Alle innlegg Sukkerforum

Prestasjonsangst ved sex.

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 19 juni 2012 14:26 Privat melding

Jeg tenkte at jeg skulle ta opp et tema, som jeg tror berører mange mennesker. Spesielt hvis man er en person som alltid har foretrukket å stå mer på sidelinjen, enn å være midt i oppmerksomhetens senterpunkt. :) Jøsses, så avansert jeg skriver.

Jeg har ofte gjort meg noen tanker rundt noe av det aller deiligste vi mennesker kan (og bør) oppleve. Og de fleste av oss er opptatt av det, i større eller mindre grad. Kommer jo veldig an på dagsformen, ikke minst psyken, livssituasjonen, tidligere erfaringer +++.
Men sex er ikke alltid bare positivt. Nå tenker jeg ikke på overgrep og/eller noen former for tvungen sex. Det er mishandling og ren utnytting til egen personlig vinning...
Nei, jeg tenkte mer på de negative tankene og den usikkerheten som kan kverne rundt i hodet og gnage i kroppen. Med tanke på sex, og hvordan man betrakter sine egne ferdigheter på det området. Og hva man tror en eventuell sexpartner forventer av en også.

Det er litt pinlig å si det, men jeg har kun hatt sex to ganger. Dette er nok mye fordi jeg har slitt med sosial angst tidligere, og derfor har holdt meg unna utelivet på byen, og en rekke hjemmefester. Og hvis man utstråler nervøsitet blant andre, at man viser med kroppsspråket at man har det ukomfortabelt med situasjonen, så er det en helt naturlig reaksjon at mange ser på det som utiltrekkende og turn off. Derfor har sjansen svært sjeldent bydd seg.

De siste årene har jeg fått det bedre med meg selv, fått mer tro på at jeg kan stable et godt liv på beina, og føler at jeg kanskje kan være attraktiv i noen kvinners øyne. Men jeg framstår fremdeles ikke som spesielt selvsikker, og vet ikke om jeg noensinne vil bli det. Eller ønsker det. :)

I den forbindelse så tror jeg at det kan bli utfordrende med intimitet og sex. Neste gang sjansen byr seg igjen. For de to første gangene jeg skulle ha sex, så var det en mer pinlig og klein opplevelse for begge parter, enn nytelse og begjær. Dessverre. Når man er naken og skal vie kroppen sin til andre, så er man veldig eksponert. Det blir utrolig nært og personlig på mange måter. Hvis man da ikke kjenner personen så godt, så føles det feil, selv om det burde føles riktig.
Jeg ble så fryktelig nervøs og anspent, og tenkte mer på sex som en teknisk oppgave enn at to mennesker skal nyte hverandre intimt, og følelsene som strømmer gjennom kroppen. Og det blir jo helt feil.

(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 19 juni 2012 14:28 Privat melding

Jeg liker nærhet, kroppskontakt, og tenker like mye på sex som andre mennesker. Føler også at jeg er åpen for flere sider av den seksuelle verdenen. Ikke bare vanlig tradisjonell sex, men at man også bruker både hender og munn. :) Teste ut noen fetisjer man selv og muligens den andre parten har.

Men for at man skal gjøre dette til en bra opplevelse for begge parter, så må man føle seg komfortabel med det, og ikke føle at den andre parten blir skuffet og dårlig tilfredsstilt. Og her ligger problemet i mine øyne. Jeg vil at sex skal være en nytelse på høyt nivå for begge, og jeg vil på ingen måter være egoistisk heller. Høye krav? Ja, muligens. Men sex der begge partene elsker det er både magisk og vakkert under de rette omstendighetene.

Så det er jo gjerne slik jeg vil ha det oppe i mitt hode, for jeg ser på sex som noe viktig i et forhold. Til tross for at jeg har prestasjonsangst i forhold til det. Men kos, kyssing, klemming og en massasje er jo helt klart også fint da.

Hvis jeg ei jente ønsker å gjøre meg glad og avslappet, så er det bare å gi meg ei skikkelig ryggmassasje f. eks. Da får jeg helt frysninger av velvære. :) Den følelsen skal slett ikke undervurderes.

