Alle innlegg Sukkerforum

Brystforstørrelse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 14:33

Noen her inne som har tatt det? Jeg vurderer det sterkt, og har vel nesten bestemt meg for å at det blir operasjon til høsten. Jeg gjør det ikke fordi jeg vil ha store pupper, men fordi amming og graviditet har gjort de til to triste hundeører uten fyll. Jeg vil ha tilbake den størrelsen jeg har hatt under ammingen og før jeg fikk barn.

Noen med erfaring, og ikke minst, hva mener dere gutter om temaet? Ikke at det vil få meg til å forandre mening, for jeg gjør det ikke for at en mann skal bli fornøyd. Men for mitt eget selvbilde. Jeg er ung og ikke klar for å ha hengepupper!

Skjult ID med pseudonym Porfirij ti. 19 juni 2012 14:39

Eg for min del er ikkje overvettes begeistra for stooore puppar, ei heller bruk av silikon for å få større puppar..
Men at du gjer det som "kosmetisk korrigering" for å få tilbake kva du hadde har eg full forståelse for.

Mange vil nok hevde at "hundeører uten fyll" er naturlig sidan du trass alt har amma, men ein skal føle seg fin og flott også. Det er viktig for sjølvkjensla.

Skjult ID med pseudonym 303 ti. 19 juni 2012 14:44

Hvorfor vil du ha gutters mening, hvis det ikke vil påvirke valget ditt? :p

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 14:47

@ Porfirij - Jeg hadde ikke gjort det ene og alene for å få store pupper. Kommer heller ikke til å ta mye, bare for å fylle ut huden litt igjen. Joda, jeg har veldig naturlige pupper, men synes synet er litt deprimerendes. (Eller vil bli det når jeg har fått avsluttet ammingen helt i sommer.

@303 - Nysgjerrighet.

Skjult ID med pseudonym Nref ti. 19 juni 2012 14:48

Hvis det har med selvbilde og ikke fordi man har sett for mye på retusjerte bilder i glansede magasiner (for damer, altså...), er det hipp som happ i "min verden", i alle fall.
En venninne av meg gjorde en "forstørrelse" i sin tid (hun hadde VELDIG små), fordi det rett og slett var plagsomt for henne å bruke klær med utringinger, bikini, o lign (med dertil hørende lett skamfølelse som fulgte med dette), og i hennes tilfelle ble de bare "justert" opp til "litt under gjennomsnittet". Funka fint for henne, og da er vel "alle" fornøyde? Man skal dermed være litt forsiktig med å moralpreike ovenfor samtlige ("under en kam-skjæring") som tar (små) kosmetiske justeringer for sitt eget ve og vels del, altså.

Skjult ID med pseudonym suisidal ti. 19 juni 2012 14:56

Det er dine pupper og du bestemmer over din egen kropp ; ) Kanskje litt viktig å sette seg skikkelig inn i fordeler og ulemper.

Jeg har flere ganger hatt den store gleden av å ta på puppene til kvinner som har ammet og født og jeg har ikke opplevd at de har hverken hengt eller vært uten fyll :-)

Skjult ID med pseudonym suisidal ti. 19 juni 2012 14:59

Så ikke at du fortsatt ammer. Slapp av kvinne etter en stund blir de fine igjen av seg selv.Ville virkelig ha undersøkt dette før du bestemmer deg helt.

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 15:03

Et viktig spørsmål er om ulempene veier opp for fordelene ja, for det er jo risikoer ved alle inngrep.

Det er ikke alle som får hengepupper etter amming, men jeg er nok av de mer uheldige på den fronten. En annen vesentlig detalj er at jeg vil "rette de opp", det er skjevheten som plager meg aller mest.

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 15:04

Jeg ammer mitt andre barn, så vet hvordan sluttresultatet blir.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 19 juni 2012 15:05

Har absolutt ikke behov for større brøst, men har vurdert ved flere anledninger å hjelpe dem kirurgisk (uten innlegg) opp og frem igjen ;) Det er som nevnt noe som kan ødelegge selv den høyeste selvtillitt. Plager det deg, synes jeg du skal gjøre det uavhengig av hva noen mener eller synes er fint selv. Det er tross alt du som skal trives med degselv.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 19 juni 2012 15:11

Har og skjevhet der pga den ene var jr sin yndlingspupp men har da aldri fått klager :) Men hvis dette er viktig for DEG syns jeg du skal gjøre det men kansje vente litt til ammingen er ferdig? jeg fikk veldig store bryster da jeg ammet hadde store fra før men de ble monster store var vell oppe i f cup!!!!!..alikevell nå når de har gått tilbake til nogenlunde samme str ca 1 cup , fra C til D cup (noen ganger DD hvis vekta svinger ekstra..) så er de større enn før jeg ammet og var gravid så ser de da ikke så verst ut..ikke faste silikon eller ungpike pupper men det er nå en gang greia med å ha fått et barn da og fikk da en gang høre at jeg hadde så fine pupper fordi de sto litt opp når jeg lå og ikke hang til siden........heheh...jeg tenkte bare hææ? jaja bra andre syns det man sjøl ikke ser...så tror du skal tenke deg litt ekstra om i allefall :)

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 15:12

@anais - hadde de vært små og ikke fullt like hengete hadde ikke dette vært noe problem. Det finnes ikke en krem i verden som kan fikse puppene mine, hehe. Trening kan heller ikke magisk stramme opp huden eller tilføre mer fett i de (på sistnevnte er det vel helst motsatt).

