Alle innlegg Sukkerforum

Hva ønsker egentlig folk her inne, hva søker du?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer... ma. 18 juni 2012 16:38

Noen ganger tenker jeg på hva folk søker og ønsker her inne, hvorfor de er medlem på sukker.no osv.
Noen har profilbilder der de gjør seg til (poenget med dette på en dating side er...?)
Noen skriver skriver om hele sexlivet sitt her (ønsker du at din partner utleverer seg for alle andre om sexlivet..?)
Noen skriver sånne sutre tråder her inne om at de ikke får svar eller ikke finner en kjæreste (ehhh tror ikke jakten blir noe lettere eller...?)
Noen spørr om folk ville datet dem... (NEI, fordi du skriver det på forumet på denne måten, og hvertfal når du er anonym)

Bruker du sukker som tidsfordriv eller er du her for å finne den rette?

Skjult ID med pseudonym seriously ma. 18 juni 2012 16:44

Intensjonen er å finne den rette,den var i hvert fall det : )

Skjult ID med pseudonym flott ma. 18 juni 2012 16:45

Den var bra ...Trur det er mange som bruker dette forum som tidsfordriv .

(mann 47 år fra Oslo) ma. 18 juni 2012 16:48 Privat melding

Forumet ER tidsfordriv, ihvertfall for meg. Resten vil tiden vise.

Skjult ID med pseudonym Serena ma. 18 juni 2012 16:48

Forumet er for det meste tidsfordriv, mens profilen min er for å finne en venn, flørt osv. Er ikke ute etter den rette med det aller første.

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 18 juni 2012 16:48

For min del er sukker både tidsfordriv og ein plass der eg kan komme over ein potensiell partner..

Måten eg opp- og framtrer på på forumet kan derimot gjerne virke noko "motstridande" ift. den siste påstanden... Eg ser den.. *kremt*

"Ta meg for kva og kven eg er, ikkje den du ynskjer eg skal vere."

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 18 juni 2012 16:55

Jeg vil gjerne ha nye venner, jeg vil gjerne ha en elsker og jeg er åpen for muligheten for at jeg faller pladask for en gutt her inne. Så, litt ymse.

Forumet bruker som tidsfordriv, og fordi det er morsomt. Ja, det finnes hundrevis av andre forum, men dette forumet er morsommere fordi det er både tøys og fjas med en undertone flørt. Det er det som skiller dette forumet fra et feks rent musikkforum, dyreforum, hobbyforum osv.

Skjult ID med pseudonym Lurer... ma. 18 juni 2012 16:56

Men er noe som sier meg at hvordan folk er på forumet reflekterer hvordan folk er privat også? Er mange reflekterte og hyggelige mennesker her, men det er jo veldig mange som bare skriver piss for å si det rett ut. Fleste av trådene som er seriøse ender opp som sextråder eller at folk begynner å bare skrive tull. Jeg mener det finnes sexforum. Jeg syns ikke det er negativt å snakke om sex eller tull, men når en tråd i utgangspunktet er seriøs og ikke handler om sex så er det noen her som bare skal snu hele tråden.

Ja er enig i at man skal ta gutter og jenter for det de er, men når de gjør seg til på bilder osv, er det sånn de virkelig er?

Skjult ID med pseudonym Thialda ma. 18 juni 2012 16:58

TS

Det er bare en brøkdel av alle medlemmene her inne som benytter seg av forum. Jeg ser på det som uproblematisk å uttale meg på forum. Både om det ene og det andre. Om jeg finner en mann her inne så får han ta meg for den jeg er. Og har han problemer med noe jeg har sagt her inne, da er han heller ikke rette mann for meg.

Forøvrig er jeg på forum for å fjase og svarer seriøst på Pm som interesserer meg. Men jeg setter meg ikke på kne og frir til første og beste.....Ellers takk ;-))

Skjult ID med pseudonym Thialda ma. 18 juni 2012 17:00

@Bene

Enig med deg. Sukker har det beste forumet ;-))

Skjult ID med pseudonym ulv ma. 18 juni 2012 17:05

@Lurer: jeg har lurt på mye av det samme og gjort meg like refleksjoner.