Når det gjelder dette med sex, så er det jo naturligvis en stor turn off, hvis den andre parten føler at hun må gi en slags opplæring i det. Er jo ikke bare å tafse i vei som en klønete idiot på kvinnekroppen heller. Har jo fått med meg en del om at kvinner trenger noe tid og de rette teknikkene for å oppleve en fullverdig orgasme. Litt faglig forklart da. Vet også litt om at det finnes forskjellige typer orgasmer. Om meg selv vet jeg en del om hva jeg tenner på og gjerne vil prøve ut, men når det kommer til stykket, er det dumt hvis de negative tankene skal hindre en i å gjøre det man egentlig synes er kjempespennende og svært lystbetont.

De kvinnene som ønsker seg en dominant mann i senga, vil nok helt sikkert ikke kunne forvente det av meg akkurat. Men kanskje ei bestemt dame hadde vært bra for meg? Hehe, den kan jo tolkes på flere måter, rent seksuelt. ;-)

Som mye annet, så kan sex ofte kreve at man har selvtillit, og tør å være aktiv. Det skjer ikke av seg selv.

Nå var jeg ganske åpen og personlig, og mulig at det var for risky av meg. Men godt å få luftet mine tanker rundt det. Vil gjerne ha et bra sexliv jeg også.

(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 19 juni 2012 14:30 Privat melding

En ting er veldig negativt med den mannlige orgasmen. Den er for kortvarig, og kommer for fort synes jeg. :/ Tar litt tid før man har lyst til å gi på igjen for ei ny runde, hehe.

Hva mener dere om dette temaet? Jeg er sikker på at dere har noen gode innspill og synspunkter. :)

Skjult ID med pseudonym suisidal ti. 19 juni 2012 14:37

Drit i å tenke så mye på sex.Fokuser på kjærlighet og nærhet så kommer sexen av seg selv.
Synes forøvrig at du har stor innsikt i seksuallivets gleder tross at du bare har hatt sex 2 ganger :-)

Skjult ID med pseudonym ebbinghaus ti. 19 juni 2012 14:55

Det er innstillingen og holdningen som teller, ikke selve tanken om selve prestasjonen.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 19 juni 2012 15:01

Imponert over at du forteller så åpent om det, tror kansje det kan være litt lurt i forhold til ei ny jente og at ons kansje ikke er helt tingen for deg? Ganske overaskende at en gutt har hatt så lite sex i din alder men hadde du forklart hvorfor så tror jeg helt sikkert den jenta ville hatt forståelse for det. Selv kan jeg syns det er litt morsomt med yngre gutter som ikke har så mye erfaring..for da er jeg litt sjef :P

(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 19 juni 2012 15:15 Privat melding

ONS blir nok for direkte og rett på for min del ja. Selv om jeg kan føle meg øyeblikkelig tiltrukket av ei søt jente, så faller det meg ikke naturlig å ha sex etter et kort møte, selv om hun hadde gitt meg signaler om at hun ønsker det.

Takker dere for gode tilbakemeldinger, jeg tror også at holdningen man har til det er noe av det som teller aller mest.

(mann 42 år fra Telemark) ti. 19 juni 2012 15:16 Privat melding

-m-: Det er slettes ikke uvanlig at menn langt inni 30 årene har lite seksuell erfaring, all erfaring fra forsking og undersøkelser viser at menn generelt sett blir eldre og eldre før de blir det som kalles "erfaren"! Dette kan nok ha å gjøre med at en nå til dags er eldre før en får et fast forhold.
Angående det med at den amnnlige orgasmen kommer for fort, så skyldes det at den muskelen som holde orgasmen tilbake kun trenes rett før og under orgasmen. Dette er forøvrig noe damer som ikike for orgasme bør tenke på.

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 15:22

Utholdenheten din kan du trene opp ved å stoppe strålen mens du tisser, samt å runke til du nesten kommer og stopper opp rett før orgasme flere ganger på rad. Vet om flere menn som har klart å trene opp dette med stor suksess.

