Alle innlegg Sukkerforum

De største dobbeltmoralistene i dagens samfunn.

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Østfold) on. 20 juni 2012 00:29 Privat melding

...hvem er de?

Selv setter jeg femmer´n på............... Lavkarbofrelstepelsdyrmotstandere.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 20 juni 2012 00:32 Privat melding

Troende som forteller andre at de er syndige......

(mann 52 år fra Oslo) on. 20 juni 2012 00:38 Privat melding

Helt klart gratisbrukere her på Sukker..
Her betaler vi Superbrukere dyrt for å betale enda mere i fremtiden om vi lykkes. Ærlighet varer lengst.

Skjult ID med pseudonym frøken-o on. 20 juni 2012 00:46

...`supernasjonalister` som vil importere mat istedefor å støtte den norske bonden ?

Skjult ID med pseudonym Smula on. 20 juni 2012 00:51

De som ikke tror på vaksiner (evt. generell legevitenskap), men selger sølvvann for samme virkning...

Skjult ID med pseudonym jegern on. 20 juni 2012 00:57

Folk som engasjerer seg mot legalisering av forskjellige stoffer, mens de selv røyker, og drikker seg fulle hver helg. =)

(mann 47 år fra Oslo) on. 20 juni 2012 01:24 Privat melding

Dirigenter som åpner partituret for første gang på prøve og skjeller ut musikerne for manglende forberedelser er jo alltid en hit.

Skjult ID med pseudonym R.Rabbit on. 20 juni 2012 09:23

Folk som kaller seg ateister fordi de påstår de ikke tror på eventyr, og ikke støtter massemorder organisasjoner som for eks kirken, men likevel følger religiøse tradisjoner og gjerne gifter seg på religiøst vis i kirken....

Skjult ID med pseudonym lashes on. 20 juni 2012 10:36

Haha ja lavkarbopelsdyrmotstandere!

De som ikke er kristne men alikevel døper barna sin ei kirken, fordi alle andre gjør det jo , og det er tradisjon.. Og det dummeste argumentet: for da slipper ungen min å døpe seg når han/hun blir eldre om han/hun ønsker å være kristen. Eh, jadda... du tror ikke på gud og jesus for det er bare tøys, men du lar alikevel barna dine bli et av guds barn...

Skjult ID med pseudonym Nref on. 20 juni 2012 10:47

Som gammel organist (hedning like fullt, men det var nå da ikke JEG som skulle holde prekenen, som en av prestene jeg jobba med i sin tid sa så enkelt og greit...) har dette irritert meg noe grenseløst, både det lashes nevner om dåp og bryllup i kirka (over) som er for meg toppen av tøv (knapt nok "hyklersk" heller, så usigelig teit er det i min verden, i alle fall). Er døpt sjæl, men i følge (den like hedensk anlagte) Modern, var det for å unngå "folkesnakk" (liten drittplass, og dette var i 1980), noe jeg tror henne på...
Da søskenbarnet mitt (nok en "synder"...) døpte sin andre datter, skrev jeg i kortet "Gratulerer med tvangskristninga", hun vet utmerket godt hva undertegnede mener om dette (og en del andre ting i samme gate), så det ble tatt med et smil... ;) Og det samme gjelder Juleaftens-bunad-fesjået (det er nå DET dette minner mest om...) som bedrives av "alle" som har ordet "tradisjon" ("gammel vane", synes jeg er mer passende) på hjernen... :-)

Skjult ID med pseudonym lashes on. 20 juni 2012 10:52

Btw, presten nektet å døpe meg da jeg var lita, jeg var en lausunge... Så, jeg døpte meg og ble et av guds "barn" da jeg var 24 år...

Skjult ID med pseudonym Nref on. 20 juni 2012 11:01

Der har man jo dobbeltmoral i praksis, gitt (presten, altså)! :-) Hvor ble det av "la de små barn komme til meg", om jeg tør spørre? ;)

Skjult ID med pseudonym lashes on. 20 juni 2012 11:04

Nettopp! Jeg var ikke bra nok den gang vettu, som et barn av ugifte foreldre. Det var jo synd, det.. Vel, jeg var velkommen da jeg var 24 år, som ugift hvor jeg samtidig døpte min sønn, som praktisk talt var like mye lausunge som jeg var da jeg var like gammel som han.

Skjult ID med pseudonym Anaïs on. 20 juni 2012 11:05

I den katolske kirken ble det til "la de små guttene komme til presten" ;)

Skjult ID med pseudonym Nref on. 20 juni 2012 11:06

Vel, et annet Jesus-sitat jeg liker å trekke frem i sånne sammenhenger er "Døm ikke, for dere skal da selv bli dømt"... "Lausunge" er forøvrig et utrolig stygt og nedverdigende ord når det ikke brukes ironisk eller bare rent humoristisk, da... ;)

Skjult ID med pseudonym R.Rabbit on. 20 juni 2012 11:07

Men nå er det jo sånn at enormt mange beveger seg vekk fra religion(og har ikke sett noen økning i dødsfall e.l.), og kirka blir mer og mer desperat etter å få seg flere medlemmer. Spesielt nå som de ikke er statskirke lenger.