Skjult ID med pseudonym Lurer... ma. 18 juni 2012 17:07

@Thialda

Helt greit man skal ta deg for den du er, men hadde du tatt en mann som hadde utlevert seg helt på forumet om sexlivet, at han hadde fått seg sex i går osv?

Alle her er opptatt av at menn og damer skal ta dem for den de er, men er det ikke vanlig å prøve å gi et godt inntrykk av seg selv?

Hvordan inntrykk gir man når man skriver at man har hatt en super helg med masse sex med exen, ville du datet denne personen? Hva sier det om en når man skriver man ble tatt i rompa? Altså poenget mitt er, ville dette vært en kandidat for dere?

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 18 juni 2012 17:12

Forum kan brukes når man blir lei av alle captcha-ene :)

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 18 juni 2012 17:14

@Lurer..
Eg svarar kun for meg sjølv, men om ei dame hadde skrive at hu var på byn i helga, fekk med seg ein fyr heim, og vart grisepult på eine eller andre måten så hadde det ikkje gjort meg noko.. Eg hadde ikkje sett på henne som mindre aktuell sjølv om.. Men det er meg.
(Men då veit du at folk som aksepterar den slags faktisk eksisterar.. [Som om ikkje det her på forumet var ålment kjent om meg frå før av..])

(mann 47 år fra Oslo) ma. 18 juni 2012 17:15 Privat melding

Hver sin smak. For meg er det f.eks mye mer avtennende med folk som retter moraliserende pekefingre mot dem som ikke bruker forumet slik akkurat DE ønsker, enn dem som bruker det slik de SELV ønsker. Men det er nå meg.
Og hva er egentlig et godt inntrykk?

Skjult ID med pseudonym ulv ma. 18 juni 2012 17:22

Jeg lurer også på hensikten ved å utlevere seg om noe som for meg er privat og intimt... hva slags interesse har det for andre om fremmede/ perifere sitt aktive- eller ikke- sexliv? For meg er det like interessant om den ene eller andre (pseudonym eller ikke) liker det i "enern" eller "toern" som middagsmenyen de evt planlegger (med detaljerte bilder på FB osv...)...

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 18 juni 2012 17:25

Veldig turnoff for meg å høre om slike historier. Det er i og for seg greit å nevne hva man synes er kult og morsomt, og subtile referanser, men når det går på direkte utbrodering, er vedkommende uaktuell for min del. Det finnes en balansegang mellom å ytre hva som kan være stilig og å i detalj fortelle hva man gjerne skulle gjort dersom muligheten var der. jeg er iallefall ikke hypp på folk som fremstår som i overkant tøsete. Selv om det er helt greit, de er bare ikke aktuelle for meg :)

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 18 juni 2012 17:26

Tja, ulv, da kan man jo egentlig også spørre seg hvorfor folk leser Se&Hør/Her&Nå? For ifølge opplagstallene selger nå mannskiten som hakka, varme møkkstykker, selv om ingen vil innrømme at de kjøper det... ;)

Skjult ID med pseudonym ulv ma. 18 juni 2012 17:32

@ Nref:

Det blir samme greia for meg. Folk må lese hva de vil.., men.. er dette forumet passende sted, var vel det TS lurer på.. ;)

Skjult ID med pseudonym Thialda ma. 18 juni 2012 17:32

TS

Hehe, ja noe annet ville jo vært ekstremt dobbelt moraliserende fra min side isåfall. Siden jeg har snakket veldig åpent om sex. Så klart jeg ville datet noen som har erfaring, og om de har skrevet det her eller ikke spiller ingen rolle. Det er bare flott. Jeg ville derimot IKKE datet noen som ikke kunne snakke om sex. Aldri i livet. Jeg trenger en mann som ikke blir flau når jeg spør om han kan ta meg i ræva! :-)) Sorry TS, men det er noen for alle. De som vil holde det privat og de som ikke gjør det. Jeg synes man skal respektere hverandre på lik linje. Det er ingen som tvinger noen til å utbrodere seg selv. Det er et personlig valg og jeg respekterer at du ikke vil snakke om ditt privatliv. Men jeg forventer også at jeg må få lov til å gjøre det uten å havne i en bås av den grunn :-)