Jeg tror at når du møter ei jente du virkelig liker og som liker deg tilbake har alt dette lite å si. Da vil hun ta hensyn til deg og gi deg tiden du trenger, så du vil få tillitt til dama og kunne slappe av sammen med henne. Bare vær ærlig med henne. Jeg tenker det viktigste er å bygge opp din egen selvtillitt og selvfølelse, være trygg på deg selv i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 19 juni 2012 15:30

Har ikke så mye å si, men du skal ha skryt for at du står frem helt åpen om dette! :)

Det vil helt sikkert bedre seg i fremtiden, og det virker som at du har jobbet med selv for å bli bedre på flere vis.
Alt ordner seg :)

Skjult ID med pseudonym damen ti. 19 juni 2012 16:20

..og om du så kommer `for tidlig` så tar man bare ei runde til.Personlig liker jeg heller flere runder.
Og,man har selv ansvaret for sin egen orgasme,så det er ikke din jobb,selv om en må samarbeide litt.
Nyt følelsen i din egen kropp.At gutten har mest fokus på seg selv,gjør at jeg slapper av enda mer )

Skjult ID med pseudonym damen ti. 19 juni 2012 16:25

Kan tilføye at jeg er 44 år,så jeg har vært med ei stund ;;

Skjult ID med pseudonym Sør41 ti. 19 juni 2012 16:46

Det står respekt av å så frem slk du gjør, det krever mot!
Jeg tror du kan finne ut av dette, om du bare fokuserer litt annerledes.
Ta sikte på kjærligheten først, og forsøk å slapp av. Man skal ha det komfertabelt med seg selv, og det er nødvendig før man kan få det bra sammen med andre. Jeg har mye erfaring, og vet at det å være avslappet og trygg er uhyre viktig for å kunne ha god sex. Samtidig er kommunikasjon helt vesentlig. Man blir ikke Eros på 1-2-3, det tar tid, øvelese og ikke minst samarbeid.

Ta deg tid, fortsett å være åpen med dine partnere, slapp av og sørg for at du er komfortabel med situasjonen, og kommuniser med hverandre...Ved språk, tegn, lyder eller fysisk veilednng, så er du i mål!!

Stå på, du virker som en grepa kar og jeg beundrer ditt mot!
Du vil lykkes, og alt det andre du tar opp, det kommer av seg selv, når du er TRYGG! :D

Skjult ID med pseudonym Sør41 ti. 19 juni 2012 16:47

Beklager alle skrvefeil, tastaturet krangler. :(

Skjult ID med pseudonym Frøken ti. 19 juni 2012 17:11

For meg virker det som om du har lest for mange magasiner, og har en illusjon av hvordan sexlivet "skal være". Om du har hatt sex 2 ganger vil ikke ha så mye å si, det som ville skremt meg bort er den kunnskapen du tror du har om sexen.

(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 19 juni 2012 17:23 Privat melding

Helt supre tilbakemeldinger og velmenende tips! :) Fint å lese at folk setter pris på min åpenhet, til tross for at ingen kjenner meg her.

Ja, jeg ser det også slik at man må være komfortabel med seg selv, før man klarer å være komfortabel sammen med andre. I alle fall i en seksuell setting, hvor det forventes at man både gir og tar. For jeg tror at jeg vil få like mye glede av å gi. :)
Jeg er en person som er litt glad i rutiner, orden og planlegging. Men jeg tror det er lurt å legge vekk den siden av personligheten, når det kommer til sex. Og heller la ting skje spontant, istedenfor å analysere hvert eneste trekk. :)

At man leser kroppsspråket til den andre parten, kommuniserer og respekterer hverandres ønsker.
En annen ting er litt spesielt. Som person er jeg litt stillferdig, noe sjenert og liker bedre å beskue ting fra sidelinjen, enn å fysisk delta. Altså i mange livssituasjoner.

Men samtidig som jeg er slik, så fantaserer jeg om litt vill og kinky sex, ting som involverer fetisjverdenen. :) Så jeg er tydeligvis ikke så skinnhellig og ordentlig når det kommer til det området da. :)

(mann 33 år fra Vest-Agder) ti. 19 juni 2012 17:35 Privat melding

@Frøken:

Ja, jeg ser den. Når man har lite erfaring med noe, så er det fort gjort å danne seg et feilaktig bilde av det, fordi man har hørt det ene og det andre fra den og den personen, eller at man har lest noe om det temaet, som du sier, og trekker en "endelig konklusjon" ut ifra det.

