Alle innlegg Sukkerforum

Like vanskelig hver gang

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Hordaland) fr. 22 juni 2012 08:52 Privat melding

Jeg må inrømme at jeg finner dette vanskelig, det med å finne noen og jeg antar jeg ikke er den eneste her ellers ville ingen tjent penger på nettsider som Sukker. Jeg prøver å lete mellom alle mine matcher, leser profilen nøye ser på bildene i albumet, sender ut et hei, hallo hvordan går det? Men kjærlighet er ikke en eksakt vitenskap og det som trengs, i hvertfall her på nett, er et godt første inntrykk.

Da jeg gikk på universitetet så hadde vi noe som kaltes 'portfolio surgery' det betød at noen gikk gjennom din portfolio og ga deg råd om hvilke arbeider du burde presentere og hvilke du burde ta bort, noe slikt burde de hatt for oss her på Sukker en 'profile surgery' noen råd fra noen som kansje vet hva de snakker om.

De av dere som har utseende med dere kan jo skrive at dere er Vidkun Quislings barnebarn og alikevel få mange hits, og all honør til dere men det er de av oss som må spille på flere strenger og som derfor må gjøre et best mulig inntrykk.

Eller hva mener dere, bare hver deg selv eller kunne dere også ønsket et objektivt syn på profilen deres som kunne hjulpet dere til å gjøre et best mulig inntrykk?

Skjult ID med pseudonym Nilaya fr. 22 juni 2012 08:55

det er jo sånn profilhjelp her og da...
Og du er jo pen å se på selv og, så tror ikke du trenger bekymre deg om det :)

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 22 juni 2012 09:02

Jeg hadde anbefalt deg å finne noen bilder av deg der du smiler, nå er jeg en kar men for meg er det veldig viktig å se dette, eller det er lettere for meg å bli nysgjerrig på noen hvis jeg ser hvordan de smiler, da ser man jo automatisk mer "aproachable" ut! :)

Det som er vanskelig er jo at meninger er subjektive, men du kan alltids lage en tråd og spørre etter tilbakemeldinger, men det spørs om du får det av den type kvinner du faktisk er ute etter.

Lykke til uansett! :)

(mann 33 år fra Vest-Agder) fr. 22 juni 2012 09:06 Privat melding

Jeg har vurdert å hyre en proffesjonell fotograf til å ta noen nye, og langt bedre bilder av meg. Etter å ha fått ordnet meg på håret, og gjerne i noen litt kule klær også. :)

Tror at det kunne ha hjulpet på responsen muligens. Men jeg tenker samtidig at det er litt overkill også, at man kanskje virker litt for desperat da. Utseendet mitt er jo som det er, og enten liker damene det eller ikke.
Å lage en spennende profiltekst er egentlig det aller vanskeligste. Og hvem og/eller hva kan definere hva som er en bra profiltekst eller ikke? Jeg er ingen eventyrlig, sporty og spontan mann, som er i stand til å stå for masse underholdning hele tiden.

Noen foretrekker også en såkalt bad boy, en som er litt farlig og mystisk. Og der passer jeg i alle fall ikke inn.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 22 juni 2012 09:19 Privat melding

Sefiroth:

Tro de færreste damene her inne går etter badboys. Dette er tross alt sukker, og ikke brevvenn/skjærstesidene i Starlet.

RussM

Prøv å eksperimentere litt med ulike profilbider, for å se hva som funker best. Ikke at det er det nødvendigvis er noe galt med det du har, men mener å huske at du har hatt det samme bildet ganske lenge?
Har selv skifta ganske ofte bare for å sammenlikne responsen for moro skyld, og har blitt overraska over hvor mye profilbildet faktisk har å si.

(mann 33 år fra Vest-Agder) fr. 22 juni 2012 09:32 Privat melding

Ja, jeg tror at du heldigvis har rett i det, HerrFekt.

Er nok bare et lite mindretall som går etter de egoistiske, selvgode og noe ufordragelige fyrene, som gjerne er spennende i starten, men som til syvende og sist bare ender med tårer og bitterhet for damene, som da føler at de kun har blitt utnyttet og brukt hele veien.