Skjult ID med pseudonym Sissel41 ma. 18 juni 2012 17:34

Bruker sukker som tidsfordriv en sjelden gang, og skulle den rette dukke opp når jeg er her så sier jeg ikke nei takk til det heller. :)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 18 juni 2012 17:34 Privat melding

-Bene-:

Og det er vel nettopp DET som kan være bra med det? Visse blir uaktuelle for noen og i høyeste grad aktuelle for andre. Både utvelging og utsiling i (u)skjønn forening. :-)

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 18 juni 2012 17:36

ulv; Hva som er "passende" for noen, passer ikke andre, det gjelder ALT, for å være irriterende pragmatisk... ;) Kunne ikke brydd meg mindre om gjennom hvilken kroppsåpning folk ble antastet i helga, men lar være å lese når jeg ikke ER interessert. Og hva som "passer" folk å skrive på et forum, vel, det er personavhengig det og, ikke automatisk mer eller mindre "no-go" her i gården om folk skriver om sex mer enn om de fabulerer om det ene og det andre temaet for den del... :)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 18 juni 2012 17:36 Privat melding

Uuuuunderholdning! Rett og slett underholdning ;-)))

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 18 juni 2012 17:38 Privat melding

@HerrFekt - Jepp! Veldig enkel segmentering.

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 18 juni 2012 17:39

Leste jeg HI riktig? Så fordi jeg ba om mail i en tråd som for meg var mest for moro, så er jeg av den grunn uaktuell for dating..? Er det så mye annerledes å ha en profil enn det å tøyse om det på forumet?

Jeg har en ekstrak fiskestang i havet ved å være her inne, vil finne han for resten av livet. Forumet er moro..

(mann 52 år fra Oslo) ma. 18 juni 2012 17:49 Privat melding

Vippa.

Hva bruker du for agn?

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 18 juni 2012 17:51

Det samme som alle andre her inne, profilen..

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 18 juni 2012 17:51

Først var jeg her for å finne en kjæreste. Så var jeg her for det var mye moro å finne.Så ble jeg lei.
Nå bare er jeg her:))))))

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 18 juni 2012 17:52

Jeg glemte jo: irl bruker jeg øl...

Skjult ID med pseudonym ulv ma. 18 juni 2012 18:09

@ tj:

morsomt å høre at det er mange og ulike meninger :)

@Nref:

;)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 18 juni 2012 19:43 Privat melding

Jeg lurer på om jeg øker sjansen for napp om jeg skaffer meg et skjult ID.
Hmz..

(mann 36 år fra Aust-Agder) ma. 18 juni 2012 19:48 Privat melding

Bruker forumet til å vise frem BF'n min!

(kvinne 35 år fra Rogaland) ma. 18 juni 2012 20:53 Privat melding

underholdning, flørting, tidsfordriv, bli kjent med folk både potensielle venner og eventuelt noe mer hvis det skulle dukke opp. Men blir vel for det meste tidsfordriv.

Om den rette skulle dukke opp, så er det bare en bonus :) Er helt klart åpen og klar for det, men tar det som det kommer uten noe stress

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 18 juni 2012 21:00

Tidtrøyte og avkobling.

Skjult ID med pseudonym hmmmmm ma. 18 juni 2012 21:02

undeholdning, avkobling, fjas, flørting og venner stort sett. Ikke av den seriøse sorten som så mange andre, derav datt man vel innom forumet tenker jeg

(mann 52 år fra Oslo) ma. 18 juni 2012 21:25 Privat melding

Jeg er her fordi jeg er desperat. Er ikke dere?