Sex er jo ikke noe som kan defineres klart og tydelig, fordi det føles forskjellig fra person til person. At mange av oss mennesker er så opptatt av sex, er vel fordi det kan gi maksimal nytelse, i forhold til mye annet.
Det er også en nytelse å spise en god middag når man er skrubbsulten, og det er utrolig godt med noe kaldt å drikke, når man er skikkelig tørst og tørr i halsen. Å dusje kan også være en nytelse. :)

Men dette er ikke like kraftige nytelser som å ha sex da. :) En god massasje er dog ikke å forakte, det føles himmelsk det også. :)

Skjult ID med pseudonym Enigma ti. 19 juni 2012 18:51

Wow!
Modig gjort å stå fram slik, helt åpent. Det står det virkelig respekt av.
Det virker som om du har satt deg litt inn i "temaet", altså gjort "hjemmeleksa" di. Kanskje for ikke å fremstå så "grønn", uvitende og kunnskapsløs overfor alle som leser (spesielt rettet mot potensielle date-/kjæresteemner ... ?), den tanken slo meg. Det er jo en viss fare for at du kan virke litt "desperat" ved slik outing, og kanskje skremme bort noen jenter.
Som allerede nevnt, ikke TENK eller analyser for mye! Den dagen du finner ei som vil ha deg, og du henne - da skjer det ting - uavhengig av alt du har hørt, lest deg opp om emnet - om du klarer å stole på deg selv! Ikke vær -for- ivrig etter å please henne, dette er en balansegang. Det er nok lurt å starte litt forsiktig, for å bli kjent, finne ut hva dere liker, hva som tenner osv. osv. Og en ting: for å gjøre slike fancy ting, må det føles naturlig.
Begynn i "det små" (som Rema-reklamen ... "det enkleste" osv.), når du blir mer erfaren og tryggere på deg selv, -og- vet mer om hva jenter liker (for vi er så forskjellige!) - da kan du "avansere".

Ønsker deg masse lykke til på denne veien! :-)

Skjult ID ti. 19 juni 2012 19:08

Må bare føye meg inn i rekken - respekt til TS, tøft gjort! Dette er vel det modigste jeg noen gang har sett på dette forumet! Er du like åpen med ei fremtidig dame, tror jeg egentlig du/dere skal komme langt.

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 19 juni 2012 21:01

Du vil bli overrasket over hvor fort du blir varm i trøya og vant til å ha sex når du først kommer i gang. Etter en uke med rett menneske er du over både sjenanse, usikkerhet og utrygghet :)

Skjult ID med pseudonym Kompis ti. 19 juni 2012 21:33

@ Sefiroth

Blei vi ikke enige om at du skulle gjørra no med barten/skjegget!?? :-)

Skjult ID med pseudonym Porfirij ti. 19 juni 2012 22:39

Signerer den frå @Sjeiken25:
"gi faen i hva du tror andre synes om deg"

Gje gass, bryt eigne og andres fordommar, og len deg tilbake og ny livet!
Det er "berre" det å sleppe opp. (Noko som kan vere veldig vanskelig til å begynne med.)

(mann 33 år fra Vest-Agder) on. 20 juni 2012 13:38 Privat melding

Det er moro å se at temaet jeg satte fingeren på engasjerer dere litt. :) Og jeg må bare beklage at jeg ikke svarer alle her, men vil takke alle i denne tråden som kommer med positive råd og innspill til meg.

Jeg er enig med dere på det aller meste. Helt siden jeg postet denne tråden har jeg fått 13 nye besøk, tydeligvis ble noen litt nysgjerrig på hvem jeg er som person ellers på profilen. :) Når det gjelder barten min, så har jeg ikke lyst til å fjerne den, fordi jeg selv mener at den pynter litt opp i fjeset. Jeg er godt barbert på andre steder da, hehe. :)

Men jeg klipper meg på lørdag da, det blir jo greit. Hadde en merkelig og uryddig sveis da jeg tok profilbilde av meg selv med kameraet. Er enig i at panna mi ser veldig høy ut, spesiet når håret står litt oppover i tillegg. Hehe!
Kunne trengt frisyre og klestips av ei hyggelig jente! ;-)

Regner meg selv som midt på treet utseendetmessig, jeg er ikke noe kjekkas som smelter damehjerter, men ser grei nok ut. Men kule klær og en bedre frisyre vil nok hjelpe en hel del.

Skjult ID med pseudonym frøken-o on. 20 juni 2012 17:49

Behold både barten og skjegget du...dessuten hadde du veldig pene øyne )

(mann 33 år fra Vest-Agder) on. 20 juni 2012 23:07 Privat melding

Takk for det fine komplimentet, frøken-o. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 21 juni 2012 04:38

Prestasjonsangst tar knekken på det meste relatert til sex ja....

