Alle innlegg Sukkerforum

Er vi litt rare?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 14 mai 2008 10:17

Her sitter vi og skriver liste opp og ned over hva vi ønsker oss av et annet menneske som om vi skriver brev til julenissen!

Og hva med markedsføringen av oss selv? Jeg leste nettopp en profil der han i første linje skrev at håret hans var gredd bakover.....

At the end of the day:
VET vi egentlig hva vi ser etter? Og fokuserer vi nok på hvordan vi selv kan være en god kjæreste?

Skjult ID med pseudonym tussemor on. 14 mai 2008 10:27

Kanskje vi vil at den andre skal være slik vi selv ville ha vært, kanskje.
Tror vi må lære oss å gå i oss selv føre vi begynner å forlange av den andre.
Om vi finner en med dem gode sidene vi ønsker, finner vi andre sider ved den personen som ikke er så bra. Har vel mye å gjøre med at vi vil ha i båd pose og sekk.
Fant en person en gang, han var kjempetopp, men........ han drakk formye.

Skjult ID med pseudonym NCAVE on. 14 mai 2008 11:58


Må slutte meg til rekkene . Tror ikke så mange egentlig vet hva man søker . Ønsker man å endre noen , bør man se på seg selv.
Mange er nok fordomsfulle og har store forventninger .
Hverdagen kommer fort , og vi bør vel prøve å glede oss mer over de dagene . De er tross alt i flertall.

(mann 41 år fra Akershus) on. 14 mai 2008 12:31 Privat melding

@Zitelle Jeg har akkuratt de samme tankene, og jeg tror ikke det er så mange som fokuserer eller tenker over det :) Det er viktig å fokusere på seg selv - hvordan vill jeg være. Det er jo det ordtaket som sier "gjøre mot andre som du vill andre skal gjøre mot deg" eller noe i den duren ;) hvordan kjæreste vill jeg være - for min egen del tror jeg at å lytte og være forståelsesfull er viktig, og det høres kanskje veldig alvorlig ut, og det må jo ikke et forhold være, humor er definitivt viktig, men man må ha noe i bånn for at det skal bli bra :)


---() ()
=( ' - ' )=

(mann 47 år fra Vestfold) on. 14 mai 2008 17:38 Privat melding

Kanskje man burde se mer på match prosenten... Ikke la seg forvirre av en "rar" profil. Det viktigte er vel egentlig å treffes fort for å se om man har noe som tenner hverandre!

(mann 56 år fra Hordaland) on. 14 mai 2008 21:59 Privat melding

Når jeg møter henne vil jeg vite hva kravene mine er, og at de er oppfylt på den vidunderligste måte =)

Skjult ID med pseudonym Bjørk on. 14 mai 2008 22:08

Hvem av oss kan med hånden på hjertet si at vi er sammen med andre mennesker kun av uselviske grunner? Det må jo være noe med dem man omgir seg med som får en til å føle seg bra, hvis ikke fungerer det ikke i lengden. Selvfølgelig vil jeg være et best mulig menneske og kjæreste på alle måter, men hvis personen jeg er sammen med ikke tenker på samme måte og behandler meg på en måte som ikke får meg til å føle meg bra, så vil følelsene forsvinne. Slik er det nok også i forhold til utsilingsprosessen når vi single velger hvem vi vil skrive til og møte. Hva som får meg til å føle meg bra vil variere med tid, sted og person, men den som sier at et slikt vektskålprinsipp på det å gi og få ikke finnes eller ikke har betydning, den lyver.

Skjult ID med pseudonym Innsikt on. 14 mai 2008 22:11

Tja, jeg vet bare at det JEG vil ha er en forbedret utgave av meg selv ;-( (Jeg snakker kanskje for mange, har en følelse av det....)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 mai 2008 16:30


Vi må huske at det spørres etter hvordan man ville beskrive sin drømmepartner. Hva er en drømmepartener? Er det det samme som en potensiell partner? For det er vel det vi vil bli kjent med? En potensiell partner, som senere kan bli drømmepartner?
Ville kravene vært mer moderate da, tro?

Dersom en person skriver (dette er fritt oppspinn, men har sett noe lignende mange ganger):

"Søker en slank, sporty jente som liker friluftliv og som ikke røyker og som vil være med meg på fjelltur, som vet å te seg og kle seg til fest. Som liker å lage mat med meg, og som har lyst til å dra på lang seilferie med meg. Som elsker å lese på sengen, som er fornøyd med selv selv, og jobben sin. Som liker å trene og ta vare på kroppen sin. Som liker en kveld foran TVen i blant, men som ikke følger med på Hotel Cecar. Er svak for jenter med rødt langt hår..."

Og noen framskaffer akkurat dette, er sjansen for forelskelse likevel liten på første forsøk...
Og motsatt: I det virkelige liv forslsker vi oss i de rareste personer, vi aldri hadde valgt ut av boka basert på objektive kriterier.

Så det er det nok lurt å ikke spesifisere så mye som jeg gjorde i eksemplet over når det gjelder ønsker og krav. Man bør sortere ut det som betyr mest, og heller beskrive seg selv best mulig. Eks: Er en person som røyker uaktuell, så si det. Hvis ikke, holder det kanskje å si at du ikke røyker selv. Da skjønner man indirekte hva som er mest ønskelig uten å føle seg eksludert. Om du drømmer om seileferie, så si det istedet for å kreve at dere skal ha like drømmer. Ikke skriv ting som at drømmedama skal være slank eller blond med mindre det er et absolutt krav. Få har nemlig lyst til å ta kontakt og fremstå som noe "litt under det du egentlig ville ha".

Og som Zitelle sier: VET vi egentlig hva vi vil ha?

PS Morpheon: Din beskrivelse av krav til sin drømmepartner er nydelig.

Skjult ID med pseudonym passenger to. 15 mai 2008 19:26

Jeg vil falle pladask og heller lære personen å kjenne. Det viktige er utseende, vesen og kjemi. Hvis jeg nå traff ei dame som jeg forelsket meg i og det i ettertid viste seg at hun hadde gebiss og snuste og røykte så hadde det ikke endret mine følelser.. Hvis det viste seg at hun hadde sterke religiøse eller politiske holdninger i den ene eller den andre retningen så hadde det heller ikke betydd noe. Forelskelse gjør nemlig blind.
Jeg vil heller ha ei jente med noen svakheter isteden for ei som i egne øyne er perfekt. I bunn og grunn har også oppførsel mye å si for meg.

