Alle innlegg Sukkerforum

sorte hjerter som hjelpemiddel?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sirkel to. 15 mai 2008 16:08

Jeg tenkte at det kanskje kunne være en ide å rydde litt i listen over de jeg matcher med, for å gjøre det litt enklere for meg å lete etter noen jeg ønsker kontakt med. Da kan jeg jo sette sort hjerte på de jeg ikke ser på som aktuelle. Men det jeg lurer på, er om det er noen som helst mulighet for brukere å finne ut om noen har satt sort hjerte på dem? Om jeg for eksempel skriver innlegg i forumet her med profilnicket mitt så kan jo alle klikke seg inn på det. Dersom en jeg har satt svart hjerte på, klikker inn på profilen min, vil han da se at jeg har merket han sort?
Tidligere har jeg stort sett satt sort hjerte mest på mennesker jeg ikke har ønsket videre kontakt med og ikke for å sortere ut. Må innrømme at jeg selv ville stusse om jeg klikket meg inn på en bruker på forumet som jeg aldri har hatt kontakt med før, eller sett profilen hans før, og oppdager at vedkommende har satt sort hjerte på meg.
Slik jeg har forstått det så kommer profilen opp som ikke synlig dersom noen har satt et solrt hjerte på deg? men er det den samme siden som kommer opp når du prøver å klikke deg inn på en profil som er deaktivert eller har en match med deg på under 70? For på den siden står det også info om hvorvidt vedkommende har vurdert profilen din eller ikke. Jeg har jo ikke lyst til å virke som en sær bitch bare fordi jeg vil rydde i matchlisten min ;-)
Noen innspill?

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 15 mai 2008 16:26

jeg skjønner veldig godt hva du mener...
brukte noen svarte hjerter i starten,mest for å "rydde" i lista.
men fant jo ut at de ville få opp at jeg kanskje hadde merket de ,om de fant meg på forumet,....så jeg har ikke satt flere hjerter:-)
skulle kanskje vært et grått hjerte,slik at du ikke fikk de opp i lista di,men at det var mulig å sende/motta meld likevel:-)

Skjult ID med pseudonym sirkel to. 15 mai 2008 17:04

da har jeg valget mellom å rydde matchlista og ikke bruke profilnicket mitt på forumet... eller å ikke rydde matchlista mi og bruke profilnicket mitt på forumet :-D

...får se hva jeg ender opp med :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 15 mai 2008 17:26

Her inne nytter det ikke å være for hårsår. Er man så sårbar, så er jeg redd vedkommende kan oppleve langt større trynetørkere enn ett svart hjerte..

Man må ergo tåle at enkelte velger å rydder opp i matchlister, ved å sette noen personer som "ikke interessant", selv om man ikke hverken har kommunisert med de i brevsforme eller møtt de IRL.

I min verden handler ikke dette om å være bitchy overhodet, dette handler om at du selv ønsker å skaffe deg en enklere oversikt. Har andre problemer med det, så synes jeg ikke du skal ta det innover deg. Du er her inne i hovedsak for DIN egen del og ikke andres.

I forumet kan du f.eks. velge deg et annet fast pseudonym enn nicket ditt.........om du på tross av det jeg sier allikevel ikke føler deg helt komfortabel med å bruke de svarte hjertene som "oppryddingsverktøy". Bruker du et annet pseudonym enn nicket ditt, så "mister" du selvfølgelig den "markedsføringsmuligheten for deg selv" som forumet kan være.

Lykke til med valget!

Skjult ID med pseudonym sirkel to. 15 mai 2008 17:54

hehe... bloomie... siden jeg selv ville stusse over at en mann hadde satt sort hjerte på meg sånn uten videre, så vil jeg jo automatisk tenke at det sikkert ikke ville være noe morsomt den andre veien heller :-) Men jeg vet jo slettes ikke om andre vil ha problemer med det...