(mann 47 år fra Oslo) to. 21 juni 2012 10:45 Privat melding

TS:

Du er omtrent ti tusen ganger mer mann enn de (oftest) anonyme ONS-nedleggelsesrate-selvskryt(ljuge)-playertypene som florerer her og på de fleste andre fora, bare så det er sagt. Sånn, det var mitt bidrag.

(mann 33 år fra Vest-Agder) to. 21 juni 2012 12:54 Privat melding

@Powpowgutt: Ja, du har helt rett i det. Det er så frustrerende når sexlysten i høyeste grad er tilstede, i alle fall i utgangspunktet.

Men at da prestasjonsangsten og dårlig selvtillit legger en effektiv demper på det hele. Usikkerhet er noe som er svært vanskelig å skjule, om enn i det hele tatt. Sexpartneren kan da lett føle at det er noe i veien med henne, at hun ikke føler seg tiltrekkende og fristende nok. :P

@HerrFekt: Det setter jeg meget stor pris på å høre, for jeg liker heller ikke disse playertypene du beskriver.
Du er en kul og morsom fyr, HerrFekt, har sett dine bidrag i flere tråder her. :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 21 juni 2012 12:56

Støtter Herrfekt!
De fleste mannfolkene her inne er nok imponert over at du står frem, bare ikke alle tør å si det.

Skjult ID med pseudonym jegern to. 21 juni 2012 14:55

Jeg er ca samme alder som deg TS, og har hatt sex hele 2 ganger jeg også. Og pga. prestasjonsangst, fungerte ikke ting... Så det er vel et spørsmål om det teller, engang. ;) Har også slitt med sosial angst etc. Og etter mine flauser i sengehalmen, har jeg ved en anledning eller to styrt unna sex...

De siste årene har jeg blitt flinkere til å fremstå litt mer selvsikkert, og har faktisk merket stor fremgang sånn sett. Men noen magisk formel for hvordan man får det til, har jeg ikke, bortsett fra øvelse gjør mester.

Og jeg er ikke så tøff som deg - holder meg til pseudonymet, jeg ;) Men du er i hvert fall ikke alene om denne situasjonen.

(mann 33 år fra Vest-Agder) to. 21 juni 2012 15:07 Privat melding

Ja, jeg er også i tvil om disse to gangene mine i det hele tatt telte...:D

En "enkel" handjob eller blowjob kan vel også være en høyst storartet opplevelse, hvis begge partene får stor glede ut av det. ;-) Men det er egentlig en liten vitenskap bak dette også, for at det skal bli maks. nytelse ut av det hele. :)
Hvis man er nøye på hygiene som seg hør og bør, så kan jeg gjerne gå ned på kne jeg også, og bruke både hendene og munnen. Vil gjerne bli en flink elsker for damene, haha.

Jeg tror det er viktig å ha litt humor under sex, og ikke ta dette så høytidelig. En kvinnelig orgasme er noe av det vakreste som finnes, hvordan kroppen reagerer under en kraftig orgasme er fascinerende å se på. ;-)

Skjult ID med pseudonym RedRose to. 21 juni 2012 15:53

Tj...........

Skjult ID med pseudonym suisidal to. 21 juni 2012 15:59

TS

Sex er ingen vitenskap eller noe som trenger noen lang opplæring.Det ligger instinktivt i alle mennesker hvordan dette føles og utføres.Men det er sikkert forskjeller på hvor gode menn kan være på å oppfatte hva kvinnen liker og ikke liker.
Noen kvinner synes det er ekkelt å bli "slikket" i øret,men andre får sin livs første store orgasme.

Personlig er jeg ikke spesielt begeistret for å bli "sugd" og da blir kvinnen skuffet hvis hennes største spesialitet er å utføre deep throat, når menn før har vært fra seg av begeistring.

Er imponert over ditt mot og ønsker deg lykke til i seksuallivets gleder :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 21 juni 2012 17:00

... "slikket i øret" ... som en overivrig hund ... *grøss*

RedRose & tj:
Lucky lovebirds, tenk litt på meg, da ... ikke "sånn", men ha litt medlidenhet ... uansett: Kos dere! :-))

Skjult ID med pseudonym suisidal to. 21 juni 2012 17:17

@Enigma

Nei ikke som en hund : -) mere gentle touch : )) Smaken er som kjent som baken og det var mere ment som ett eksempel over variasjonen av hva kvinner liker og ikke liker.Du liker det tydeligvis ikke og da ville jeg raskt trekt tilbake min deilige tunge fra ditt følsomme øre ; )