Tviler på at jeg finner den rette her inne..

Føler meg som en industriarbeider som jobber på transportbåndet, profiler som driver forbi, hjerter, hjerter, hjerter! Har 50 kvinner som har satt hjerte på meg nå, men ingen gjør meg entusiastisk.

Har innsett at jeg er kresen på mennesker. Vil ha ei som er raus av seg selv og som forstår ting og tang her i livet, men samtidig være nøktern på forbruk, men ikke på reiser og opplevelser.

Skjult ID med pseudonym Mr.A to. 15 mai 2008 19:34

For å svare på spørsmålet ditt, Z! JA, vi er litt rare... :o)

(mann 60 år fra Østfold) to. 15 mai 2008 19:38 Privat melding

Mulig jeg er helt på jordet, men søker vi ikke etter noen som kan forbedre livet vårt? Hva betyr det egentlig om det er forskjellige interesser/hobbyer? Hva vil vi være?
Kanskje den vi søker er en/ei som kan hjelpe deg å bli det du ønsker at du var og som du kan gjøre det samme for? Kanskje det er det vi søker? Får vi med "på kjøpet" det utseende hos partneren som du "drømmer" om så er det et stort pluss, men om du ikke får det med er det et minus?

Kanskje kommer det an på hva man søker? Søker man en "sommerromanse" så er vel utseende, aktivitetsnivå og sammenfallende aktivitetsinteresser viktig, men er det det de fleste søker her?

Er det noen å dele resten av livet med så er vel "plattformene" som er viktige og en plattform som ikke er nevnt her ennå er vel evnen og viljen til å "bygge hverandre opp". Hvordan vet vi, kan vi finne ut om noen her har den evnen og viljen? Har egentlig jeg den evnen? Har jeg det ovenfor noen eller alle? Eller har jeg den ikke i hele tatt eller bare ovenfor noen få/den ene?

Skulle ønske jeg viste!! Skulle ønske det stod i profilen!! Skulle ønske så veldig mye.......!!!

Kanskje det er som Morpheon sier: Han bare vet det når han møter HENNE!!!
Vil jeg også vite det?? Skulleønske jeg viste!!!

Skjult ID med pseudonym BlckCoffee to. 15 mai 2008 20:28

“The streets lie, the sidewalks lie, everything lies You can try and read it but you're gonna get it wrong...all wrong The summer evenings burn and melt and the nights glitter but you're gonna get it wrong And it's gonna sink its teeth into your flesh and pull you to the bottom.”

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 15 mai 2008 21:58

sololei.

Ingen av oss er vel på jordet, vi bare mener og føler og tenker ulikt i større eller mindre grad.
Selv søker jeg ikke etter en som kan forbedre livet mitt. Jeg søker en som kan berike livet mitt. Forbedre må jeg evt. gjøre selv.
Slik jeg ser det så bør begge ha sin stabile plattform som du sier. Så kan man backe og støtte hverandre. Men jeg tror ikke man skal satse på at et annet menneske kan bygge et annet menneske opp. Det er mye å kreve, og vil skape en ubalanse allerede fra start.

Ellers synes jeg du har mange fine tanker :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 mai 2008 22:03

Enig med deg, Zitelle!

Det handler om gjensidig berikelse og et ønske om å være så bra menneske som man kan være både for deg selv og den andre.
Ikke (primært) om håret er gredd bakover.. :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 15 mai 2008 22:06

Men ulven.....jeg hadde elsket å treffe han som virkelig fikk meg til å sveve av lykke! FY FADER så kult det hadde vært! ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 mai 2008 22:12

*smiler*. Det hadde vært usannsynlig kult. Og det hadde du fortjent...
Men du vet: Alt som går opp i luften, må en gang falle ned. Det er fysikkens nådeløse lover. I alle fall her på jorden. Og der visst fortrinnsvis her vi må leve våre liv...

Men hvem sier at det det er døllt med en picnic på enga eller et glass vin på tersassen etter en real svevetur?

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 15 mai 2008 22:14

Jammen......Lilleulv. Hva gikk egentlig opp? Eneste som går opp hos meg er det som går opp i røyken.

Resten må du jammen meg spørre gutta om!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 mai 2008 22:17

Det skal jeg jaggu gjøre? Kanskje jeg skal ta med det i tråden for sykelste sjekkereplikk: Hva er det som går opp før det faller ned?

Røyken? Feil! Må i så fall ha vært Fall-os... Haha..

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 15 mai 2008 22:20

Ler....men du har rett da, Lilleulv. Jeg synes også at jeg hadde fortjent det. Når sant skal sies er jeg jo et realt kupp! ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 mai 2008 22:22

Intet mindre, Z!

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. to. 15 mai 2008 22:25

Handler det ikke om å ta vare på de muligheter enhver har til rådighet.. uten å være hensynsløs..
Hingsty er muligens litt på gjorde iblant..om det er midt i en oppover eller nedforbakke..og ser på begge alternativ som berikelse etter at de er tilbakelagte..litt positiv instilling skader forhåpentligvis ikke da..vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 15 mai 2008 22:30

Hingsty.
Er det ikke alltid en balansegang mellom å bruke det man har til rådighet og åpenhet - og vissheten om feil og derfor også en viss kompromissløshet?

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. to. 15 mai 2008 22:40

Telle-frk..
Om du fant litt ut av hingst ville du muligens revurdert formuleringen en liten tanke..

Kanskje selv-utnevnte ledere og påpassere fremstår mer åpne og mer kompromiss-villige enn....

en som står på utsiden av gjerde og skyter litt der det er på sin plass og forøvrig fremstår litt småbestemt små-munter ,
avslappet og ganske positiv mot de fleste som er positive mot andre.. og følger opp vådeskudd med tilsvarende løs-krutt..

tja da kan ikke hingsty hjelpe damen..

Håper du har hatt noen fine vår-dager forresten Telle..vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 15 mai 2008 23:10

Hingsty.
Du og jeg ønsker oss bare ulike ting. Verre er det ikke, sant da? :-)
Takk takk. Våren har vært helt fin. Håper at din er strålende!

