Alle innlegg Sukkerforum

Helt fersk

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 14 mai 2008 11:29

Hei!
Er helt ny bruker så jeg veit ikke hvordan jeg går frem, med å komme i kontakt.
Håper dere kan hjelpe meg?

Skjult ID med pseudonym førstehj. on. 14 mai 2008 11:37

velkommen
Har et forslag...finn en profil du liker....skriv en mail akkurat med det samme spørsmålet du har stilt her....garantert svar og da er du jo igang...Lykke til

Skjult ID med pseudonym Mail on. 14 mai 2008 13:42

Ved å sende hjerter får du kanskje et hjerte tilbake. Ved å sende mail, får du kanskje mail tilbake. Lettere å få kontakt med folk per mail. Lykke til:)

Anbefaler å ha profilbilde, fotoalbum, og skriv på siden om deg selv og dine interesser og hva du søker etter så får folk lettere inntrykk av hvem du er og da er det større sjanse at du får svar. Men ikke fortvil om du ikke får svar. Det kan være mange grunner, kanskje han/hun er sjelden på nett, eller andre ting. Lykke til:)

(mann 47 år fra Vestfold) on. 14 mai 2008 17:07 Privat melding

Jeg sender mail til alle som jeg syns er interesanne! Så får man bare vente å se hva som skjer:-) Kanskje lurt å være litt online også. Være seg selv, er ikke det godt nok får det være...hehe. Hørt noen si at det er lurt å skifte profil bilde ofte. Skriv ærlig om deg selv i profilen. Legg ut bilde av hele deg i albumet slik at man kan se om hele deg er likendes:-)

Det var mine råd, så får jeg se om det funker selv også da:-)