Men matchlista mi burde absolutt ryddes opp i om jeg skal bruke den... så tanken om sorte hjerter er der fortsatt . Og sirkel er da forresten ikke et ille dumt nick ;-)

(mann 46 år fra Buskerud) to. 15 mai 2008 19:11 Privat melding

Jeg syns det må være helt greit å sortere/ luke ut ved hjelp av sorte hjerter. Jeg har også gjort det på noen, men jeg føler jo litt at jeg leker gud da.... :-/
Jeg ser to fordeler ved å bruke sorte hjerter:
1 - Den opplagte, at du får sortert ut profiler som du er helt sikker på at ikke vil være aktuell for deg.
2 - Både du og en eventuell "uaktuell" som tar kontakt slipper ubehaget ved et avslag. (Det er mye bedre med et sort hjerte enn å ha "utlevert" sin beundring for noen, for så få et avslag tilbake!)

-Altså oppfordrer jeg alle til å gå inn på profilen min og gi meg et sort hjerte. 8-/ ..eller et annet hjerte hvis jeg er "aktuell".. :-)
Like blid! :-D

Skjult ID med pseudonym sirkel to. 15 mai 2008 19:20

godt poeng goodguy :-)

(mann 46 år fra Buskerud) to. 15 mai 2008 19:29 Privat melding

Ehh.. Hvis dere kommer inn da.. ;-) :-O
Har ikke sortert så mye ennå, men kanskje jeg kommer til å gjøre det etterhvert?

MEN HUSK: Man må ikke ta det ille opp om man finner ut at noen har satt et sort hjerte på seg. Husk at det kan være mange grunner til at man er uaktuell! Det første man selv tenker er selvsagt at "huff, jeg er visst ikke særlig pen eller attraktiv", men det kan like gjerne være: Vilje til å flytte på seg, ønske/ ikke ønske om barn, kanskje man er alergisk mot husdyret ditt?, partyløve/ sofagris, trener MYE/ ikke, kanskje er du tilogmed FOR pen..:-), osv -Vi legger nok mye forskjellig til grunn for en slik vurdering, så vi får prøve å ikke ta det ille opp!

Hold motet oppe og tro det beste om deg selv! (Og det sier jeg.. 8-/ Tøff på forumet.. ;-) )

Skjult ID med pseudonym sirkel to. 15 mai 2008 19:37

... har sett en fin profil som sier at ingen husdyr er aktuell. Skulle gjerne tatt kontakt med han, men regner med at han er superallergisk og ikke vil trives særlig godt med katten min. Han vil jo i så fall få et sort hjerte av meg om jeg setter igang med å rydde.

Hilser til mannen som er tøff i trynet på forumet hehe...

(mann 46 år fra Buskerud) to. 15 mai 2008 19:56 Privat melding

Takk for hilsen Sirkel! :-) (Hilser tilbake! ;-)

Angående dyr, så har jeg også satt opp at ingen dyr er OK, men alt er jo relativt.. Selv er jeg litt allergisk, men vi har hatt katt i 17 år allikevel.. Bare jeg ikke koser så mye med den så går det greit. Jeg liker dyr jeg, men da sønnen min også plutselig har blitt allergisk mot hund og katt og må være litt forsiktig med kattekosingen nå, så ønsker jeg jo ikke å sikte meg inn mot en med husdyr. Men vi hadde nok likt katten din allikevel vi Sirkel! ;-)

Skjult ID med pseudonym sirkel to. 15 mai 2008 20:10

Takk for det goodguy, katten min er lik de fleste andre katter så du hadde sikkert likt den ;- ) Jeg prøvde selvsagt å gå inn på profilen din, men fikk ingen adgang, match under 70... ikke så rart sikkert siden jeg er en del eldre enn deg :-)
For meg blir dette med dyr litt viktig, jeg har hatt et eller annet dyr helt siden jeg var liten, og tror det ville blitt litt ille om jeg ikke i fremtiden også kunne hatt et eller annet pelsdyr jeg kunne stikke hodet ned i når jeg måtte ønske det (!)

(mann 46 år fra Buskerud) to. 15 mai 2008 21:04 Privat melding

Har sikkert satt sort hjerte på deg jeg vet du! ;-) Leker jeg gud så leker jeg gud!! B-)
Det kunne godt vært en funksjon her hvor man kunne klare å kontakte hverandre selv om man ikke er aktuelle matcher!
Det er jo bra grobunn for vennskap her inne også da, og da er det synd man ikke klarer å få kontakt utover forumet.
Noen som vet å løse det på noe vis?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 mai 2008 21:22

Er det slik at alle (også de med sort hjerte) kan kontakte meg hvis jeg ha åpnet for de med match under 70, tro?