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. to. 15 mai 2008 23:23

Det for Telle stå for..og om hingstys små-irriterende historier for enkelte skulle representere hingsty til daglig.. det får "bedrevitere" også stå for.. de gjør hingsty munter mens han snuser rundt og nyter mens han venter på den som gjør han ganske så fornøyd og positiv avslappet.. hvem telle er skal ikke hingsty dømme ut fra forum og forumianere som tror de kan eller vet.. vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym RRTK to. 15 mai 2008 23:31

@Zitelle

1) Ja, jeg vet hva jeg ser etter.

2) Det å være en "god kjæreste" er ingen statisk tilstand, og det finnes etter min mening ingen oppskrift for hvordan man bør forberede seg på å være en "god kjæreste" for noen man ikke har møtt engang.

Fremelskede genskaper som for en person kan fortone seg som positive, behøver slett ikke å oppfattes slik for en annen person.

Det beste man kan gjøre i ventetiden er å slutte å prøve å tilpasse seg noe man ikke vet hva er, og heller sjekke om det er mulig komme i kontakt med seg selv.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 15 mai 2008 23:40

RRTK

1. Klarer du også å formulere hva du ser etter? Selv om du ikke trenger å gjøre det i offentlige rom?

2. Selvsagt er ikke en "god kjæreste" en statisk tilstand. Ingen forhold er statiske. Heller ingen mennesker. Alt er i bevegelse.

Å skulle jobbe for å bli en god kjæreste er vel i seg selv meningsløst? Men om man vet litt om hvilke verdier som er viktig for en selv, kan man starte med å være et menneske man trives med å være. Sjansen for at andre liker deg vil bli desto større.

Jeg vil gå ett skritt lenger enn deg: Jeg vil ikke kalle noe av levetiden min for ventetid. Å prøve å tilpasse seg noe man ikke er har vel de fleste erfart ikke føles spesielt godt . Og å være i kontakt med seg selv er vel til syvende og sist det aller, aller viktigste.

Skjult ID med pseudonym RRTK to. 15 mai 2008 23:51

@Zitelle

He he, der gikk du altså et skritt videre ..?

Når det gjelder det siste du skriver, så er det vel det omtrent det samme jeg sier selv i mitt forrige innlegg - bare med litt andre ord.

Og ja, jeg klarer å formulere hva jeg ser etter - gjør du?

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 15 mai 2008 23:53

RRTK

For meg er det forskjell på ventetid og det å leve uten kjæreste :-)

Ja. Det klarer jeg.

Skjult ID med pseudonym RRTK to. 15 mai 2008 23:59

Det at jeg venter på en kjæreste betyr ikke at jeg setter resten av livet mitt på hold ... ;-)

Jeg tror at det er viktig å formulere sine ønsker for seg selv, om det så er ønsket om en kjæreste, eller høyere lønn - det er indre prosesser som må aktiviseres i begge tilfeller.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 16 mai 2008 00:00

Hvorfor tror du det, RRTK?

Skjult ID med pseudonym RRTK fr. 16 mai 2008 00:11

Zitelle, troen på det er tuftet på erfaring, men også inspirerende litteratur.

Jeg mener at den motsatte tankegangen i bunn og grunn springer utfra et manglende ønske om å ta ansvar for sitt eget liv.

Man er gjerne flasket opp med romantiske forestillinger om "det magiske" som skal inntreffe av seg selv en gang, og etter hvert som årene går uten at det inntreffer så senker man stadig terskelen for hva som kan passere som magi.

Jeg finner det langt mer magisk å formulere et ønske for meg selv, og se det vokse seg sterkere for så å manifistere seg i form av høyere lønn, eller eventuelt en kjæreste da - det er magisk det. ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 16 mai 2008 00:14

The law of attraction, RRTK?

Som du sier: Mye god litteratur for den som er interessert. Og ja. Jeg tror jeg følger tankegangen din helt. Eller la meg si følelsen....

Om jeg har opplevd det magiske? Jepp. You bet.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 16 mai 2008 00:15

RRTK.
Vel så viktig som å kunne formulere sine ønsker, er det kanskje å ha en formening om hva som skal til for å komme dit. Man får sjelden høyere lønn eller kjæreste sånn helt uten videre... Men enig i at uten å vite hva man ønsker seg, kommer man ingen vei.

Min påstand er at all menneskelig aktivitet starter med begjær, behov, lyst eller ønsker. Så vokser andre ting fram etterhvert.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 16 mai 2008 00:16

Min "påstand" akkurat nå Lilleulv er vel at all magi starter med åpenhet for muligheten :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 16 mai 2008 00:21

RRTK og Zitelle.
Vi sier vel i grunn det samme alle tre.
Vi må ønske oss noe, forulere det for oss selv, jobbe for å få det, være åpne for å få det.
Og nyte magien de gangene vi klarer det...

(mann 60 år fra Oslo) fr. 16 mai 2008 00:21 Privat melding


Zitelle og RRTK : Dere klarer å formulerer det dere ser etter , men klarer dere å se det ? Eller har dere gått dere vill i all formuleringen. Rammene kan jo bli noe snevre .
Vær ærlig mot seg selv og vær åpen for alt som måtte komme.Det er ingen fasit på lykke eller drømmepersonen.

Skjult ID med pseudonym RRTK fr. 16 mai 2008 00:28

@Lilleulv

Det er helt essensielt å formulere ønsker for seg selv, nettopp for å aktivere de prosessene som skal til for å nå målet. Jeg sier på ingen måte at man får noe uten videre, tvert imot - jeg snakker om å ta ansvar for eget ve og vel.

Det at et ønske springer utfra begjær, behov, lyst eller ønsker, tilsier ikke at man ikke bør formulere det for seg selv for å nå sine mål - mulig jeg misforsto deg nå.