@bene - Takk for synspunktet ditt. Forresten så kjenner jeg noen som har tatt brystløft og ikke angret et sekund på det.

Skjult ID med pseudonym suisidal ti. 19 juni 2012 15:14

Puppefikserte menn er bare umodne raringer :-)

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 15:17

@-m- skjevheten her er også pga yndlingspupp, begge barn hadde høyre som favoritt og det synes godt! Jeg har heller ikke fått klager på mine, men det handle om hva jeg selv tenker når jeg ser i speilet. Mine går ned i a-b cup etter amming og jeg hadde c før jeg fikk barn (b en liten periode hvor jeg var veldig godt trent, det skjer neppe igjen). Jeg tror nok skjevheter og heng er aller mest synlig på de tynne med små pupper i utgangspunktet. Må uansett vente til tre mnd etter avsluttet amming, så det er ikke noe jeg gjør i neste uke. Det er også et tema jeg har tenkt på helt siden jeg sluttet å amme storebror, så det er ikke noe nytt jeg plutselig har kommet på.

Skjult ID med pseudonym Anaïs ti. 19 juni 2012 15:19

@Serena:
Ja, forstår bedre nå, fjernet min kommentar, den ble for teit etter å ha lest tillegsopplysningene du kom med ;) Forstår godt at du vurderer operasjon siden dette går utover selvbildet. Ellers...prøv å velge små implantater ;) du vet...vi små-pupper liker å markedsføre vårt utseende :-D Lykke til med det du velger.

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 19 juni 2012 15:24

Dersom det plager deg så mye at du hele tiden går å tenker på hva andre mener om dem så kan det nok være en god ide ja.

For mange av oss gutta her det ikke mye å si. Det vi merker er heller at du feks ikke liker at vi tar på dem, ser på dem fordi du selv synes de er "stygge", og dersom du i tillegg sier du er missfornøyd med dem så blir vi nok mer missfornøyd med deg pga "masingen" om at de er stygge, små osv. Det er ihvertfall min personlige mening. Din manglende selvfølelse og kvinnlighet pga det du ser på som mangel er nok det vi merker mer enn at de er litt annerledes enn de "perfekte 19-årige puppene" som dere bruker som målestokk :) Fine er de uansett i alle mulige størrelser og former. Liker dem ikke for store for min del men noen gjør jo det også.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 19 juni 2012 15:27

Vil da si at puppefikserte menn er bra jeg, tenk visst vi ikke likte pupp......

Forstår deg godt Serena, bryster er jo noe som er med på å gjøre damer til damer, og for mange så blir det en identitets ting. Min x ville redusere sine for å få de fastere, og jeg skjønner godt at du vil få hengt de på plass etter ammingen :)
Men jeg tror ikke du skal være alt for bekymret over hva vi menn tenker, liker vi dama så liker vi puppene og, er ikke puppene som gjør dama ;)

Visst du er sikker på at dette vil bedre ditt selvbilde og gjøre deg mer selvsikker og føle deg penere igjen, så go for it!
Bare ikke stapp inn så mye at de ser blodsprengte ut :p

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 15:32

Det blir ikke aktuelt med store implantater, for både følelsen og utseendet 3 dager etter fødsel med tidenes melkespreng ikke er det jeg er ute etter! Jeg vil helst at de skal se naturlige ut, ikke vekke oppsikt pga store mugger.

Takk for positive ord Grimstad82 :)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 19 juni 2012 16:33 Privat melding

Ikke snakk om kjære Serena :-) når det er sagt, forstår hvordan du føler det nå, men det blir bedre etter ammeperioden er over, og med vekttrening og sunt kosthold skal du se de blir rundere og fullere...dessuten, jeg tror nok puppene våre blir større med alderen...det har i alle fall jeg opplevd, og jeg hadde i yngre hårde dager litt komplekser for at de var små, men nå er jeg kjempefornøyd med de, kløft har jeg og greier yuuhuu ( jaaaa, dronningen har hatt komplekser en gang hehehe, men heldigvis er det et veldig tilbakelagt stadium;-D)