En bad boy setter først og fremst seg selv først. Men man må liksom uansett ha noe ved seg for at man skal vekke interesse. At man er hensynsfull, smart, omtenksom og opptatt av sunne verdier i livet er ofte ikke nok dessverre.
Det søkes etter spontanitet, litt eventyrlyst, såkalt manndom (hva man nå vil legge i det), og samtidig skal man ikke være noe slapp sofagris. MEN, man skal ikke være FOR aktiv og sporty heller.

Alt må ha en balanse. Og det er nettopp det som er utfordringen.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 22 juni 2012 09:40

RussM

Du ser bra ut, iså kke tenk på det en gang. Men ja, å smile er ofte bedre. For egen del er jeg lei av å lese om at det er ett fett hva man skriver så lenge man ser bra ut. Det er tøys for mange av oss som har levd en stund.

Det er riktig at førsteinntrykket er vitktig på nett. Så hvorfor kaster du bort muligheten ved å slenge ut et Hei eller hvordan går det? "Hvordan går det?" Seriøst, det er jo det man spør gamle venner om, ikke en potensiell partner man ikke har startet en dialog med?

Ja, jeg skjønner at det i blant er kjedelig å bruke tid på meldinger og så får man ikke svar likevel. Og for all del - det kan skje. Det har skjedd meg mange ganger og. Men det betyr ikke at jeg neste gang hiver ut et Hei, hvordan går det og forventer respons.

Om jeg svarer: Takk, det går fint, og med deg?
Skriver du da en lengre mail tilbake om dine tanker om livet og kjærligheten? Eller svarer du: Hatt en lang dag på jobb ellers bra. Lyst til å ta en kaffe en dag?

For hvis det er det som skjer, så har ikke lyst på kaffe. Menn som skriver sånn pirrer ingen nysgjerringhet. Nei, man trenger ikke skrive på rim, nei, det må ikke være morsomt. Men det må være et oppriktig og helghjertet forsøk på å oppnå kontakt med akkurat den man skriver til.

Alt for mange meldinger bærer preg av tidligerere skuffelser. Beviset for det får man når man avslår og får beskjed om at man ikke var noe pen likvevel.... Da var det jo egentlig ikke meg du ville ha kontakt med da... men siden de peneste ikke svarte ble det kanskje meg? Må le... Men dette opplever vi jenter fra tid til annen. Og da gjerne fra de som skriver Hei, hvordan går det?

Så om du vil bedre dine sjanser, så legg litt arbeid i førstemeldingen! Det er et velment råd. Ikke noe annet.

(mann 33 år fra Vest-Agder) fr. 22 juni 2012 09:48 Privat melding

Jeg la litt arbeid i de siste par meldingene, der jeg brukte selvironi og mye humor, og fikk tilbakemeldinger fra begge damene om at meldingene fikk dem til å le.

Så det er absolutt håp, hvis man bare vil. :) Fikk ikke noe videre kontakt, men det verste man kan gjøre er å skrive korte, kjedelige meldinger som virker veldig tafatte og uengasjerte.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 22 juni 2012 10:06

sefiroth se der jammen det var da positivt i allefall :)

(mann 39 år fra Hordaland) fr. 22 juni 2012 21:35 Privat melding

Nytt Profil bilde med smil og la vær med de vanlige høflighets frasene når du sender første melding, vel jeg lærte noe her :) takk for tilbakemeldinger og takk for de pene ord

Men synest det alikevel er vanskelig, men jeg antar viss det var lett så ville ingen satt pris på det

(mann 38 år fra Oslo) lø. 23 juni 2012 11:34 Privat melding

Det er sant det flere sier her, veldig få jenter her inne vil ha en kar som er kjip mot de, altså en "bad boy". Men en kar kan se ut som en bad boy men være en good guy, og det tror jeg mange jenter vil ha.

For klisjeen er sann, utsiden selger men innsiden gjelder. Er det bare utsiden som skinner så går man fort lei, og er det bare innsiden som man liker så er det vanskelig å bli mer en venner.