@Zitelle

Loven om tiltrekning har helt klart inspirert, men jeg er ikke typen til å følge "The Secret"-oppskrifter for å få livet mitt til å fungere heller - det blir for kategorisk igjen. Jeg plukker litt her og litt der, og etter hvert som man får erfaringer så sitter man igjen med en dynamisk Cocktail, eller noe i den duren, til personlig utviklingsformål, he he.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 16 mai 2008 00:29

Ja helt sikkert Lilleulv. Men det jeg tror jeg mente å si uten at jeg sa det var at det er så mange måter å "jobbe for å få det" på :-)

PJLUX.
Jeg tror jeg klarer å se det. Jeg ser i alle fall at for meg så er ordene den "fattigste" formen for kommunikasjon mellom mennesker.
Jeg tror også at jeg er ærlig mot meg selv. Jeg tror også at jeg er åpen for det meste som måtte komme.
Men man må også vite at noen ganger er det mest herosisk å velge noe bort.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 16 mai 2008 00:32

Jeg kan vel ikke si annet enn at jeg er enig med deg, RRTK.
Når det er sagt: Man kan lese seg til verbal klokskap, men den dypere formen finner man vel sterkest ved det du sier; Kontakt.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 16 mai 2008 00:37

RRTK

Vi er enige. Man bør formulere det man ønsker seg. Det jeg skrev om menneskelig aktivitet, var bare for å understreke hvor viktig ønsker og begjær er - for uten skjer det ingenting. Det er derimot ikke noe i veien for å endre sin vei, og ønske seg noe helt annet underveis. Da er det bare å formulere ønskene på nytt..

Coctail og bruddstykker av visdom som til sammen skaper et sammensurium av et hele, er jeg for. Skål og god natt! :-)

Skjult ID med pseudonym RRTK fr. 16 mai 2008 00:43

@Zitelle og Lilleulv:

Det føles bra å være enige med dere - sov godt.

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 16 mai 2008 09:52 Privat melding

Jeg søker kansje deg???Så kryp inn på min profil og kansje du vinner en premie.....
Har mange år med laster og bagasje på størlse med danskebåten... og er ikke ferdig med en eneste x
Så da er det vel ett kupp???

Skjult ID med pseudonym aaaboy fr. 16 mai 2008 09:52

Så vet ikke om dere er litt rare men jeg...Jepp

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 16 mai 2008 19:28

Mitt svar definitivt: JA. Jeg er i alle fall litt rar i dag :-)

(mann 41 år fra Akershus) fr. 16 mai 2008 19:36 Privat melding

Definitivt rare ja, man kan vel kanskje definere det som at alle er forskjellig, så rar er vel bra - ivertfall på svensk ;))

Skjult ID med pseudonym solo lø. 17 mai 2008 00:19

@zitelle
Siden jeg ikke har vært her på "en del timer" så håper jeg du unnskylder at jeg hopper tilbake litt i tid, nærmere bestemt til ditt svar til meg kl.21:58 15/5 og lilleulvs kommentar kl. 22:03.

Du sier at det er å kreve for mye og at det skaper ubalanse om man ønsker seg noen som man kan "bygge hverandre opp" sammen med og så nevner du bl.a. backe og støtte hverandre og berike. Er ikke det "oppbyggende"?
Er ikke det å støtte og backe hverandre opp også å "bygge hverandre opp"?

Jeg må tilstå at for meg ville det å ha en partner/sammboer/kjæreste eller hva det nå enn hadde blitt av et forhold vært oppbyggende. Bare det å ha noen å dele hverdagslivets små og store trivialiteter med ville være oppbyggende og .......om dere vil, berikende. Og det å skape seg et godt forhold og liv sammen er ikke det også oppbyggende for begge parter?

Jeg regner med at vi sikkert er enige i det, men ville bare pressisere hva jeg tenker om dette for det kunne vist virke som om jeg var veldig "kravfull"! Kanskje jeg er det også, men det er vel litt som man ser det tror jeg!!! :-)

Ha en vidunderlig 17.mai uavhengig av hvordan været blir!! :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 17 mai 2008 00:22

solo.

For å spissformulere meg så tror jeg ikke på at et menneske kan "redde" et annet menneske og få dette mennesket til å bli lykkelig og at de skal få det fantastisk fint sammen. Mennesker må endre seg selv om det er snakk om store og viktige ting.

Så ja. Jeg tror vi egentlig er enige?

(mann 60 år fra Østfold) lø. 17 mai 2008 01:03 Privat melding

Zitelle.

Der er jeg enig, Zitelle og det er ikke akkurat det jeg mente. Tanken var vel mer i banen at man "bygger seg et forhold" sammen.
Man bygger så mangt nå for tiden, man bygger hus, man bygger relasjoner, man bygger nettverk, man bygger til og med veier (noen steder i alle fall) så da kan man vel få bygget opp seg selv og en partner i et forhold (som holder).


Så noe i samme banen: Nå er vaska ferdig hengt opp, oppvaskmaskinen er snart ferdig, kjøkkenet er vaska, "gamær'n" i garasjen er ferdig vaska, huset er vaska så nå er det vel på tide at kroppen blir vaska så alt er rent og i orden til å løpe ut av huset TIDLIG i morgen med vaffelrøra i bøtter og spann!!!
Ha en riktig hyggelig diskusjonsnatt og en god (ettermid)dag(?) i morgen!! :-)

Skjult ID med pseudonym passenger lø. 17 mai 2008 01:39

I min verden så kan mennesker gjennom forelskelse løftes opp, bli mere positiv og redde et menneske utav "ensomhet og savn" i kraft av å ha funnet sitt livs kjærlighet:) Vi mennesker endrer oss til stadighet. Vår personlighet endrer seg ganske mye, istedenfor å være alene skal man leve i tosomhet. Vi kan ikke være like egoistiske i et forhold/familieliv som vi er alene. Forholdet til venner vil også endre seg, gjorde det i mitt tilfelle ihvertfall. Med kjæreste/samboere blir det mindre tid til å henge med venner. Rette kjærligheten vil virke oppbyggende på både han og hun. Livsstandarden bedrer seg i.o.m man blir mer komfortabel og tilfreds både psykisk og fysisk av å leve sammen med en man elsker. Det å oppleve nærhet og det sosiale med den kjæreste man har er veldig viktig for mange av oss. Vi mennesker er veldig mottakelige, vi endrer oss til stadighet alt etter hvilket selskap vi omgir oss med.
Ja jeg syns vi er litt rare av oss, vi er innom sukker, en type menu hvor vi presenteres for mennesker med forskjellige særtrekk.
Vi sonderer terrenget og håper å møte den rette her inne. Noen av oss vil nok ende opp som gammelongkar eller gammeljomfru.
Andre vil finne noen og opplever full klaff.
Hva gjør vi her på sukker, leter vi ikke etter en kjæreste? Finner vi det "så ymse".. Gjesp, det blir kjedelig i lengden. Bilder passerer profilen, noen er innom og noen setter hjerter. Prøver å tenke ut og formulere et brev, men det er litt komplisert å få til noe, det er ikke så lett å engasjere seg. Kanskje man bruker masse energi på en person, avtaler et møte og merker seg det ikke vil føre til noenting.
Det er viktig å ta vare på seg selv oppi alt dette. Ingenting har så mye å si før vi eventuelt har møtt personen i virkeligheten.