Uansett kjære deg, la også menn få kose masse med de, de (puppene altså) har veldig godt av det og du vil snart nok skjønne at de er nydelige som de er ;-)

Uansett hvordan puppene mine var eller ikke var, kunne det ikke falle meg inn å plassere fremmedlegemer inn i de, det er mange nok som får brystkreft og må operere de vekk. Serena, la oss bare være glade for at vi har friske fine pupper, og la naturen selv få ordne opp...dessuten, menn liker pupper, i alle fasonger, og hemmeligheten er jo at om du elsker puppene dine og strutter i vei med de, er det tiltrekkende som fy! ;-)

Soooo happy pupp og tenk at My boobs are okay ;-)))

(mann 42 år fra Hedmark) ti. 19 juni 2012 16:46 Privat melding

Gå for det hvis du føler for det:)Tror neppe du vil angre:)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 19 juni 2012 16:47

Heller angre på noe man har gjort osv...:)

Skjult ID med pseudonym pupp ti. 19 juni 2012 16:51

@ Serena:

Det er ingenting å lure på! Jeg har bare god erfaring og har ikke angret ett sekund :)

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 17:06

@ Pupp - har du forstørret de? Kan du fortelle litt om hvordan det foregikk og hvor lang tid det tok før du kunne leve som normalt etter inngrepet?

@Aqueena - jeg ser hva du sier, men føler allikevel at jeg vil gjennomføre dette. Jeg har ingen problemer med å la menn ta på eller se puppene mine, i øyeblikket der og da tenker jeg ikke så mye på det. Det handler mer om hva jeg ser i speilet.

Har tatt kontakt med fornebuklinikken som kan ta meg inn på konsultasjon i sommer, selv om operasjon ikke er aktuelt før i høst. Da kan jeg tenke på det en god stund før jeg bestemmer meg endelig.

Skjult ID med pseudonym Aqueena ti. 19 juni 2012 17:14

Den er grei @Serena, det er din kropp og ditt velvære, lykke til uansett hva du velger ;-))

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 19 juni 2012 17:15

Sjekk også Nobel-klinikken, de var veldig hyggelige da jeg var i kontakt med dem (lenge siden så tør ikke si noe om de har endret seg/rykte).

Skjult ID med pseudonym pupp ti. 19 juni 2012 17:20

Serena. Ja, gjorde det for ett år siden. Etter flere svangerskap og lange perioder med amming, alder osv. var de relativt slunkne. Har du små og uten heng i utgangspunktet blir ofte resultatet best.
Bestill konsultasjon og samtale med kirurg. det er viktig at du føler deg trygg på ham/henne. Dere diskuterer størrelse, form og op.måte sammen. Vær åpen for gode råd, de vet som regel hvordan man oppnår best resultat :)
Selve inngrepet er gjort på underkant av en time. Du må forvente smerter de første dagene, men du blir godt smertestilt, og det er ikke verre enn brystspreng. Jeg tok ferie en uke etterpå, og følte meg da klar for jobb. Og jeg har ikke en kontorjobb ;)
Etter ca 4 mnd følte jeg meg helt som meg selv igjen og nå, etter ett år, tenker jeg knapt på det.

Som du sier så fint, vi gjør det jo ikke for andre enn oss selv, og klær, kjoler, undertøy er så mye lettere å finne og føle seg vel i.

Masse lykke til!

(mann 33 år fra Akershus) ti. 19 juni 2012 17:25 Privat melding

Så lenge resultatet ser naturlig ut er det vel greit. Har ikke noe til overs for håndballer pakket inn i hud.

Skjult ID ti. 19 juni 2012 17:26

dama mi fikk større pupper på nobel clinikken i oslo. super service og proffe til tusen.

de kan virkelig annbefales.

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 17:28

@Pupp, jeg har jo født to barn helt uten smertestillende, så smertene etter dette burde være overkommelig, spesielt om man får smertestillende. Jeg tenkte å spørre pappaen til barna om han vil ta de 1-2 uker på høsten mot redusert barnebidrag (han må jo ha motivasjon, er ikke nok å få ekstra tid med barna:/ ), så da får jeg tid til å komme meg igjen. Er student, så når enge det ikke er praksis er det ikke noe hardt fysisk.
Gjorde du det på østlandet? Noen anbefalinger om klinikk?

Takk for lykkeønskninger, og så bra at du er fornøyd med de nye puppene dine! Hvor mye tok du og ble det stor forskjell?

@-bene- Skal sjekke nobel clinc også, er nok kjekt å oppsøke litt flere steder.

Skjult ID med pseudonym pupp ti. 19 juni 2012 17:38

Serena: Smertene er ikke noe problem, bare som brystspreng som sagt. Husk en god sportsbh, så lenge som mulig etterpå. Det føles godt å ha på, for det er jo en tyngdefølelse i starten.