Nå må de lure til seg så mange som mulig for å få penger.

Skjult ID med pseudonym Nref on. 20 juni 2012 11:08

Og "la presten komme i de små guttene", Anaïs (beklager, "måtte" bare... Det er litt drøyt, og en grov generalisering)... :)

Skjult ID med pseudonym Anaïs on. 20 juni 2012 11:10

Det var selvfølgelig det jeg mente ;)

Skjult ID med pseudonym lashes on. 20 juni 2012 11:18

Jeg bruker det fordi jeg syns det var et fantastisk uttrykk å bruke om meg. Mine foreldre hadde tross allt vært sammen i 9 år før de fikk meg, bodde sammen og var folovet, jeg var en skikkelig lausunge mao.. Men uansett, det burde slettet fra ordboken.. Heldigvis, er ting annerledes i dag, for det meste p det punktet hvertfall...

Skjult ID med pseudonym kondisdude on. 20 juni 2012 11:34

Den katolske kirke scorer høyt på listen over dobbeltmoralske entiteter. Denne maktsyke kirken av nazi-sympatisører, motstandere av kondomet og overgripere har utallige liv på samvittigheten, for ikke å snakke om alle de som er blitt hjernevasket i sitt brutale møte med de "rettroende". Dette er arkitekten som forsterker aids-epidemien ved å spre usannheter og nekte folk seksualopplysning. Den har sørget for at det har vært ulovlig å skille seg i enkelte land. For ikke å snakke om alle alterguttene som har fått livet ødelagt av liksom-sølibate prester som ikke helt ser forskjellen på rett og galt.

Skjult ID med pseudonym Anaïs on. 20 juni 2012 11:37

@Kondisdude
Ble rørt av din kommentar ;) støtter den helt og fullt

Skjult ID med pseudonym Stevia on. 20 juni 2012 12:31

Jada, jeg er dobbeltmoralsk, på et utvidet styremøte i Hedningesamfunnet innrømmet både styreleder og jeg at vi synger julesanger i jula, og hever oss glatt over innholdet. Dog skal det innrømmes at min sangstemme ikke er egnet til å kristne noen.

(mann 33 år fra Oslo) on. 20 juni 2012 12:47 Privat melding

Mennesker som vil se dokumentasjon, tall, bevis og lignende på alle påstander men slenger ord som "love" og "kjærlighet" rundt hverandre som om det skulle vært luft.

Vent litt, du skal altså ha fakta på bordet når det gjelder alt unntatt "kjærlighet"?

Det kaller jeg dobbeltmoral.

Ser du på hvor jævlig mennesker har vært mot hverandre så langt tilbake vår eksistens går og at det kanskje har vært 0,1% sammenlagt tidsepoker med fred ut av 98,99% med krig og hat er det litt vel drøyt å skulle bare godta fri fantasi som fakta og "love" this og "love" that.

Jeg synes også det er veldig spesielt med de som har hatt det så fint sammen, og koset seg så mye sammen og er så glade i hverandre og det er ikke grenser for flott de hadde det sammen, men de må videre...du vet det er ikke mer å hente der...selv om det var JÆVLIG bra...så er det ikke noe mer...tiden har gått og ting har visnet henn...men gud så jævlig bra det var også flott opplevelse og de er såååå glade i hverandre........men videre må de......hehe aldri forstått det.

Skjult ID med pseudonym _-_-_ on. 20 juni 2012 13:28

..hilsen sutrepavene fra til høyre. hehe..dere er nå litt søte da..som forvokste barn liksom )

Skjult ID med pseudonym Nref on. 20 juni 2012 13:44

Haha, snakk om egenfots-skyting (ex.no-date)... :) Du vet at "sosialistene" ikke er å finne i AP, det kalles "sosialdemokrater" (forskjellen er betydelig, selv om begge ordene begynner på "sosial"... Ikke minst er detaljen med "demokrati" vesentlig. "Google is your friend!")..? I så fall kan man like godt kalle samtlige på høyresida for "fascister", selv om det er også er (akkurat like) billig... ;-)

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 20 juni 2012 13:46 Privat melding

ex.no-date : Har ikke dere deres eget talerør ett annet sted..kommenarfeltet i VG f.eks ?

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 20 juni 2012 13:47

Godt poeng på slutten der, LeChamp :D

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 20 juni 2012 13:48

If it aint broke, why "fix it"?

Skjult ID on. 20 juni 2012 13:49

Hahaha smula, jeg kjenner personen bak en sånn nettbutikk GODT! Og det er den mest dobbeltmoraliserende mannen jeg vet om.