Jeg sakner ihvertfall dama i mitt liv. Tiden går.. Synd det skal ta så lang tid.

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 17 mai 2008 01:42

Jeg skulle også gjerne hatt noen å dele varmen min med, Passenger. Det er noe veldig vakkert i det å være to :-)

(mann 41 år fra Akershus) lø. 17 mai 2008 08:34 Privat melding

Me2...

ha en fin 17 mai

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 18 mai 2008 12:00

Fin 17. mai.......Men nå er jeg glad den er over! Håper dere hadde det fint :-)
Og da er det litt rart at jeg likevel gruer meg litt til mandag.....jeg som liker helt vanlige dager, også mandager......

Skjult ID med pseudonym littrar :) sø. 18 mai 2008 13:31

Har lest mange profiler her inne, dem fleste leter etter mennesker med et utseende som andre velger smykker.

Jeg tror ikke, om man har et vakkert utseende betyr at man har et vakkert indere. Har mange ganger opplevd det motsatte.
Om en person ikke har så fint utseende, så har vedkommende et positivt indere og med mye sjarm.

Syntes ikke det er så lurt å gå primært etter utseende, man kan bli veldig skuffet.

Et smellvakkert utseende betyr mye brukt, var det en som sa en gang. Undres om det alltid stemmer.
Ikke alltid at en vakker kvinne vil vaske hus og slike trivielle ting. En vakker mann kan vær notorisk utro.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 18 mai 2008 14:46

Litt rar :-)
Jeg er vel enig i mye av det du sier. Men jeg mener nok at også at en smellvakker person ikke MÅ være godt brukt.
Kanskje smellvakre også evner å være selektive? :-)

Skjult ID med pseudonym unormal sø. 18 mai 2008 15:23

@ littrar

Tull og tøys .... Jeg opplever vakkre jenter som veldig selektive :))


@Zitelle

Helt enig med deg !

F

Skjult ID med pseudonym RRTK sø. 18 mai 2008 15:32

@Zitelle

Hva mener du med "evner å være selektiv" i denne sammenheng?

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 18 mai 2008 15:35

RRTK
Ikke så mye egentlig.
Kanskje bare at også smellvakre jenter kan ha supre hjerner? Eller vite hva de vil ha og derfor ikke være "godt brukt"?

(mann 56 år fra Hordaland) sø. 18 mai 2008 15:37 Privat melding

Mulig det er to måter man kan sikre sine gener videre sirkulasjon. Den ene via pent ytre og den andre via tiltalende indre. Jeg vil tro at hvor disse to motpoler møtes og får barn, vil disse egenskapene spalte ut i vanlig normalfordeling slik at noen avkom vil ha pent ytre, noen et tiltalende indre, og de fleste en kombinasjon av disse =)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 18 mai 2008 15:43

Morpheon.
Jeg tror faktisk at de vakreste både utseendemessig og på innsiden kanskje er de som sliter mest med å finne sin livspartner jeg...
DET synes jeg er litt rart å tenke på.......at de tilsynelatende mest vellykkede er de som også kan være mest ensomme.

Skjult ID med pseudonym Morpheon sø. 18 mai 2008 15:51

Godt poeng, Zitelle. Godt poeng =)

Skjult ID med pseudonym Vakrest sø. 18 mai 2008 16:43

Det å være veldig vakker på utsiden, gjør ofte noe med deg (kanskje fordi "alle" er ville etter deg), slik at du etterhvert blir mindre vakker på innsiden, dvs mindre sympatisk. I noen sammenhenger ser det ut som en er selektiv, kresen, har god smak e.l., men det kan ofte være slik at en får litt nykker og innbiller seg at jeg er "prins/prinsesse-vakrest i verden her" og fortjener det "beste", og at man derfor overser og utelukker alle som ikke er 100% "feilfrie".

Så jeg vet ikke, selv tror jeg nok at jeg vil foretrekke en som er penere på innsiden enn på utsiden, jeg tror at man får mye mer for "pengene" da. Det er nå egen erfaring også, da ;-)

(kvinne 65 år fra Telemark) sø. 18 mai 2008 18:37 Privat melding


@Vakrest

Helt enig med deg.

Har også er fart det. Jeg setter mer pris på dem indere verdier enn dem yttere.

Skjult ID med pseudonym Ole 65 sø. 18 mai 2008 18:43

Zitelle.

Misunn aldri noen sin tilsynelatende lykke.
Du kjenner ikke hans hemmelige sorger,,,,

Skjult ID med pseudonym Pianomann sø. 18 mai 2008 18:52

@Zitelle Helt enig med deg !!

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 18 mai 2008 19:07

Vakrest.
Jeg tror ikke at et vakkert menneske som får mye oppmerksomhet automatisk blir mindre sympatisk. Det finnes mennesker som klarer å være både vakre, intelligente, nydelige personligheter, sjarmerende og lett å bli glad i helt uavnehgig av ytre.

Jeg tror det kan ligge mye misunnelse hos oss andre overfor slike fantastisk utrustede mennesker. Og da kan jeg jo svare Ole:
Misunnelse er ikke helt meg. Jeg evner å glede meg stort på andre menneskers vegne uten stor grad av anstrengelse.
Grunnen er enkel: Jeg føler ikke at jeg burde være noe som andre er fordi jeg er meg. Og det synes jeg holder :-)

Skjult ID med pseudonym Ole 65 sø. 18 mai 2008 19:18

Zitelle

Det var bare ett ordtak.