Matchtellet settes jo til 0 ved sort hjerte. Men er det noe forskjell på de med sort hjerte og de av samme kjønn dersom man ikke sperrer for lav match? Noen som vet?Skjult ID med pseudonym sirkel to. 15 mai 2008 21:22

hehe... betyr det at det er deg jeg skal begynne å be aftenbønnen til framover? :-D
Tror egentlig at Sukker er litt opptatt av at dette skal være en ren datingside så spørs om de vil fire noe på det området. Nå logger jeg meg snart ut for kvelden, så ønsker deg og andre en flott kveld videre!
:-)

Skjult ID med pseudonym sirkel to. 15 mai 2008 21:24

lilleulv... ja, jeg tror det er slik, men vet ikke...

Skjult ID med pseudonym løven to. 15 mai 2008 21:30

selv om du gir svarte hjerter,
kan hvemsomhelst gå inn på profilen din
om du har åpenet for de under 70 i match

så det er med andre ord ingen problem å kommunisere heller,
men da må man vite brukernavnet
for det blir ikke synlig på noe liste

Skjult ID med pseudonym løven to. 15 mai 2008 21:32

rettelse:

jeg har ikke sjekka om det er mulig å sende mail
til en om har satt svart hjerte på deg

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 mai 2008 21:34

Takk for svar...
Jeg vil jo gjerne ha den åpen for alle som har lavere match enn 70... (det være seg pga. aldersforskjeller, absolutte krav eller samme kjønn...) Untatt de jeg har satt sort hjerte på...

For oss med åpne profiler har altså ikke sorte hjerter noen funksjon? Utover at vi kanskje utilsiktet har fornærmet noen?

Skjult ID med pseudonym løven to. 15 mai 2008 22:51

joda lilleulv
det er jo en viktig funksjon å ikke komme på matchliste eller andre lister...

og om han har gitt deg et gult/rødt hjerte forsvinner du også fra hjertelista hans
han blir med andre ord ikke minnet hele tiden på at du finnes
...annet enn at han ser du skriver på forumet da...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 mai 2008 23:02

Ok. Det hjepler jo litt... Men har man opplevd noe veldig ubehagelig, bør man altså stenge for match under 70 for å være sikret... Vil føye til at med ett eneste unntak, har jeg bare hatt hyggelige henvendelser her!

(mann 49 år fra Østfold) to. 15 mai 2008 23:11 Privat melding

Synes et sort hjerte er helt greit jeg,, så slipper jeg skrive til en som alikevel ikke tenker svare :)
Sparer meg for masse også,, god idé. Lage sorte hjerter her :)

(mann 55 år fra Østfold) to. 15 mai 2008 23:25 Privat melding

@lilleulv
da har jeg sjekka det
han kan ikke sende mail til deg når du har satt svart hjerte på han
men han kan jo fortsatt gå in på profilen din...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 15 mai 2008 23:29

OK. Takk skal du ha løven! Var sikkert flere enn meg som lurte litt på det... :-)

Skjult ID med pseudonym sirkel sø. 18 mai 2008 05:49

...da har denna jenta ryddet i matchlista si, ble jammen meg oversiktlig og fint der inne nå ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 18 mai 2008 10:02

eeeeheeee.... Er det bare meg eller... som ikke syns noe om dette .
Gi ut svatre hjerter i hytt og pine bare for å "rydde opp"....
Det skal være en serdeles god grunn til at noen får et svart hjerte av meg ... da må det være en som ikke tar et nei på en god måte.
Syns nesten det er på grensen på frekt å gi noen et svart hjerte uten at de har gjort noe for å fortjene det... men det kan jo være at jeg er for snill også.... hahahahahahaha

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 18 mai 2008 12:18 Privat melding

Enig med Smily, det virker jo frekt og kan kanskje oppfattes litt sårende?!
Jeg har aldri utgitt sorte hjerter, kommer heller aldri å gjøre det. Må vel være andre måter å kunne sile ut på? Da får man heller bruke de gule og røde for å skille de fra "de uinteressante".

Samtidig er det er jo viktig å rydde mailboksen også? Jeg har snart besvart alle (ting tar tid), også de som ikke er noe for meg. Skulle bare mangle, når noen gidder maile meg....

