Alle innlegg Sukkerforum

Til Gorgon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym redhotguy on. 14 mai 2008 11:38

Nei, du er ikke alene, det er trist og sørgelig at mange jenter tar seg så høytidelig. Av og til lurer jeg på om noen av dem er så tjukke i hodet at de ikke skjønner at det å svare tilbake betyr ikke at de er forelska i en gutt.

Skjult ID med pseudonym lilje78 on. 14 mai 2008 13:20

Ikke tjukke i huet, bare ikke interessert.

Jeg er jente og opplever å ikke få svar på mesteparten av henvendelsene mine, men å påstå at de gutta er idioter er vel kanskje trekke viktigheten av seg selv litt langt. Uansett vondt er det når ingen svarer.

Skjult ID on. 14 mai 2008 13:35

Ikke ta det så seriøst om han eller hun ikke svarer, det er bare et svar å ikke svare. Jeg får masse mail.. noen ihvertfall, orker ikke å bruke masse krefter å svare på alle.. trodde det var et ok svar å ikke svare også?? Kunne jo svart, desverre jeg er ikke intr.. men det betyr jo det samme??

Skjult ID med pseudonym watt on. 14 mai 2008 14:02

Det er vanlig høflighet å svare på mailer, enten det er et positivt svar eller et høflig " nei takk"
Svarer alltid de som mailer, synes det er den riktige måten å gjøre det på.

Det betyr vel ikke nødvendigvis ikke at de som ikke svarer er tjukke i huet, kanskje de får mange mail?
Sendt mail til de som du synes om, kan hende du treffer den rette vettu. Ikke gi opp.
Den rette dukker opp når du minst forventer det. Stå på!

(mann 42 år fra Oslo) on. 14 mai 2008 14:07 Privat melding

ser ikke problemet i det hele tatt.. folk har vel et liv utenom sukker, så å skulle sitte å svare på alle mld man får om man er mye pålogget her og skriver mye og er aktiv..og kanskje i tillegg er jente og ser bra ut(da ramler det nok inn mye..), da hadde man ikke fått gjort mye annet.. også skal det jo svares på svaret man sender også osv osv.. Jeg drukner ikke i mld, så jeg svarer de fleste..men ikke alle.. og jeg sender mange mld..noen svarer..noen ikke..svarer dem ikke skjønner jeg jo at dem ikke akkurat ble forelska ved første blikk og gjennomlesning.. tar sjeldent fram tauet av den grunn;) Nok av fisk i vannet :P

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 14 mai 2008 16:01 Privat melding

Hei,
I RL så svarer jeg alle som snakker med meg, jeg tar derimot ikke alltid telefonen når den ringer. Det handler om privatlivets fred. Her inne så prøver man seg på høflighet, svarer at det ikke passer akkurat nå eller lignende. Ofte så gir ikke folk seg men sender det ene spørsmålet etter det andre om hva som er grunnen til at man ikke vil skrive. Det holder liksom ikke med grunner. Jeg tar på meg ansvaret for min mailboks. Den er noen ganger for full til at jeg kan rekke mer. For skal man svare alle høflig eller uhøflig (tolket forkjellig av ulike mottakere) så kan man like så godt si opp jobben og droppe noe annet enn Sukker.

Det ligger aldri noe vondt bak et usendt svar! Gå videre heller enn å dvele over dette er midt råd. Det har vel skjedd alle å bli avvist til tider? Er ikke dette en del av livet?? Har skjedd meg mange ganger. Og det er jeg glad for for ellers så hadde jeg ikke nærmet meg livspartneren min :-).

Skjult ID med pseudonym Gorgon on. 14 mai 2008 19:26

Joda, jeg skjønner godt at folk ikke vil kommunisere med folk de ikke er interesserte i, selv om det hadde vært høflig nok å lime inn et høflig avslag, eller i det minste ta seg bryet med å kikke på profilen til den som tar kontakt. For, ærlig talt, hvor mye sier et brev eller en profil? Joda, det er drøssevis av profiler jeg ikke er interessert i - feil holdninger, feil interesser osv. Men jeg nekter å tro at profilen min er så sær at ingen ser noe som helst i den.

Og, neida, jeg tar meg ikke nær av ikke å få svar. Men jeg stiller spørsmålstegn ved hvorfor 10 meldinger på Sukker gir null svar, mens mer en hver annen melding på f.eks. gode, gamle SprayDate ga svar. Det er ikke for å kritisere jentene, mer en ting jeg lurer på.

(mann 42 år fra Oslo) on. 14 mai 2008 19:31 Privat melding

jeg HATER sånne limt-inn-svar.. syns det er helt idiotisk, og vil heller la være å få svar tilbake enn det.. de få gangene jeg har fått noe sånt har jeg sendt akkurat samme tilbake bare ;P hehe

Skjult ID med pseudonym Avslag on. 14 mai 2008 21:36

Fatter ikke hva du må ha svar for, jeg, når du VET at svaret er NEI TAKK. Selv foretrekker jeg taushet istedenfor en teit tilbakemelding som ikke gjør meg det minste klokere!

Eneste måtte være om de hadde tatt i bruk Morpheons smått GENIALE avlagsmelding:
"Skjebnen har dessverre gjort det umulig for oss to å være sammen, men jeg vil alltid huske deg for din gode smak."

Den meldingen redder dagen for meg!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 14 mai 2008 21:44

Det går jo fint ann å sende meldinger selv om man ikke tror det blir "love" av det... kan være hyggelig å prate og bli kjent med nye mennesker også... men dette er jo en date side så det er kanskje greit å si i fra ..kom jeg på nå .... hahahaha :oP

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 14 mai 2008 21:51

Unnskyld at jeg spør.....men har vi ikke akkurat hatt en tråd som omhandler dette emnet ---- dvs. den går jo enda den tråden?

;-))

Skjult ID med pseudonym Blomst on. 14 mai 2008 21:58

Noen (i politiet?) har bestemt at det ikke er lov å kritisere/påpeke slikt, Bloomie!

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 14 mai 2008 22:01

Vel ------ det får så være, det bryr ikke jeg meg så veldig mye om igrunnen.... *ler!

Litt smådumt å ha to nær sagt identiske tråder gående samtidig, særlig fordi Gorgon har laget den ene (som heter "hva skal man skrive?), og en annen har laget en ny tråd som svar "Til Gorgon".........det må da være mye mere praktisk for alle som er interessert i dette temaet å ha alle gode synspunkter og innlegg samlet på ett sted?

Og du Blomst, er du ny her du?

:-)

Skjult ID med pseudonym Blomst on. 14 mai 2008 22:04

Nyutsprungen rose, Bloomie! Helt klar for 17. mai nå, jeg!

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 14 mai 2008 22:07

....ja, se der ---- fantasien er god når det gjelder oppfinnsomhet hva pseudonym gjelder!! *ler!!

Har du funnet frem flagget slik at du kan feire din nyutsprungenhet sammen med kongefamilien, skolekorpsene og alle de glade skolebarna? :-)