Men det er mye sant i det :o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 18 mai 2008 19:20

Ja, helt enig Ole :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 17 juni 2008 16:15

*puh...blåser liv i denne*

Synes det er skrevet utrolig mye bra her. :o))

For meg er det viktig å definere hva jeg ønsker, og ikke minst forventer av en partner. Og hva jeg kan bidra med. :-) Noen ting er viktigere enn andre, og det er jo det som er så fint. Å finne den som ser likt på de tingene du synes er viktige.
Sånn sett er matchtrærne her inn et godt verktøy, om man er flink til å ta seg litt tid på spørsmålsbesvarelsen, seff. :-)
Noen har kanskje en tendens til å ville fremstå bedre enn de "egentlig" er...og fallhøyden kan bli stor. Det er jo synd, for det vil jo bare gjøre det vanskeligere å finne noen også. Så med ærlighet og litt selvinnsikt burde man jo komme langt, eller?

Så sitter vi her da, og venter på den Ene...*ler*
;ø))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 17 juni 2008 17:30

Jeg synes vi er kjemperare som lister opp krav til andre mennesker som vi forandrer bort fra listen vår når vi har blitt kjærester!

Jeg synes også vi er rare som bor i et samfunn der vi sitter og skriver til hverandre fremfor å ha øyekontakt i dialogen.

Jeg synes mye vi vestlige og rike mennesker gjør er uendelig rart. Noen ganger slår det meg at det ikke er rart at vi er single...... :-)

Skjult ID med pseudonym Lemen ti. 17 juni 2008 19:06

Synes ikke det er rart i det hele tatt, jeg, i virkeligheten handler det jo om hva slags personer man ser som sin fremtidige livsledsager. Selv ser jeg ikke for meg at jeg i lengden ville komme til å fungere sammen med en Frp-velger, en kirkegjenger eller en treningsnarkoman, for andre er det sikkert omvendt. Det betyr ikke at jeg utelukker andre, men når man engang skal presentere seg selv, så kan slike preferanser være greit å kunne forholde seg til - særlig når man bruker nettet som sjekkearena.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 15:44

Jeg har endelig funnet svaret: Jeg ANER IKKE hva jeg ser etter lenger......og det er egentlig litt deilig! :-)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 16:05

Ja, det tar gjerne noen år før man blir skikkelig forvirret Zitelle, men så går det bedre igjen når man blir skikkelig gammel... Gled deg :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 16:07

Ler
Så fortell meg gamle mammadaltørn: Hva ser du etter?

*venter spent*

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 16:12

....slår meg lett på den bølgen...jeg aner heller ikke hva jeg ser etter ---------- men jeg vet det når jeg ser det!
Forstå det den som kan....

hø..... :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 16:13

Det blir på samme måte som å være selvstendig og likevel "trenge", ikke trenge det, Bloomie. Lekende lett å forstå ;-)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 16:16

Ha ha... prøver du å lede meg ut på glattisen nå i håp om at jeg er like forvirret og ung som deg... Tror jeg prioriterer middagen først - får da tid til å tenke meg om... :-).

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 16:17

Du får all tid i verden, Mammadalt! Du får til og med valgfrihet til å svare eller ikke. Men det hadde vært morsomt om du svarte da....

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 16:25

JEG forstår det jo lekende lett (du også tydeligvis!) av den enkle grunn at jeg forstår meg selv godt mesteparten av tiden... ---- det var vel mere et spørsmål om andre kunne forstå......men når jeg tenker meg om, så spiller faktisk ikke det så stor rolle egentlig....bare den ene forstår ;-)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 16:28

Er du forvirret også Bloomie?. Kom jeg inn på feil tidspunkt her nå kanskje... he he

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 16:28

Tror ikke akkurat det der er så vanskelig å forstå jeg, Bloomie. De fleste har vel enten følt det sånn eller sett andre oppleve det :-)
Når det gjelder andre ting, er det ikke alltid enkelt å forstå hverandre. Men kjemi/kjærlighet tror jeg er noe universelt. Tror ikke du?

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 16:33

Mammadalt
Neida, er ikke forvirret nå lenger ---- som du sier; det går mye bedre etterhvert som man blir gammel....man kommer lettere til visse erkjennelser da.. :-)

Zitelle
Jo, det tror jeg :-)
Det er vel kanskje nettopp derfor man har funnet svaret på hva man ser etter.........man vet det ikke før man ser det... :-)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 16:47

Jeg skal nå ihvertfall være høflig nok til å svare på åpningsspørsmålet ditt Zitelle:
Ja, dere er litt rare.
Takk!
:-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 16:51

Næææææææææææhhhh, vi er da vel ikke rare, Mammadalt?

:-))

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 16:54

Litt avhengig av om Zitelle regner seg selv som entall eller flertall... Hun er jo litt forvirret for tiden, slik at det kan jo være jeg misforstod spørsmålet - at det ikke var slikt tenkt fra hennes side. Isåfall så er du kanskje ikke såååå rar, bare litt kanskje.
Trlalalalala...

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 17:04

Spør du meg så er jeg rar, Bloomie! Men vær litt raus da Mammadalt......jeg er bittelitemikromiiiiiiikrosøt også, sant da? Inni meg?
Men du er feig som ikke tør å si hva du søker åkkesom ;-)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 17:10

Er jeg feig... og har du slått fast at jeg ikke tør... og betyr det noe hva du mener... og er det du som bestemmer at jeg er... osv.. he he. Du må være snill med gutten(e) som er dobbelt så forvirret som deg selv - ikke småtteri det da forstår du :-).
Du er så søt så. Mye mer enn bittelitemikromiiiiiiikrosøt :-).

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 17:16

Lille speil på veggen der, hvem er mest forvirret i verden her... Prøv den i kveld før du legger deg Zitelle. Når du en gang våkner, skal du se du får svaret :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 17:16

Du har slått fast at jeg er litt forvirret for tiden og jeg har slått fast at du ikke tør, Mammadalt. Svaret er 1-1 eller 42. Your choice ;-)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 17:20

Okay da... Hun må ha så store mugger at vi går igjennom gulvet og havner i kjelleren i første forsøk... . Da kan det bare bli bedre, og fallet kan ikke bli dypere. Så enkel er jeg, og så enkelt bør det være - også for alle andre. Det tar bare litt tid å forstå det, og ikke minst år med selvransakelse :-).

