Alle innlegg Sukkerforum

Kjæreste=en god venn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym superwoman to. 21 juni 2012 21:09

Denne våren har jeg opplevd at menn har sagt at jeg er ei utrolig fin jente, hyggelig, bra å prate med, har felles interesser, høy match her. Så, etter en date, nei, de fikk ikke den berømte gnisten.
Jeg synes det har vært interessant å treffe disse mennene, og hadde vært fint å treffes igjen. Jeg har fått høre at det kunne vært fint å være venner, siden jeg "er ei så bra jente"

Hvor viktig er denne gnisten? Jeg har tidligere opplevd at kjærlighet har også kommet etterhvert, og man har på den "turen" blitt godt kjent! Og så, kan sommerfuglene komme.

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 21 juni 2012 21:10

Kjenner meg igjen. Har truffet flere menn (ikke bare her) som rett og slett er så veldig ålæit og på nett med meg at jeg ikke vil "risikere" noe mer med dem. Vil rett og slett heller ha de som venner (forhåpentligvis i mange år). Det er jo naturligvis jeg som taper romantisk på det, men..tja. Det er rett og slett ikke verdt å 'miste' senere.

Skjult ID med pseudonym suisidal to. 21 juni 2012 21:15

Vennskapet er det jeg har satt størst pris på i mine litt lengre forhold.Var så oppslukt i dette vennskapet at jeg dessverre glemte fullstendig mine egentlige venner.

Skjult ID med pseudonym -Bene- to. 21 juni 2012 21:17

Det er bare det at (kynisk nok) ingenting varer evig, og hvis man da er sammen med sin beste venn er jo faren tilstede for at man er en bestevenn mindre etterpå? Tenker iallefall sånn når jeg treffer dritbra gutter som jeg virkelig vil ta vare på. Vennskapelig heller enn romantisk.

Skjult ID med pseudonym haha to. 21 juni 2012 21:25

Tja er vel litt som deg TS, at følelsene kommer etterhvert. Starter helst som vennskap, at man har lyst til å være sammen, så kommer gnisten snikende etterhvert. Sjelden det tar helt av i starten. Greit nok at man må synes du er attraktiv i starten, men gnisten trenger jo ikke komme av den grunn. Mange blir mer attraktive etter som man blir kjent med dem også.

Veldig enig, hvorfor ikke treffes for å se om det er noe mer etter litt tid? Siden man trives sammen.

Skjult ID med pseudonym superwoman to. 21 juni 2012 21:25

Det er akkurat som om det er en "gnist" der likevel, siden de sier jeg er så bra. Hvorfor haste videre da? Vi treffes fordi vi ønsker en god god venn som livsledsager.

(mann 31 år fra Østfold) to. 21 juni 2012 21:30 Privat melding

kjenner meg igjen i det du sier og er helt enig. videre så er det jo sjelden dumt om man er god venn med sin partner også... partneren="beste"venn, det er jo bare bra :D

Skjult ID med pseudonym 303 to. 21 juni 2012 21:30

Hvis man kommer godt overens og gnisten uteblir på første date, er det nok en god idé å prøve hvertfall én gang til, så en får følt litt på det til neste gang, osv..

Den kan jo dukke opp bare man får sovet litt på det, f.eks. ;p

Skjult ID med pseudonym tiden to. 21 juni 2012 21:40

Eller kan dette være guttas versjon av "hun som får deg er heldig"? Den serveres ofte av jenter som ikke er interessert men mener du er en kjempekjekk mann og har alt men det er "noe" som mangler... altså er det noe galt men de vil ikke si hva.

Skjult ID med pseudonym suisidal to. 21 juni 2012 21:57

Den var dyp Jeanett ; )

Skjult ID med pseudonym superwoman to. 21 juni 2012 21:59

Ja, den var fin.
Don't give up!

Skjult ID med pseudonym boy2die4 to. 21 juni 2012 22:00

gnisten er oppskrytt. forbrenner fort og fordufter. men forførende bedragersk og uimotståelig fristende, man blir avhengig når minst en gang opplevd.

