Alle innlegg Sukkerforum

Treningstips

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Nordland) on. 20 juni 2012 00:28 Privat melding

Jeg planlegger å legge til et ekstra moment i treningen (som nå består i gå/joggeturer i lysløper i nærområdet) og trenger tips.

Det jeg tenkte var å begynne å bruke to manualer (vekter) jeg har for å trene hjemme, men vet litt for lite om hvilke øvelser jeg bør bruke for å få trent så "bredt" som mulig. Er det noen her som vet om noen gode sider med tips og/eller gode programmer for bruk med manualer?

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 20 juni 2012 00:48

Det er ei dame på youtube som har noen sykt bra videoer av styrketrening man kan gjøre hjemme med en sekk eller bag. Husker ikke i farta hva dama heter, men se om du kan finne det.

(mann 34 år fra Rogaland) on. 20 juni 2012 00:53 Privat melding

Man kan også skifte bildekk, det er også fin styrketrening. Gjerne løft dekket 10-20 gonger over hovudet og ned til bakken før du fester det. På den måten slår du to fluer i ein smekk. Ikkje bare får du musklar men også ein bil som er tilpassa dagens vær :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 20 juni 2012 00:54

Og hvis du har mercedes får du masse trening av å løfte sandsekker til og fra bagasjerommet hele året.

(mann 47 år fra Oslo) on. 20 juni 2012 01:07 Privat melding

Drit i manualene og legg på svøm, evt kombiner. Bedre trening finnes ikke (men glem for Guds skyld syklubbsvømminga der man skravler seg gjennom 25 meter før man henger på kanten og skravler videre i ti minutter før man flyter tilbake og gjentar prosedyren. Null effekt og irritererer absolutt ALLE andre i bassenget).