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 17:22

Forstår Mammadalt! Smart!
Det eneste jeg ikke helt forstår er dette med første forsøk. Forsøke hva da mener du?

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 17:23

.....er en herlig kombinasjon av littebittegrannesøtoggodograr jeg og tror jeg ja mammadalt......
....og det er du og...tihi :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 17:25

Syns ikke du er så rar jeg, Zitelle...........det finnes nok adskillig "bedre" og mere "passende" substantiver på deg :-)

Trur eg.

*knegg*

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 17:26

Men seriøst: Synes ikke dere at ikkerare mennesker fort kan bli litt kjedelig? Skulle ønske jeg var MYE rarere jeg når sant skal sies.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 17:29

Det kommer helt an på hvordan man skal tolke RAR sånn til syvende og sist det!

hm......*tenker*......jeg desk-top-googlet "hva betyr å være rar?" --- men neimen om jeg ble noe klokere....

høhh... :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 17:30

Synes det er mye bedre å være litt rar uansett på hvilken måte enn å være ikkerar på noen måte jeg. For DET må være rart! Kjipt!

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 17:30

Det blir på et vis umulig for meg å forklare deg alt du ikke forstår Z, søk på "blokkering" på nettet. Finner du ikke svaret der, kan du prøve med "blokkering der oppe". Dette blir bra skal du se - dreier seg bare om vilje...
:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 17:35

Jeg har da poengtert det heftig og brutalt en gang for alle at jeg ikke googler, Mammadalt! Det tror jeg Bloomie husker også! *ler*

Du snakker i gåter, Mammadalt! Du er rar du som ikke tør å si at første forsøk betyr (jomfru)sex!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 17:38

*ler så jeg bikker her!
JA! Zitelle --- jeg husker veldig godt at du klaaaart og tyyydelig poengterte at du ikke googlet....... ;-)))

...det er nok sannsynlig å konkludere med at jeg derfor googlet RAR..............?

*dobbel-knegg*

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 17:41

BIKKER? Er du vekt? Er skorpis jeg......

*tar meg en kavring*

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 4 aug. 2008 17:44

Tror du trenger besøk av psykiater Mammadalt jeg Zitelle. Bare gi et hint om hvilket fylke du bor i, så skal jeg spørre meg frem. Det skulle ta omtrent et par timer når alle står og peker i en retning... he he

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 17:45

Nope -- er VÆR jeg.... ................... :-))

*liker-å-være*

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 17:51

Vær? Ler.......Bloomie? Ikke at jeg kan noe om astrologi, men du må være en tyyyypisk vær, er du ikke?

Men tilbake til tråden som ikke egentlig ødelegges slik jeg ser det fordi jeg liker å bare prate litt noen ganger, og siden dette er min tråd osv....men altså tilbake til tråden:

Bruker vi ikke mye tid til å shoppe her inne fremfor å virkelig bli kjent med mennesker? Tror dere at folk på et lite sted har lettere for å treffe hverandre enn mennesker i Oslo?

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 17:57

Tja.....tror jeg er en sånn middels tyyyypisk vær jeg egentlig, Zitelle.....noe stemmer bra, og andre ting ikke fullt så bra.

Men ild-tegn er det like fullt....... :-))

Og tilbake til tråden og det siste spørsmålet ditt:

For min del vindus-shopper jeg faktisk ikke mer enn jeg virkelig blir kjent med mennesker ------------ da tenker jeg kanskje særskilt på det faktum at jeg har blitt kjent med mange av forumianerne IRL, og noen av de har blitt særdeles gode venner.

Venner jeg virkelig setter stor pris på!

Og hva gjelder sjansen for å treffe folk på et lite sted kontra Oslo:
Kanskje du kan spesifisere litt mere hva du er "ute etter" der, Zitelle ------------ for rent tallmessig er det ingen tvil om at det er adskillig større muligheter for å treffe mennesker i større byer.........

:-))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 18:01

Jeg bare lurte på om det faktisk er lettere å finne en livspartner på et lite sted kontra et stort sted.
I Oslo er 80% av alle husstander single. Høyest prosentandel i Norge. Hvorfor?

Kanskje det ikke er sånn at jo flere muligheter for å treffe mennesker, jo større sjanse for å bli "godt gift!, Bloomie?

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 18:05

Jeg tror ikke det er lettere å finne en livspartner på et lite sted kontra et stort sted. Rett og slett med bakgrunn i tallet som er kjent (sa litt om det i en annen tråd tidligere idag, og stilte indirekte samme spørsmål).

Hvorfor så mange er single i Oslo (f.eks) har jeg ikke noe godt svar på, men jeg tror kanskje at det kan ha noe med at vi ikke er flinke nok til å ta kontakt med hverandre IRL ---- hvor mange ganger har vi ikke tenkt "søren, også --- at jeg ikke våget å ta kontakt"?

Tør vi mere, tar vi oss tid til mere, investerer vi i livslyst i større grad --- så tror jeg sjansen for "å bli godt gift" er større, Zitelle :-)

Bare tankespinn...... :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 18:08

Jeg tror at folk i Oslo har større privatsfære sånn generelt. Folk på småsteder har døren åpen og besøker hverandre uoppfordret. Mange i Oslo må ha avtaleboken sin fremme for å ta en kaffe med sin beste venninne. Jeg har til og med opplevd at det nesten føles "fremmed" å være på privatbesøk hos enkelte fra Oslo. Vi distanserer oss fra hverandre. Synd. Dette bidrar kanskje igjen til vår utstråling på byen, på gata, og på puben?

Er det ikke et faktum at man ofte får kontakt med mennesker i Oslo etter et visst antall vinglass? Jeg overdriver selvsagt. Likevel......

*Noen ganger får jeg så innmari lyst til å bare flytte et helt nytt sted*

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 18:11

Zitelle ---- tror det er veldig gode poeng du tar frem der, en utvidet "bane" av mye av det jeg tenkte og skrev.... :-)

Det handler om å tørre, det handler om å ta initiativ, det handler om å bli litt mere åpne, det handler om å ha hjerterom.....
---- vi har mye å lære av mindre samfunn slik sett tror jeg.