Hvis du er alene i 2 uker etter op.skal det gå veldig bra :)

Jeg kan anbefale Halfdan V. Simonsen på Aviva helse :) Super oppfølging hele veien.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 19 juni 2012 18:16 Privat melding

Jeg tipper at menn liker puppene som sitter på dama de er glad i. Jeg innbiller meg nemlig at menn ikke er så fryktelig opptatt av såkalt perfekte pupper som det vi damer ofte tror.
Og har du tenkt å operere deg, og føler at du må det for å trives med din kropp, så gjør det for din egen del. Nå virker det som om du har tenkt nøye gjennom dette, og bare du vet om det er dette som skal til for å trives med deg selv. Og det er vel ikke så rart heller, at du ønsker deg de puppene du hadde før graviditetene.
Venninnen min gjorde det, men det var for å få større. Hun gikk fra A til FF. Kirurgen la nemlig inn litt ekstra fordi det var plass. Hun måtte ta de ut p.g.a ryggproblemer.

Skjult ID ti. 19 juni 2012 18:22

Hadde jeg vært dame med bever haler,så hadde jeg sterkt vudert en operasjon:)

Skjult ID med pseudonym suisidal ti. 19 juni 2012 18:29

En sak jeg ikke skjønner helt TS. Du er gravid og singel ?

Skjult ID ti. 19 juni 2012 18:31

Sorry Tornerose, menn digger pupper. Det er bare aseksuelle tullinger, homser, løgnere og jenter? som sier noe annet.

Skjult ID ti. 19 juni 2012 18:33

suisidal, står det noe sted at hun er gravid? At man har barn betyr da ikke at man er gravid.... huff, lærer man ikke såpass engang på skolen nå?

Skjult ID med pseudonym suisidal ti. 19 juni 2012 18:38

Jeg mente selvfølgelig at hun ammer, noe det faktisk vitterligen står. Ikke at jeg har noe med det å gjøre,synes bare det virket litt snodig.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 19 juni 2012 18:39

Jeg tolker det dithen at hun ikke ammer lenger, men likte boobsa slik de var da var full av ...mat? :P

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 19 juni 2012 18:42

Forresten Serena, jeg kan stå klar for å gi de terningkast når du er ferdig ;)
Just lettin' you know

Skjult ID med pseudonym suisidal ti. 19 juni 2012 18:44

(Skjult ID med pseudonym Serena) - ti. 19 juni 15:04
Jeg ammer mitt andre barn, så vet hvordan sluttresultatet blir.

Synes dette kom veldig skjevt ut og jeg er ikke ute etter å støte noen som helst : (

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 19 juni 2012 18:48

Ah, seså :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 19 juni 2012 18:51

@Serena

dedikerer denne sangen til deg.

http://www.youtube.com/watch?v=m3rj7TlzeRs

Skjult ID med pseudonym Spider ti. 19 juni 2012 18:58

Har også gjort det, ca 11 år siden. Treger ikke ett sekund ! Hadde fått to barn rimelig tett, og hadde A-cup før jeg blei gravid. Etterpå var det absolutt ingenting igjen, kunne ikke bruke bh engang.. Blei B-cup etter operasjone og var strålende fornøyd med det. Nå så mange år etter og 15 kilo tyngre ( trengte det absolutt ), så er de D-cup og passer min kropp perfekt.
Aldri hørt klaging på at det er silikon og ikke ekte, men etter så mange år har de gått seg såpass til at de ser ganske så naturlige ut.
Go for it sier jeg bare, men husk å undersøk klinikkene og bryst implantets kvalitet ! Og hvordan de legger det inn. Og bruk støtten lenge som ei over her sier :)
Lykke til :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 19 juni 2012 20:47 Privat melding

Tror jeg har nevnt det før men tror jeg har B cup størrelse eller dobbel A etter trening av bryst.:p Trenger ikke operasjon jeg i alle fall og har ikke tatt silikon. ;)

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 21:08

Herlighet, er det virkelig tema at jeg ammer og er singel? Jaja. Skjønner ikke helt hvordan innlegget mitt kom skjevt ut. Dette har strengt tatt ikke noe med temaet å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Serena ti. 19 juni 2012 21:11

@grimstad82 ja det kan du vitterlig tro ;) hehe

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 19 juni 2012 21:33

Altså, hvis dit selvbillede bliver bedre og mænd får noget fint at pille ved - så er det da win/win :)

Go for it!

Skjult ID med pseudonym Brum ti. 19 juni 2012 22:16

Kjør på, Serena! Eksen min hadde det som deg, fikk verdens deiligste pupper. Ble veldig flott i alle kjoler, veldig fornøyd med kroppen sin og gjennomført lykkelig med puppene. Og jeg var også fornøyd, so what om det er i innlegg i dem? Den ene kunne jeg knapt kjenne det på heller.

Nå fikk du meg til å savne de puppene....