det faktisk (rent "teknisk") et bedre svar på spørsmålet å skrive "Takk for brev, men har vært innom profilen din og kommet frem til at jeg ikke har gjort noe i helga". :)

Skjult ID med pseudonym skjegg ma. 18 juni 2012 17:33

Thialda: Hvis noen begynner å diskutere eller krangle på avvisningen er det jo bare å blokkere. Synes ikke man skal trenge svare på det. Er man uinteressert er det jo ingen vits i å ha de ublokkert? For meg er en avsluttet dialog, uansett tone, noe som tilsvarer blokkering. Besøker jeg en profil, uten å ha fått melding først, og jeg finner ut at personen er uinteressant så blokkerer jeg også. Så er den personen luket ut.

Skjult ID med pseudonym Puslespill ma. 18 juni 2012 17:39

Pliiis gi meg avslag istedenfor bare å bli hengende. Så kan jeg bruke energien på å lete videre. Jeg gir avslag til jenter selv, jeg. Alt fra: Jeg tror nok ikke vi passer sammen men lykke til videre, til: Hei. Hyggelig du var innom profilen min, men jeg dater dessverre ikke jenter som bor så langt unna.

Er ikke det greit å vite da, så kan man bare konsentrere seg om neste?