Skjult ID med pseudonym Thialda on. 20 juni 2012 14:07

TS

Hva mener du med "Lavkarbofrelstepelsdyrmotstandere."? Jeg ser ikke dobbeltmoralen her altså, det må jeg bare si :P Kan du forklare, please :-))

Skjult ID med pseudonym Nref on. 20 juni 2012 14:09

Hvis lavkarbodietten din bare består av reve- og minkkjøtt, kanskje? ;-)

Skjult ID med pseudonym Porfirij on. 20 juni 2012 14:11

Då er det ingen dobbelmoral, då er utnyttar ressursane til det fulle
Både et kjøtet OG foredlar pelsen..

(Skjønt. Skikkelige levekår skal dyra sjølvsagt ha; men det gjeldt ikkje berre "pelsdyr"..)

Skjult ID med pseudonym Thialda on. 20 juni 2012 14:13

@Nref

Haha, ja men lavkarbo prinsippet baserer seg jo ikke på det da. Så jeg skjønner den fortsatt ikke:P Er det snakk om ironi her? eller sarkasme? Er det BARE jeg som ikke skjønner den? hahaha

Skjult ID med pseudonym Nref on. 20 juni 2012 14:18

Vet om folk som har spist (vill) mink (og forsåvidt også folk som har røkt rev, men det er en annen historie), det er visst IKKE godt... Var hysteriske mengder av mink her i området på 80-tallet (utrydda nesten deler av ærfuglbestanden og fortrengte den "naturlige" bestanden av oter), så noen tenkte jo naturlig nok at det måtte jo gå an å bruke dem til NOE, når det jo uansett var oppfordret til å sette ut feller for å få redusert bestanden av dem (har vært med på opptil flere runder med DET på familiehytta, ja)... Men altså ikke å anbefale som mat, sies det.

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 20 juni 2012 14:22

Lavkarbo har absolutt ingenting med pelsdyroppdrettsproblematikken (er det et ord?) å gjøre, så anaslex har nok bare misforstått eller tolker ting i sin egen retning. De som spiser kuer, kan da ikke være pelsdyrmotstandere bla bla. Nei, beklager. Kuer er mat, rev er verken mat eller pynt. Og han mener vel at alle pelsdyrmotstandere skal være veganere også, fordi de er så veldig for dyrevelferd.

Skjult ID med pseudonym Thialda on. 20 juni 2012 14:22

@Nref
¨

Hahaha, "røkt rev"...LOL...Sikkert mange som har den som favoritt ;-)) Men jeg kan tenke meg at mink ikke smaker noe særlig godt. Beskt kanskje? I do not know....Men det irriterer meg at jeg ikke skjønner poenget til TS.......Eller er det bare fjas kanskje? :))

Skjult ID med pseudonym Thialda on. 20 juni 2012 14:25

@Bene

Om de skal være veganere så er det jo ikke såååå langt unna det å være lavkarbofrelst..eller? Spiser ikke de mye salat og grønnsaker da?? Ikke vet jeg. Jeg praktiserer mest høykarbo :D

Skjult ID med pseudonym Nref on. 20 juni 2012 14:27

Vel, Thialda, som så ofte hos "The artist formerly known as KongKebab" er det nok et snev av alvor bak, pakket pent inn i "overstatement" som humoristisk virkemiddel og pynta med en sløyfe av rent tøys... :)

Skjult ID med pseudonym Thialda on. 20 juni 2012 14:34

@Nref

Jupp!! That I know ;-)) Så venter i spenning på den store "Aha" opplevelsen ;-))

Skjult ID med pseudonym Nref on. 20 juni 2012 14:37

Eventuelt "Haha"-opplevelsen (for TS)... ;-)

Skjult ID med pseudonym Thialda on. 20 juni 2012 14:38

@Nref

Haha, ja eventuelt ;-))

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 20 juni 2012 14:45

@Thialda - Joda, det er mye deeeeeilige grønnsaker på lavkarbo. Men det er også MYE egg ;) Og rent kjøtt, rett fra slakteriet :P Husker ikke hvem som sa det, men det er sant: Kyr er mat med puls. Dermed blir det rimelig langt fra å spise ketogent til de typiske pelsdyr :)

Skjult ID med pseudonym Thialda on. 20 juni 2012 15:03

@Bene

Ja det er jo det. Så jeg ser ikke dobbelmoralen til TS og hvis han ikke kommer med ei knakende god forklaring så setter jeg femmer`n på at han taper den femmer`n sin! ;-)

(mann 38 år fra Østfold) to. 21 juni 2012 00:32 Privat melding

@Thialda

Har du sniffet blekemiddel?

Skjult ID med pseudonym Thialda to. 21 juni 2012 00:36

@ANASLEX

Nei, har du røyket noe du ikke tålte?