Skjult ID med pseudonym petimeter sø. 18 mai 2008 12:21

Svart hjerte til alle fra Rogaland og Hordaland, for de vil jeg aldri komme i kontakt med likevel. Svart hjerte til alle som røyker for de vil jeg i allefall ikke kline med. Svart hjerte til de med ingenting i profilen sin, for de virker useriøse. Svart hjerte til de jeg har lest profilen til som jeg ikke tror passer meg.

Årsaken til det er at da slipper jeg å bruke unødig tid på ev. å lese profiler flere ganger (jeg husker jo ikke alla de jeg har lest), samt at jeg sparer de andre for å kunne lese min profil hvor jeg ikke vil responere likevel.

Skjult ID med pseudonym HAHA! sø. 18 mai 2008 14:35

Sorte hjerter er blitt et meget nyttig hjelpemiddel for meg!

Jeg bruker det til å sortere ut alle som er for rike, for vakre, for vellykkede, for godt trent, (alt)for flinke til å uttrykke seg skriftlig, har for fint hus, for "fin" adresse, for dyr & luksuriøs bil, for bra jobb, samt mye mer som jeg ikke kommer på i farten...;-)

I det hele tatt, det er nesten en fulldagsjobb å rydde unna alle de mennene som er altfor flotte - derfor svarte hjerter fra meg!

Skjult ID med pseudonym sirkel sø. 18 mai 2008 23:24

Smily:
Så lenge jeg ikke bruker profilnicket mitt i forumet, samt setter at ingen under match på 70 kan se profilen min, så er det ingen av gutta som vil merke at jeg har satt sort hjerte på dem.
Jeg leiter etter mr. right over hele landet og tror samtidig at relasjonstesten min er ganske rund... jeg matcher dermed veldig mange. Tidliger har det blitt med at jeg har gått innom profiler der bildet ser interressant ut... altså gått etter trynefaktor, og aldri kommet meg lenger ned på lista enn til match 89 sirka. Det er først nå jeg har klart å se igjennom hele matchlista mi (ble en skikkelig arbeidsøkt).

Og så har jeg faktisk også gjort som HAHA så morsomt skriver... det er noen veldig flotte menn med veldig aktiv og dyr livsstil som har fått sort hjerte av meg ;-)

Kanskje dette hjertet heller skulle vært farget blått... så ville det ikke føltes så brutalt verken å gi det, eller å ha oppdaget å få det hehe...

Kirof:
Hva med de mennene som ikke røyker selv men synes det er helt greit om hun gjør det, da forsvinner vel de mennene fra matchlista til ei som har satt ikke-røyk som absolutt krav...eller...?

Female:
Etter å ha lest en del av temaene her om svar/ikke svar, så har jeg også begynt å svare alle :-)

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 19 mai 2008 22:21

Når du går inn på profilen til noen og ser at de har satt rødt hjerte på deg, hvorfor dukker ikke denne profilen opp under "Hjerter & notater"-siden? Kan det være at de har endret det til svart hjerte i ettertid? I så fall bør det jo endres så jeg ikke ser et rødt et når jeg går inn på vedkommende...?

Skjult ID med pseudonym løven ma. 19 mai 2008 23:31

@undrende
det er som kirof sier
om matchtallet er under 70 er det ikke synlig
annet enn inne på profilen til den som har gitt deg hjertet
jeg har sendt anmodning til sukker om å gjøre noe med dette
fint om fler sender mail om det samme
kanskje det prioriteres høyere da...

Skjult ID med pseudonym sirkel ti. 20 mai 2008 16:17

kirof
Joda, forstod den jeg :-) Takk for info :-)

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 20 mai 2008 23:05

Ok, det var jo egentlig ganske rart. Jeg skjønner at en med matchtall >70 ikke trenger å komme opp i den "totale" matchlisten min, men på den egne siden som heter "disse har satt hjerte på deg" kan de jo fint stå. Hyggelig å se hvor mange som viser interesse, tross alt :)

(mann 44 år fra Buskerud) on. 21 mai 2008 12:56 Privat melding

Er du plaget med sort hjerte slutt og røke..ler
Er vel også en mulighet det og sortere litt på og må være helt greit!"