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 21 juni 2012 17:26

suisidal:
Hehe ... utelukker ikke forsiktige og våte kyss på nevnte sted, men ordentlig -våte- "kyss" slik at øret nærmest "drukner" i slim og spytt og kjenne tunga langt inni øregangen ... not so good. Men så "sliter" jeg også med vann i øret lenge etter svømmeøkta ... hehe. "Gentle touch" as such - more than welcome :-))

Skjult ID med pseudonym suisidal to. 21 juni 2012 17:31

@Enigma
Møtte en gang en jente (anorexia og sexuelt misbrukt) som aldri hadde hatt orgasme hverken på egen hånd eller med andre.Litt gentle touch i øret hennes og hun fikk orgasme......Erogene soner er det visst de kaller det :-)

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 21 juni 2012 17:35

suisidal:
Wow, det må jeg si! Både første setning og den andre ... har også mye å lære, og det vet jeg! Nest etter "hodet", så er huden det mest erogene :-))

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 21 juni 2012 17:41

... du har tydeligvis "øre" for det (sier mye om deg) :-)

Skjult ID med pseudonym språkpurk to. 21 juni 2012 17:57

@grimstad82
Jeg tør å si det! :)

@TS
Jeg er mektig imponert over deg! Det krever virkelig sin mann å være så åpen og ærlig om sin egen manglende erfaring, spesielt med tanke på det blendende, tekniske sexfokuset i dagens samfunn.

Du virker reflektert, moden og interessert nok til å fokusere mer på følelser og omtanke for en fremtidig partner enn det rent tekniske. Sånn sett tror jeg du går mange på din egen alder en høy gang, og jeg tror du kan bli en premieelsker av rang! :)

Skjult ID med pseudonym RedRose to. 21 juni 2012 18:12

Enigma, helt klart!!
@---->-----------

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 21 juni 2012 18:19

RedRose:
Tusen takk! :-))

Skjult ID med pseudonym Lowry lø. 13 okt. 2012 23:53

Apropos...

For de som til vanlig ikke kan si at de plages med sosial angst eller prestasjonsangst ved sex...

Er det noen her som har fått/ville ha fått en slags sosial angst eller prestasjonsangst ved sex hvis det hadde vært snakk om å delta på gb (gangbang), eller vet at det ikke var tilfelle/ville ha vært tilfelle?

(Frafallet er forøvrig ganske stort mhp de som opprinnelig melder interesse til de som faktisk dukker opp.)

(mann 35 år fra Akershus) sø. 14 okt. 2012 00:45 Privat melding

kudos til TS... baller av stål!

Skjult ID med pseudonym Mia sø. 14 okt. 2012 01:19

TS: klapp på skulder for åpenhet, når man finner sin partner hvor man føler trygghet, kommer tingene naturlig etterhvert, bare å slappe av, senke skuldrene og nyte stunden...;)

Skjult ID sø. 14 okt. 2012 01:29

@ktb
Baller er ikke laget av stål

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 14 okt. 2012 07:30

Så tøff du er som står frem TS. Ikke stress sånn med det. Sex er ikke alt, og når en jente først har falt for deg vil manglende erfaring være uvesentlig. Jeg har et støtte problem selv for jeg kan ikke ha sex uten smerter. Det er en sykdom jeg har. Blir ikke like lett å finne en partner som kan leve med en som har såpass store begrensninger i senga. Sex er det viktigste for alle menn har jeg inntrykk av :(

Skjult ID med pseudonym tresnitt sø. 14 okt. 2012 07:41

Nei det er det ikke. Det er kanskje det viktigste for mellom 30 og 99% av oss men ikke for alle.

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 14 okt. 2012 07:59

Kanskje ikke alle da, men et stort hinder blir det i alle fall. Det er så mye fokus på at det skal være så kinkig, kreativt, vare lenge, ofte og til alle døgnets tider. Da er det ikke så lett å måtte komme med begrensninger på både hyppighet, varighet og stillinger. I de forholdene jeg har vært i har nesten det eneste jeg har gjort i senga vært å sette begrensninger, mens gutten maser, blir frustrert og opptrer hensynsløst. Vurderer om jeg rett og slett må bli værende singel, hopper i hvertfall ikke inn i noe nytt forhold med en som ikke aksepterer meg fullt og helt, men det synes jeg ingen bør gjøre.