Og de du sier til slutt RussM er verdt å merke seg, samtidig som at man også burde ikke ta ting altfor seriøst i begynnelsen her inne, akkurat som ute i det virkelig liv. Eller pleier dere å gå bort til ukjente jenter og spør om dere skal gifte dere med en gang? ;P

(kvinne 35 år fra Buskerud) lø. 23 juni 2012 11:55 Privat melding

rasec kommer med et veldig godt poeng, det skal sies!

Jeg er av de jentene som svarer uansett hva, og prøver alltid, men bruker ikke lang tid på å
bestemme meg på om dette er en samtale verdt å ta videre eller ikke.

Får jeg bare korte svar, har det ingen betydning om det var meg eller han som tok kontakt.
Bare korte svar, betyr for meg at han i grunn aldri var intr, eller at han mista intr.
Uansett hvem som ta kontakt, forventer jeg at han skriver og PRØVER å bli kjent, ikke bare
sitter der passivt og venter på at jeg skal hale ut ting for ham.

Jeg kutter og fort ut dem som bare stiller spm. Jeg hater å føle meg som et intrevjuprosjekt,
og føler selv at man blir bedre kjent gjennom samtaler.Både humor og andre (for meg) viktige ting,
kommer bedre frem av samtaler. Seff, spm er greit av og til, kanskje nødvendig litt histen og pisten.
Men er det regelen, da er det bye bye.
Det blir fortvekk bye bye og om han snakker masse om sine fremtidsplaner og/eller kun få dager
etter første kontakt begynner å skrive til meg at han har savna meg siden sist vi snakka sammen ol.
Og det blir i alefall bye bye om vi snakker om å treffes, men fyren likevel finner nye unnskyldinger
for å ikke treffes, eller å dytte et avtalt møte fremover...

Skjult ID med pseudonym rasec lø. 23 juni 2012 12:13

Enig i en del av det du sier Calienta, hvis jeg får korte svar og ikke et eneste spørsmål, så takker jeg for "intervjuet" og går videre! :P

Men stiller de spørsmål så vet jeg i det minste at de er interesert i å bli kjent med meg! Skjønner hvis de BARE stiller spørsmål og aldri svarer, det høres veldig kleint ut spør du meg. Det skal gå begge veier, det er i alle fall sånt jeg ser på det! :)

Skjult ID lø. 23 juni 2012 12:24

Enig med rasec og Calienta, jeg har også droppa videre kontakt pga at han ikke stilte spørsmål tilbake. Til og med når jeg skrev, " jeg begynner nesten å føle meg som en intervjuer her :)... og fikk tilbake" Neida, spør i vei- bare trivelig det." Takk og hei og blokkert.

Vi er alle forskjellig; selv har jeg sansen for de som skriver korte meldinger, gjerne Hvordan går det med deg?
Får jeg derimot hele livshistorien samt informasjon om hvilke uker som er barenfri i første mail, skygger jeg banen umiddelbart.

Skjult ID med pseudonym Calienta lø. 23 juni 2012 12:25

ja, men det blir noen gang en brevveksling alla;

Hei! Åssen går det med deg?

Så koslig å få brev da!
Jo, går helt fint med meg, har drivi med
bla bla bla bla....
Og du da?
(jeg finner sjeldent noe annet å skrive... man må liksom spørre tilbake, være høfflig, ikke sant?)

Å så du bla bla bla?
gjør du det ofte?
hva liker du best med det?

og slik fortsetter det gjerne.. null svar på det jeg spør, jeg må "stå til rette for" en
masse og svare på stadig fler spm pr brev....
Me don't like!
Føler gjerne jeg er mye mer på intervju der enn ellers....
Creeps me out!

Skjult ID lø. 23 juni 2012 12:25

Barnefri, skulle det stå

Skjult ID med pseudonym rasec lø. 23 juni 2012 12:53

Uff ja Caliente, er det noe jeg HATER så er det bla bla bla! xD

Neida, skjønner godt hva du mener selv om jeg har aldri opplevd det selv! Det høres tom mer ut som et avhør enn intervju!!

Skjult ID med pseudonym Nref lø. 23 juni 2012 13:06

For ordens skyld, TS; Vidkun Quisling hadde ingen barn... :)