....og jeg har også tenkt tanken mange mange ganger -- noen ganger får jeg veldig lyst til å bare flytte til et helt nytt sted.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 18:28

.....og litt mere tankespinn mht. å flytte til et annet sted som singel f.eks.:

Hvor lett er det å få innpass i små samfunn på tross av at de ofte utviser stor raushet og hjertevarme seg i mellom?
Hvor lett er det å flytte til en annen storby for å etablere seg på nytt? Spennende og utfordrende JA --- men...likevel?

:o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 18:50

Spør du meg, så tror jeg det er lettere å flytte fra Oslo til et mindre sted enn fra et lite sted til hovedstaden.
I tillegg til at det er prosentvis flest single i Oslo, er det også prosentvis flest ensomme.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 18:55

Jeg tror det er omvendt. Husker godt da jeg flyttet til Oslo fra et mindre sted: det var en befrielse!
Jeg er mye mere "engstlig" for å flytte herfra til et lite ukjent sted..

Men klart....igjen...vi ER forskjellige, og har ulike erfaringer :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 19:09

Zitelle og jeg er enige om veldig mye når det gjelder dette temaet -------- det eneste er at jeg som sagt syntes det var en befrielse å flytte fra et mindre sted til en større by. Og jeg tror mange føler det slik --- selv om Oslo-folk ER mere lukket enn bygdefolket.

Nå skal det jo sies at jeg generelt ikke har noe større problem med å bli kjent med nye mennesker i de tilfellene jeg bestemmer meg for det... *ler!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 19:22

Helt enig med deg Fia, selvfølgelig kan man "gjemme" seg mere bort i større byer....og være mere "anonym" da man vil det.....på mindre steder vet jo alle alt om alle --- og å leve i et slikt samfunn, DET orker bare ikke jeg. Derfor var hele flyttingen en befrielse for meg.

Som jeg tidligere har vært inne på:
Jeg tror det kommer an på flere elementer hvorvidt det er lett eller vanskelig å opprette et nettverk som ny i Oslo - voksen og singel.

For min del flyttet jeg inn som veldig ung første gang (20 år), og personlig synes jeg det var laaangt vanskeligere enn når jeg flyttet innover igjen for 7 år siden --- begge gangene som singel...

:-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 19:37

Det er vel forsjåvet det jeg forsøker å signalisere Fia.......
---- vi håndterer mange situasjoner langt bedre når vi får noen år på baken etter min erfaring :-)

Sannsynligvis kan mange si seg enig i det?

:-))

Skjult ID med pseudonym agusta72 ma. 4 aug. 2008 19:50

Det eneste jeg med sikkerhet kan si jeg VET jeg ser etter, er ei jente jeg liker å se inn i øynene på:-)

Samt et felles engasjement, interessefelt og at man vil vise hverandre frem ... da kan hun digge rakfisk, hekletråder og trekkspill for min del.
Og trives man sammen som kjærester, så kommer automatisk fokuset på at en selv streber etter å være drømmekjæresten.....tror jeg!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 20:19

Som en klok, god venn av meg sier:

"...det er merkelig hvordan alt man tror er viktig blir mindre viktig når kjemien stemmer".....

Øyekontakten.....kilingen i magen....stoltheten......alt det og enda litt mere er med i den berømmelige kjemien... :-))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 20:28

Fia

*ler!! 7 stk barn med 5 forskjellige ---- uwhuuuææææææ.....

....men nå er vi inne på kjernen ---- og som jeg (og Zitelle) startet dagens innlegg med: Vi aner ikke hva vi ser etter..........og som jeg tilføyde: ...det vet jeg først når jeg kjenner det :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 20:34

...hadde det ikke vært en fordel om man klarer å bevare den kilinga i magen og helt ned i tærne langt lenger enn i begynnelsen a' Fia-mor??????

DET må jo være målet ----------- ved hjelp av alle gode "metoder" som finnes :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 20:35

Men dere jenter? Ang. det å se etter og en eventuell full pakkeløsning: Spiller det rolle for dere om han har barn fra før?

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 20:36

*vil gjerne......veldig gjerne høre om "metodene".....*

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 20:37

Nei - han kan gjerne ha barn fra før. Men helst ikke så mange med så mange forskjellige. Det blir for mye for meg å forholde meg til, rett og slett. Fokuset på OSS som par blir skjøvet for langt i bakgrunnen av praktiske årsaker..

:-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 21:15

Zitelle

.....kan gjerne utveksle noen tanker om "metodene" -- *ler!
Mange av de er jo de essensielle som kommunikasjon, se hverandre osv osv....

Men helt ærlig så har jeg såpass mange tanker om det, og jeg er ikke helt sikker på om jeg har lyst til å ta det her i forumet....

:-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 21:17

Fia

...hver og en av oss er jo så forskjellige.....det kan vel hende den ilingen i kroppen bare ved ett stryk på ryggen blir "roligere" etter 20 år.....men jeg har jo opplevd ilingen på ryggen selv etter 8 år jeg, så ....selv om vi til syvende og sist gikk fra hverandre...men det var det helt andre årsaker til ---- er fremdeles de beste venner idag *smiler*

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 21:18

Forstår, Bloomie.....men du kunne jo tatt de 56 første tankene dine om dette f.eks? Som en liten aperitiff for oss lesere? ;-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 21:21

*ler!!

Tror jeg dropper alt det her nå, Zitelle.........det er ting man kan prate i timesvis om, og jeg har hverken overskudd eller evne til å sortere det ut nå......du vet....den biokjemien og den eksamen min for tiden...igjen... :-/

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 21:23

Som sagt, Fia-mor ----- alle er vi forskjellige......alle har vi individualisme i forholdene våre.... :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 aug. 2008 21:24

Ler
Ja, den er det jammen ikke lett å unngå å både vite om og huske på, Bloomie! ;-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 21:30

Nope -- slike perioder preger det meste jeg gjør og sier! Men jeg har vært gøøørrrrr-flink nå, nesten ikke snakket om det her...hahahahaha :-)