Skjult ID med pseudonym s on. 21 mai 2008 17:46

Det er allerede nevnt at en ikke kan være for hårsår på en nettdatetjeneste. Dette er passe alfa og omega holdning.

Såkalte "Sorte hjerter" som Sukker bruker, er en fin funksjon for å rydde i matcher, så lenge en har muligheten til å a) ha oversikten over hvem man har merket vekk (i tilfelle en angrer seg senere) og b) kan endre denne statusen hvis angeren nevnt i a) tar en. Sukker tilbyr heldigvis begge deler.

Men så har det seg slik at noen kvier seg mot å bruke sorte hjerter, ref. denne tråden - enten det er for at en er redd for å leke overmenneske (tøysete tanke), eller at en tror en sårer noen ved å gjøre det (vedkommende burde tåle det). Mitt innspill er da at enten bør det komme en tilleggsfunksjon, som kun setter lav match (ref. dagens sorte hjerter), men som ikke forteller vedkommende som "rammes" om dette, eller at dagens sorte hjerter endres tiil dette. Men å få ryddet opp i matcher, og fjernet de som uansett ikke er av interesse er en finfin funksjon. For meg er det overhodet ikke noe poeng å fortelle noen at jeg ikke er interessert FØR de har kontaktet meg. Hvis noen setter gult eller rødt hjerte på meg, og jeg ikke er interessert, gjør jeg ingenting, så får de tro hva de vil, evt. ta neste steg. Hvis noen kontakter meg i form av en melding, er det enten bare å ikke svare, eller avslå (avhengig av hvilken avslags-"taktikk" en er vant til å bruke). Evt. bruke sorte hjerter hvis det i tillegg kan tilbys en mulighet for å rydde i matcher kun ment til eget bruk.

Skjult ID med pseudonym s on. 21 mai 2008 17:49

En annen ting er status på sendte meldinger. Muligens en liten avsporing, men likevel.

Hva er vitsen med denne? Om jeg har sendt en melding, så spiller det egentlig liten rolle for meg om vedkommende har lest den eller ikke. Jeg vet jo at den har kommet frem. Om jeg ikke får noe svar, så er da resultatet enten at h*n ikke har fått anledning eller rett og slett ikke vil lese den, eller har lest og ikke vil svare. En gang sendt og ikke svar = Ferdig med den saken - aldri i livet om jeg purrer. Årsaken til dette punktet her er at det ikke alltid blir slik at jeg svarer med en gang jeg har lest en melding, selv om jeg vet at dette er noen jeg vil svare. Vedkommende har da kanskje en litt annen holdning enn meg, og sitter og venter på svar, men får ikke. Når det da svares kanskje dagen etter (evt. enda senere) og en har vært innlogget opptil flere ganger i mellomtiden, kan stemningen bli litt weird (for de som bryr seg om sånt, og det er det garantert), selv om det opprinnelig var, eller fortsatt er, en interesse der. Så Sukker: Hva med å tilby muligheten for å lese en melding uten å vise status "Lest", hvor en kan endre denne selv når en føler for det?

Synspunkter noen?

Skjult ID med pseudonym sirkel on. 21 mai 2008 18:11

s
tjenesten som viser hvorvidt mottakeren har lest meldingen min eller ikke, synes jeg er finfin... jeg liker den. I peroder der jeg er overaktiv og overnysgjerrig på mennesker her inne, så har jeg mulighet til å se om den eller den enda ikke har lest mailen min, og da slipper jeg å lure på hvorfor jeg enda ikke har fått svar fra vedkommede: han har ganske enkelt ikke vært innom profilen sin og åpnet brevet enda. Bra funksjon det da vel?

... og "s" du bryr deg vel om hvorvidt personen har lest/ikke lest meldingen din vel? : "...jeg sender en melden men fanken om jeg bryr meg om å få svar..." ??
;-)

Skjult ID med pseudonym s on. 21 mai 2008 20:00

@sirkel

Det var kanskje litt å ta i at jeg ikke bryr meg, og i enkelte situasjoner er det kanskje av interesse å vite om den er lest eller ikke. Men alt i alt mener jeg det er greit uten - eller forresten, enda bedre: Å få velge selv om statusen skal vises eller ikke :)

(Når alt kommer til alt kommer jeg vel i 99 % av tilfellene til å ikke manipulere denne statusen om jeg får muligheten.)