Alle innlegg Sukkerforum

Ferie(camping) med barn og moro

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Oslo) to. 21 juni 2012 09:30 Privat melding

For de av dere som har lyst å dra på campingferie med barn for bading, strand, lekeparker, små utflukter og annet moro; så er det kanskje en idé å utlyse forslag til et bra sted (Sverige), hvor de av dere med barn som ønsker det, kan hive seg på en litt synkronisert campingferie. Det kan jo i i beste fall bli alle tiders - med fare for å komme hjem fra ferien som no-more singel :)
- Dato/uke kan være greit å poste for de av dere som har planen klar.
- Forslag til koselige, barnevennlige campinger eller annet kreativt.
- På feriestedet kan kontakten opprettholdes via denne tråden/meldinger.
- Aktiviteter, utflukter, eller annet er vel fritt fram å reklamere for.

Her er vel alle i samme båt og ser frem til en god ferie og en ny start ;)
***tjohoo***

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 21 juni 2012 12:58 Privat melding

Må det være i Sverige? Selv skal jeg på hytta i Nesbyen etter neste helg, og da er det ørretfiske, plasking i iskald elv, Hallingmarken (Atle Pettersen omnomnom) og annen kos. Veldig trivelig sted for de med barn også, med kort vei til både Tropicana og Bjørneparken :)

Ellers har jeg campet i Stavern da jeg var mindre, husker at det var top notch.

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 21 juni 2012 13:02 Privat melding

Hva kan du anbefale der @ Bene
Har du barn ?

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 21 juni 2012 13:04 Privat melding

@isbj - Ingen barn :) Bikkjer må ikke aktiviseres på samme måte :) men alternativene er der selv om man er på fjellet med elv istedetfor i skjærgården:) Dessuten ER jo Nes i Hallingdal _bestandig_ varmest i Norge om sommeren, det husker jeg fra værmeldinger helt siden jeg var liten :)

Hallingmarken er uansett kos.

(kvinne 50 år fra Akershus) to. 21 juni 2012 13:08 Privat melding

Ja j var masse i hallingdal da j var liten ,lå i telt ved elva og fisket :) så j har hvert litt inne på tanken å ta med meg ungene ditt

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 21 juni 2012 13:16 Privat melding

Det synes jeg at du skal gjøre :) Nå har ikke jeg vært der så mye i høysesong, men jeg har da sett endel unger der selv i påske og utenom, så det er nok noen de kan leke med. Og nesbyen "sentrum" er jo veldig koselig.

Skjult ID fr. 22 juni 2012 01:20

denne tråden ble visst ingen hit - kanskje jeg bare sletter den om det ikke er liv laga for den :) ??

(mann 49 år fra Akershus) fr. 22 juni 2012 01:50 Privat melding

Denne tråden er da en superhit! Her er mitt innspill: Ølejr (øyferie altså) i Danmark. Danskene har satt ferie med sosialt tilsnitt i system. Man tilbringer en uke i en provisorisk leir hvor man "påtvinges" en form for kollektiv boform som danskene er glad i, og som sikkert vil funke for noe avmålte nordmenn, ihvertfall når vi vet at vi kan komme hjem etter en uke og gjemme oss i vår egen, komfortable bolig ved ferieslutt :-) Man lager mat, spiser, sover etc. nærmest i fellesskap hele uken gjennom. Barna vil sikkert elske det, og det KAN jo tenkes at det er noen søde frøkner der å dele noen bajere med også. Og er det ikke det, kan man sikkert ha utbytte av turen for det!

Og så holdt jeg på å glemme linken: www.oelejr.dk