Skjult ID med pseudonym Nref to. 21 juni 2012 22:13

Det ER en klisjé, tiden, men den kan nok meget godt stemme (har ikke "prøvd" den varianten sjæl på noen kvinns, da...). En annen klisjé (også sann, dessverre) er at hadde jeg tatt betalt for hver gang jeg hadde pådratt meg "hun som får deg er heldig"-kommentaren (eller variasjoner over denne), kunne jeg muligens ha gjort det til et levebrød hvis jeg hadde trappet opp date-frekvensen (når man ser "statistisk" på det)... Dagens syt fra denne kanten (har en nokså lite brukt "kvote" uansett), ferdig nå. :)

Skjult ID med pseudonym Blåruss to. 21 juni 2012 22:19

@Nref haha, ja har fått den servert noen ganger selv. En av dem har jeg rett nok beholdt som veninne. Vi ble ganske gode venner og treffes på ukentelig basis selv mange måneder etter vi datet. Ja, også forteller vi hverandre insidehistorier fra gutte/jenteverden på sukker. Det er rett festelig :) Det er i alle fall en overraskelse hvor ubrukelig mange av mennene her faktisk er. Det samme gjelder damene også. Det er faktisk en god grunn til at mange av oss er single. :)

Skjult ID to. 21 juni 2012 22:20

Ingen blir sammen med en venn, det er derfor det er ord for både venn og kjæreste i vårt vokabular.

Skjult ID med pseudonym Nref to. 21 juni 2012 22:26

Blåruss; Har omtrent samme "forhold" til en Sukkerjente (nå utmeldt) som jeg datet en gang i tida selv, jeg (og fikk "servert" nettopp en variant av ovennevnte fra)... Hyggelig, for all del, og det får jo faktisk opp selvtilliten når man utveksler erfaringer man har hatt med vesener man har møtt på her inne ("Hmm, er jo ikke SÅ jævlig needy/håpløs/"stalkete"/sexfiksert/sosialt kasus/direkte dum selv, heldigvis")...), men det var nå ikke det som var "tanken bak" datinga der i sin tid, da. :)

Skjult ID med pseudonym superwoman to. 21 juni 2012 22:27

Jeg kjenner noen som har blitt kjæreste med en venn. De var venner, ble enda gode venner og ble kjærester. Vakkert.

Skjult ID med pseudonym superwoman to. 21 juni 2012 22:54

Les forøvrig Prebens svar på datingmagasinet; "Å manne seg opp"

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 22 juni 2012 00:39

har noen guttevenner som startet som dates og sånt..men så var jeg ikke intresert men de var herlige gutter lell så da ble man venner. Han ene er spesielt rå har det sykt morsomt med å høre på alle hans historier ler meg skakk i blant...wild wild sjel love it :D Samme som andre sier kunne aldri vært sammen men er morro å skravle med eller gå ut med i blant lell :) Digg med sånne kan sove på sofaen hos hverandre eller gjesteseng og sånn uten at det er noe annet der det er så chill det :)

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 10:23 Privat melding

@superwoman

Jeg opplever det samme som deg....gang etter gang....felles for alle jeg har datet er at kjemien har vært mer enn god nok, men at samtlige har forventet å bli stormende forelsket på 1-2-3....og det skjer jo liksom ikke!

I mitt hode må man tilbringe tid sammen og la følelsene vokse frem på en naturlig måte, med god kjemi som utgangspunkt. Og god kjemi er det egentlig ikke så vanskelig å finne, jeg har hatt god kjemi med alle jeg har truffet, antakelig fordi jeg er enkel å omgås, er tilstede i samværet og gir mye av meg selv. Det har i flere tilfeller vært god grunn til å treffes igjen, for å bli bedre kjent.
Men det er tilsynelatende ingen som har tid til det......og jeg har flere ganger undret meg over at man i voksen alder kan tro at kjærligheten skal dette nedi fanget på en?

Men men.....jeg har fått et par gode venner ut av det og det er jo verdt noe det også :)

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 22 juni 2012 10:30

@rpkguri

ja hva er greia med det egentlig? får så noia av sånne mennesker altså...samme typen det som feks kan sende sånn på facebook: hallo?............er du der.....? duuuu? halllooooooo? vil du ikke snakke med meg :/ osv osv osv....hva er greia??? har du sagt hallo en gang så ser man det og svarer hvis man er på eller vil etc....
jeg blir i allefall ikke forelska på 1-2-3 kan hende jeg kan bli litt sånn små betatt akkurat der og da hvis han er helt amazing men det er ikke ofte..og det går jo over...kombinasjon av spenning og diverse heller tror jeg......og hva er greia med at noen tror de eier deg etter å ha vært på en date feks? noe nei nei *rister på hodet*
ikke rart man syns det hele er et stort mas i blant :P

jaja btwn tråden en kjæreste som og er en bestevenn er jo det beste! Hatt noen sånne forhold og er jo de som virkelig blir bra :)