Alle innlegg Sukkerforum

dere er rare.

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 14 mai 2008 18:37

dere menn er rare, dere ønsker dere kvinner som er trygge på seg selv og sin kropp, men vises det for mye kropp så er også det feil, det er helt greit at dere legger ut bilder av dere i bade bukse og bar over kropp, men kommer det et bilde av jenter i bilini så syntes dere at det tar karka, hvad er forskjellen ?

Skjult ID med pseudonym Changed on. 14 mai 2008 18:45

Ikke noe forskjell - bare dumt, menn er ikke noe bedre enn kvinner og omvendt - det virker like ille begge veier spør du meg - jeg blir ivertfall ikke så begeistret for en dame som ligger brettet ut i bare bikini, kanskje spesielt hvis det er en potensiell kjæreste - men så er jeg litt rar da ;) det mest sexy jeg vet om er kvinner med klær - det få ivertfall fantasien i sving :)

Skjult ID med pseudonym Jon on. 14 mai 2008 18:51

meir bikinibilder takk = )

Skjult ID med pseudonym Nesevis on. 14 mai 2008 18:52

Har faktisk ikke tenkt over at det er mulig å dele ordet overkropp, men man lærer. ;-)

Jeg tror imidlertid du bør nøye deg med å adressere menn som faktisk legger ut bilder av seg selv i badebukse og bar overkropp, og ikke hele den maskuline delen av menneskeheten - det finnes svært mange forskjellige menn, med forskjellige holdninger og forskjellige verdier.

Så da overlater jeg resten av responsen til menn som faktisk legger ut bilder av seg selv i badebukse og bar overkropp, og som som ønsker at kvinner skal være trygge på seg selv uten å vise for mye kropp.

Skjult ID med pseudonym Changed on. 14 mai 2008 18:53

@Nesevis

God sagt :)

(mann 53 år fra Vestfold) on. 14 mai 2008 18:58 Privat melding

Har ikke noe i mot naturlige bikinibilder. Naturlige badebukse bilder av menn er vel også helt geit. Folk får vel legge ut de bildene de føler for :-))